8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 استهزاء ..!! حربه رسانه ها برای روی کار
آوردن اشخاص بی صلاحیت !!
سخنانی جالب از حجت الاسلام پناهیان در مورد #دیکتاتوری رسانه ای
#رسانه #انتخابات #تمسخر
🆘 @Roshangari_ir
🔻 Instagram.com/roshangari
#اجمالی
✖️ رهبر انقلاب در جلسه عالی هماهنگی اقتصادی:
کسانی که برخی چشم امید به آنها دارند، شرایطشان در کشور خودشان مشخص نیست و نمیتوانند در مسائل بینالمللی تصمیمگیری کنند. به بیگانگان نمیتوان اعتماد کرد و منتظر گشایش آنها بود./فارس
🆘 @Roshangari_ir
🔻 Instagram.com/roshangari
✖️رهبر معظم انقلاب، صبح امروز: مشکل اقتصاد کشور نداشتن راهکار نیست همت، شجاعت و پیگیری جدی نیاز است
🔺رهبرمعظم انقلاب در جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی: هدف از برگزاری این جلسه، بیان راهکارهای عملی است که در کوتاهمدت نتیجه دهد و تأثیر آن در زندگی مردم مشخص شود که البته لازمه اجرای این راهکارهای عملی و تأثیرگذاری آنها، همت جدی و تلاش پیگیر رؤسای قوا و مسئولان مرتبط با سه قوه در تشکیلات و سازمانهای آنها است.
🔺کارشناسان برای مشکلات اقتصادی کشور راهکارهای مشترکی دارند بنابراین مشکل، نداشتن یا ندانستن راهکار نیست بلکه نیازمند همت، شجاعت و اهتمام جدی و پیگیری هستیم. ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
🆘 @Roshangari_ir
🔻 Instagram.com/roshangari
✖️جلسه شورای عالی هماهنگی #اقتصادی بین سه قوه، امروز در حالی به همت رهبر انقلاب برگزار شد که این جلسات بیش از دو ماه برگزار نشده بود؛ به خاطر لجبازی آقای روحانی، آن هم در شرایطی که اقتصاد کشور نیازمند تصمیمات هماهنگ و منسجم است. بهانه او، بازدید #قالیباف از مناطق محروم (#کرونا) بود!
🔺چرا باید روند همدلی و هم افزایی و تدبیر و چاره جویی را قفل کرد؟
و چرا باید کلید گشودن قفل مشکلات را در مذاکره با فرعون های واشنگتن دی سی؟
چرا در انتخابات، به مردم کلید (نماد گشایش) نشان دادند، اما برخی رفتارها و مدیریت همان ها، قفلی بر فرصت ها و ظرفیت ها شد؟!
✍️ انقلابگرام
🆘 @Roshangari_ir
🔻 Instagram.com/roshangari
🌹عزیزانی که میخواهند در ختم صلوات هدیه به روح ملکوتی حاج قاسم سلیمانی شرکت کنند، کافیست روی لینک زیر کلیک کنند👇👇
EitaaBot.ir/counter/ywvm7a
🌹 قدم کلیک هایتان بر چشم
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
https://eitaa.com/joinchat/1676017745Cff843ee0a5
🔻 رهبر انقلاب: مشکل اقتصاد کشور نداشتن راهکار نیست همت، شجاعت و پیگیری جدی نیاز است
🔹️ رهبر انقلاب در جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی: هدف از برگزاری این جلسه، بیان راهکارهای عملی است که در کوتاهمدت نتیجه دهد و تأثیر آن در زندگی مردم مشخص شود که البته لازمه اجرای این راهکارهای عملی و تأثیرگذاری آنها، همت جدی و تلاش پیگیر رؤسای قوا و مسئولان مرتبط با سه قوه در تشکیلات و سازمانهای آنها است.
