هدایت شده از رهنمود
كتاب سلامت معنوي كودكان.pdf
2.97M
📕فايل پیدیاف کتاب | به سوی آسمان
#سلامت_معنوی_كودكان با نگرش اسلامی
🔻كتاب، مشتمل بر فصول زير است:
۱. مفهومشناسی سلامت معنوی
۲. ضرورت و راهكارهای ايجاد بينش معنويتگرا در والدين
۳. مبانی اسلامی سلامت معنوی كودكان
۴. سلامت معنوی در پيشزادی
۵. سلامت معنوی در دو سال اول كودكی
۶. سلامت معنوی از پايان دو تا هفت سالگی
۷. سلامت معنوی از هفت تا دوازده سالگی
۸. خلاصه و نتيجه
#کتاب
@rahnemood313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشگویی عجیب ۲۱ سال پیش مترجم نهج البلاغه مرحوم محمد دشتی ، ساعاتی پیش از تصادف (در سال ۱۳۸۰)
🔹از فتح عراق و سوریه به دست ایرانیان تا آزادی بیت المقدس و دادن پرچم به امام مهدی عجل الله و آینده انقلاب اسلامی ایران...
🌷کانال رهنمود🌷
@rahnemood313
رهنمود
🎥 پیشگویی عجیب ۲۱ سال پیش مترجم نهج البلاغه مرحوم محمد دشتی ، ساعاتی پیش از تصادف (در سال ۱۳۸۰) 🔹ا
«قال أمير المؤمنين (علیه السلام): و ستأتي اليهود من الغرب لانشاء دولتهم بفلسطين. قال الناس: يا أبا الحسن أنى تكون العرب؟ أجاب: آنذاك تكون مفككة القوى مفككة العرى غير متكاتفة و غير مترادفة. ثم سئل (علیه السلام): أ يطول هذا البلاء؟ قال: لا حتى إذا أطلقت العرب أعنتها و رجعت إليها عوازم احلامها عندئذ يفتح على يدهم فلسطين و تخرج العرب ظافرة و موحدة، و ستأتي النجدة من العراق كتب على راياتها القوة، و تشترك العرب و الإسلام كافة لتخلص فلسطين معركة و أي معركة في جل البحر تخوض الناس في الدماء و يمشي الجريح على القتيل. ثم قال (علیه السلام): و ستفعل العرب ثلاثا و في الرابعة يعلم اللّه ما في نفوسهم من الثبات و الايمان فيرفرف على رءوسهم النصر: ثم قال: و ايم اللّه يذبحون ذبح النعاج حتى لا يبقى يهودي في فلسطين»
امیر مؤمنان (علیه السلام) فرمود: یهود برای تشکیل دولت خود در فلسطین از غرب - به منطقه عربی خاورمیانه - خواهند آمد. عرضه داشتند: یا ابا الحسن! پس عرب ها در آن موقع کجا خواهند بود؟! فرمود: در آن زمان عرب ها نیروهایشان از هم پاشیده و ارتباط آن ها از هم گسیخته، و متحد و هماهنگ نیستند.
از آن حضرت سؤال شد آیا این بلا و گرفتاری طولانی خواهد بود؟ فرمود: نه، تا زمانی که عرب ها زمام امور خودشان را از نفوذ دیگران رها ساخته و تصمیم های جدی آنان دو باره تجدید شود، آن گاه سرزمین فلسطین به دست آن ها فتح خواهد شد، و عرب ها پیروز و متحد خواهند گردید و نیروهای کمکی، از سرزمین عراق به آنان خواهد رسید که بر روی پرچمهایشان نوشته شده «القوة»؛ و عرب ها و سایر مسلمانان همگی مشترکا برای نجات فلسطین قیام خواهند کرد – و با یهودیان خواهند جنگید- و چه جنگ بسیار سختی که در وقت مقابله با یکدیگر در بخش عظیمی از دریا روی خواهد داد که در اثر آن مردمان در خون شناور شده و افراد مجروح بر روی اجساد کشته ها عبور کنند.
آن گاه فرمود: و عرب ها سه بار با یهود می جنگند، و در مرحله چهارم که خداوند ثبات قدم و ایمان و صداقت آن ها را دانست همای پیروزی بر سرشان سایه می افکند. بعد از آن فرمود: به خدای بزرگ سوگند که یهودیان مانند گوسفند کشته می شوند تا جایی که حتی یک نفر یهودی هم در فلسطین باقی نخواهد ماند.
سيد ابراهيم موسوى زنجانى، عقائد الإمامية الإثني عشرية، ناشر: مؤسسة الأعلمي ـ بيروت، 1413ق، چاپ سوم، ج 1، ص 270.
🌷کانال رهنمود🌷
@rahnemood313
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ #مستند #پارلمان | قسمت شانزدهم
(طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر)
🔴 مجموعه مستندی که به بررسی زمینه های شکل گیری مجلس، همچنین واکاوی حوادث و تحولات انتخابات مجلس می پردازد.
کانال رهنمود
@rahnemood313
27.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ #مستند #پارلمان | قسمت هفدهم
(عزل بنی صدر)
🔴 مجموعه مستندی که به بررسی زمینه های شکل گیری مجلس، همچنین واکاوی حوادث و تحولات انتخابات مجلس می پردازد.
کانال رهنمود
@rahnemood313
30.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ مستند پارلمان | قسمت هجدهم
(انتخابات های ریاست جمهوری)
🔴 مجموعه مستندی که به بررسی زمینه های شکل گیری مجلس، همچنین واکاوی حوادث و تحولات انتخابات مجلس می پردازد.
کانال رهنمود
@rahnemood313
31.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️ #مستند #پارلمان | قسمت نوزدهم
(رو در رو با آمریکا درگیر می شویم)
🔴 مجموعه مستندی که به بررسی زمینه های شکل گیری مجلس، همچنین واکاوی حوادث و تحولات انتخابات مجلس می پردازد.
کانال رهنمود
@rahnemood313
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا تارک نماز کافر است؟
طرف مرتکب فحشا شده
شراب خورده
نمیگیم کافره ولی تارک نماز رو کافر حساب میکنیم؟
#درس_اخلاق
حجت الاسلام رفیعی
کانال رهنمود
@rahnemood313
سلام در مورد تبلیغات بهائیت در شهر ها و روستا در 100 سال گذشته مطالبی بیان میشود
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
سلام علیکم
اولین اصل در تبلیغ بهاییت خوش رفتاری و مهربانی و مظلوم نمایی است تبلیغات بهائیان بیشتر به صورت تبشیری و نفوذ در میان افراد و خانواده ها بوده و هست که از نظر اعتقادی بنیه ضعیفی داشته اند و دارند و در زمان های گذشته به خصوص زمان پهلوی با نفوذ در موسسات خدماتی، کودکستانها ، مدارس و روستاها محروم ورود پیدا می کردند
آنها از روشهاى گوناگون نظیر دادن وام وکمکهاى مالى به مستمندان و فقرا، نشستن پاى درد دل افراد، توسل به شعارهایى پیرامون تساوى حقوق مرد و زن، ممنوعیت جنگ و لزوم تحقق صلح جهانى، کمک براى گرفتن پناهندگى و دیگر اقدامات سطحى، سعى در جذب برخى از عناصر ساده اندیش داشته اند و همچنان دارند
#فرق_و_ادیان
#بهائیت
کانال رهنمود
@rahnemood313