فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منبر شب هفتم ماه محرم الحرام
احکام و اعتقادات
@rahmani213135
الْاِحسانُ بِقَدْرِ الْمَعْرِفَةِ
عربی ، خدمت امام حسین (علیه السلام) رسید؛ و عرض کرد « بدهکاری دارم ، می خواستم به کریمی مراجعه کنم و کریمی بهتر از شما ندیدم. شما بدهی و قرض مرا ادا کنید.» حضرت علیه السلام فرمودند: سه مسئله از تو می پرسم اگر یکی ازآن ها را جواب دادی، یک سوم قرض تو را می دهم و اگر دو سوال مرا جواب بدهی دو سوم قرض تو را می دهم و اگر هر سه مسئله را جواب دادی؛ کل قرض تو را ادا می کنم.
عرب گفت: مثل شمایی با این عظمت ازمثل منی سوال کند؟! حضرت فرمود: از جدم رسول الله شنیده ام «الْاِحسانُ بِقَدْرِ الْمَعْرِفَةِ» اگر خواستید به کسی احسان بکنید باید به قدر معرفتش احسان کنید؛ ... حضرت فرمودند: بهترین چیزها در عالم چیست؟ عرب گفت: بهترین چیزها ایمان به خدا و ایمان به رسول (ص) و ایمان به اهل بیت (ع) می باشد. حضرت سوال کرد: زینت انسان به چیست؟ عرب پاسخ داد: زینت ها مختلف است؛ زینت عالم به یک امر است؛ زینت ثروتمند به امر دیگری است و زینت شخص فقیر نیز فرق می کند. زینت عالم به حلم اوست.
👈 اگر به من عالم کسی دشنام داد، نباید من هم به او دشنام بدهم و با او گلاویز بشوم. حضرت پرسید: زینت ثروتمند به چیست؟ عرب جواب داد: زینت ثروتمند به بذل و بخشش است.بعد حضرت پرسیدند زینت فقیر به چیست؟ عرب جواب داد: زینت فقیر به صبر است. [ نان خالی می خورد؛ ولی به انقلاب چیزی نمی گوید ! ... مگر انقلاب ما بخاطر شکم بوده است؟] حضرت سوال کردند: اگر این صفات در کسی نباشد حال او چگونه است؟عرب گفت: باید آتشی از آسمان فرود بیاید و او را ازبین ببرد.
👈 یعنی عالمی که حلم ندارد و ثروتمندی که بذل و بخشش ندارد؛ و فقیری که صبر ندارد باید از بین برود. بعد حضرت سوال کردند: نجات از مهالک به چیست؟ عرب گفت: توکل بر خدا.
حضرت امام حسین علیه السلام فرمودند : « بارک الله » دویست اشرفی بدهی او را دادند و یک انگشتر قیمتی هم از دست مبارکشان در آوردند و به این مرد عرب دادند.
[ بررسی گناهان کبیره در مواعظ و کلام آیت الله مجتهدی تهرانی، بوستان قرآن ، چاپ پنجم ، صص 113-115]
🔴 بسیار آموزنده حتما مطالعه بفرمایید🙏
@rahmani213135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 از مسئولین تقاضا میکنم در موضوع #اربعین تجدید نظر کنند!
🔻تحلیل استاد پناهیان درباره مصاحبه دکتر صباح الحسینی(رئیس بیمارستان تخصصی کرونا در کربلا)
@rahmani213135
هدایت شده از هواداران کوی یار
بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ
وَ كَيْفَ لاَ يَتَأَسَّفُ عَلَى فِرَاقِ مَشَاهِدِكُمُ اَلشَّرِيفَةِ اَلْمُعَظَّمَةِ وَ بِقَاعِ قُبُورِكُمُ اَلْمُبَارَكَةِ اَلْمُكَرَّمَةِ وَ فِيهَا يُسْتَجَابُ اَلدُّعَاءُ وَ يُصْرَفُ اَلسُّوْءُ وَ اَلْبَلاَءُ وَ يُمْحَى اَلشَّقَاءُ وَ يُشْفَى اَلدَّاءُ.
