🔸بالا بردن ابرو
⁉️ بالا بردن ابرو (لیفت ابرو) چه حکمی دارد؟ آیا مانع وضو و غسل است؟
✅ اگر از موادی استفاده شود که مانع رسیدن آب به پوست یا موی ابرو گردد، وضو و غسل با آن صحیح نیست و باید موقع وضو و غسل برداشته شود و چنانچه برداشتن آن تا پایان وقت نماز، ممکن نباشد یا مشقت غیر قابل تحمل داشته باشد، باید علاوه بر وضو یا غسل جبیرهای، تیمم انجام شود و بعد از برطرف شدن مانع، بنابراحتیاط واجب قضای نمازها را نیز بخواند.
#احکام
@rahrovanevelayat2
🔴بازداشت 44 نفر در ترکیه به اتهام همکاری با موساد
🔹رسانههای فلسطینی: دستگاههای امنیتی ترکیه، 44 نفر را به اتهام همکاری با موساد اسرائیل در استانبول بازداشت کردند و تلاشها برای بازداشت 13 مظنون دیگر که همچنان فراری هستند، ادامه دارد.
🔹افراد بازداشت شده متهم هستند که فلسطینیهای مقیم و سازمانهای مردم نهاد وابسته به آنها را رصد اطلاعاتی کرده و اطلاعات آن را در اختیار موساد قرار می دادهاند.
🔹هفت نفر از مظنونان پس از دستگیری توسط اداره امنیت استانبول به دادگاه معرفی و روانه زندان شدند و در حالی که 13 مظنون فراری همچنان متواری هستند، تحقیقات از سایر مظنونان در شعبه مبارزه با تروریسم ادامه دارد.
@rahrovanevelayat2
💢وضعیت بی حجابی چقدر عجیب است؟!
🔹برخی با اشاره به بروز رفتارهای ضد دینی مانند حمله به برخی از ارزشها و نماد های مذهبی همچون چادر و اصل حجاب شرعی، ساده انگارانه تصور می کنند، ستیز با احکام اسلامی خصوصا حجاب شرعی در ایران حاصل تجربه حکومت دینی است.
🔺احتمالا تاریخ نخوانده اند تا بدانند، در همان بدو انقلاب و در آن فضای شور انقلابی و دینی جامعه، شاهد تظاهرات چند ده هزار نفری علیه حکم قصاص و حجاب بودیم.
🔺 اوج این اعتراضات را در 17 اسفند 57 شاهدیم. روز جهانی زن. یعنی فقط 25 روز بعد پیروزی انقلاب اسلامی. یک روز بعد از سخنان تاریخی امام در ارتباط با لزوم وجود حجاب شرعی در ادارات و سازمانها و وزارتخانه ها. راهپیمایی حدودا 15 هزارنفری علیه حجاب که چند روزی به طول انجامید و موجبات درگیری و زد و خورد و مباحثه های مختلف میدانی را برای مردم فراهم آورد. فیلم های منتشر شده از تجمعات آن روزها یکی از اسناد جذاب و ماندگار تاریخ انقلاب است. خصوصا تجمعاتی که در دانشگاه تهران شکل گرفت.
🔹واقعیت این است که دین ستیزی در بخشی از جامعه ایران، ریشه در سیاست های فرهنگی حکومت رضاخان و سپس پهلوی دوم دارد. فضای اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی هم فقط مدتی آن را به محاق خاموشی برد.امروز فقط زمینه بروز دوباره این دیدگاه، آن هم در مقیاس بسیار کوچکتری، توسط اقلیتی که از اول انقلاب همیشه وجود داشتن فراهم شده است. فلذا نباید پدیده رخ داده فعلی را امری عجیب و خارق العاده دانست و نباید متحیرانه به آن نگاه کند. #علی_ریاحی_پور
@rahrovanevelayat2
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محلۀ خزانۀ تهران، سال ۱۳۴۵
⭕️ در هر اتاقی پانزده بچه زندگی میکردند و برای گرمکردن خودشان سگها را بغل میگرفتند!!
⭕️ حتی در این محلۀ پایتخت، آب لولهکشی وجود نداشت و زنان ظرف و لباسهایشان را در جوب میشستند.
⭕️ در این محلۀ ۲۷هزار نفری فقط دو مدرسه وجود داشت و بچهها پنج نفری روی یک نیمکت مینشستند.
⭕️ این وضعیت پایتخت در حالی بود که کشور درگیر جنگ و تحریم نبود و ایران سال ۱۳۴۵ تنها ۲۵ میلیون جمعیت داشت!
#پهلوی_بدون_روتوش
@rahrovanevelayat2