▼حرف روز
نوبت واگذاری کدام سرمایه راهبردی است؟!
این موضوع ظاهراً به یک قاعده ثابت در عرصه سیاست داخلی تبدیل شده است؛ تا اینکه برخی از شاخصهای اقتصادی در وضعیت نامساعد قرار میگیرد و ارز سیر صعودی پیدا میکند، موضوع مذاکره با آمریکا از سوی برخی چهرهها و رسانهها مطرح میشود. نکته اصلی که این دسته از گروههای سیاسی و رسانههای وابسته به آنها بر آن تکیه میکنند نیز این است که نظام تا کجا میخواهد با مذاکره نکردن و اصرار بر ایستادگی، موجب افزایش فشار اقتصادی بر مردم شود!
نکات تحلیلی: 1- اولاً بهتر است این افراد و رسانهها پاسخ دهند؛ برای حل مسائل اقتصادی تا کی و تا کجا حاضرند با غرب مذاکره کنند و امتیاز دهند و نتیجهای عاید کشور نشود؟ این اروپا و آمریکا بودند که با بدعهدی و نقضهای مکرر برجام زیر میز مذاکره زدند و برجام را به ورطه نابودی کشاندهاند و نه ایران. جالب اینجاست که همین جماعت پیشتر میگفتند که چون ترامپ در رفتار، قدرتمند و پیشبینیناپذیر است، راهی جز مذاکره پیش رو نداریم و اکنون میگویند ترامپ به دلایل اقتصادی و سیاسی در موضع ضعف قرار دارد، لذا بهترین فرصت برای مذاکره همین حالاست! بالاخره به دلیل اینکه ترامپ قوی است باید مذاکره کرد و یا چون در شرایط ضعف قرار دارد؟! این یعنی این افراد رویکردشان به مذاکره، احساسی و هیجانی است و نه عقلائی. 2 - جدای از اینها، دولت آقای روحانی در ابتدای شروع کار خود در سال 92، مذاکره با آمریکا را برای حل مسئله هستهای خواستار شد و با این خواسته نیز موافقت صورت گرفت. تیم سیاست خارجی دولت برای رسیدن به توافق و برداشتن تحریمها، بیسابقهترین محدودیتها را در صنعت هستهای و گستردهترین و سختگیرانهترین نظام بازرسیها را پذیرفتند. طرفداران مذاکره هرگز نمیخواهند باور کنند که مابهازای کنار گذاشتن تحریمها در برجام - اتفاقی که هیچگاه نیفتاد- توقف، عقبنشینی و یا نابودی بخشهای مختلف صنعت هستهای بوده است و نه صرف مذاکره و توان سیاسی تیم مذاکرهکننده.
نکته راهبردی: پرسشی که این گروه سیاسی حاضر نیستند بدان پاسخ دهند آن است که برای مذاکره مجدد با آمریکا اینبار جمهوری اسلامی باید از کدامین سرمایه راهبردی و حیاتی خود صرفنظر کند؟ جدای از این، تاریخ هنوز پیش روی ماست و جسم بیجان برجامی که اروپا و آمریکا نابودش کردهاند در جلوی دیدگان قرار دارد؛ ایران با کدام تضمین باید مجدداً به اروپا و آمریکا اعتماد کند و پای در مذاکرات جدید بگذارد؟ موضع ایران دراینباره کاملاً منطقی و مشخص است؛ مسیر اعتمادسازی پس از بازگشت به برجام و عمل کردن همه دولتها به تعهدات خودشان امکانپذیر است. https://eitaa.com/rahrovanevelayat2
چه دلنشین است روزی که
با لبخند شروع شود
پنجره ی دلت را
رو به خوشبختی باز کن
عشق رابه قلبت دعوت کن
ونفس بکش هوای مهربانی را
#سلام✋
#صبحتون_شاد_و_عالی🌸
💚رهروان ولایت بستان آباد💚
🔴راه حل اصلی رهایی از گرانی ها
🔰این روزها که قیمت سرسام آور #مسکن و #دلار و #سکه و مرغ و تخم مرغ التهاب و نگرانی زیادی در بازار و مردم ایجاد کرده و دولت راه حل درست و درمانی برای رام کردن سرکشی قیمت ها ارائه نمی دهد، بازهم سر و کله ی عاشقان #مذاکره با غرب پیدا شده که بیایید با آمریکا از موضع برابر مذاکره کنیم تا دلار پایین بیاید.