زائرتان چگونه بر فراقِ حرم های شریف و ارجمندتان و مزارهای مبارک و عزیزتان افسوس نخورد در حالیکه در این حرم هاست که دعا مستجاب میشود، و بدی و بلا دور میشود و شقاوت دور میشود، و بیماری ها شفا داده میشود.😭😭😭😭😭
بخشی از زیارت وداع، به نقل از کتاب بحارالانوار ج ۹۹ ص ۲۰۵
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
✔️ کانال هواداران کوی یار 👇👇👇
🆔 @havadaraneyar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفارش امام زمان «عجل الله تعالی فرجه الشریف» به متوسّل شدن به حضرت أم المصائب زینب کبری «سلام الله علیها» در گرفتاریها و مشکلات
@rahmani213135
هدایت شده از هواداران کوی یار
4_5987986847953849061.mp3
14.81M
♦️صوت شنیدنی ۱۲ دقیقه
💥داستان حضرت ام البنین سلام الله علیها
🎤حاج آقا دارستانی
@havadaraneyar
🌼پیوند پدرانه با امام زمان ارواحنافداه
🌸حجت الاسلام والمسلمین شیخ جعفر ناصری دولت آبادی: ارتباط با آقا بقية الله خوب زمينه اي است و اگر عشقش را حس کني و درک بکني، کمک هايش را هم مي بيني. نگاه او و دعاي او را حس مي کني، آنقدر کمک و تاييد مي رسد؛ منبع رحمت است، منبع قدرت است، فقط کافي است شما يک پيوندي را در دلت ايجاد کني، و يک چراغي را روشن کني و همه جا، در رفت، در آمدن يک يادي از حضرت بکني؛ آن وقت يک «ياصاحب الزمان» دلت را روشن مي کند، دلت را بيدار مي کند.
🌸 ما ها اصلا براي گناه نکردن هم بايد به حضرت متوسل شويم، بخاطر اينکه گاهی رغبت هايي درون ما را مي گيرد، که يک کمک مي خواهيم، و اين کمک از ناحيه امام زمان عليه السلام اجرائي و عملي مي شود. خوب آقاي مهربان و پدر مهرباني داريم.
🌼 اهل بيت(علیه السلام) از پدر و مادر مهربان تر هستند. پدر ما امام زمان عليه السلام است بايد اين حالت را مدام با امام زمان حس کنيد، احساس فاصله خيالي نکنيد؛ احساس کنيد با حضرت نزديک هستيد، احساس کنيد با حضرت رفيق هستيد، احساس کنيد وقتي سلام مي دهيد، حضرت مي شنوند.
@rahmani213135
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزیده ای از سخنان آیت الله ناصری حفظه الله :
در گرفتاری هایتان به حضرت زینب سلام الله علیها توسل پیدا کنید
😭😭😭😭
@rahmani213135
🔆مطلبی بسیار زیبا و تأثیرگذار از امام امیرالمؤمنین «سَلامِ اللّهِ عَلَیه»
روزی ابوهریره نزد امام آمد و سخنان زشتی گفت، فردای آن روز دوباره آمد و درخواستی مطرح کرد، حضرت همه آنها را برآورده ساخت. این کار امام موجب اعتراض اصحاب شد، آن حضرت به ایشان فرمودند: «من از اینکه نادانی او بر علمم، گناه او بر عفوم، و درخواست او بر بخشایشم چیره شود، شرم میکنم.
💥«اِنّي لَاَسْتَحْيي اَنْ يَغْلِبَ جَهْلُهُ عِلْمي وَ ذَنْبُهُ عَفْوي وَ مَسأَلَتُهُ جُوديِ»
ای جانم به فدایت علی جان
📚بحارالانوار جلد ۴۱ صفحه ۴۹
@rahmani213135
هدایت شده از سیدابوالحسن مهدوی
✅منت خداوند متعال بر بندگانش
🔻هنگامیکه انسان صدقه میدهد باید مواظب باشد که این صدقه را با منت گذاشتن خراب نکند، در قرآن میفرماید: ای کسانیکه ایمان آوردید؛ صدقات خود را با منت و اذیت باطل نکنید.
🔹اما خدای متعال دوجا منّت گذاشته است:
🔸۱. در بعثت پیامبر(صلیاللهعلیهوآله)؛
👈از بزرگترین نعمتهایی که خداوند به بندگانش ارزانی داشته و مردم غالباً قدردان آن نبوده و ناسپاسند، نعمت بعثت انبیاء و رسولان الهی است که برای هدایت بشر مبعوث شدهاند؛ لذا خدای متعال چون میبیند بندگانش این نعمت بزرگ را نادیده میگیرند، بر آنها منت گذاشته و میفرماید:
«خداوند بر مؤمنان منت نهاد [نعمت بزرگى بخشيد] هنگامىكه در ميان آنها، پيامبرى از خودشان برانگيخت كه آيات او را بر آنها بخواند و آنها را پاک كند و كتاب و حكمت بياموزد، هرچند پيش از آن در گمراهى آشكارى بودند.
🔸۲. در ظهور امام زمان(علیهالسلام)؛
این منّتی است که خداوند در آینده بر سر ما میگذارد.
