⭕️ دعوای لفظی مکرون با نتانیاهو
🔹در جمعیت مسیحی لبنان از گذشته، دولت و فرهنگ فرانسه بسیار اثرگذار و مهم بوده است. سایر طوایف و مذاهب لبنان نیز در دوره استعمار از فرانسه متاثر بودند. به ویژه اینکه فرانسه یک نوع حس پدرخواندگی نسبت به مسیحیان لبنان دارد و معمولا رژیم صهیونیستی مناطق مسیحی نشین را بمباران نمیکند. در معادلات حزبی و سیاسی لبنان هم فرانسه از گذشته مداخله گری و سهم دارد. در بحرانهای مختلف سالهای اخیر در درون لبنان(انفجار بزرگ بندر و نزاع سیاسی بر سر انتخاب رئیس جمهور) مکرون شخصا در لبنان حضور پیدا کرد. در این ایام هم وزیرخارجه فرانسه به لبنان سفر داشته است. درک این جنگ لفظی بین فرانسه و اسرائیل به این عقبه بازمیگردد وگرنه در تمام طول یکسال گذشته که اسرائیل غزه را بمباران کرد دولت فرانسه حامی رژیم و یا ساکت بود. این ژست به مکرون نمی آید.
🖊 #علیرضا_زادبر
🔘 نیم نگاهی به اخبار
1️⃣ جنگندههای رژیم صهیونیستی برای هفتمین بار محلههای مسکونی جنوب بیروت را بمباران کردند.
2️⃣ نیروهای مقاومت لبنان در ادامه حملات خود به مواضع نظامی رژیم صهیونیستی، مقرهای واقع در «مرگالیوت»، «حدب یارین»، «بلیدا»، «برعام» و پایگاه «7200» ارتش اسرائیل در «حیفا» را هدف حملات پهپادی و موشکی سنگین قرار دادند.
3️⃣ وزیر خارجه آلمان ضمن حمایت قاطعانه از رژیم صهیونیستی، خوشحالی مردم در خیابانهای آلمان برای حمله موشکی سپاه به اسرائیل را «شرمآور» خواند.
4️⃣ آلمان با ارسال محموله های تسلیحاتی به ترکیه به ارزش ۳۳۶ میلیون یورو موافقت کرد.
5️⃣ روزنامه جاکارتا پست در آستانه نشست اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسهآن) در سرمقاله خود نوشت: ژاپن که ایده ناتوی آسیایی را مطرح کرده است، بخت چندانی برای جذب سران آسه آن نخواهد داشت.
6️⃣ انتخابات ریاست جمهوری تونس برای انتخاب نهمین رئیس جمهور این کشور برای یک دوره پنج ساله آغاز شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥هیلاری کلینتون خواستار سانسور کامل رسانه های اجتماعی است، زیرا تشکیلات در حال از دست دادن کنترل خود هستند.
🔹هیلاری کلینتون هم مخالف آزادی بیان در شبکههای اجتماعی است؛ و دلیل آن را «از دست رفتن روایت خودشان» میداند. نکته جالب توجه این است که «همه این شبکههای اجتماعی که نام میبرد سانسور فراقانونی به نفع دموکراتها دارند».
🔻 یکسالگی عملیات طوفانالاقصی
▪️جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به روایت آمار
🔹در یک سال از آغاز عملیات طوفانالاقصی، رژیم صهیونیستی با حملههای تجاوزکارانه و نسلکشی در باریکه غزه، جنایتهای گستردهای مرتکب شده است.
🔸آمار تکاندهنده از ۴۱ هزار شهید، ۹۶ هزار مجروح و یک میلیون و ۹۰۰ هزار آواره تنها بخشی از این فاجعه انسانی است.
🔹این عملیات که با هدف پایان دادن به ۷۰ سال اشغالگری رژیم صهیونیستی آغاز شد، تاکنون منجر به شهادت ۴۱ هزار و ۸۲۵ نفر، از جمله ۱۶ هزار و ۸۹۱ کودک و ۱۱ هزار و ۴۵۸ زن شده است.