🔰از این بگذریم که این اظهار نظرها دم خروس #پشت_پرده گرانی های اخیر است؛ اما واقعا در شرایطی که دنیا شاهد رفتارهای دیوانه وار #ترامپ با معترضان آمریکایی و رسوایی ماهیت غیردموکراتیک و #ضدحقوق_بشری حاکمیت آمریکاست و همه شواهد از فروریختن ویترین مؤلفه های قدرت آمریکا خبر می دهد و ترامپ نیز به شدت به #عکس_یادگاری اثبات تسلیم قدرت بزرگی چون جمهوری اسلامی برای ترمیم وجهه بین المللی خود و نجات از شکست قطعی در انتخابات پیش رو محتاج است، هیچ عاقلی در دنیا نسخه مذاکره با او را می پیچد؟!
🔰امروز #غربگراها به خاطر عمری بزک آمریکا باید از خجالت سر به زیر بیاندازند، اما با پررویی باز هم دم از مذاکره می زنند و برای بازی #دو_سر_برد_آمریکایی نسخه می پیچند.
🔰راه حل غربگراها همیشه برای حل مشکلات همین بوده و همیشه هم به شکست منتهی شده. اما راه حل انقلاب مشخص است؛
✅باید اجازه دهیم همان قدرتی که #بنزین را با وجود تحریم ها جلوی چشم آمریکا به #ونزوئلا می رساند،
✅همان دستی که #جنگنده_کوثر می سازد،
✅همان ذهنی که #ماهواره_نور را به فضا می فرستد،
✅همان عزمی که #عین_الاسد را شخم می زند...
عرصه های اقتصادی را به عهده بگیرد و در یک کلام «انقلاب را به اقتصاد وارد کند».
🔰این تفکر است که بدون هراس جلوی #مافیای_واردات می ایستد؛
با ذهن بسته ی «نمی شود» مانع پالایشگاه سازی نمی شود و به #خام_فروشی قانع نمی شود؛
بازار #ارز را به #دلالان واگذار نمی کند؛
نگاهش به خارج نیست که تولید کننده داخلی را از هستی ساقط کند؛
با فرهنگ «ما نمي توانیم» رشد نکرده که آنقدر مسکن نسازد که قیمتش سر به فلک بکشد؛
به #مفسدان وابسته نیست که منابع مملکت را خاصه خرجی عده اندکی کند...
🔰راه حل اقتصاد ما «کنار زدن هواداران آمریکا از مدیریت اقتصاد کشور» است. https://eitaa.com/rahrovanevelayat2
🔴پشت پرده نامه پرانی مرد خاکستری فتنه ها
افسادطلبان و فتنه گران بعد از ۷ سال افتضاح مدیریتی و ایجاد بحران اقتصادی و فرهنگی حالا با نامه پرانی و توییت پراکنی بدنبال فریب دوباره مردم هستند
رهبرانقلاب : کسانی که دیروز همه امکانات کشور در اختیار آنها بود و کسانی که امروز همه امکانات مدیریتی کشور را در اختیار دارند، حق ندارند نقش اپوزیسیون بازی کنند و علیه کشور سخن بگویند بلکه باید پاسخگو باشند.
