انفاق به معنای اخراج چیزی و بخشش به دیگری، میتواند مالی و غیرمالی باشد. این بخشش میتواند در جهت درست و نادرست نیز قرار گیرد؛ زیرا کسانی هستند که مال و ثروت یا علم و دانش خویش را برای پیشبرد کارهای زشت و نابهنجار و یا قتل و نابودی مردم و طبیعت هزینه میکنند و با دست و دلبازی برای نابودی بشر و اختراع سلاحهای مرگبار، از خود و مال و جان خویش مایه میگذارند؛ بنابراین، نمیتوان هرگونه انفاقی را مثبت ارزیابی کرد؛ بلکه تنها انفاقی مثبت و سازنده است که برای پیشبرد اهداف انسانی - الهی باشد و موجب کمالی در انسان و طبیعت شود. امیرالمومنین(ع) میفرماید: بیتردید انفاق مال در طاعت خدا بزرگترین نعمت و هزینه کردنش در معاصی بزرگترین مصیبت است. (غررالحکم: 376، حدیث 8463)
پس آن انفاقی، مثبت و مورد نظر قرآن است که در راستای کمالات الهی باشد. قرآن به این گونه انفاقات چه مالی و چه غیرمالی، ارزش و اهمیتی قائل شده و آن را در کنار نماز و عبادت خالص قرار داده و موجب رستگاری بشر دانسته است. (بقره، آیه 3).
@rahpoyane
به گزارش مشرق به نقل از قانون،همسر حاج مصطفی خمینی، دختر مرتضی حائری است. خدیجه ثقفی، همسر امام خمینی(ره) درباره اینكه چگونه این وصلت صورت گرفته است، میگوید: «یک وقت شایع شد كه با آقا مرتضی حائری وصلت كردهایم، بهطوری كه مصطفی میگوید: وقتی آقای حائری از صحن حرم بیرون میآید، رفقا میگویند كه پدر زنت آمد. این شایعه به گوش آقا رسیده بود و یک شب آقا از من پرسید كه دختر آقای حائری را دیدهای؟ من هم كمی توضیح دادم. آقا گفت: چطور است این دروغ را راست كنیم؟ گفتم كه هرطوری صلاح میدانید. فردا صبح هم آقا پیغام فرستاده بود و ظهر، آنها جواب داده بودند و باز آقا پیغام داده بود كه همان شب بروند برای صحبت؛ بعد به ما خبر دادند كه مردها رفتهاند و ما زنها هم بعداً رفتیم و قرار عقد گذاشته شد.» این عقد در 24 سالگی سید مصطفی خمینی و در تاریخ 17 فروردین 1333 صورت گرفت.
@rahpoyane
مادر خواب بود که سید مصطفی لب بر کف پای او گذاشته و بوسه می زد که مادر از خواب بیدار شد و پرسید مصطفی جانِ مادر چه می کنی؟ گفت: وقتی بیدارید خجالت می کشم...
@rahpoyane
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
«مَن اَکثَر اَالاِستَغفار جَعَلَ اللهُ مِن کُلِّ هَمٍّ فَرَجاً و مِن کُلِ ضیقٍ مَخرَجاً».1
«هر کسی که بسیار استغفار و طلب آمرزش کند، خداوند او را از هر اندوهی گشایشی و از هر تنگنایی، راه نجاتی می دهد.
@rahpoyane
پیامبر اسلام(ص) در این زمینه میفرماید: کسی که آیهای از قرآن را بر قبری از قبرهای مسلمانان قرائت کند، خداوند ثواب هفتاد پیامبر(ع) را به او خواهد داد. و هر کسی که برای اهل قبور دل بسوزاند از آتش جهنم نجات خواهد یافت و در حال خنده و خوشحالی داخل بهشت خواهد شد.
مجلسی، محمد باقر، بحار الانوار، ج 99، ص 300، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق.
@rahpoyane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انشاالله... شفاعت ما ایرانیان راهم بکندحاج قاسم
@rahpoyane
🌷ریحانھ💚🌱
باورڪن
حجاب بدون حیا
هیچ ارزشی ندارد
تویی ڪه میخواهۍ
از مسابقه ۍخودنمایۍ
جانمونۍ و دیده بشۍ
لطفاً یادگارحضرت زهرالڪه دارنڪن
#چادرانه🌸
جانبازے استـــــ
براے خودش چـــــادر مشڪے مــݩ...❗️
در بـرابـر ترڪش هـاے نگـاه مسمـــوم تڪہ تڪه مے شود❕
امــا تسلیــم هـــرگــز❌
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمایشات حضرت آقا در مورد جنگاحزاب در زمان پیامبر گرامی اسلام(ص) و ارتباط آن با جنگی که احزاب مختلف بر علیه انقلاب جمهوری اسلامی ایران شروع کردند
اسوه ، پیغمبر است.
@rahpoyane
🎢 پلِ نجات
🤩 اگه میخوای نوربالا بزنی و با خیال راحت به مقصد برسی، الان وقتشه!
@rahpoyane