🔴 جایزهٔ مومنان در روز عیدفطر چیست؟
۱. بهشت:
🌕 امیرالمومنین علیهالسلام در خطبه عید فطر درباره جایزه این روز فرمودند: «أَلَا وَ إِنَّ السُّبْقَةَ الْجَنَّةُ وَ الْغَایَةَ النَّار»
بیدار باشید جایزه (این مسابقه) بهشت (جاودان) است و پایان (بازنده) آن آتش جهنّم خواهد بود.»
۲. عطای فراوان و بخشش بزرگ:
🌕 رسول خدا صلیالله علیه و آله فرمودند: «إِنَّ اَلْمَلاَئِكَةَ يَقُومُونَ يَوْمَ اَلْعِيدِ عَلَى أَفْوَاهِ اَلسِّكَّةِ وَ يَقُولُونَ اُغْدُوا إِلَى رَبٍّ كَرِيمٍ يُعْطِي اَلْجَزِيلَ وَ يَغْفِرُ اَلْعَظِيمَ»
«ملائکه در روز عید بر لبان انسانهای ساکت قرار گرفته، و یا بر سر هر کوچه و برزنی میايستند فرياد میزنند: صبحگاه بر پروردگار کریم وارد شوید که عطای فراوان و بخشش زیاد دارد.»
تعبیر عطای جزیل و غفران عظیم از ناحیه خداوند متعال برای ما انسانها به راحتی قابل درک و فهم نیست!
📗۱.مصباح المتهجد ج ۲، ص ۶۵۹
📗۱.بحار الأنوار، ج ۷۵، ص ۱۸
📗۲.مستدرک الوسائل، ج ۶، ص ۱۵۴
@rahrovanehvelayat
آقا جان، یا صاحب الزّمان🌹
تلخترین فاصلهگذاری این روزها، فاصلهای است که بین من و شما افتاده،
که قدمتش به درازای هزار سال،
و دلیلش دل بیمار من است!
طبیب دلها!
من اینجا، کنج مریضخانهٔ غیبت و غفلت، بستری شدهام؛
نفسهایم به شماره افتاده،
و مرگ، انتظار دل خستهام را میکشد؛
چشمان منتظرم،
از پشت این همه فاصله،
فقط تو را آرزو میکند؛
کاش که این فاصله را کم کنی!😔
یا رب فــرج امام ما را برسان🤲
آن صاحب انتقام ما را برسان😭
@rahrovanehvelayat
هدایت شده از حرم
4_5881912571765721083.mp3
7.05M
مردهای که زنده شد!!!
داستان توسّل به امام عصر علیهالسّلام در تاریکی قبرستان😱
یا رب فــرج امام ما را برسان🤲
آن صاحب انتقام ما را برسان😔
🔴بشارت دلنشین امام عسکری علیهالسلام به شیعیان!
محمد بن حسن بن شَمّون گوید: برای حضرت ابالحجّة امام عسکری صلوات الله علیه نامهای نوشتم و به ایشان در مورد فقرم شکایت کردم؛ ولی در عین حال، حدیث نفس میکردم که مگر امام صادق علیهالسلام نفرمودهاند:
✅فقر همراه ما، بهتر است از بینیازی در کنار دشمنان ما و مرگ همراه ما، بهتر از زندگی در کنار دشمنان ماست؟
امام علیهالسلام در جواب مرقوم داشتند:
⭕️خداوند، دوستان و موالیان ما را با فقر امتحان میکند و اگر گناهانشان زیاد شد، در اثر فقر گناهانشان را پاک نموده و از بسیاری از آنها میگذرد؛ و این همان است که با خودت حدیث کردی که فقر با ما اهلبیت از ثروتمندی در کنار دشمنان ما بهتر است؛ ما پناهگاهیم برای کسی که به ما پناه آورد؛ و نور هدایتیم برای کسی که خواهان بصیرت از ما باشد؛ و نگهبانیم برای کسی که به ما تمسّک جوید؛ پس هرکس ما را دوست بدارد، با ما در درجات والای بهشت خواهد بود؛ و هر آنکه از ما جدا شود، به سوی آتش جهنّم رهسپار خواهد شد.