🔹️ کارشناسان برای مشکلات اقتصادی کشور راهکارهای مشترکی دارند بنابراین مشکل، نداشتن یا ندانستن راهکار نیست بلکه نیازمند همت، شجاعت و اهتمام جدی و پیگیری هستیم. ۱۳۹۹/۰۹/۰۴
✅ @Rajanews
🔻رهبر انقلاب خطاب به یاوه گویان اروپایی: شما اول خودتان را اصلاح کنید و بعد اظهار نظر کنید
🔹رهبر انقلاب همچنین به یاوهگوییهای اخیر سه کشور اروپایی نیز اشاره کردند و گفتند: وضع امریکا که مشخص نیست و اروپاییها هم دائماً در حال موضع گیری بر ضد ایران هستند. آنها در حالیکه خودشان بیشترین دخالت های نادرست را در مسائل منطقه دارند، به ما میگویند در منطقه دخالت نکنید و در حالیکه انگلیس و فرانسه دارای موشکهای مخرب اتمی هستند و آلمان نیز در این مسیر قرار دارد، به ما میگویند موشک نداشته باشید.
🔹رهبر انقلاب اسلامی گفتند: به شما چه ربطی دارد، شما اول خودتان را اصلاح کنید و بعد اظهار نظر کنید.
🔹حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: به بیگانگان نمیتوان اطمینان کرد و به امید گشایش آنها بود.
🔹رهبر انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کردند: اگر حرکت و عمل در دستور کار قرار گیرد و کارهایی که می تواند به نفع مردم باشد، انجام شود، یقیناً دولت دوازدهم پایان خوبی خواهد داشت.
✅ @Rajanews
🔻 نگاهی به متن و حاشیه مسابقهی تلویزیونی «رخداد»
🚨مسابقهای که آقای جاسوس را روی آنتن زنده «بیبیسی» حاضر کرد
🔰شهبازی: «رخداد» فصل جدیدی در برنامهسازی تلویزیونی به وجود آورد
🔹️ سال های متمادی سریالها و مسابقات صدا و سیما در ارتباط با مسائل سیاسی روز به نوعی اخته بودند، اما این رویه با سریال گاندو، خانهی امن و مسابقهی رخداد تغییر کرد و این موضوع برای شبکه های خارجی فارسی زبان و سیاهی لشکر ضد انقلاب در توئیتر خوش آیند نبود.
⬅️ در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/341996
✅ @Rajanews
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: برای علاج تحریم ها دو مسیر داریم: رفع تحریم و غلبه بر تحریم.
🔹️ مسیر رفع تحریم را یک بار امتحان و چند سال مذاکره کردیم؛ اما به نتیجه ای نرسید
🔹️ مسیر غلبه بر تحریم در ابتدای کار سختی دارد، اما خوش عاقبت است
🔹️ اگر بتوانیم بر تحریم ها غلبه کنیم و طرف مقابل بی اثر شدن تحریم را ببیند، دست از تحریم بر می دارد
✅ @Rajanews
⭕️گوگل از ما چه میداند و با آن چه میکند؟
🔺در دنیایی که حتی آبِ خوردن پولی است، اینترنت نعمت بزرگیست! یک دنیای رایگان که معدود خدمات پولی آن هم در مقایسه با مخارج دنیای واقعی هیچ است؛ گوگل هیچ پولی بابت خدمات گرانقدری که میدهد نمیگیرد. فیسبوک و توییتر به رایگان بستری برای ارتباط و تبادل نظر میلیاردها انسان در سراسر جهان را فراهم کرده اند. تلگرام، واتساپ، بله، ایتا و …؛ همگی رایگاناند!
🔺 اما چرا؟!
۱) جاسوسی محترمانه:
آیا تا به حال این احساس را داشتهاید که زیر نظر هستید؟ حسی مثل اینکه کسی دنبالتان میکند. همان وقتهایی که مشغول کار روزمرهی خودتان هستید اما ناگهان میایستید و نگاهی دزدکی به پشت سرتان میاندازید! یا قدمهایتان را تند کرده و با عجله به خانه میروید…! آیا واقعاً کسی شما را دنبال میکرد؟ احتمالا نه! در دنیای واقعی کمتر چنین تجربیاتی رخ میدهند و شاید خیلی از ما تحت تاثیر سریال های دزد و پلیسی چنین تصوراتی میکنیم، اما این موضوع در فضای مجازی فرق میکند!
