eitaa logo
🇮🇷رهروان ولایت🇮🇷
7 دنبال‌کننده
4.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
28 فایل
کانالی مذهبی حاوی مطالبی از زندگینامه شهدا ،موضوعات اخلاقی ،اجتماعی و سیاسی روز جامعه http://eitaa.com/joinchat/2696871956Ce7a218b3e9 @Rahrovannn جهت ارتباط با ادمین @Alijannn.
مشاهده در ایتا
دانلود
هوالعزیز💐 🔹محرم امسال بیش از گذشته شده بود ! 👈نه بخاطر علم و طبل و کتل بزرگتر ! 👈🏼نه بخاطر جمعیت بیشتر ! 👈و نه بخاطر نذری های فراوان ! 🔹امسال منبری و مداح هر دو در تراز انقلاب امام حسین ظاهر شدند ! ✋🏻همه را نمی گویم ! ☝🏼اما آن بخش مهم و تاثیر گذار با دست پر و خشمی مقدس و البته با نیت اصلاح آمده بودند! 👈سمت و سوی مداحان سرشناس هم به اشعار سیاسی و با رویکرد انقلابی تغییر محسوسی یافته بود ! 👈کریمی طاهری رسولی مطیعی و ... پیشقراول این تغییر بودند ! ✅قیام امام حسینی منبری ها هم چشمگیر بود ! روحانیون سرشناسی همچون پناهیان و عالی فریضه امر به معروف و نهی از منکر را بدون ملاحظه اصحاب قدرت و ثروت و سیاست به منبرهای پر جمعیت کشاندند ! 👌عکس العمل مردم هم دیدنی بود ! ✅ثمره این تغییر بدون تردید به حرکت درآوردن نسل جوان ، آتش باختیار،انقلابی،ولایت پذیر و ظلم ستیزی است که بزودی مسیر حرکت انقلاب را اصلاح خواهند کرد ! ان شاالله متن از صالح ادیب
🔴 غربی‌ها پیام را گرفتند؛ باید منتطر بیدار شدنِ داخلی‌ها بود! صحبت‌های دیشب مبنی بر اینکه اگر اتفاقی در منطقه بیافتد، حزب‌الله نخواهد ماند را که به نوعی تداعی کننده‌ی بیعت شب عاشورای حبیب بن مظاهر، مسلم بن عوسجه و زهیرها در شب با امام حسین(ع) بود (آنهم بعد از هشدارهای جدی سید مقاومت به رژیم صهیونیستی و وعده‌های صادق چند روز اخیر ایشان) قطعاً می‌تواند گام‌های ضعیف، میلی‌متری و متزلزل برداشته شده توسط کشورمان در زمینه کاهش تعهدات برجامی‌اش را پوشش بدهد و تاثیر آنها را چندین برابر کند و باعث تکاپوی بیشتر طرف غربی شود؛ فقط باید امیدوار بود که دوباره عده‌ای در داخل سریعاً لبخندها و اشتیاق طرف مقابل به را نخورند چراکه اولاً تا از هم پاشیده شونِ عمود خیمه‌ی دشمن (تحریم‌ها) چیزی نمانده و درثانی با کمی درنگ و خویشتن‌داری میتوان لااقل امتیازهای بمراتب بیشتری (آنهم با ) از طرف مقابل گرفت!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج محمود کریمی در مراسم عزاداری شب عاشورا: 🔺دعا کنید به حق امیرالمومنین(ع) یک دولت جوان، جهادی و همت دار بر سر کار بیاید و مردم را نجات دهد. بلند بگو آمین! پ.ن: دیروز بعدازظهر داشتم این قسمت چهارپایه خونی حاجی رو از شبکه دو میدیدم، جالبه همین تیکه رو سانسور کردن! ترسیدن دولت محترم و افسادطلبا بهش بربخوره، نون دونی شون قطع بشه؟
🚩 من حسینه را، حسینه نمی دانم مگر آن که دلاورانی را برای نبرد با دشمن صهیونیستی فارغ التحصیل کند. امام موسی صدر