💠«مُحَمَّدُ بْنُ الْحَسَنِ بْنِ شَمُّون قَالَ: كَتَبْتُ إِلَيْهِ أَشْكُو الْفَقْرَ ثُمَّ قُلْتُ فِي نَفْسِي أَ لَيْسَ قَدْ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ الْفَقْرُ مَعَنَا خَيْرٌ مِنَ الْغِنَى مَعَ عَدُوِّنَا وَ الْقَتْلُ مَعَنَا خَيْرٌ مِنَ الْحَيَاةِ مَعَ عَدُوِّنَا فَرَجَعَ الْجَوَابُ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَخُصُّ أَوْلِيَاءَنَا إِذَا تَكَاثَفَتْ ذُنُوبُهُمْ بِالْفَقْرِ وَ قَدْ يَعْفُو عَنْ كَثِيرٍ مِنْهُمْ وَ هُوَ كَمَا حَدَّثَتْكَ نَفْسُكَ الْفَقْرُ مَعَنَا خَيْرٌ مِنَ الْغِنَى مَعَ عَدُوِّنَا وَ نَحْنُ كَهْفُ مَنِ الْتَجَأَ إِلَيْنَا وَ نُورٌ لِمَنِ اسْتَضَاءَ بِنَا وَ عِصْمَةٌ لِمَنِ اعْتَصَمَ بِنَا مَنْ أَحَبَّنَا كَانَ مَعَنَا فِي السَّنَامِ الْأَعْلَى وَ مَنِ انْحَرَفَ عَنَّا مَالَ إِلَى النَّار.»
📜مناقب آلابیطالب علیهمالسلام (ابن شهر آشوب)، ج۴، ص۴۳۵
بحارالانوار (علامه مجلسی)، ج۵۰، ص۲۹۹
@rahrovanehvelayat
✨﷽✨
🔴برای آزادی از دوزخ
✍روایت نموده اند که رسول خدا (ص) روزی از قبرستان گذر می نمودند نزدیک قبری رسیدند به اصحاب خویش فرمودند: عجله کنید و بگذرید اصحاب تعجیل کردند و از آنجا گذشتند و در وقت مراجعت چون به قبرستان و آن قبر رسیدند خواستند زود بگذرند حضرت فرمودند: عجله نکنید. اصحاب عرض کردند: یا رسول الله! چرا در وقت رفتن امر به عجله کردن فرمودید حضرت فرمودند: صاحب این قبر را عذاب می کردند و من طاقت شنیدن ناله و فریاد او را نداشتم اکنون خدای تعالی رحمتش را شامل حال او کرد، گفتند: یا رسول الله! سبب عذاب و رحمت به او چه بود؟
حضرت فرمودند: این مرد، مرد فاسقی بود که به سبب فسقش تا این ساعت در اینجا معذب بود کودکی از وی باقی مانده بود در این وقت او را به مکتب بردند و معلم به این فرزند بسم الله الرحمن الرحیم را تعلیم نمود و کودک آن را بر زبان جاری نمود، در این هنگام به فرشتگان عذاب خطاب رسید که دست از این بنده فاسق بردارید و او را عذاب نکنید روا نباشد که پدر را عذاب کنیم در حالی که پسرش به یاد ما باشد
📚داستان هایی از بسم الله الرحمن الرحیم
به نقل از: تفسیر متهج الصادقین /32
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
@rahrovanehvelayat
یک معادله ریاضی زیبا؛
شاید تا بحال این سؤال براتون زیاد پیش اومده كه جمعه روز زوجه یا فرده؟ جواب حقیقی این پرسش اینه:جمعه نه فرده و نه زوجه. بلكه تركیب فرد و زوجه
یعنی روز "فر جه"
*اللهم عجل لولیک الفرج*
تعداد جمعه های یک سال 52 تاست.