🔸در کنار این آمار، ۱۷۴ خبرنگار و ۸۵ امدادگر نیز به شهادت رسیدهاند و تلفات کارکنان پزشکی به ۹۸۶ نفر و کارکنان سازمان ملل به ۲۰۳ نفر رسیده است؛ تعداد مجروحان به ۹۶ هزار و ۹۱۰ نفر و تعداد مفقودشدگان به ۹ هزار و ۴۴۴ نفر رسیده است؛ علاوه بر این، بین ۱۷ تا ۱۸ هزار کودک یتیم شدهاند و ۹ هزار و ۳۱۲ نفر از ساکنان منطقه بازداشت شدهاند.
🔹حجم بمباران رژیم اشغالگر بر غزه بیش از ۸۰ هزار تن مواد منفجره بوده که باعث تخریب گسترده و آوارگی یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر شده است.
⭕️ نبرد اصلی با آمریکا است!
🔹بعضیها سعی میکنند با اسرائیل ایران را بترسانند، حال آنکه جمهوری اسلامی سالها است خودش را برای نبرد با آمریکا آماده کرده است. اسرائیل بدون آمریکا هیچ است؛ آمریکا اگر نبود صهیونیستها از حماس شکست میخوردند؛ همه چیزشان از پول و سلاح گرفته تا طراحی عملیات ها، مشاورین و غیره همه آمریکایی است.
🔸دفاع از ایران برای سران مملکت مهم است و آن را جدی میگیرند، اما تنش با اسرائیل صرفا تمرینی برای روزی است که آمریکا قصد ماجراجویی داشته باشد. روزی که آمریکا از منطقه برود روز مرگ رژیم اشعالگرِ کودک کش است و آن روز فرا خواهد رسید.
🖊#عبدالرحیم_انصاری
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 به مناسبت 16مهر، سالروز شکست هیمنه ی استکبار جهانی در خلیج فارس به دست علمدار جبهه حق ، شهید نادر مهدوی و یارانش
🔘پروژه آی مک
🔹غرب و شرق دنیا باید از یه راهی به هم وصل باشن، راه سنتیِ حمل و نقل توی دنیا، مسیر آبی رنگه که از کنار یمن میگذره. آمریکا اومد مسیر جدیدی طراحی کرد؛
✔️«مسیر هند، کشورهای عربی، اسرائیل، اروپا»
که با رنگ قرمز مشخص شده
▫️به این مسیر جدید میگن آیمک. مهمترین اثر مسیر جدید این بود که اسرائیل رو تبدیل میکرد به دروازهی حمل و نقل دنیا
▪️جدای از سود اقتصادیش؛ این مسیر جای پای اسرائیل رو هم محکم میکرد و بقیهٔ کشورها رو وابسته میکرد. خب وقتی اسرائیل بشه دروازه، بقیهی کشورا باید به رسمیت بشناسنش دیگه. چنین اتفاقی به معنای تقویت اسراییل و تضعیف فلسطین بود
▫️مسیر آیمک میتونست اسراییل رو همیشگی کنه و فلسطین هم برای همیشه از بین میرفت.
فلسطینیها دو تا انتخاب داشتن
برای همیشه از بین برن یا جلوی نابودی کامل بایستن
▪️فلسطینیها مثل همیشه تصمیم گرفتن برای بقای خودشون بجنگن؛ حاضر شدن تلفات بدن ولی از بین نرن. و نتیجهی این تصمیم شد عملیات طوفانالاقصی
▫️حماس و حزبالله با این عملیاتهای خودشون، ثابت کردن که اسراییل امن نیست و به درد اینکار نمیخوره
▪️و اسراییلی که پارسال داشت با آیمک تبدیل به دروازه حمل و نقل دنیا می شد، الان داره سر بقا و موجودیت خودش میجنگه