فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان کوتاه
پیشنهاد دانلود
@rahpoyane
✨﷽✨
#اثبات_خدا_به_راحتی
✅مگر می شود این عالم خدایی نداشته باشد
✍پادشاهی بود دهری مذهب. وزیری بسیار عاقل و زیرک داشت.هرچه ادله و براهین برای شاه بر اثبات وجود صانع اقامه می کردند که این آسمان ها و زمین را خدا خلق کرده و ممکن نیست این بناهای به این عظمت بدون صانع و خالق موجود شود و ممکن نیست یک بنایی بدون بنا و استاد و معمار ساخته شود، پادشاه قبول نمی کرد.
بنابراین وزیر، بنای یک باغ و درخت ها و عمارتی در بیرون شهر گذارد.بعد از اینکه تمام شد، یک روز پادشاه را به بهانه شکار از آن راه برد.چون چشم پادشاه بر آن عمارت عالی افتاد متعجب شد.
از وزیر پرسید این عمارت را که بنا کرده و چه وقت بنا شده است؟ وزیر گفت کسی نساخته، خودش موجود شده است. پادشاه اعتراض شدیدی کرد. گفت این چه حرفی است که می زنی، چگونه می شود بنایی بدون معمار ساخته شود؟ وزیر جواب داد چگونه یک بنایی کوچک بدون معمار غیر معقول است؟ چگونه می شود بنای این آسمان ها و زمین ها و گردش ماه و خورشید و ستاره ها بدون صانع و خالق موجود شده باشد؟ آن وقت پادشاه تصدیق نمود و مسلمان و موحد شد.
📚منبع:داستان هایی از خدا، نوشته احمد میر
خلف زاده و قاسم میرخلف زاده، جلد ۱
🔴شاگرد و عابد
✍شاگردی از عابدی پرسید::
تقوا را برایم توصیف کن؟
عابد گفت: اگر در زمینی که پر از خار و خاشاک بود مجبور به گذر شدی چه می کنی؟ شاگرد گفت: پیوسته مواظب هستم و با احتیاط راه می روم تا خود را حفظ کنم.
عابد گفت: در دنیا نیز چنین کن تقوا همین است از گناهان کوچک و بزرگ پرهیز کن و هیچ گناهی را کوچک مشمار زیرا کوهها با آن عظمت و بزرگی از سنگهای کوچک درست شده اند.
✨﷽✨
🌼نعمتهای خداوند را یاد کنیم و شاکر باشیم
✍آیت الله مجتهدی تهرانی: قدیم در کتابی این داستان را خواندم که: سعدی شاعر معروف یه وقتی کفش نداشت، عصبانی بود که من شاعری این مملکت، باشم آن وقت کفش ندارم. مدتی از خدا ناراضی بود که: خدایا، این چه زندگی است که ما کفش نداریم بخریم. شاعر هم هستیم!
تا اینکه یک روز جلوی مسجد میگذشت، یک نفر را توی مسجد دید که از زانوها به پایین پا نداشت، تا او را دید، سرش را بلند کرد و گفت: «خدایا شکرت که اگر من کفش ندارم، پا دارم».تا دیروز از خدا ناراضی بود، اما امروز که دید این شخص پا ندارد، خوشحال شدو گفت: « الحمدالله، اگر من پا نداشتم، چیکار میکردم؟»
خدا می داند واقعا اگر ما پا نداشتیم چیکار میکردیم؟! گاهی نعمت های خدا را یاد کنید. پا نداشتیم، دست نداشتیم، چشم نداشتیم، گوش نداشتیم، چیکار میکردیم؟
📚ڪتاب بدیع الحکمة حکمت ۲۴ از مواعظ آیت الله #مجتهدے_تهرانی(ره)
✨از زمین خوردن کسى شاد مشو !
✨که نمیدانى گردش روزگار ؛
✨براى تو چه در آستین دارد ...!
#مولا_علی_علیه_السلام
@rahpoyane
نیایش صبحگاهی 🌺 🍃 🌺
خدای مهربانم ❤️🙏
درهای مهربانی ات را
به روی دوستانم باز کن🙏
گرفتاریهای همه را
برطرف بفرما🙏
ونورایمانت ✨
را درقلب ما روشن فرما 🙏
آمین یا قاضِیَ الْحاجات 🙏
ای برآورنده ی حاجت ها 🙏
@rahpoyane
پیشگویی شاعر کرمانی به نام آقای علوی کرمانی (بمی) از روسای جمهور پس از پیروزی انقلاب تا کنون.
( این شاعر متولد ۱۳۰۹ و متوفای ۲۳فروردین سال ۱۳۹۳می باشد)
👇👇👇👇👇👇
انقلابی شود پس از شاهی ،
پر تنش روزگار می بینم .
بیش از چل در آن زمان گذرد ،
شهریاران قطار می بینم .
اولش یک ابولحسن نامی ،
با سبیل تتار می بینم .
آمدن با نفاق می آید ،
رفتنش با فرار می بینم .
بعد از آن می رسد رجائی نام ،
بر سرش انفجار می بینم .
میرسد سیّد خراسانی ،
دولتش بر مدار می بینم .
می شود جنگ هشت ساله تمام ،
صولتش استوار می بینم .
شهریاری ز خاک رفسنجان ،
با سیاست بکار می بینم .
شهریاری کند دو چار تمام ،
بر مرادش سوار می بینم .
خاتمی نام می رسد از راه ،
با تمدن شعار می بینم .
جای تکبیر می دمد در سوت ،
پیروانش هزار می بینم .
اکبر آید دوباره من او را ،
پیش محمود خوار می بینم .
بعد محمود می رسد حسنی ،
اکبرش یار غار می بینم .
نقشه ها می کشد برای وطن ،
ملتی سوگوار می بینم .
یار غارش رود به آب اما ،
اجلش در کنار می بینم .
کر و کور است بر نصیحت لیک ،
بر خر خود سوار می بینم .
چون گرانی به اوج خود برسد ،
دولتش بر کنار می بینم .
بعد از آن دولتی رسد خادم ،
شب و روزش به کار می بینم .
میرسد بهر خلق بخت سعید ،
قامتی سرو وار می بینم .
مقتدر سیدی چو ابراهیم ،
بت شکن را بکار می بینم .
می کشد تیغ عدل بر دزدان ،
گلّه ای در فرار می بینم .
ارزش ارز می شود مطلوب،
دشمنان را خمار می بینم .
از سفر میرسد گل نرگس ،
چار فصلش بهار می بینم .
( ان شا الله..)
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
💢 موضوع: پيروزی در تحريم ‼️
✍️ مهدی سعیدی
🍃🌻🍃
🔻پيروزي باشکوه آیتالله ابراهيم رئيسي در سيزدهمين انتخابات رياست جمهوري، نقطه عطفي در سير تحولي و تکويني انقلاب اسلامي است که ميتواند نویدبخش آيندهای روشن در دهه پنجم انقلاب اسلامي باشد. در اين ميان دستهای پنهاني دستبهکار شدهاند تا رأی ارزشمند ملت را کم اعتبار کرده و مخدوش نمايند که در این زمینه توجه به چند نکته حائز اهميت است:
🔸1- انتخابات در شرايطي برگزار شد که بيماري کرونا، بيش از یک سال است کشور را درگير خود کرده است. طبق آماري که عليرضا وهابزاده مشاور وزير بهداشت اعلام کرده است، گروههای حساس، بيماران و سالمندان جمعيتي در حدود 10 ميليون نفر را تشکيل ميدهند که بسياري از آنها به خاطر نگراني از کرونا نتوانستند در انتخابات شرکت نمايند! بحران کرونا تنها دامنگیر ایران نشده است، بلکه روند انتخابات در جهان را مختل کرده است، بهنحویکه پس از شيوع کرونا در جهان، ۶۴ کشور انتخابات خود را به تعويق انداختند و ۳۰ کشور هم بااینوجود آن را برگزار کردند که در اغلب آنها شاهد کاهش مشارکت 10 تا 20 درصدي بودهايم! لذا با احتساب حداقل 10 درصدی کاهش مشارکت به دلیل شرایط کرونایی کشور، میتوان ميزان مشارکت واقعي را 60 درصد دانست.
🔹 ۲-ناکارآمدي دولت مستقر نيز بزرگترین عاملي بود که حاصل آن القاء ياس و نااميدي نسبت به امکان تغيير بود. اين نارضايتي که رنگ و بوي عصبانيت به خود گرفته بود تا آنجايي بود که وعدهها و کارنامههاي نامزدهاي انتخاباتي نيز نتوانست تغييري در تصميم بخشي از جامعه ايجاد کند و حاصل آن کاهش مشارکت در انتخابات بود!
🔸3- ستردگي اردوگاهي که اين بار تلاش داشتند تا جامعه را دعوت به عدم حضور در انتخابات کنند نيز ممتاز از ادوار انتخابات گذشته بود. در اين اردوگاه علاوه بر ضدانقلاب و رسانههاي بيگانه که #رأی_بي_رأی را تبليغ میکردند، جريان احمدینژاد و بخشي از اصلاحطلبان نيز ميداندار تحريم انتخابات شده بودند!
🔺بااینحال حماسهای دیگر از سوی ملت ایران خلق شد. مقايسه رأی هشتمين رئیسجمهور با رئیسجمهور هفتم و ششم اين حقيقت را آشکار میسازد که او با نسبت آراء بيشتري از آنها توانسته است، بر کرسي قدرت تکيه زند. رئیسجمهور ششم کمتر از 20 درصد آراء را در دور اول انتخابات کسب کرد و کار پیروزیاش به دور دوم کشيده شد و رئیسجمهور هفتم نيز 50.7 درصد آرا را در اولين حضورش کسب کرد؛ اما 62 درصد از مشارکتکنندگان در انتخابات اخیر به رئیسجمهور هشتم رأی دادند.
@rahpoyane