و تعداد روزهای یک سال 365 روز.
💢بنابراین تعداد روزهای غیر جمعه
365-52=3⃣1⃣3⃣
‼️‼️ چه پیام زیبایی دارد.
یعنی ای شیعه و ای منتظر ظـهور!! در روزهای کاری هفته باید کاری کنی که جزء این 3⃣1⃣3⃣ نفر باشی و آنگاه در روز جمعه منتظر ظهور باشی
@rahrovanehvelayat
هدایت شده از زندگانی تی وی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرکز ملی پاسخگویی به سوالات احکام(بانوان-اقایان)اعتقادی،علوم قران و حدیث،تاریخی،روانشناسی و مشاوره
تماس با شماره تلفن 09640 (بدون کد از سراسر کشور)
@Zendeganitv
#آداب_اجتماعی
🔹 در جمع کسی را نصیحت نکنیم
🔸به هرچیزی نخندیم و به هر قیمتی جمع را نخندانیم!
🔹 بدون اجازه کسی از او فیلم و عکس نگیریم.
🔸میزان درآمد و حقوق دیگران به ما ربطی ندارد
🔹 خودمان را صاحب نظر ندانیم و تا به کسی رسیدم در موردش اظهار نظر نکنیم
🔸 لهجه دیگران را مسخره نکنیم.
🔹 بعد از بیرون آمدن از خانه کسی شروع به عیب جویی نکنیم
🔸دوستهایمان را مقابل دیگران ضایع نکنیم.
🔹از ماشین آشغال را داخل خیابان پرت نکنیم!!!!
🔸 از چت خصوصی اسکرین نگیریم
🔹 در ماشین به پشت صندلی جلویی فشار نیاوریم
🔸 از چشمی درب خانه مان رفت و آمد همسایه ها را چک نکنیم.
🔹 اگر کسی برایمان کادو خرید سریع قیمت آن را در نیاوریم.
🔸 به خاطر 1 دقیقه پیاده روی دوبل پارک نکنیم.
🔹 رعایت نکردن قوانین رانندگی نشانه زرنگی ما نیست.
@rahrovanehvelayat
📚ماندگاران
ماندگاران: ام البنين مادر ابوالفضل (ع)
نامش فاطمه بود. از آن دخترهایی که شمشیرزنی و نیزه داری را به خوبی می دانست و در جنگ آوری، هم پای پسران قبیله بود. اولین مربی شمشیر زنی و تیراندازی پسرش ابالفضل عباس (علیه السلام) و برادرانش هم خود او بود! نه اینکه تنها او اینچنین باشد، تمام قبیله اش در شجاعت و دلیری زبانزد بودند؛ اما چیزی که او را متمایز می کرد، حجب و حیای مثال زدنی و زیبایی و ملاحت خاص زنانه بود که در کنار جنگ آوری، او را به یک دختر کم نظیر تبدیل کرده بود. کمتر مردی جرأت خواستگاری از او را داشت و آنهایی هم که پا پیش می گذاشتند، همگی از بزرگان و اشخاص مطرح بودند؛ اما جز جواب رد چیزی حاصلشان نمی شد. وقتی از او می پرسیدند که چرا ازدواج نمی کنی، می گفت: «مردی نمی بینم، اگر مردی به خواستگاری ام بیاید، ازدواج می کنم.!»
معاویه از خواستگاران پروپا قرصش بود، ولی هربار دست خالی باز می گشت. تا اینکه یک شب خوابی دید. صبح فردا، وقتی «عقیل»، برادر و فرستاده ی علی بن ابیطالب (علیه السلام)، که مردی نسب شناس بود، برای خواستگاری آمد، فاطمه لبخند معنا داری زد؛ فهمید که رویایش صادقه بوده است. از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت: «خدا را سپاس! من به «مرد» راضی بودم ولی او «مرد مردان» را نصیب من کرد.» و بی درنگ، پس از موافقت پدر و مادرش، موافقت خود را اعلام کرد و شد همسر علی بن ابیطالب (ع)، جانشین رسول خدا (صل الله علیه و آله).