میفرماید: «وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ»؛ اراده کردیم منت بگذاریم.
❓پرسش:
حال ممکن است بگویید: پس چرا خدای متعال در قرآن منّت گذاشته است؟
✍دو جواب دارد:
🔹۱. منت برای نعمتی خیلی درشت است؛
🔹۲. منتی که خدا گذاشته، جهت جلب منفعت نبوده؛ بلکه برای ایصال منفعت است.
▫️حقیقت منّتی که ما روی سر کسی میگذاریم، این است که میخواهیم از او جلب منفعت کنیم؛ مثلاً در اِزای کمک به کسی توقع دعا داریم؛ اما خدای متعال چه نیازی به لطف ما دارد؟! هیچ نیازی ندارد.
پس اگر میگوید من با بعثت بر شما منت میگذارم، هدف دیگری را دنبال میکند و آن هدف این است که ما قدر بعثت را بدانیم و با قدردانستن نعمت بعثت، خودمان را به کمال برسانیم؛ یعنی نگوییم بعثت هم مثل بقیۀ نعمتهای خداست، نه، مثل بقیه نیست. اینکه خدا منت میگذارد، میخواهد ما را بیدار کند و بگوید این نعمت را با نعمتهای دیگر مقایسه نکنید، قدر این نعمت را بدانید.
▫️منت نعمت بعثت و ظهور امام(علیهالسلام) را با این آیه جواب میدهیم:
میفرماید: «ما سَألتُکُم مِن أجرٍ فَهُوَ لَکُم»؛ یعنی نتیجۀ مزدی که از شما خواستم، به خودتان برمیگردد.
پس منّتی که خدا میگذارد، هیچوقت در ازای دریافت سودی از انسان ها نیست؛ بلکه میخواهد سود برساند.
@abolhasanmahdavi
هدایت شده از سیدابوالحسن مهدوی
قرائت مناجات شعبانیه.mp3
14.53M
▫️بشنوید | قرائت مناجات شعبانیه
⏰مدت زمان: ۳۴دقیقه
@abolhasanmahdavi
🔴🔵 خاک مالی
🌕 نقل میکنند که شاه عباس وقتی میدان نقش جهان را میساخت، دم دمای غروب خودش میرفت و مزد کارگران را میداد.
کارگران هم برای دیدن شاه و هم برای گرفتن پول صف میکشیدند و خوشحال و قبراق مدتها در صف میماندند تا از دست شاه پول بگیرند.
در این میان عدهای بودند که کار نکرده بودند و روی خاک غلت میزدند و لباسهای خود را خاکی میکردند و در صف میایستادند تا بدون زحمت کشیدن حقوق دریافت کنند. وقتی نوبت به آنان میرسید، سر کارگرانِ عصبانی که کار نکردههای رند را خوب میشناختند، به پادشاه ندا میدادند و کارگران خاکمالیشده را با فحش و بد و بیراه بیرون میانداختند أمّا شاه عباس آنها را صدا میزد و به آنها نیز دستمزد میداد و میگفت:
من پادشاهم و در شأن من نیست که اینان را ناامید برگردانم!
🌹یا صاحب الزمان!
مدتهاست در بساط شما خودمان را خاکمالی کردهایم! گاهی در نیمهی شعبان،گاهی جمعهها، گاهی در زیارت و گاهی در قنوت نماز، دعایتان کردهایم! میدانیم این کارها کار نیست و خودمان میدانیم کاری نکردهایم ولی خوب یاد گرفتهایم خودمان را خاک مالی کنیم و در صف، منتظر بمانیم تا دستمزد دریافت کنیم.
ای پادشاه مُلک وجود!
این دستهای نیازمند،
این چشمهای منتظر
این نگاههای پرتوقع،
گدای یک نگاه شمایند! یک نگاه!
از همان نگاههای لطف آمیز که به کارکردههای با إخلاصتان روامیدارید.
#التماسدعاےفرج
@rahmani213135
#نامه_سید_بن_طاووس_به_فرزندش
🔻سید بن طاووس رضوان الله علیه به فرزندش محمد مینویسد:
مبادا فکر کنی امام زمان سلام الله علیه به دعای تو محتاج است، هرگز چنین نیست و هرکس چنین فکری کند بیمار است، این که میگویم برای او دعا کن، فقط برای این است که او حق بزرگی بر تو دارد و بسیار در حق تو احسان نموده است، و اگر قبل از دعا برای خودت برای او دعا کنی، ابواب اجابت زودتر به رویت گشوده میشود، زیرا تو با گناهت باب دعا را بر روی خود بستهای.
