هدایت شده از پیروولایت
🔴🔵 پرسش و پاسخ مهدوی
#پرسش_پاسخ_مهدوی
🔴 سوال: آیا دعای «الهی عظم البلاء و برح الخفاء» را در قنوت می توان خواند؟
🔵 پاسخ:
🔺 مقام معظم رهبری: خواندن دعای مذکور تا جایی که مخاطب خداست اشکال ندارد ولی مابقی که مخاطب غیر خدا می باشد جایز نیست و باعث بطلان نماز می شود. [1]
🔺 آیت الله مکارم: احتیاط آن است که ترک شود. [2]
🔺 آیت الله فاضل: خواندن دعای الهی عظم البلاء از جهت آنکه در آخر دعا اشاره به پیامبر اسلام و امام علی دارد و خطاب به خداوند نیست جایز نیست.
البته دعاهایی که ذکر خداوند و خطاب به خداوند باشد در قنوت صحیح است. [3]
🔺 آیت الله شبیری زنجانی: خواندن آن بخش از این دعا که خطاب به امیر المؤمنین و امام زمان صلوات الله علیهما است، در نماز جایز نیست و موجب بطلان نماز است. [4]
📚 منابع:
[1]. استفتاء اینترنتی پایگاه اطلاع رسانی آیت الله خامنه ای، شماره استفتاء: bkPgjw9zcqo.
[2]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله مکارم، کد رهگیری: 9510180154.
[3]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله فاضل لنکرانی، کد رهگیری: 9503105.
[4]. استفتاء اينترنتی پايگاه اطلاع رسانی حضرت آيت الله شبیری زنجانی، شماره سوال: 37314
#جمعه #امام_زمان
@peyrovevlayat
هدایت شده از پیروولایت
🔸 خشک بودن محل مسح
⁉️ آیا خشک کردن قطرات روی پا برای مسح لازم است؟
✅ قطرات آب باید خشک شود یا در قسمتی از پا مسح شود که قطره آب وجود ندارد؛ البته اگر رطوبت دست بر رطوبت روی پا غلبه داشته باشد، اشکال ندارد.
#احکام
@peyrovevlayat
🛑 مذاکره با آمریکا ممنوع نیست؛ مضر است
🔹️چرا مذاکره با آمریکا نه تنها بی فایده، بلکه مضر است:
۱. ترامپ صراحتا در کنار نتانیاهو به خبرنگارها گفت: "#ایران_قوی است و راهی جز تضعیف آن از مسیر مذاکره تحت فشار وجود ندارد". سراب مذاکره نباید باعث غفلت از این قوت ها برای پیشرفت و حل مشکلات شود.
۲. آمریکا مخصوصا ترامپ بدعهد است. برای غربگراها اگر قاتل شهید سلیمانی بودن ملاک نیست، ترامپ قاتل برجام که هست! مذاکره با این فرد خلاف عقل است.
۳. تجربه موفق شهید رئیسی در بسیاری از مصادیق نشان داد که معیشت و پیشرفت به مدیریت و توان داخلی وابسته است نه مذاکره و FATF. این را همه فعالان سیاسی و اقتصادی منصف و کار بلد می دانند و گفته اند.
۴. راهبرد آمریکا، سخت کردن روابط ایران با سایر کشورها با هدف موثر کردن تحریمها و نیازمند کردن ایران به غرب است. این برای ایران یعنی راه عبور از فشار ها، استفاده از ظرفیت تعامل با همه جهان است و بی توجهی به ارتباط با شرق و همسایگان عملا حرکت در مسیر راهبرد ترامپ و کمک به او در تحمیل مذاکره ی غیر شرافتمندانه و مضر است.
۵. با توجه تجربه؛ بدعهدی آمریکا در آینده هم قطعی است. بی توجهی به ظرفیت متحدان شرقی ایران به خاطر چرخش های متعدد و بی ثمر به سمت آمریکای بدعهد، باعث تضعیف فرصت تعامل با شرق و ایجاد بی اعتمادی برای متحدان سیاسی و اقتصادی ایران خواهد شد و جهان روی تدبیر و قدرت تشخیص دولت ایران علامت سوال خواهد گذاشت و در ارتباطات خود با چنین دولتی تامل خواهد کرد.
۶. رفتار ترامپ نشان داد گزاره «با آمریکا عادی رفتار کنید و تعامل کنید، او هم با شما عادی رفتار میکند» یک گزاره غلط است. رفتار آمریکا نسبت به متحد همیشگی خود کانادا با افزایش تعرفه و درخواست الحاق پاناما، تصرف جزیره گریلند و تغییر نام خلیج مکزیک نشان داد منطق آمریکا زور است و اتفاقا اگر با قدرت مقابل زورگویی او بایستید از خواستههایش کوتاه می آید.
۷. گرانی ارز و طلا طی چند ماه اخیر بیش از سه سال گذشته بوده و نتیجه مستقیم گره زدن مجدد مسائل کشور با مذاکره است.
هدایت شده از پیروولایت
حضرت آقا دیروز صریحا فرمودند
به دلیل تجربه در دهه گذشته
نباید با آمریکا مذاکره کرد!
اما برخی از بزرگواران اصلاحطلب
میگن منظور آقا این است که
باید هوشمندانهتر مذاکره کنیم.
سوال اینجاست ؛
یعنی دفعه پیش که مذاکره کردید هوشمندانه نبود؟
#گل_به_خودی
@peyrovevlayat
هدایت شده از پیروولایت
دلیل؟
تجربه...
از فردا هرکس دم از مذاکره با آمریکا بزنند، دیگر جاهل خطاب نخواهند شد چون به یقین خائن هستند...
#جهش_بیداری
@peyrovevlayat
هدایت شده از پیروولایت
52.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
نـمـاهـنـگ مــدرســه عــشــق
حماسی • شورانگیز • دشمن شکن
نماهنگ جدید و جذاب از گروهجهادیرسانهایهَــتـنـا
در ایام جشن انقلاب.
فریاد نفرت نوجوانان و جوانان دهه هشتادی و دهه نودی بر سر آمریکا و اسرائیل، و ندای عشق به شهدا و سید علی خامنهای در قالبی متفاوت و ضبط شده در مناطق عملیاتی جنوب کشور و پایگاه شکاری دزفول به اسم «مدرسه عشق».
#مدرسه_عشق
#بجنگ_میجنگیم
#نماهنگ_۲۲بهمن
@peyrovevlayat
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
episode7.mp3
8.77M
🇮🇷🇵🇸
#رادیو_ثامن
🔰 شمارش معکوس سقوط پهلوی
7⃣ قسمت هفتم
🍃🌹🍃
🔹موضوع: مشت آهنین یا اصلاحات فریب کارانه
#دهه_فجر | #فجر_مقاومت
#بهار_انقلاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
مترو قسمت اول.mp3
7.14M
🇮🇷🇵🇸
#رادیو_ثامن
🔰بررسی دستاوردهای انقلاب اسلامی
🍃🌹🍃
🔹 این قسمت: مترو (بخش اول)
#دستاوردهای_انقلاب | #دهه_فجر
#فجر_مقاومت | #بهار_انقلاب
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb