⭕️خروش جوانان آمریکایی علیه اسرائیل
🔹با گذشت بیش از ۷۰ روز از آغاز عملیات طوفانالاقصی و در شرایطی که هر روز ابعاد بیشتری از جنایات صهیونیستها علیه مردم غزه برملا میشود، بنا بر نتایج یک نظرسنجی که بسیار مورد توجه قرار گرفته، اکثریت جوانان آمریکایی معتقدند موجودیت اسرائیل باید پایان یابد و کنترل همه اراضی تحت کنترل اسرائیلیها به دست حاکمیت فلسطین و حماس سپرده شود. این نظرسنجی که در هفته جاری انجام شده است، نشان داد ۵۱ درصد از آمریکاییهای ۱۸ تا ۲۴ ساله شرکتکننده در این نظرسنجی از چنین نگرشی حمایت میکنند. این آمار در افراد طی فاصله سنی ۲۵ تا ۳۴ ساله هم رقم ۳۱ درصد را نشان میدهد که نه تنهادرصد قابل توجهی است بلکه نشانگر تغییر نگرش نسلهای جدید آمریکا در مقایسه با نسلهای قدیمی است، به خصوص وقتی بدانیم فقط ۴ درصد از آمریکاییهای بالای ۶۵ سال معتقدند اسرائیل باید پایان یابد.
⭕️پشت پرده های حادثه تروریستی راسک
🔹شهدای فاطمیه پلیس در یک مقر انتظامی به منظور ارائه خدمت به مردم سیستان و بلوچستان مستقر بودند که شبانه مورد حمله تروریستهای کوردل قرار گرفتند .نکته قابل توجه در این حمله تروریستی این بود که یکی از مأموران پلیس یعنی ستواندوم براهویی از مردم غیور بلوچ و اهل سنت بود! تروریستها با شعار حمایت از قوم بلوچ دست به عملیاتهای تروریستی میزنند، در حالی که عده ای از بلوچهای منطقه مشغول خدمت در انتظامی کشور هستند.
🔸از ابتدای سال تا کنون انتظامی کل کشور حدود 70 شهید در راه امنیت تقدیم کرده است . امروز اگر امنیت و آرامش مثال زدنی برای آحاد مردم عزیز و غیور کشورمان محقق شده، به برکت خون شهدای مظلوم است. جهاد و مبارزه شهدای والامقام برای تقویت و تداوم بخشیدن خط امام و رهبری و خدمت بی منت به مردم و مبارزه با پلیدیها بوده است.
🔹شهدا تکلیف خودشان را به خوبی انجام داده اند و ما هم وظیفه داریم با تمام توان، ادامه دهنده راه این عزیزان باشیم.عهد و میثاق با آرمانهای شهدا رمز تداوم راه این عزیزان است و کارکنان خدوم پلیس و خادمان بی منت امنیت در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با شهدا عهد میبندند که ادامه دهنده راه آنها باشند و در راه دفاع از امنیت ایران اسلامی و همچنین دفاع از جان، مال و ناموس مردم عزیزمان از هیچ تلاش و کوششی دریغ نورزند.
⭕️مهربان بر بالین یاران
🔹در یکی از داستانهای کتاب «سرباز سفید»، راوی از رزمندگان جانباز مدافع حرم است که در خانه خود میزبان شهید حاج قاسم سلیمانی شده است. او که دو پای خود را در راه دفاع از عتبات عالیات از دست داده و خانهنشین شده، چشم باز میکند و سردار دلها را بر بالین خود میبیند که با مادر در حال صحبت است. «صدای مادرم در گوشم میپیچد: «میترسم، حاجقاسم! مادرم خو! میترسم حالا که از پا افتاده، از زندگی بیفته.» پقی میزند زیر گریه. صدای آشنایی به گوشم میخورد: «با غیرتی که داره هیچوقت خونهنشین نمیشه. خدا بهش معرفت داده که دو تا پا ازش گرفته.» چشم باز میکنم. صورتش به لبخند گشاده میشود. ریشهایش یکدست سفید شدهاند! چشمهایش برق میزنند. از اولینباری که در دمشق دیدمش تکیدهتر شده.».
👤به یاد سیدالشهدای مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی
⭕️علاج «حاشیهنشینی» و همت جمعی
🔹در سالهاي اخير به واسطه عدم اجراي سياستهاي مشخص در حوزه مسكن و افزايش بيرويه قيمت مسكن و اجارهبها، تعداد حاشيهنشينان در كشور افزايش زيادي يافته است؛ چراکه به دلیل ناتوانی برخی اقشار برای تامین مسکن مناسب و ارزان، سکونتگاه های غیررسمی در حاشیه شهرها شکل میگیرد و همین پدیده، سرآغاز مشکلات بعدی میشود.
🔸حاشیهنشینان که عمدتاً قشر کمتر برخوردار و مهاجر از روستاها و شهرهای کوچک کشور هستند، به دلیل نداشتن شغل یا درآمد مناسب، مجبور به روی آوردن به مشاغل کاذب یا رفتارهای مجرمانه هستند؛ بساطگستری، تکدیگری، زبالهگردی، فروش موادمخدر و سرقت، بخشی از آثار ناگوار رشد حاشیهنشینی در شهرهای بزرگ است که تمام شهر را درگیر خود میکند و اثرات اجتماعی آن بر تمام مردم بار میشود.
🔹مقابله با رشد حاشیهنشینی و علاج این درد خطرناک اجتماعی، مستلزم ساماندهی این مناطق، ارائه متوازن خدمات رفاهی، اجتماعی و فرهنگی و البته توسعه و تامین مسکن برای اقشار کمدرآمد است. مسئله این است که علاوه بر مشکلات اجتماعی، مسائل امنیتی و انتظامی هم از جمله تبعات تلخ گسترش حاشیهنشینی است که بار سنگینی بر دوش پلیس و نیروهای امنیتی میگذارد که هم تحمل آن سخت است و هم هزینههای بالایی برای کشور در پی دارد.
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجموعه موشن "پالستینوفیلیا"
🔹اپیزود "فرزندان ترس"
🔸موضوع: تفاوت آشکار در شجاعت فلسطینیها برای مواجهه با اسرائیلیها در مقابل ترس و بزدلی صهیونیستها برای مقابله با آنها و...
⭕️غربت علوم انسانی؛ تهدید امروز و فردا
🔹یکی از خاطرات پرتکرار دانشآموزان دبیرستانی از دو سه دهه قبل تا امروز، دلایل و انگیزهای است که در هنگام انتخاب رشته تحصیلی در سال اول دبیرستان یا همان «متوسطه دوم» امروز، با آن درگیر هستند. برخیها بر اساس علاقه و استعداد رشته خود را انتخاب میکنند و برخیها هم بر اساس فشارهای خانواده و اطرافیان فلان رشته را برمیگزینند، اما عدهای در این میان – که تعدادشان هم کم نیست – وقتی توانی در رشتههای دیگر مثل ریاضی و تجربی یا هنرستان ندارند، به ناچار راهشان را به سمت رشته «ادبیات و علوم انسانی» کج میکنند و این رشته را که به زعم آنها سادهتر است، انتخاب میکنند.
🔸در این بین، برخی مشاوران و معلمان هم در نظام آموزشی با مشورتهای نادرست، به آشفتهتر شدن وضعیت این رشته در دبیرستانها کمک میکنند! مثلا اگر دانشآموز درسخوان و مستعدی به علوم انسانی علاقمند و متمایل باشد، با این حرف که «تو که درسهایت خوب است؛ چرا میروی علوم انسانی؟!» این گزاره غلط را در جامعه جا میاندازند که دنیای علوم انسانی، دنیای آدمهای بیاستعداد و از همه جا درمانده است، نه بچههای درسخوان و اهل فکر و باانگیزه! غافل از اینکه، علوم انسانی، وادی اندیشه و فکر است که به همه میدانهای دیگر اعم از سیاست، اقتصاد، صنعت، فرهنگ و ... جهت میدهد، پس خیلی مهم است که امروز در این زمین چه چیزی بکاریم.
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجموعه موشن "پالستینوفیلیا"
🔹اپیزود "قویتر از موشک"
🔸موضوع: برنامهریزی جدی محور مقاومت و به ویژه نیروهای فلسطینی برای حضور قدرتمند در جنگ رسانهای از روز اول عملیات طوفان الاقصی
⭕️ضرورت رعایت ادب اسلامی
🔹با توجه به توأم شدن زندگی حقیقی امروز با ابزار و اشکال فضای مجازی، متأسفانه آسیب بسیاری از مشاجرههای مجازی دامنگیر روح اخلاق عمومی جامعه میشود و شاید از همین روست که رهبرمعظم انقلاب با این عبارت که «اگر من امروز رهبر انقلاب نبودم، رئیس فضای مجازی کشور میشدم» بارها و بارها در طول مطالبات 22 سالهشان بر اهمیت مدیریت صحیح بر فضای مجازی و رسانهها تأکید ویژه داشتند و از جمله توصیه کردند: ادب اسلامی را در جامعه بگسترانید.
🔸و سخن آخر اینکه به عقیده بسیاری از اندیشمندان، اختلاط عجیب و غریب زندگی انسان امروز با ابزارهای فناوری اطلاعات، تغيير الگوهاي ارزشي و رفتاري را به دنبال خواهد داشت و بسیاری از کاربران دنیای مجازی ترجیح میدهند روابط گستردهای با جهان پیرامون خود داشته و معاشرت در فضای مجازی را افزایش دهند اما بدون شک آنچه در این معاشرت و روابط نباید ساده انگاشته شود؛ لزوم توجه به انتقال صحیح فرهنگ بین نسلی برای در امان ماندن از آسیبهایی است که ارتباطات شفاهی در خور یک جامعه - اسلامی را تهدید میکند.
Rahnama99, [25.12.23 11:12]
[ Photo ]
⭕️قبیلههای مدرن
🔹روند خصوصی شدن اکانتهای اینستاگرام میتواند نتیجه حرکت گسترده کاربران و برندها به سمت گروههای کوچکتر و بستهتر باشد. در واقع محدود کردن میزان افرادی که میتوانند پستها را ببینند، به نوعی تأکید بر کیفیت محتواست و نشان دادن این که داشتن مخاطبان خاص و وفادار مهمتر از میزان بازدید و لایک است. یک اینفلوئنسر با خصوصی کردن صفحه شخصی، به هوادارانش القا میکند که محتواهای به اشتراک گذاشته شده فقط مختص آنهاست و کم کم از این رهگذر به تشکیل یک قبیله در فضای مجازی و از نوع مدرناش روی میآورند و سکویی برای پرتاب شدن تا دنیای میلیاردیها را برای خودشان فراهم میکنند و باید اعتراف کرد این نوع بازاریابی نو پا در همین مدتزمان کوتاه حضور و بروزش، توجه افراد بسیار زیادی را جلب کرده و به مدد همین قبیلههای مدرن موفقیت بیش از انتظار و درآمدی قابل توجه، عاید هر دو شریک تجاری نموده است.
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مجموعه موشن "پالستینوفیلیا"
▫️اپیزود "ناچار به عقبنشینی"
🔹موضوع: تشریح دلایلی که رژیم صهیونیستی و حامیانش را وادار به قبول آتشبس موقت در غزه کرد
6.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️کم شد زجمع خسته دلان یار دیگری
▫️بر دار رفت پیکر سردار دیگری