فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍به روایت از همسر شهید :
✴️ درد و رنج مردم اذیتش میکرد، هرگز بیتفاوت نبود، همیشه در حال جهیزیه دادن به یک خانواده بود؛ مخصوصا دختران شهداء⚘
به فقرا و مستمندان میرسید، کمک به ساختن مسجد میکرد، برای بچه های بی سرپرست مکانی درست کرده بود که تا چندین سال بعد از شهادتش من نمی دانستم.
اگر می خواست پولش را جمع کند، یکی از ثروتمندترین افراد می شد، ولی همین که انقلاب شد، مغازه اش را کرد تعاونی وحدت اسلامی، از جیبش می گذاشت تا اجناس را ارزانتر به مردم بدهد.
#شهید_سیدمجتبی_هاشمی🕊
🌹شادی روح مطهرش صلوات🌹
🔸نشر به مناسبت سالروز شهید نواب صفوی :
🔴 امام خامنهای:
-- باید گفت که اولین جرقههای انگیزش انقلاب اسلامی، بهوسیلهی نواب در من بهوجود آمد و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را در دل ما نواب روشن کرد .
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
🌷شصتوششمین سالگرد شهادت #نواب صفوی که بیشک اگر امروز بود با #غیرت_دینی مقابل استعمار مجازی اجنبیها، از محصولات مجازی و فیزیکی ایرانی استفاده و تبلیغ میکرد، گرامی .
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
#سید مجتبی میرلوحی (نواب صفوی)
#ولادت : خانی آباد تهران ۱۳۰۳
#شهادت : تهران ۱۳۳۴/۱۰/۲۷
#علت شهادت : تیر باران
#تحصیلات : حوزوی
#بنیانگذار و رهبر جمعیت فدائیان اسلام
#موقعیت مزار : وادی السلام قم
🌹شادی روح مطهرش صلوات🌹
✍ ادامه ی قوانین ده گانه شهید علمدار :
🌱قانون چهارم :
خدایا! اعتراف میکنم از اینکه شب با یاد تو نخوابیدم و بهر نماز شب هم بیدار نشدم. حداقل در هر هفته باید 2شب نماز شب بخوانم و بهتر است شبهای پنجشنبه و شب جمعه باشد.
🔴اگر به هر دلیلی نتوانستم شبی را بجا بیاورم باید بجای هر شب 50 ریال صدقه و11 رکعت تمام را بجا بیاورم .
(تاریخ اجرا 16 شهریور 69)
#شهید_سیدمجتبی_علمدار🕊
🌹شادی روح مطهرش صلوات🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ ادامه ی قوانین ده گانه شهید علمدار :
🌱قانون پنجم :
✨خدایا! اعتراف میکنم از اینکه «خدا میبیند» را در همه کارهایم دخالت ندادم و برای عزیز کردن خودم کارکردم.
✨حداقل در هر هفته باید دو صبح زیارت عاشورا و صبح جمعه باید سوره الرحمن را بخوانم.
🔴اگر به هر دلیلی نتوانستم زیارت عاشورا را بخوانم باید هفته بعد 4 صبح زیارت عاشورا و یک جزء قرآن بخوانم
🔴 و اگر صبح جمعهای نتوانستم سوره الرحمن بخوانم باید قضای آن را در اولین فرصت به اضافه 2 حزب قرآن بخوانم.
(تاریخ اجرا 13 مهر 69)
#شهید_سیدمجتبی_علمدار🕊
🌹شادی روح مطهرش صلوات🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥پرکاری و کم خوابی ویژگی اصلیاش بود؛
آن چنان که کار در روزهای جمعه را هم در یکی از جلسات اداری به تصویب رسانده بود. به این ترتیب عملا کارش تعطیلی نداشت.
معتقد بود شهادت در راه خدا مزد کسانی است که در راه خدا پرکارند و شهدای جنگ تحمیلی را شاهد این حرف خود معرفی میکرد .
#شهید_محمودرضا_بیضایی 🕊
🌷شادی روح مطهرش صلوات🌷