eitaa logo
ره پویان ولایت
346 دنبال‌کننده
10.9هزار عکس
8.8هزار ویدیو
454 فایل
محتوای فرهنگی سیاسی هنری
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ جاسوس زن سریال گاندو واقعاً کیست؟ ▪️شارلوت لوپز وارونه والر، جاسوس انگلیسی است که در پوشش سفارت خانه انگلستان در سال ۱۳۹۵ حین مأموریت جاسوسی توسط نیرو‌های اطلاعات سپاه شناسایی شد. ▪️شارلوت لوپز وارونه والر، زنی که یکی از جاسوسان رتبه بالا و فعال در حوزه ایران است که در قسمت پایانی سریال گاندو نیز با شال بنفش وارد خاک ایران شد، یک جاسوس واقعی است. ▪️شارلوت لوپز وارونه والر، افسر رده بالای سازمان جاسوسی MI6 است که در سال ۱۳۹۵، حین جاسوسی از مراکز نظامی کردستان، به‌همراه یکی از اعضای سفارت فرانسه، توسط نیروهای سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متوقف و با آنها برخورد می‌شود. ▪️این دو جاسوس، در حین تردد با خودروی دیپلماتیک در منطقه سقز توسط اطلاعات سپاه شناسایی می‌شوند و مورد رصد قرار می‌گیرند. زمانی که نیروهای سپاه برای دستگیری این افراد اقدام می‌کنند، این دو جاسوس نیز از منطقه می‌گریزند و پس از عبور از چند ایست و بازرسی در روستای ایرانخواه نزدیک سقز توسط نیروهای اطلاعات سپاه بازداشت می‌گردند. ▪️نیروهای اطلاعات سپاه نیز پس بازرسی و تعیین هویت اشخاص، متوجه می‌شوند که حضور آن‌ها در کردستان غیرقانونی بوده و دوربین فیلمبرداری آن‌ها ضبط می‌شود. ▪️گفتنی است برخی از رسانه‌ها به اشتباهی، این جاسوس را کایلی مورگیلبرت معرفی کردند، در حالی که کایلی مورگیلبرت جاسوس اسرائیل و شالوت لوپز جاسوسی انگلیسی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ویژه برنامه انتخابات🇮🇷🇮🇷🇮🇷 پویش مشق حضور✍✍✍ 👇👇👇👇👇👇 @rahpoyane
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 واکنش سازمان‌دهی شده مردم نسبت به موفقیتهای دولت روحانی ویتامین D 👇👇👇👇👇👇👇 را جدی بگیریم 🍂🍂🍃🍂
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با ارزش ترین دارایی جهان چیست ؟ جواب سؤال از کریستیانو رونالدو . پیشنهاد دانلود 🍂🍃🍂🍃🍂🍃 🔷🔹@rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بابای من قهرمان بود 🔹مستند لشکر زینبی، تصاویری از دیدار خانواده شهدای مدافع حرم با رهبر معظم انقلاب، به زودی از حساب KHAMENEI.IR و شبکه یک سیما پخش می‌شود. @rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
متن توبه نامه آمریکا منتشر شد! ایران باید از منطقه خارج بشه ایران موشک نداشته باشه ایران هسته ای نداشته باشه ایران باید تعهدات برجامی خود را اجرا کنه ایران باید FATF را تصویب کنه .... این بخش کوچکی از خواسته آمریکا از ایران است که حسن روحانی آن را به توبه تعبیر کرده!! اخرالزمان هست دیگه!شمر و حرمله را جای حُر جا میزنن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹خاطره‌ای از شهید: شب بودو همه جمع نشسته بودیم و داشتیم شوخی می‌کردیم. جواد گفت: «بچه‌ها امشب کمتر شوخی کنید.» تعجب کردم؛ به شوخی گفتم: «جواد نکنه داری شهید می‌شی؟!» گفت: « آره!! نزدیکه!!» هاج و واج مانده بودیم چه بگوییم. همه لحظه‌ای سکوت کردند. یکی از بچه‌ها دوربین آورد و گفت: «بگذار چند تا عکس بگیریم» قبول کرد؛ نشستیم چند تا عکس مجلسی انداختیم. فردا جواد شهید شد... 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 🌹شهید: جواد الله کرمی 🌹ولادت: 1360/4/2 🌹شهادت: 1395/2/19 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 @rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا