📰 صفحه اول روزنامههای شنبه 23 اسفند ۹۹
ادامه صفحات:👇
https://www.hawzahnews.com/photo/949124
🔸🔹@rahroshaan
#پیام_صبحگاهی
🔹این [جایی] که ما امروز هستیم باب شأن انقلاب نیست؛ ما بایستی خیلی بیش از این حرکت میکردیم. شکاف طبقاتی بایستی از بین برود و عدالت اقتصادی به معنای واقعی کلمه بایستی مستقر بشود در کشور؛ این وظیفهی ما است، این کار ما است، بایستی انجامش بدهیم.
۱۳۹۹/۱۱/۲۹
🔸🔹@rahroshaan
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابعاد جنگ نرم علیه نظام اسلامی
🔸🔹@rahroshaan
هدایت شده از f.t
⚜️▪️⚜️▪️⚜️
⚜️ امام صادق (علیه السلام) فرموده اند:
«لَا يَكُونُ الرَّجُلُ مِنْكُمْ فَقِيهاً حَتَّى يَعْرِفَ مَعَارِيضَ كَلَامِنَا وَ إِنَّ الْكَلِمَةَ مِنْ كَلَامِنَا لَتَنْصَرِفُ عَلَى سَبْعِينَ وَجْهاً لَنَا مِنْ جَمِيعِهَا الْمَخْرَجُ» ؛
هيچ يك از شما فقیه نمی شود، مگر آن كه معانى پنهان و اشارات كلام ما را بشناسد، همانا سخنى از سخنان ما تا هفتاد تفسير دارد كه براى همه آنها پاسخ داريم.
معانی الاخبار، ص۲؛ بحار الانوار، ج۲، ص ۱۸۴
┄┄┄┅═✧❁🕋❁✧═┅┄┄┄
⚜️ فرمایشات مقام معظم رهبری:
فقه به معنای عام عبارت از آگاهی از دین است و شامل جمیع معارف اسلامی میشود. فقه استخوانبندی و در واقع ستون فقرات زندگی اجتماعی است؛ فقه این است. (۱)
فقه و فقاهت باید در حوزهها پیشرفت بکند. این پیشرفت، هم از لحاظ عمق است، و هم از لحاظ سعه و فراگیری مسائل زندگی.
فقه باید عمیق بشود؛ عمیقتر از آنچه که هست.
ما باید این عمق را روزافزون کنیم. عمق به معنای این نیست که به گوشهها و حواشی و تدقیقات زاید بپردازیم؛ نه، مسئله را حلاجی کردن، آن را به روشهای نو، تحقیق زدن، و به وسیلهی آنها آن را عمیقتر کردن است. کسی که اهل تحقیق باشد، در میدان عمل میتواند این شیوهی تحقیق را بشناسد. ما باید به فقه عمق ببخشیم. از سطحینگری در فقه بایستی پرهیز بشود. امروز فقه ما باید از فقه زمان شیخ و شاگردان شیخ و شاگردان شاگردان شیخ که بزرگان دورهی ما قبل ما هستند عمیقتر باشد. در مسائل، ما بههیچوجه نباید سطحی فکر کنیم. باید به فقه پیچیدگی و عمق ببخشیم. (٢)
فقه امامیه که متخذ از مذهب اهل بیت (علیهم السلام) است دارای ذخیرهای گرانبها و دریای عمیقی از تحقیق و تفریع است که نظیر آن را در فقه مذاهب دیگر اسلامی نمیتوان یافت و این به فقه شیعه غنای فوقالعاده و بیهمانند بخشیده است.(٣)
┄┄┄┅═✧❁🕋❁✧═┅┄┄┄
در راستای منویات رهبری و عمق بخشیدن به فقه اسلامی، خلا جدی حوزه های علمیه در حال حاضر، عده ای از اساتید و متخصصین این حوزه را بر آن داشت تا در این خصوص، اقدام به تالیف معارف فقهی و تعلیم شیوه نگرش متعمقانه در علم فقه نمایند تا به حول و قوه الهی گامی در سیر تعمیق فقه برداشته باشند.
لذا بنا به ضرورت مداقه در این بحث، کمال اهتمام در این عرصه از قبیل تعلیم و تعلم آن، نشر و ...، از اساتید معزز مستدعی است.
┄┄┄┅═✧❁🕋❁✧═┅┄┄┄
(۱) بیانات در اوّلین جلسه درس خارج فقه در دیدار جمعی از اساتید و فضلا و طلاب نخبه حوزه علمیه قم با رهبر انقلاب و دیدار طلاب حوزههای علمیه با رهبر انقلاب
(۲) بیانات در آغاز درس خارج فقه
(۳) پیام به نخستین کنگرهی علمی تخصصی دائرةالمعارف فقه اسلامی
⚜️▪️⚜️▪️⚜️
هدایت شده از f.t
ا⚜️▪️⚜️
ا▪️⚜️
ا⚜️
ا❁﷽❁ا
غرض أقصای الهی در تشریع شریعت مقدس چیزی جز ایصال خلق به «ولایت» نبوده است، و این همان حقیقتی است که به عنوان أصل، أساس و غایت توحید تعریف شده، و قطب و محور کلیۀ کتابهای آسمانی قرار گرفته، و همچنین مبنای بعثت جمیع أنبیای الهی بوده است و از همه آنان، عهدی بر ابلاغ آن به خلق أخذ شده است.
ا┄┄┅═✧❁ ⚜️ ❁✧═┅┄┄ا
علم فقه، به صورت عام، آن علمی است که عهده دار تبیین تفصیلی حقیقت ولایت می باشد.
ا┄┄┅═✧❁ ⚜️ ❁✧═┅┄┄ا
لذا بر آن شدیم تا با نگاهی نو در عرصه معارف فقهی، اصول و محکمات این مهم را که در نصوص با شاخص های مهمی چون غایت قصوی در تفقه فی الدین لحاظ شده، در سلسله مقالاتی به نحو تفصیلی تبیین نماییم.
⚜️
▪️⚜️
⚜️▪️⚜️