eitaa logo
رهپویان ولایت
125 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
4.5هزار ویدیو
256 فایل
کانال فرهنگی و بصیرتی __________________ 📡شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ هر جور دلش میخواهد؛ توجیه میکند، دروغ میگوید [آن هم]۱۸۰ درجه خلاف واقع؛ جای ظالم و مظلوم را عوض میکند. رهبر معظم انقلاب اسلامی ________ آیدی ادمین کانال👇 @Montazerr_3_1_3
مشاهده در ایتا
دانلود
1.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰عراقچی: چه اتفاق جدیدی افتاده که آمریکایی‌ها توقع دارند دوباره به آن‌ها اعتماد کنیم؟ 🍃🌹🍃 🔹به‌لحاظ کارشناسی اصلا زمینه‌ای برای مذاکرۀ عادلانه وجود ندارد.
episode8.mp3
زمان: حجم: 7.61M
🇮🇷🇵🇸 🔰 شمارش معکوس سقوط پهلوی 8⃣ قسمت هشتم 🍃🌹🍃 🔹موضوع: فرار شــــــــــاه |
صوت پخش زنده دکتر عزیز غضنفری.mp3
زمان: حجم: 27.74M
🇮🇷🇵🇸 🎙صوت پخش زنده‌ی دکتر عزیز غضنفری 🍃🌹🍃 🔰موضوع: دستاوردهای انقلاب اسلامی |
🇮🇷🇵🇸 مجموعه (شماره ۱) 🍃🌹🍃 🔰 سخنان مقام معظم رهبری در دیدار رئیس و اعضای شورای رهبری ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
4.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست. 🍃🌹🍃 |
🇮🇷🇵🇸 🔰 با کشوری که سند تحریم‌های جدید را امضا می‌کند، نمی‌شود مذاکره کرد! 🍃🌹🍃 🔹وزیر امور خارجه گفت: «عبور صحیح از شرایط فعلی نیازمند فهم درست از این موقعیت است. تحریم‌های ظالمانه‌ای علیه مردم وضع شده که این تحریم‌ها مانع بزرگی بر سر راه توسعه اقتصادی ایران است.» 🔸«سید عباس عراقچی» افزود: «در مقابل این تحریم‌ها دو وظیفه داریم؛ یکی اینکه باید تحریم‌ها را از سر راه برداریم که باید با دیگران و تعامل کنیم و دیگر وظیفه این است که باید این تحریم‌ها را بی‌اثر کنیم که اینجا دیگر خودمان هستیم و باید به خودمان اکتفا کنیم و این وظیفه برای ما اولویت بیشتری دارد.» 🔹وی با اشاره به اینکه باید تحریم‌کنندگان را ناامید کرد، عنوان کرد: «مأموریت بی‌اثرسازی تحریم‌ها یک وظیفه عمومی است.» 🔸او ادامه داد: «رفع تحریم‌ها نیازمند مذاکره است، اما نه تحت سیاست فشار حداکثری. مذاکره نمی‌تواند از موضع ضعف صورت بگیرد؛ زیرا دیگر اسمش مذاکره نیست و یک نوع تسلیم است، ما هرگز این‌گونه پای میز مذاکره نمی‌رویم.» 🔹عراقچی با تأکید بر اینکه مذاکره باید هوشمندانه باشد، عنوان کرد: «تجربه نشان داد اهل عهد نیست و ایران اجازه تکرار این بدعهدی را نمی‌دهد. ایران خواهان مذاکره با کشوری نیست که همزمان سند تحریم‌های جدید را امضا می‌کند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 🔰پاسخ قاطع فلسطینیان به طرح ترامپ: تا ابد در غزه می‌مانیم 🍃🌹🍃 🔹اهالی بدون اعتنا به اظهارات تهدیدآمیز «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در مورد طرح صهیونیستی-آمریکایی با هدف کوچاندن اجباری ساکنان غزه به دیگر کشورها در حال بازگشت به منازل خود در این باریکه هستند. 🔹«عرفات ابویوسف»، شهروند فلسطینی ساکن شمال غزه با اشاره به تاریخ ریشه‌دار ملت در این سرزمین می‌گوید: ملت ما بیش از ۸۰ سال ریشه در این خاک دارد و حتی ده‌ها رئیس‌جمهور قبل از هم نتوانستند ما را از کشور و سرزمین اجدادی‌مان آواره کنند. 🔹«ام ابراهیم العسلی»، مادر فلسطینی ساکن شمال غزه که پسرش در جنگ اخیر به شهادت رسیده و خانه‌اش نیز ویران شده خطاب به ترامپ و سایر رهبران جهان می‌گوید: ما نه به کشورهای عربی و نه به هیچ یک از کشورهای خارجی نخواهیم رفت، چه ترامپ بخواهد، چه نخواهد ما در غزه باقی خواهیم ماند. 🔹علی‌رغم تخریب ۸۵ درصد از ساختمان‌های مسکونی و زیرساخت‌های نوار غزه، بسیاری از خانواده‌های فلسطینی بر ادامه زندگی خود در چادرها و مخالفت با هرگونه کوچ اجباری تاکید دارند.