29.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 گزارش و ترس سنای آمریکا از نفوذ یک طلبه در آمریکای لاتین و کشورهای اسپانیولی زبان
Rostami Ebrahim :
*ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در دنیا را دارد.*
ضدانقلاب و عملههای داخلی آن تلاش میکنند با اُفت فشار گاز در سرما ( که کاملاً دلیل علمی و فنی دارد ) جمهوری اسلامی را تمسخر کنند اما نادانها نمیدانند این اُفت فشار در سرما، دلیل ضعف نظام نیست بلکه یکی از مهمترین نشانههای گستردگی خدمت در کشور است.
از ضد انقلاب که توقعی نیست اما داخلیها باید بفهمند خود تحقیری یک درد بزرگ است و هیچ نگاه مسئولانهای در آن وجود ندارد.
لطفا به مردم محل و مسجد خود اطلاع دهید...
لطفا موضوع صرفه جویی در مصرف را در اولویت مطالب عنوان بفرمایید
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 مقایسهای خواندنی از شیوه مصرف حاملهای انرژی در ایران و سایرکشورهای جهان
🔸 امام جمعه اردبیل در سخنانی به مقایسهای خواندنی از شیوه مصرف حاملهای انرژی در ایران و برخی کشورهای جهان پرداخت.
آیتالله عاملی در خطبههای نماز جمعه این هفته اردبیل با تشریح شرایط قیمتهای حاملهای انرژی در کشورهای منطقه تصریح کرد: آیا میدانید که همین الان در ترکیه شبها در خانه چراغ روشن نمیکنند بلکه از نور تلویزیون استفاده میکنند؟ آنها برق دارند اما روشن نمیکنند چون برق بسیار گران است یک متمول و پولدار اردبیلی میگفت اخیراً در استانبول به منزل پسرم رفته بودم دیدم پسرم وارد حمام شد ولی سریعاً بیرون آمد گفتم تو در اردبیل حمام که میروی به این زودیها خارج نمیشوی! چرا اینجا فوراً خارج شدی؟ گفت پدر! اینجا آب گرم یک نرخ دارد آب سرد یک نرخ دارد برق یک نرخ دارد اینجا سهل انگاری در مصرف آب و گاز نمیشود کرد.
آیتالله عاملی افزود: یک تاجر ترک میگفت ما با گاز سه اجاق گاز خانگی شما ایرانیها در ترکیه کارخانه راه میاندازیم! یک تاجر چینی در بندرعباس گفت ما گاز را به کارخانه میبریم نه خانه، شما اشتباه کردید گاز را به خانهها بردید روسیه بزرگترین کشور گازدار با موتور خانه مرکزی گرمایش شهرها را تامین میکند در هیچ خانهای گاز وجود ندارد در هلند در شبها خانهها با شمع روشن میشود با اینکه هلند یک کشور ثروتمند و کوچک است اما قیمت برق را پایین نمیآورد اگر ایران باشد میگویند دولت برای همه ما شام غریبان درست کرده است! اما آنها اینگونه فکر نمیکنند چون میخواهند ثروت کشور خودشان را حفظ کنند. اخیراً در اخبار آمده بود که یک دولت اروپایی برای کاهش مصرف انرژی شارژ تلفن همراه و استفاده از وسایل برقی شخصی مثل کتری برقی را در ادارات ممنوع کرد.
نماینده ولیفقیه در استان اردبیل اضافه کرد: وزیر کشاورزی اسبق ایران میگوید در سال ۵۴ برای ادامه تحصیل به آمریکا رفتم آن زمان جرالد فورد رئیسجمهور آمریکا بود و در محل کار خود با پالتو نشسته بود تا درجه شوفاژ را از ۱۵ به ۲۴ تغییر ندهد! من خودم در زمستان به هلند رفتم منزل میزبان سرد بود و شوفاژ کار میکرد اما حرارت آن کافی نبود از میزبان خواستم درجه حرارت آن را بالا ببرید گفت درجه حرارت شوفاژ فقط در ایران دست مردم است اینجا دست دولت است و دولت هلند دمای بدن ملت خود را با ۲۳ درجه تنظیم کرده است!
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/257971
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
👌❇️یقین نقطه مقابل شک است، همان گونه که علم نقطه مقابل جهل است، و به معنى وضوح و ثبوت چیزى آمده است، و طبق آنچه از اخبار و روایات استفاده مى شود، به مرحله عالى ایمان، یقین گفته مى شود،
👈امام باقر(علیه السلام)فرمود: ایمان یک درجه از اسلام بالاتر است، و تقوا یک درجه از ایمان بالاتر، و یقین یک درجه برتر از تقوا است ، سپس افزود: وَ لَمْ یُقْسَمْ بَیْنَ النّاسِ شَیْءٌ أَقَلَّ مِنَ الْیَقِین: در میان مردم چیزى کمتر از یقین تقسیم نشده است !.