بارزترین ویژگی اش، ادب بود. به جا و به موقع حرف می زد، حد خودش را می دانست و رفتارش، هرگز نشانی از خطا نداشت. روزی که پا در خانه ی امیرالمونین (ع) گذاشت، اولین جمله اش به فرزندان ایشان این بود: «نیامده ام جای مادرتان را بگیرم، من کجا و فرزندان زهرا (س) کجا؟ من آمده ام تا کنیزتان باشم.» و به حق نشان داد که راست می گفت؛ همان روز اول، حسن و حسین (علیهما السلام) بیمار بودند. فاطمه، بلافاصله به بالین آنها رفت و با محبت تمام، به آنها رسیدگی کرد و چند روز اول زندگی مشترکش، به پرستاری از فرزندان زهرا (سلام الله علیها) گذشت؛ کاری که آن را افتخاری برای خود می دانست. می گویند تا وقتی که فرزندان امام علی (ع) خردسال بودند، بچه دار نشد تا مبادا به خاطر مادر شدن، در حق آنها کوتاهی کند.
از امام (ع) هم خواسته بود تا او را «فاطمه» خطاب نکند تا مبادا دل بچه ها از شنیدن نام مادرشان در خانه، بشکند.
تا زمانی که فرزند دار نشد، برای فرزندان امامش، یک مادر تمام عیار بود و پس از بچه دار شدن، همیشه و در هر شرایطی، فرزندان زهرا (س) را به فرزندان خود ترجیح داد.
وقتی عباس (علیه السلام)، نوزاد شیرین ام البنین به دنیا آمد، بچه های زهرا (س) را جمع کرد، آنها را نزدیک به هم نشاند و نوزاد یک روزه اش را در آغوش گرفت؛ بلند شد و عباسش را دور سر فرزندان فاطمه (س) چرخاند تا به همه بگوید که فرزندان ام البنین، بلا گردان فرزندان فاطمه (س) اند.
همیشه و همه جا به فرزندانش یادآوری می کرد که «مبادا حسن و حسین (علیهما السلام) را برادر و همتای خود بدانید، آنها تافته ی جدا بافته اند، آسمانی اند، نوادگان پیامبر (ص) اند.» و همین تربیت بود که نتیجه اش را در کربلا نشان داد...
او همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می کرد، با وجود اینکه چهار جوان خودش همراه کاروان بودند، به تمام کاروان اینطور سفارش می کرد: «چشم و دل مولایم امام حسین (ع) و فرمان بردار او باشید.»
ام البنین، از حضرت علی (ع)، صاحب چهار ستاره ی نورانی به نامهای عباس، عبدالله، جعفر و عثمان شد که همگی در کربلا به شهادت رسیدند. درود و رحمت خدا بر آنها
@rahrovanehvelayat
سلام
انشاءالله طاعات و عباداتتون قبول باشه🌺
یه نکته ساده ولی با ارزش:
یادتون هست چند روز پیش توی برنامه "زندگی پس از زندگی" قسمت بیست و دوم جوانی بود به اسم آقای "حامد طهماسبی" که یکی از بهترین و تاثیرگذارترین قسمت های این برنامه بود
و یکی از آموزنده ترین بخش های صحبت هاشون اونجایی بود که تعریف میکردند زمانی که بچه بودند توی حسینیه، پیرمردی بود که موقع خروج کفش هایش را گم کرده بود و ایشون کفشهای پیرمرد رو پیدا میکنه و جلوی پاهاش جفت میکنه. پیرمرد خیلی خوشحال می شه و براش دعا میکنه و میگه که: " الهی پاهات بلا نبینه جوان"
و بعد در عالم بعد از مرگ بهش نشون داده بودند که ایشون در طول زندگی سه مرتبه با موتور تصادف کرده بوده و یک بار از بالای درخت افتاده بوده و یک بار هم که همون تصادف آخرش که منجر به تجربه مرگش میشه که دکتر ها بهش گفته بودند باید پاهات قطع میشد.....