یا غفار 📝 نکات سخنرانی ۳ 📝 📆 شب سوم ، 98/06/11. 💢 ۳- تبعیض و بی عدالتی در قسمت سوم از بحث، به بحث و بی عدالتی می رسیم. ✔️یک جامعه خوب از منظر علوم اجتماعی، جامعه شناسی و ادیان، جامعه ای است که در آن حاکم باشد. 🔸یکی از ویژگی هایی که قرآن کریم زمانی که می خواهد جامعه آخر الزمان را توصیف کند، به آن اشاره می کند و عدالت است. 💢 ۴- تفاوت گرایی و گرایی : گروه گرایی به قومیت و نژاد توجهی ندارد. 🔻انسان ها میل به دارند و از اینکه بقیه باشند، حس خوبی ندارند. 🔻از نظر جامعه شناسی مردم دو دسته هستند: - کسانی که آن ها را در یک گروه قرار دادیم. -کسانی که خودشان در یک گروهی قرار می گیرند. ❗️کسی نمی تواند بگوید من در گروهی نیستم. ⚠️انسان ها هستند و نیاز به گروه دارند. زمانی که ما این گروه بندی را انجام ندهیم، این کار را انجام می دهد. 🔻 گروه های جامعه اسلامی باید بتواند گروه ها را به گونه ای مهندسی کند که به ورود پیدا نکنند. و تنها راه آن، سازی برای تک تکِ افراد است. 💡در تربیت فرزند، شاگرد و ... سعی کنید ذهن را به سمت پرسشگری و سوق دهید تا متوجه شوند که نباید هر حرفی را از کسی که تخصص ندارد، بپذیرند. 🔆پیشنهاد بنده یک است که مردم نظرات مختلف را به صورت علمی بشنوند. کانال مناظره به همه فرصت می دهد که با شما یکسان باشند. ✳️ ، عامل بسیار تاثیر گذاری بر شما و تربیت فرزندانتان است. 💬امیرالمومنین (ع) : ذات شما به می رود، با هر کسی بیشتر باشید، از ذات او می گیرید و خودتان نیز متوجه نمی شوید!
13980611_Sokhanrani_Anjavinejad_JangeRavani(3)_8MB.mp3
7.84M
🔹🔸🔸🔆🌀🔆🔸🔸🔹 🖌عنوان : قسمت سوم 🎙 📅 شب سوم ، 98/06/11 🔗حجم:8 مگابایت
🔻توئیت امیرحسین یزدان پناه در ارتباط با سخنرانی دبیر کل حزب الله لبنان و فریاد سربازی رهبر انقلاب توسط جوانان لبنانی
🔻رهبر انصارالله: تسلیم عربستان و امارات نمی‌شویم عبد الملک بدر الدین الحوثی: 🔹ملت یمن در مقابل تداوم تجاوزات امارات و عربستان هرگز تسلیم نخواهد شد. 🔹هر چقدر بمباران، محاصره و جنایت کنید، ما تسلیم شما نخواهیم شد و همیشه به شعار هیهات منا الذلة پایبند می‌مانیم. 🔹آزادی ما دینی است که به آن ایمان داریم، عزت ما ایمان و کرامتمان ارزش‌ها هستند و نمی‌توان در سازش‌های سیاسی هیچ کدام از آنها را نادیده گرفت.
13980619_31251_128k.mp3
42.1M
🎙 بشنوید | مرثیه‌سرائی جناب آقای محمود کریمی در مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام در حسینیه امام خمینی. ۹۸/۶/۱۹ 💻 @Khamenei_ir
13980619_31245_128k.mp3
45.41M
🎙 بشنوید | سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی در مراسم عزاداری شام غریبان حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام در حسینیه امام خمینی. ۹۸/۶/۱۹ 💻 @Khamenei_ir
مادرِ آب، کجایی؟ پسرت آب نخورد