رونوشت : #موسوی_خوئینی_ها
دسترسی تا اتاقخواب مقامات ارشد رژیم صهیونیستی
امیر عبداللهیان از دیپلماتهای باسابقه وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی درباره نقش و حضور میدانی سردار سلیمانی در غزه اظهار داشت: «سردار سلیمانی یک اتفاق مهمی را به همراه همرزمانشان هم در حوزه مقاومت هم در مجموعه نیروی قدس سپاه رقم زدند. آنهم اینکه معادله موجود در سطح منطقه که به نفع رژیم صهیونیستی داشت رقم میخورد را با حمایت قوی که از مقاومت کردند و برنامهریزی پیچیدهای که جمهوری اسلامی ایران داشت، تبدیل به یک معادله معکوس کردند. ایشان بهعنوان یک فرمانده شایسته و توانمند توانستند منویات رهبری را اجرا کنند تا این معادله را کاملاً معکوس کنند.» امیر عبداللهیان تأکید میکند: «دسترسی سردار سلیمانی و تیمشان و نیروهای مقاومت در داخل سرزمینهای اشغالی تا داخل اتاقخواب مقامات ارشد رژیم صهیونیستی بود و این چیزی است که تصور نکنید بعد از سردار سلیمانی متوقف شد. بلکه جانشینان ایشان و افراد دیگری در حوزه مقاومت که برای امنیت منطقه و آرامش جهان اسلام و امنیت جمهوری اسلامی دغدغه جدی دارند، همین رویه را دنبال میکنند.»
📿 #نمازروز_هر_یکشنبه
#ماه_ذی_القعده📿
📿نماز بافضیلت را از دست ندهید👌
👈از هم اکنون به اشتراک بگذارید وبه دوستانتان یادآوری کنید....
#التماس_دعای_فرج 🙏
💚رهروان ولایت بستان آباد💚
وزیر مسکن: «از افزایش قیمت مسکن متاثر میشویم.»
بهخدا اگه راضی باشیم؛ ولش کن حاجی؛ فداسرت!🤣🤣🤣🤣
سیاستگذاری صحیح بهجای مسکن 25 متری
اواخر آذر سال گذشته بود که معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران از طرح ساخت خانههای ۲۵ تا ۴۰ متری خبر داد و گفت که احداث این نوع واحدها نه یک انتخاب، بلکه ضرورت است. اخیراً این طرح که سروصدای زیادی به پا کرد و موافقان و مخالفانی داشت، طبق یک تفاهمنامه به تأیید شهرداری تهران و وزارت کشور رسیده که بر اساس آن در پایتخت واحدهای کوچک تولید خواهد شد.
نکات تحلیلی: 1- رئیسجمهور روحانی در سال 96 گفته بود «اینکه یک قوطی به نام مسکن مهر درست کنیم، مسکن نیست و فقط یک سرپناه موقت است»؛ فارغ از اینکه این نوع ادبیات نوعی تحقیر اقشار ضعیف بهویژه ساکنین مسکن مهر تلقی میشد، امروز این سؤال مطرح است که اگر آقای روحانی مسکن مهری را که غالباً با متراژ بالای 70 متر ساخته شده است، قوطی یا یک سرپناه موقت میداند چگونه حاضر میشود مسکن 25 متری در دولت او ساخته شود؟! 2- فارغ از مباحث شهرسازی که ساخت مسکن 25 متری موجب تراکم در مناطقی که چنین مسکنهایی ساخته میشود، ارائه امکانات اولیه شهری را با مشکلات زیادی همراه میکند؛ این سؤال مطرح است که این نوع مسکن چه تناسبی با فرهنگ دینی مردم یا سیاستهای جمعیتی کشور دارد؟ آیا این نوع مسکن تنها سبک جدیدی از زندگی غربی با خانوادههایی کمجمعیت را ترویج نمیدهد؟ و آیا نباید نهادهایی غیر از شهرداری و وزارت کشور در تصویب این نوع موضوعات نیز دخیل باشند؟ 3- در شرایطی که تورم و گرانی معیشت مردم را بهشدت تحت تأثیر قرار داده است، خبرهایی مبنی بر اخذ مالیات از خانههای خالی و تعیین سقف افزایش اجارهبهای مسکن توانست این امید را در دل مردم ایجاد کند که مشکلات آنها دیده میشود و مسئولین به فکر آنها هستند. در این شرایط نباید اجازه داد، تصمیماتی که احتمالاً به مرحله اجرا نخواهد رسید، کام مردم را در این شرایط سخت تلختر کند.
نکته راهبردی: در بسیاری از کشورهای توسعهیافته مسکن از ماهیت یک کالای تجاری خارج شده است؛ بهگونهای که فعالین اقتصادی به مسکن بهعنوان یک کالای تجاری پرسود نگاه نمیکنند. در کشور ما نیز دولت میتواند با سیاستگذاری بلندمدت، ضمن کاهش معنادار قیمت زمین و مدیریت تولید مسکن، هزینه نهایی مسکن را بسیار پایینتر از قیمت فعلی کند. در حال حاضر در بعضی از مناطق تهران تا 90 درصد قیمت آپارتمان، مربوط به زمین است و نه ساختمان؛ بنابراین دولت و مجلس میتوانند با تغییر این الگو نقش مؤثری در کنترل بازار مسکن ایفا کنند.
عالیجناب خاکستری کیست؟
در تاریخ ایران فقط به یک سیاستمدار «مرد خاکستری» لقب دادهاند، زیرا نه میخواهد در منطقه سیاه بازی کند و به اپوزیسیون نظام بدل شود- و به خاطر همین به اندازه سالهای انقلاب مسئولیتهای دولتی و انقلابی داشته است- و نه میخواهد طرفدار اصیل انقلاب باشد و از عملکرد خود و یارانش که در این ۴۲ سال گذاشته در کشور داشتهاند، دفاع کند. او در همین منطقه هم نیروهای بسیاری در دامنش پرورش داده است که هم در رسانههای ضدانقلاب قلم میزنند و هم در درون حاکمیت حضور دارند. این تصویری کوتاه از موسویخوئینیهاست که هم در بین دوستان و منتقدانش معروف به مرد خاکستری است.
گزارههای خبری: 1- او پدرخوانده جناح چپ است و میتوانست از اصغرزاده تا خاتمی و عارف را دور یک میز بنشاند، اما اکنون که عارف استعفا داده و همه علیه خاتمی به خاطر تاکتیک تَکرار انتقاد میکنند، او پیکان حمله را به سمت رهبری نشانه میرود و مینویسد: «مردم نسبت به کشور و نظام بیاعتماد شدهاند.» 2- مرد خاکستری در دهه ۵۰ در مسجدی تفسیر قرآن میگفت که محبوب گروهک فرقان بود. پای منبر ایشان كسانی نظیر اكبر گودرزی، رئیس گروه فرقان و محمد كشانی، عامل ترور شهید مفتح مینشستند. در آن روزها مطرح بود كه اگر انقلاب پیروز شود، اكبر گودرزی و محمد كشانی، آقایان بهشتی، مفتح، مطهری و باهنر را خواهند كشت. فتنه ۷۸ با محوریت روزنامه سلام تحت مدیریت وی شکل گرفت. فتنه گران ۸۸ نیز او را پدر معنویات میدانستند و به تئوریهای وی برای براندازی گوش میدادند که نتیجه آن تحمیل تهدید امنیتی ۹ ماهه بر کشور بود. 3- خوئینیها به نزدیکترین دوستان خود هم رحم نمیکند و هاشمی رفسنجانی را شخصیت رادیکال دهه 60 معرفی میکند. صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در مورد یکی دیگر از ویژگیهای مرد خاکستری میگوید: «او حتی در دوران حیات امام راحل نیز مسئله ولایت مطلقه فقیه را قبول نداشته است.»
گزاره تحلیلی: سال ۹۶ که فتنه اقتصادی دیماه شکل گرفت، خوئینیها در نامهاش به آیتالله جنتی مبنی بر اینکه «برخی مقولات مشکلات اقتصادی را دردناک کرده است»! خود و دوستانش را از مسئولیت در امر مشکلات اقتصادی مبرا نمود و اکنون برای یک آشوب دیگر درصدد نشان دادن هدف آشوب و کنار کشیدن خودش است.