اما توی هیچ کدوم از این حوادث هیچ وقت هیچ آسیبی به پاهاش نرسید و این در اثر همون دعای ساده و مختصری بود که این پیرمرد در حقش کرده بود و گفته بود که: "الهی پاهات بلا نبینه جوان"
حالا اون نکته ساده و راحت همینه🙏 که بیایم از این به بعد همهمون به بهانههای مختلف بیشتر در حق همدیگه دعا کنیم و این دعاها رو ساده نبینیم و از اثرات دعاها غافل نشیم....
مثلاً در تعارفات و وقتی کسی برامون کاری انجام داد به جای این که بهش بگیم "مرسی" که یک واژه بیگانه هست و هیچ کلاسی هم نداره
حتی میشه وقتی که میگیم خیلی ممنون، متشکرم ،لطف کردین ، در کنارش یه دعای کوچیک و قشنگ هم داشته باشیم مثلاً بگیم :
بلا نبینی
سلامت باشی
خدا خیرت بده
خدا حفظت کنه
انشاءالله شهید بشی
خدا امواتت رو بیامرزه
انشاءالله عاقبت بخیر بشی
انشاءالله خدا ازت راضی باشه
انشاءالله زیارت بقیع نصیبت بشه
انشاءالله امام زمان ازت راضی باشه
انشاءالله از از آب حوض کوثر بنوشی
انشاءالله همیشه جیبت پر از پول باشه
و یه دعای خیلی مهم که بگیم:" ان شاءالله که هر کس حقی به گردنت داره ازت راضی بشه و هیچ حق الناسی به گردنت نمونه"
و یا خیلی دعاهای مادی و معنوی زیبا و عمیقی که خود شما خیلی بهتر از من بلد هستید🌺
اگر دوست داشتید این نکته رو برای دوستانتون بفرستید و مُبَلِّغ این کار خیر باشید.🌺
... و ان شاءالله که عاقبت همه مون ختم بخیر بشه
التماس دعا 🙏
@rahrovanehvelayat
✨﷽✨
🔴سخن عزراییل_بسیار تکان دهنده...
✍مرحوم شهید دستغیب (ره) در کتاب “داستانهای شگفت” حکایتی درباره اهمیت زیارت عاشورا آورده اند که خلاصه آن چنین است:
یکی از علمای نجف حدود یکصد سال پیش، در خواب حضرت عزراییل را می بیند. پس از سلام می پرسد: از کجا می آیی؟ ملک الموت می فرماید: از شیراز! روح مرحوم میرزا ابراهیم محلاتی را قبض کردم. شیخ می پرسد: روح او در چه حالی است؟ عرزاییل می فرماید: در بهترین حالات و بهترین باغهای عالم برزخ. خداوند هزار ملک را برای انجام دستورات شیخ قرار داده است.
آن عالم پرسید: آیا برای مقام علمی و تدریس و تربیت شاگرد به چنین مقامی دست یافته است؟فرمود: نه! گفتم: آیا برای نماز جماعت و بیان احکام! فرمود: نه! گفتم پس برای چه؟ فرمود: برای خواندن زیارت عاشورا.
نقل است که مرحوم میرزا، سی سال آخر عمرش زیارت عاشورا را ترک نکرد و هر روز که به سبب بیماری یا امر دیگری نمی توانست بخواند، نایب می گرفت.
📚داستان های شگفت، حکایت ۱۱۰
@rahrovanehvelayat
امام صادق علیه السلام
مَا أَقْبَحَ بِالْمُؤْمِنِ أَنْ تَكُونَ لَهُ رَغْبَةٌ تُذِلُّهُ.
