eitaa logo
رهپویان
67 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
908 ویدیو
151 فایل
✔اثر عمل یک نفر روی هزار نفر، بیش از تأثیر حرف هزار نفر روی یک نفر است! ارتباط با ادمین @Yasini8692
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سرتیپ بازنشسته ارتش ترکیه: موصل و حلب خاک ما است؛ ایران دست از سیاست های خود بردارد و با ما در سوریه هماهنگ باشد! 🔻در حالی که ایران با درخواست مستقیم بشار اسد رئیس جمهور کشور سوریه در آنجا حضور دارد این سرتیپ بازنشسته ترک در عین گستاخی خواستار هماهنگی ایران با ترکیه در منطقه است!
❌ گنجی: ورود ایران به جنگ بین طالبان و پنجشیر باخت مطلق است ✍🏻مدیرمسئول روزنامه «جوان» نوشت: 🔻جنگ طالبان با پنجشیریان جنگ بین‌الافغانی است؛ ورود به چنین جنگی از سوی ایران باخت مطلق است؛ نه پنجشیریان نماینده رسمی و قانونی ملت افغانستان هستند و نه طالبان؛ ما نمی‌توانیم حاکمیت هیچ‌کدام را بر افغانستان به رسمیت بشناسیم تا چه رسد که از یکی حمایت نظامی کنیم‌. 🔻راهبرد جمهوری اسلامی روشن است و باید روشن‌تر بیان شود تا لجبازان آچمز شوند. 🔻ایران در افغانستان هوشمندانه عمل کرد و تصمیم برای آینده نیز هوشمندانه است. 🔻منافع ما در افغانستان تا این لحظه محترم شمرده شده است؛ غایت نظر ما تشکیل دولت فراگیر است دولتی که از فردای آن جنگ برای همیشه پایان یابد.
❌ وحشت صهیونسیت ها از قدرت پهپادی ایران و صادرات به کشورهای منطقه از جمله یمن، سوریه، عراق و لبنان گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونسیتی: 🔻یکی از ابزارهای مهم توسعه یافته توسط ایران، مجموعه هواپیماهای بدون سرنشین است؛ مجموعه ای از سلاح های مرگبار و دقیق که مانند یک موشک بالستیک یا هواپیما می تواند هزاران کیلومتر را طی کند و هدف را نابود کند. 🔻در یمن، حوثی ها ده ها پهپاد پیشرفته دارند که در هفته های اخیر برای حملات به عربستان سعودی مورد استفاده قرار گرفته اند، در عراق شبه نظامیان ده ها پهپاد دارند که قبلاً به سمت آمریکا و دیگر نیروها در سوریه پرتاب شده اند. در لبنان تلاش مداوم برای قاچاق پهپادهای پیشرفته در نزدیکی پهپادها وجود دارد. 🔻اخیراً، ایرانیان انتقال دانش تولید پهپاد به حماس و جهاد اسلامی را آغاز کردند؛ درمورد برنامه هسته‌ای هم گفتند که وقت اقدام فرارسیده از اعضای توافق میخواهم که تحریم ها و اسنپ بک را فعال کنند.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مستند شاخ میلاد حاتمی در گزارش جنجالی اخبار 20:30 نام های افراد دارندگان سایت های شرط بندی و سر شبکه های آن را لو داد # پاسداران گمنام #حافظان امنیت نشر حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ 🎥#استوری| عشق بخشنده ی من‼️ 🍃🌹🍃 #روشنگری #ثامن #محرم
🔰 آخرین وضعیت انتخاب شهردار در مراکز استانها 🔻۸ شهر بلاتکلیف، ۱۷ شهر در انتظار وزارت کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝🍃 🍃 •[ 🎤 ]• 💠 | ⁉️ پرسش: اصحاب تحریف و "ما نمی توانیم" چه گفتند!؟ ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 1⃣ سخنگوی دولت روحانی: نپیوستن ایران به FATF علت ناتوانی در خرید واکسن کروناست! 2⃣ رئیس بانک مرکزی دولت روحانی: به دلیل تحریم هنوز واکسن نخریده ایم 🔻در دولت قبل برخی از آقایان در واکنش به هشتک مدعی شده و آوردند که ورود واکسن هم با تصویب fatf مرتبط است و باید اف ای تی اف تصویب شود! ⁉️ که اینجا مطرح میشود اینست که واقعاً چگونه اف ای تی اف تصویب نشد ولی محموله های واکسن وارد شد؟ چه اتفاقی افتاد؟!! 🌸 رهبر حکیم انقلاب(حفظه‌الله): 🔹 اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد.. 🔹گاهی یک رأی هم مؤثّر است؛ هیچ‌کس نگوید رأی منِ تنها چه تأثیری دارد. گاهی یک رأی یا چند رأی، در سرنوشت یک کشور اثر می‌گذارد... 🖇 ◀️ نشر حداڪثری
☘ ✅ #اینفوگرافی | ویژگی های واکسن #فخرا‼️ 🍃🌹🍃 #واکسن_فخرا #روشنگری #ثامن
♦️ توییت تامل برانگیز یک کاربر افغان به مناسبت ۱۱ سپتامبر و اشاره به ۲۰ سال اشغال و غارت افغانستان توسط آمریکا♦️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ 🎥 #موشن_استوری| نظام آموزشی کشور، نباید بیرون کشور نوشته بشود 🍃🌹🍃 #سند2030 #روشنگری #ثامن