ولی هنگامی که برای آن مولایی دعا کنی که از خواص درگاه خداست، به احترام او باب اجابت به رویت گشوده میشود و آنگاه خود و همه کسانی که در حقشان دعا میکنی بر خوان احسان او مینشیند و مشمول رحمت، کرم و عنایت الهی میشوید، چون خود را به او مرتبط کردهاید!
📚 فلاحالسائل
@rahmani213135
💠 مرحوم آیت الله حاج آقا خوشوقت:
💢 جريمهای بهتر، معتدلتر، مؤثرتر از اجرای فرمان خدا برای «نفس»
وجود ندارد.
🌷 واجب را پياده كن.
⛔️ حرام را هم ترك كن.
⤴️ اين بزرگترين «رياضت و جريمه» برای نفس است.
💠 نمیخواهد شما «نذر» كنی که پای پياده مكه بروی،
نه!
همين که تصميم بگيری نماز بخوانی، روزه بگيری، واجبات را انجام بدهی
🌹 اين بهترين «رياضت» است.
انسان را «تربيت» میكند.
ايمان «بالا» میرود.
ايمان که «بالا» رفت، داخل انسان «اصلاح» میشود.
♦️ كسانی كه «نذر»
سنگين و شاق میكنند، اما پارهای از واجبات را انجام نمیدهند، یا پارهای از محرمات را «مرتكب» میشوند،
تا آخر هم «موفق» نمیشوند.
✨ چون گناه كارش «تخريب» است.
✨ گناه را نبايد بغل «عبادت» بگذاری...
@rahmani213135
🔷 لزوم قطع کامل توجه از اموال دیگران
حضرت آیت الله مهدوی «زید غزه»:
انسان قانع باید حرص ورزیدن به اموال مردم را کاملاً کنار بگذارد و بداند که اموال دیگران ارتباطی به او ندارد و نباید هیچگونه چشمداشتی به اموال آنها داشته باشد.حتی نباید در این فکر باشد که دیگران چیزی به او هدیه کنند. مگر انسان چه طلبی از دیگران دارد که انتظار هدیه گرفتن داشته باشد؟ بدتر از اینها این است که فردی از ارتباط با دیگران سوء استفاده کرده و درخواست هدیه کند؛ مثلاً بگوید: «اگر فلان چیز را نمیخواهی به من بده بنابراین باید تمام توجه و علاقه انسان از مال دیگران بریده باشد و راه کسب این فضیلت بزرگ اکتفاکردن به حداقل معیشت در زندگی است. این حداقل هم از نظر کیفی است و هم از نظر کمی؛ یعنی از نظر کیفی و کمّی به مقدار ضرورت و گذران امور ضروری اکتفا بکند. البته در عین قناعت ورزیدن باید راضی هم باشد؛ زیرا با رضایت است که میتواند چشم طمع خود را بر مال دیگران ببندد.با وجود این همین انسان فقیر قانع که هیچ چشمداشتی به مال دیگران ندارد باید هدیه دیگران را بپذیرد؛ زیرا نپذیرفتن هدیه خلاف ادب و اخلاق و گاهی بیانگر تکبرانسان است. وقتی کسی به انسان متکبر هدیه ای میدهد این انسان به دلیل آنکه دیگران را کوچک تر از خود میبیند زیر بار هدیه او نمی رود و در حقیقت، میخواهد وانمود کند که پذیرفتن هدیه به انتخاب و اراده من است نه به تصمیم هدیه دهنده؛ در حالی که انسان متواضع هدیه دیگران را با کمال تواضع میپذیرد و نیز تشکر میکند نمونه اش رد کردن پذیرایی دیگران است که احتمال دارد به سبب خود برتربینی باشد.
📚 کتاب حرص صفحه ۳۰
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@rahmani213135
🔴 توجه به حضرت، حلّال مشکلات
🔹 آیت اللّه مصباح(رحمه اللّه علیه):
🔵 میشود ما هدیهای بدهیم و او نادیده بگیرد؟ اگر این را باور کنیم و توجه کنیم، خیلی وضعمان عوض میشود. بسیاری از مشکلاتمان با همین حل میشود. مشکلات لاینحلمان که حاضریم برایش میلیونها پول خرج کنیم، روزها و ساعتها وقت صرف کنیم، پیش هر کس و ناکسی برویم و سر خم کنیم، التماس کنیم؛ اما با یک توجه به وجود مقدّس ولی عصر، بیمنّت و با عزّت حل میشود؛ اما غافلیم.
۱۳۹۰/۰۹/۲۹
#امام_زمان
#توسلات_مهدوی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
@rahmani213135