چه زشت است براي مومن به چيزي دلبستگي پيدا كند كه مايه خواري اوست.
کافی، ج2، ص320
@rahrovanehvelayat
امام علی علیه السلام
تَنْزِلُ الْمَعُونَهُ عَلَى قَدْرِ الْمَؤُونَهِ.
یاری خدا به تناسب تلاش آدمی میرسد.
نهج البلاغه حکمت ۱۳۹
@rahrovanehvelayat
🌹🌹 پيامبراکرم صل الله عليه و آله و سلم :
چهار چيز از گنج هاى بهشت است :
پنهان داشتن نادارى
پنهان داشتن صدقه
پنهان داشتن مصيبت
و پنهان داشتن درد
@rahrovanehvelayat
🌹🌹 آیت الله بهجت :
شب که انسان می خوابد،
ملائکه موکل بر انسان،
او رابرای #نماز بیدار میکنند
و بعد چون انسان اعتنا نمی کند
و دوباره می خوابد
باز او را بیدار می کنند.
دوباره می خوابد،
باز او را بیدار می کنند . . .
این بیداری ها تصادفی و از روی اتفاق نیست !بلکه بیداریهای ملکوتی است که به وسیله فرشتگان انجام می گیرد
اگر انسان استفاده کرد و برخاست
آنها تقویت و تایید می کنند،
و روحانیت می دهند. وگرنه متأثر می شوند و کسل بر می گردند.
اگر از خواب برخاستید
آن ملائکه را که نمی بینید،
اقلاً به آنها سلام کنید و تشکر نمایید !
اللهم عجل لولیک الفرج
@rahrovanehvelayat
*#شهیدانه🌹*
*برای نماز که می ایستاد، شانه هایش را باز می کرد و سینه ش را می داد جلو.🌹*
*یک بار بهش گفتم "چرا سر نماز این طورمی کنی؟"🌹*
* گفت:*
*"وقتی نماز می خوانی مقابل ارشد ترین ذات ایستاده ای. پس باید خبردار بایستی و سینه ت صاف باشد."🌹*
*🌺 رفاقت با شهدا تا قیامت 🌺*
*شهید مصطفی چمران🌹*
@rahrovanehvelayat
🌸🍃
*ڪاش میشد*
*عاشقانه فهمیـد*
*تا عاشقانه پـرواز ڪرد*
| *شهـــ🕊ــدا* |
*دستی برای عاشق شدنمان*
*به سوی خــدا برداریـد .* ..
# *التمـاس_دعـا*🌼🌼🌼
@rahrovanehvelayat
🔵 گدایی خدا عزت است.
همیشه دعا کنید، نگویید خدا قضا و قدرش را مشخص کرده است اگر بخواهد می دهد و نخواهد نمی دهد نه این جور نیست … بنده ایی که دهان خود را بسته و گدایی نمی کند خدا به او چیزیی نمی دهد باید خدا خدا کنید خدا را صدا کنید خدا هم دوست دارد بنده اش بگوید یا الله . مسلماً هیچ یا الله ایی بی جواب نمی ماند پس دعا کنید و خدا هم اجابت می کند اگر اعتنا نکنید به شما نمی دهد پس دعا لازم است.
⚠️ ما مخلوق هستیم باید عرض حاجت کنیم گدایی خدا عزت است اصلاً این گدایی فن خاصی دارد یک آدابی دارد دل سوخته چشم گریان و مضطر می خواهد و این ها شرط دارد باید غذایت و کارت پاک باشد تا دعایت مستجاب شود بعدش هم باید امر به معروف و نهی از منکر نمود باید این دو رکن اساسی نیز در زندگی یتان باشد تا دعاهایتان به اجابت برسد.
( آیت الله ضیاء آبادی، بانک تقوا،ص22 )
@rahrovanehvelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین درسی که از شهدا یاد گرفته ام@rahrovanehvelayat