سلام✨
میگفت: اعتماد نکردن به خیلیا مثل صدقه دادنه، هفتاد نوع بلا رو رفع و دفع میکنه... 😉
ولی شما اول هفته، احتیاطا صدقه هم بده.. 🙃
صبح بخیر☘
🆔 @rahille_ir 👈
🏷معرفی کتاب! #پیشنهاد
🔸کتاب اضطراب موقعیت نوشتهی آلن دوباتن، اکتشافی خواندنی و باارزش در مورد ترسهای شما از جایگاهتان در جامعه است و به شما یاد میدهد تا به شکلی درست، نگرانیها و اضطرابهای خود را در موقعیتهای مختلف مدیریت کنید.
کتاب اضطراب موقعیت (Status anxiety) اثری پربار است و راهحلهایی ارائه میدهد که انسان را به فکر فرو میبرد. آلن دوباتن (Alain de Botton) در این کتاب نبود عشق، توقعات شما از زندگی، وابستگیها و موارد دیگری را مورد بررسی قرار میدهد که دلایل اصلی به وجود آمدن اضطراب موقعیت هستند.
او در این کتاب به سراغ موضوعی رفته که هر انسانی در دورهای از زندگیاش آن را تجربه کرده است. دوباتن اعتقاد دارد عطش رسیدن به موقعیت اجتماعی خوب، مانند دیگر تمایلات دارای فوایدی هم میباشد، برای مثال به شما تلنگر میزند تا استعدادهایتان را کشف کنید و به دنبال مسیرهای بیقاعده و زیانآور نروید. اما مانند دیگر تمایلات حجم زیادی از آن میتواند کشنده باشد. بنابراین مهمترین راهحل برای حل این مسئله صحبت کردن و به دست آوردن اطلاعات در مورد آن است.
برای همه انسانها اهمیت دارد که بدانند جامعه چطور به آنها مینگرد. اگر در مورد این موضوع آگاهی و شناخت کافی نداشته باشید قطعاً دچار اضطرابی خواهید شد که به دلیل موقعیت شما از نگاه جامعه است؛ این موضوع بسیار خطرناک و مخرب میباشد. این کتاب به شما کمک میکند تا به شناخت یکی از رایجترین انواع اضطراب دست یابید که انسان با آن دست و پنجه نرم میکند.
#کتاب_بخوانیم
🆔 @rahille_ir 👈
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 سردار قاآنی: امروز ساعت یک بعد از ظهر از بزرگترین شکست رژیم صهیونیستی رونمایی میشود
@iribnews
سید | رحیل
🎦 سردار قاآنی: امروز ساعت یک بعد از ظهر از بزرگترین شکست رژیم صهیونیستی رونمایی میشود @iribnews
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار قاآنی منظورش از اتفاق ساعت یک همان اجرای آتش بس بود و ساعت ۱۶ هم تبادل اسرا🙃
🆔 @rahille_ir 👈
parvaz_homay_zabane_negah 128.mp3
7.58M
🏷زبانِ نگــاه! #پیشنهاد
نشود فاش کسی آنچه میان من و توست
تا اشارات نظر نامهرسان من و توست
گوش کن با لب خاموش سخن میگویم
پاسخم گو به نگاهی که زبان من و توست
روزگاری شد و کَس مرد ره عشق، ندید
حالیا چشم جهانی نگران من و توست
گرچه در خلوت راز دل ما کس نرسید
همه جا زمزمه عشق نهان من و توست
این همه قصه فردوس و تمنای بهشت
گفتوگویی و خیالی ز جهان من و توست
نقش ما گو ننگارند به دیباچه عقل
هرکجا نامه عشق است نشان من و توست
سایه زاتشکده ماست فروغ مه و مهر
وه از این آتش روشن که به جان من و توست
👤هوشنگ ابتهاج؛ #شعر
🆔 @rahille_ir 👈
این اسم مرهم و آخرین خونه امید ما ایرانیاست...
حتما دعاگو و نائب الزیاره شما خواهم بوووود☘ #مشهد
🆔 @rahille_ir 👈
🏷جنجال ظریف و داووس!(1)
#پیشنهاد
🔸مجمع جهانی اقتصاد در سال ۱۹۷۱ توسط یک استاد آلمانی الاصل حوزهی کسب و کار به اسم کلاوس مارتین شواب که در دانشگاه ژنک تدریس میکرد، تاسیس شده است.
اجلاس داووس (Davos Meeting) به نشستهای سالانۀ بانکداران، صاحبان سهام، رؤسای شرکتهای چندملیتی، سیاستمداران، نخبگان و مقامهای عالیرتبۀ اقتصادی و سیاسی نظام سرمایهداری گفته میشود که هر سال در منطقۀ تفریحی داووس واقع در کشور سوئیس برگزار میشود.
هدف اعلامی اجلاس داووس، بهبود وضع اقتصاد جهانی است! مجمع دارای دو نهاد گردانندۀ خارجی است که از اعضاء تشکیل میشوند: هیأت امنای بنیاد که از رهبران و مدیران بخشهای دولتی و خصوصی بینالمللی تشکیل میشود و شورای مجمع که نمایندل منافع شرکا و اعضای مجمع است.
داووس آشکارا متعلق به سرمایهداری جهانی است و به همین دلیل کمونیستها و سوسیالیستها منتقد آنند. طبیعتا سوسیالیستهای انقلابی به مراتب بیش از سوسیالستهای میانهرو، رویکرد انتقادی به اجلاس داووس دارند.
🔸در مجموع گروههای مخالف جهانیسازی و سرمایهداری، هر ساله هنگام برگزاری اجلاس داووس در نزدیکی محل این اجلاس تظاهرات میکنند. چپها و سبزها پای ثابت این اعتراضات هستند.
برخی از منتقدان اجلاس داووس، این تشکیلات را از جمله کانونهای بینالمللی علنی امپریالیسم و فراماسونری جهانی میدانند و معتقدند که اجلاس داووس در کنار نهادهای سرّی و نیمهعلنی، نقش فعالی در قبولاندن برنامهها و گرایشهای فلسفی، اقتصادی و اجتماعیِ مورد نظرِ فراماسونری و امپریالیسم در میان روشنفکران و دولتمردان کشورهای جهان سوم دارد و یکی از وظایفش جذب این چهرهها و عضوگیری از میان آنهاست.
مجمع جهانی اقتصاد، سالانه بیش از ۸۰ میلیون دلار درآمد دارد و بیش از هزار شرکت مشهور دنیا با پرداخت حق عضویت، هزینههای این مجمع را تامین میکنند.
🔸اینکه چرا سیاستمداران هم به اجلاس داووس دعوت میشوند، ناشی از وقایع سال ۱۹۷۳ است. در آن سال جنگ "یوم کیپور" بین اسرائیل با سوریه و مصر درگرفت و نظام مدیریت پولی برتون وودز فروپاشید؛ نظامی که روابط مالی و تجاری بین ایالات متحدۀ آمریکا، کانادا، اروپای غربی، استرالیا و ژاپن را مشخص میکرد.
در نتیجه سران مجمع جهانی اقتصاد تصمیم گرفتند در نشستهای سالانۀ داووس، از دولتمردان و چهرههای سیاسی مطرح کشورهای گوناگون نیز دعوت به عمل آورند تا تصمیمات اقتصادی برآمده از اجلاس داووس، بدون توجه به نگاه و منطق سیاسی اتخاذ نشود.
اینکه اجلاس داووس چقدر بر روند اقتصاد و سیاست جهانی موثر است، سؤالی است که احتمالا کسی پاسخ آن را به درستی نمیداند!
🆔 @rahille_ir 👈