📸قسام منتشر کرد؛
▫️رهبران و فرماندهان شهید حماس و قسام حین بازدید از یکی از مراکز ساخت موشک
▪️ شهیدان هنیه، السنوار و العاروری در بین حاضران در این بازدید حضور داشتند.
⭕️اعتراض و خشونت در سوریه پسا اسد!
🔹دو هفته از روی کار آمدن شورشیان هیئت تحریرالشام در سوریه میگذرد و تحلیلگران و ناظران سوریه بارها هشدار دادهاند که وضعیت این کشور چندان طبق مراد الجولانی و بازیگران خارجی حامی وی باقی نخواهد ماند.
🔸به ویژه اینکه بدنه گروهک هیئت تحریرالشام و ریشههای این گروهک همان مشی تکفیری و سلفیگری افراطی است و بسیاری از فرماندهان میانی تنها به دنبال «دولت اسلامی» مدنظر خود هستند و با ایدههای سکولاریزه شده الجولانی اساساً نمیتوانند همراهی کنند.
🔹در این راستا، منابع سوری خبر دادند که عناصر وابسته به ابومحمد الجولانی طی روزهای گذشته، دهها نفر را در حلب ربوده و زندانی کردهاند.
🔸دیروز نیز تعدادی زیادی در حلب تجمع کرده و ضمن درخواست آزادی ربودهشدگان، علیه تشکیل حکومت سکولار در سوریه شعار داده و خواستار تشکیل «دولت اسلامی» در سوریه شدند؛ اما پس از این اعتراض، عناصر وابسته به هیئت تحریرالشام، زنان 10 نفر از معترضان را نیز ربوده و زندانی کردند. پس از این واقعه طایفه زنان ربوده شده شب گذشته، سلاح به دست به خیابانها آمده و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط زنان زندانی شدند.
⭕️عایشه الدبس؛ ابزار تبلیغاتی یا نماد تحول واقعی؟
🔹گروه تحریرالشام با انتصاب یک زن به نام عایشه الدبس بهعنوان مسئول امور زنان در کابینه جدید خود، سعی در بازسازی چهره خشن و افراطی خود دارد. این اقدام نمایشی واکنشهای مختلفی در رسانههای بینالمللی به همراه داشته و برخی آن را تلاش برای نشان دادن تغییر رویکرد این گروه میدانند.
🔸این گروه که همچنان در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دارد، سابقه سیاهی در نقض حقوق بشر، بهویژه حقوق زنان دارد. اقدامات گذشته این گروه شامل قوانین سختگیرانه علیه زنان و سرکوب مخالفان بوده است. انتصاب اخیر، بدون تغییرات واقعی در سیاستها، تنها تلاشی تبلیغاتی برای جلب حمایت افکار عمومی و دولتهای خارجی محسوب میشود.
🔹تحریرالشام در حالی خود را معتدلتر معرفی میکند که همچنان رفتارهای سرکوبگرانه و نقض حقوق مخالفان در مناطق تحت کنترل خود ادامه دارد. بررسی اقدامات این گروه از سوی مراجع مستقل، نشان خواهد داد که آیا این تغییرات صرفاً ظاهری است یا تغییری واقعی در نگرشهای آنان رخ داده است.
آیا افراد خودمحور به دلیل ضعف به شبکههای اجتماعی پناه میبرند؟
تحقیقی جدید نشان میدهد که برخلاف تصورات قبلی، افراد خودمحور به دلیل ترس از جا ماندن (FOMO) به شبکههای اجتماعی جذب میشوند و نه تقویت خودبزرگبینی.
این مطالعه که در Canadian Journal of Behavioural Science منتشر شده، نشان داد افراد خودمحور به دلیل ناامنی و ترس از کنار گذاشته شدن، به این شبکهها مراجعه میکنند.
در سه آزمایش، مشخص شد که رابطه بین خودمحوری و استفاده از شبکههای اجتماعی تنها با حضور FOMO معنادار میشود. نتایج همچنین به چالش کشیدن نظریههای قدیمیتر درباره خودمحوری را در پی داشت.
به عنوان مثال، فردی که به طور مداوم پستهای دیگران را در اینستاگرام بررسی میکند، ممکن است نگران باشد که دوستانش تجربیات جالبتری نسبت به او دارند. در این حالت، او به جای خودبزرگبینی، به دلیل احساس ضعف و ترس از کنار گذاشته شدن، وقت بیشتری را در شبکههای اجتماعی میگذراند تا این احساس را کاهش دهد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی ترکاشوند به زبان لری در حسینیه امام خمینی
🔹مهدی ترکاشوند مداح بروجردی در دیدار مداحان و شاعران اهل بیت(ع) با رهبر انقلاب به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) به زبان لری مداحی کرد.