🎤راوى سؤال مى کند: یقین چیست؟ مى فرماید: التَّوَکُّلُ عَلَى اللّه، وَ التَّسْلِیمُ لِلّهِ، وَ الرِّضا بِقَضاءِ اللّ، وَ التَّفْوِیضُ إِلَى اللّهِ!: حقیقت یقین، توکل بر خدا، تسلیم در برابر ذات پاک او، رضا به قضاى الهى، و واگذارى تمام کارهاى خویش به خداوند است .✅تفسیر نور.نکته های ذیل آیات سوره تکاثر
✳️در حدیثى آمده است: خدمت پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) عرض کردند: شنیده ایم بعضى از یاران عیسى(علیه السلام) روى آب راه مى رفتند؟! فرمود: لَوْ کانَ یَقِیْنُهُ أَشَدَّ مِنْ ذلِکَ لَمَشى عَلَى الْهَواءِ: اگر یقینش از آن محکم تر بود، بر هوا راه مى رفت !
🔰مرحوم علامه طباطبائى بعد از ذکر این حدیث، مى افزاید: همه چیز بر محور یقین به خداوند سبحان، و محو کردن اسباب جهان تکوین از استقلال در تأثیر، دور مى زند، بنابراین، هر قدر اعتقاد و ایمان انسان به قدرت مطلقه الهیه بیشتر گردد، اشیاء جهان به همان نسبت در برابر او مطیع و منقاد خواهند شد.
♻️و این است رمز رابطه یقین و تصرف خارق العاده در عالم آفرینش.
⁉️تفسیر نور، نکته های ذیل سوره تکاثر
ببینید اغشاش طلب ها چطور از استقبال مردم یزد از رئیس جمهور سوختن!
📡@News_Fath
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴پاسخ کوبنده بانوی آمریکایی به زن ایرانی
🔶 جزء اتفاقات عجیب است که زن آمریکایی بخواهد اندیشه زن ایرانی را نسبت به دین، حجاب و آزادی تصحیح کند.
♦️جالب هست بخصوص وقتی درباره اهانت برخی به حجاب میگه:
...But it dosen't stop me. Because God said do it, I am gonna do it.
Who are they? And who is God? You have to make your choice. Thats it.
Who are they...
🔺معنای عامیانه اش یعنی سگ کی باشن که حجاب را مسخره کنند.
⏪لطفا تا اخر این مصاحبه رو ببینید از احترام مردان آمریکایی به حجاب صحبت میکند.
🌍پایگاه نقد و تبیین🔻
https://eitaa.com/joinchat/2013790376Cc0f9186832
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
👆👆👆👆
✅ کسانی که کتاب "نگاهی به تاریخ جهان" را تهیه کرده اند میتوانند نامه های 64، 72، 73، 83، 84، 85 در جلد اول و همچنین 96 در جلد دوم را مطالعه کنند. اطلاعات بسیار خوبی در بحث قرون وسطا، کلیسای کاتولیک، رنسانس و ... در این بخش ها درج شده است.
👈 اینکه حضرت آقا مکررا توصیه به مطالعه تاریخ دارند بخصوص 7 بار به این کتاب اشاره نموده اند بی حکمت و علت نیست. منتها ما آنچنان که باید و شاید توجهی نمیکنیم.
♦️سوالی اساسی و راهبردی
چرا ما که می توانیم موشک درست کنیم اما خودرو درست نمی کنیم؟
🖊محمدعلی رنجبر
تقریبا در این ایام هر کجا رفتم این سوال یکی از پُربَسامدترین سوالات مردم بود فرقی هم نمیکرد از چه طبقه و صنف و گروهی باشند
چه مردم عادی کوچه و خیابان؛ چه نخبگان حوزوی و دانشگاهی و چه برخی از مسئولین محلی و ملی و حتی فراملی، این سوالشان بود.
