🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤
کِی شود حُر شَوَم و توبه ی مردانه کنم؟!
سینه ام را ز چه مَنزلگهِ بیگانه کنم؟!
سینه ویران شده ی توست به ولله حسین
گنج را من طلب از سینه ی ویرانه کنم
✍️محسن کاویانی
#محرم
#امام_حسین
#روز_چهارم
📌#شهید مجید قربانخانی و سفر پیاده روی اربعین
هشت روز مانده بود به اربعین۱۳۹٣ شب ساعت یازده بود بود که مجید سراسیمه آمد خانه. گفت وسایلم را جمع کن که عازم کربلا هستم. گفتم: زودتر می گفتی که به چند تا از فامیل و آشنا خبر می دادیم. عجله داشت و رفقایش داخل ماشین منتظرش بودند.
چه رفقایی و چه سفر اربعینی. تا برسند مرز مهران صدای آهنگ شان و بگو بخندشان بلند بود؛ گویا کارناوال شادی راه انداخته بودند.
مجید اولین بار که رفت داخل حرم حضرت علی (ع)، کمی تغییر کرد و کم حرف شد. هر بار هم که می رفت حرم دیر بر می گشت آن هم با چشم های خون. رفقا مانده بودند که خود مجید است یا نقش جدید.
پیاده روی که شروع شد، مجید غرق در خودش بود. نه می گفت و نه می خندید، پایش که رسید بین الحرمین، از درون شکست. دیگر دست خودش نبود. ذکر یا حسین یا حسین بود و اشک و ناله.
وقتی می خواستند برگردند، به صمیمی ترین دوستش گفت: توی این چند روز از امام حسین خواستم که آدمم کند. اگر آدمم کند دیگر هیچ چیز نمی خواهم.
او #حرّی دیگر شده بود. فاصله بین توبه و شهادتش ۱۳ ماه بیشتر نبود.
شادی روح مطهر جمیع شهدا #صلوات 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به آتش میکشند ؛
این روزها قرآنِ ما را ، لیک
میان شعله میسوزد مگر باران؟
نمیسوزد ...
#نحمي_قرآننا_بدمائنا
#كربلاء_طريقنا_إلى_المهدي
📝بخشی از #وصیت نامه #شهید_حامد_بافنده
✍مادر، پدر و خواهران عزیزم؛
▪️هیچگاه بابت نبود من، هیچ شخص و یا هیچ ارگان و سازمانی را مقصر ندانید و با صبر زینب گونه مرا در راهی که انتخاب کردم یاری نمایید این انتخاب بر اساس احساس تکلیف و ادای دین به خاندان رسول الله(ص) صورت گرفته است.
▪️همیشه و در تمام اوقات صبر پیشه کنید و با ذکر نام و یاد خدا به آرامش قلبی و روحی برسید و هرگاه عرصه بر شما تنگ شد همیشه یاد این مطلب باشید که "لایوم کیومک یا اباعبدالله(ص)". همیشه عاشورا و وقایع آن را به یاد داشته باشید، آن وقت خواهید دید که هیچ روزی مانند عاشورا نیست و هیچ مصائبی بالاتر از مصائب عاشورا نیست. پس گریه و شیون را در حد معمول و معقول انجام دهید. مبادا با گریه و شیون خارج از حد و غیر معقول باعث شادی دشمنان اسلام شوید. همانطور که گفتم حضرت زینب(س) را الگوی خود قرار دهید.
شادی روح مطهر جمیع شهدا صلوات ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
″اگه یکی از ما نبود
بقیه یادش بکنن
سال دیگه تو روضه ها...″
🩸امید بود و شهادت ، امیدِ هر روزش
◇ آرزوی شهادت #شهید امید اکبری در بین الحرمین
#شهید_امید_اکبری
#شهادت: ۱۳۹۷/۱۱/۲۴_توسط گروهک تروریستی جیش الظلم_زاهدان
شادی روح مطهر جمیع شهدا #صلوات 🌷
#روز_پنجم_محرم
💔 چیزی نمانده از بدن او حــیا کنید
🥀 دست مرا به جای سر او جدا کنید
#عبدالله_بن_حسن
#امام_حسین
#محرم
هدایت شده از 🇮🇷 رهــروان شهـــدا 🇮🇷
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙صدای ماندگار #شهید_آوینی
🌟ما یافتیم آنچه را دیگران نیافتند
ماهمه افق های معنویت را در شهدا تجربه کردیم .....
عشق را هم
امید را هم
کرامت را هم
شجاعت را هم
عزت را هم
شادی روح مطهر جمیع شهدا صلوات🌹
🩸۴ استان کشور در شب قاسم ابن الحسن علیه السلام عزادار شهدای مدافع امنیت شدند .
▪️مردم استان اصفهان تسلیت
▪️مردم استان فارس تسلیت
▪️مردم استان مازندارن تسلیت
▪️مردم استان خراسان شمالی تسلیت
🖤 تصاویر شهدای پلیسراه خاش - تفتان
#شهدای_مدافع_امنیت
شادی روح مطهر جمیع شهدا #صلوات 🌷