💢تقریبا همه ما با مشکلات حریم خصوصی در اینترنت آشنا هستیم و هر از چندی اخبار هک، حمله سایبری یا جاسوسی حکومتها از مردم را شنیدهایم. اما خوب است بدانید که علاوه بر حکومتها، صمیمیترین دوست شما در اینترنت نیز لحظه به لحظه شما را رصد میکند و درست در همان حالی که مشغول انجام کارهای روزمرهی خود در اینترنت هستید، او شما را زیر نظر دارد و در گوشه دنجی مشغول ثبت اطلاعات شخصی شماست.
❓این دوست عزیز کیست؟!
گوگلِ دوستداشتنی با شبکه گسترده و البته جذّاب، محصولات خود (از سرچ و جیمیل و عکس و مپ بگیرید تا یوتیوب و اندروید و محصولات سخت افزاری آن!) ما را در دام خود گیر انداخته است! بهطوریکه زندگی در دنیای اینترنت، یعنی ورود اجباری به حصار محصولات گوگل!
🔺البته این موضوع به تنهایی ایراد خاصی ندارد؛ گوگل خلّاق است، نیازها را خوب شناسایی و خوبتر پاسخ میدهد! لذا هر کسی، هر قدر هم مقاومت کند، آخر سر، کم یا زیاد، به محصولات آن تن میدهد؛
اما اینرا هم بپذیرید که گوگل از کنار اطلاعات کاربران بیشمار خود ساده عبور نمی کند! (فقط پلتفرم اندروید گوگل در سال ۲۰۱۷، دو میلیارد کاربر فعال داشته است!)
در واقع هر بار که از محصولات و خدمات این غول دنیای تکنولوژی استفاده میکنید، بایگانی اطلاعات شخصی شما بزرگتر میشود؛
-گوگل به عکسها و فیلمهای شما دسترسی دارد (Google Photos)،
-ایمیلهای شما را میداند (Gmail)،
-از تماسها و ارتباطات شما با خبر است (Google Contacts)،
-از فایلها و اسناد شما حفاظت میکند (Google Drive)،
-دقیقاً میداند که کجا از GPS استفاده کردید و کِی کجا بودید (Google Maps) و غیره…
لذا داشتن این حجم از اطلاعات یقیناً وسوسه کننده است!
۲) کاسبی محترمانه:
اما قسمت ترسناک این است که چرا گوگلِ مهربانِ ما، رایگان است…؟؟
آیا گوگل یک پروژه فی سبیل الله است که تقریبا برای هیچ یک از محصولات خود پولی از کاربران نمیگیرد؟! پس چرخه مالی این شرکت چطور میگردد؟!
پاسخ روشن است. گوگل یک شرکت دنیای دیجیتال است؛ لذا چرخه مالی آن نیز بر پایه اطلاعات میچرخد و البته چه اطلاعاتی سهل الوصول تر از اطلاعات کاربران خودش! در واقع چه برایتان مهم باشد چه نباشد، او از سیستم شما استفاده میکند تا همهی اطلاعاتی که میتواند دانستنش درباره شما جالب باشد جمعآوری میکند: چه کسی هستید؟ کجا هستید؟ چه میکنید؟ با چه کسانی هستید؟ و …
💢جمعبندی؛ گوگل دارد شما را تماشا میکند!
خدمات رایگان در دنیای اینترنت، هیچ معنایی ندارد! در واقع تعامل شما با ارائه دهنگان سرویس در سطح وب از دو حالت خارج نیست:
شما به عنوان کاربر اینترنت محصولی را میخرید
خودتان محصول هستید و دیگران (اطلاعات) شما را میخَرند.
لذا مشخص میشود گوگل، اینستاگرام، لینکدین، تلگرام و دیگران از کجا پول درمیآورند؟
این سرویسها «برادر بزرگ»هایی در حال تماشای رفتار شما هستند و از طریق اطلاعات کاربران امرار معاش میکنند! و تلخی ماجرا اینجاست که مهمترین اطلاعات هویتی هر کدام از ما با قیمتی ناچیز به فروش میرسد…!
پس حریم خصوصی خود را حفظ کنید تا حداقل دست هر کسی به اطلاعات شما نرسد!
#سواد_رسانه_ای
✅آرما(آرمان ناتمام)
@Media_arma