در این یادداشت حاصل رفت و برگشت هایی که در پاسخ به این سوال داشتم و برخی تحقیقات و مطالعات دیگر را در اختیار دوستان قرار می دهم
1- مرز دانش و زنجیره تولید:
تاریخ نشان میدهد مرز دانش همواره در صنعت نظامی است یعنی آخرین دانش ها در صنعت نظامی است لذا هیچ کشوری حاضر نیست مرز دانش را با دیگران سهیم شود و اصولا این صنعت انحصار طلبی خاص خودش را دارد. در نتیجه کشورهای مستقلی به مانند ایران سعی می کنند خود به این مرز دانش برسند که بحمدالله رسیده ایم. حال آنکه صنعت خودروسازی یک زنجیره به هم پیوسته جهانی است و کشورهای خودروساز به این زنجیره متصل اند و خیلی کم پیش می آید که کشوری صفر تا صد یک خودرو را خودش درست کند بلکه از قطعات سایر کشورها که در این زنجیره قرار دارند، بهره میگیرد و بر خلاف صنعت نظامی که کاملا تحریم بودیم اما به رغم محدودیتها باز هم ما را در این زنجیره راه داده بودند و ما می توانستیم در این زنجیره خودرو تولید کنیم. لذا طبیعی است که اینک موشک ساز باشیم اما صفر تا صد خودروی با کیفیت را خودمان نسازیم.
2- جنگ نظامی و تحریم:
یکی از مهمترین عوامل در بازشدن ظرفیت موشک سازی و ایجاد توانمندی نظامی در تراز جهانی، تحمیل جنگ نظامی_راهبردی علیه ما و شدیدترین تحریمهای نظامی علیه کشور بود. این تحریمها باعث شد که خودمان دنبال ساخت موشک و پهپاد و سایر محصولات راهبردی در صنعت نظامی باشیم. اما چون هنوز کامل درگیر جنگ اقتصادی و تحریم های نظام مند نشده بودیم و در زنجیره تولید خودرو قرار داشتیم، به همین خاطر وارد ساخت صفر تا صد خودرو نشدیم
3- صبر استراتژیک:
یکی از عوامل اصلی موشک ساز شدن کشور علاوه بر نکات فوق الذکر، عدم نیاز بازار داخل به موشک است. یعنی مردم و بازار ایران نیاز به موشک نداشتند و طبیعی بود که فرصت ساخت موشک و آزمون و خطا به مهندسین نظامی ما مثل شهید تهرانی مقدم داده می شد. اما خودرو اینگونه نیست و مردم و بازار فرصت نمی دهند تا آزمون و خطایی صورت گیرد و لذا خودرو ساز در این سالها تا توانسته است سعی کرده قطعات را تولید کند اما برخی از قطعات، هم دانش لازم را می خواست و هم هزینه ساختش آنقدر بالا و زمان بر بود که نمی شد در کوتاه مدت این کار را کرد و بازار و مردم اینقدر صبر نداشتند که...
لذا صرفه ی اقتصادی و اجتماعی نداشت
4- تفاوت بین ساخت یک خودرو و راه اندازی خط تولید آن:
بین تکنولوژی ساخت یک خودرو با تکنولوژی راه اندازی خط تولید آن، تفاوت بسیار است. نمونه بارز آن واکسن برکت است. کشور ما توانست واکسن برکت را با دانش بومی بسازد اما برای تولید در تیراژ میلیونی باید خط تولید این واکسن ایجاد می شد که متاسفانه به خاطر تحریم با مشکلات عدیده ای مواجه شد و هنوز نتوانسته ایم از این موانع عبور کنیم. فراموش نکنید که ساخت یک محصول با دست به خاطر زمان بر بودن و هزینه های بالا و تقاضای بسیار بالای بازار برای یک کالا کار را با مشکلات عدیده ای مواجه می کند. لذا باید قدری بیشتر به این مسائل عنایت کنیم.
5- فرصت جنگ اقتصادی و تحریم نظام مند
جنگ اقتصادی اخیر و تحریمهای نظام مند می تواند یک فرصت بزرگ برای خودروسازی کشور باشد. البته به شرط صبر و حوصله و فرصت دادن جامعه و بازار به مهندسین داخلی (عنایت داشته باشید که نفرمایید چقدر فرصت، ما تازه چند سال اخیر در جنگ اقتصادی و تحریمهای ظالمانه نظام مند قرار گرفته ایم)
البته یکی از پیشنهادها این است که ظرفیت مردمی را پای کار بیاوریم و اجازه دهیم هر کس اگر خواست و توانایی داشت خودش خودروی دست ساز بسازد با هر هزینه ای که خودش خواست. منتها شایان ذکر است که برای پلاک شدن، استانداردهای لازمه را باید داشته باشد و یکی از آن استانداردها، تست ترمز و ایربک و سایر موارد است که طبیعتا با ساخت یک دستگاه نمی توان این تست ها را انجام داد و باید چند دستگاه ساخته شود تا مثلا بتواند تست ترمز و سایر تستها را انجام دهیم چون در این تستها چند خودرو از بین میرود.
ان شاء الله نکات دیگری مانند چرایی عدم واردات خودرو هم هست که بعدا عرض خواهم کرد.
🆔 @Binesh_Rahbordi