23.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ادامه رسواسازی نامرد میدان
امام جمعه پردیسان قم: این شخص معلوم الحال باید پاسخگوی خسارات بی شمارش به کشور باشد، نه اینکه بیاید نسخه بپیچد
این صحبتها حتی با عقل سلیم هم جور درنمیآید، مضحکه شدهایم/ مگر شیعه از مذاهب رسمی نیست؟ از کی شیعه بودن در این مملکت امتیاز منفی شده؟ این اراجیف چیست که گفته شده؟ / این امتیازات با تخصصگرایی چه تناسبی دارد؟
#نماز_جمعه
#تریبون_انقلاب
💠کانال یازهــــــــرا | رسانه حجـــــــــاب
@yaazahra_ir
🔴🔻 توئیت دکتر سیدمحمود نبویان (نماینده مجلس) به نحوه امتیاز دهی محمد جواد ظریف برای انتخاب کابینه
┄┅═✧☫✧═┅┄
#کانال_خبری_تحلیلی_حزبالله 🔻
🆔️@hezboollah110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆به این آدم، نمیشه اعتماد کرد
♦️ دروغهای ظریف به روایت آمار
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عصبانبت شدید نمازگزاران تهرانی از اظهارات وقیحانه و ساختار شکنانه ی ظریف در رسانه ملی با شعار علیه ظریف
"ظریف گورتو گم کن"
نمازجمعه امروز تهران، ۲۹ تیر ۱۴۰۳
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
برنامهی ما تا غروب برجام
پائیز ۱۴۰۴ پایان فرصت "مکانیسم ماشه" علیه جمهوریاسلامی در پرونده هستهای ایران است.
بنابراین، اولویت و ضرورت تدوین برنامه اقدام یکساله برای بند معروف به "غروب برجام"، اقدامی دوراندیشانه و هوشمندانه است.
در «برجام» ۲دسته تاریخ و زمانبندی پیشبینی شده، بخشی از این زمانبندی مربوط به نحوه اجرایی شدن توافق و لغو تحریمها بود که سپری شده است و بخشی دیگر مربوط رفع تحریمهای زماندار و کاهش نظارتهای باقی مانده طی ۲۵ سال است که به این زمانبندی «بندهای غروب برجام» گفته میشود.
این بند (غروب برجام) بازه زمانی رفع محدودیتهای هستهای ایران را مشخص میکند که شامل افزایش «سانتریفیوژهای غنیسازی اورانیوم» بعد از ۱۰ سال و افزایش حجم اورانیوم کمترغنی شده بعد از ۱۵ سال است.
سررسید بند سوم غروب برجام در اکتبر ۲۰۲۵ (مهر ۱۴۰۴) مربوط به همکاریها و فناوری هستهای ایران است و اگر در این فاصله مکانیزم ماشه و بندهای ۱۱ و ۱۲ قطعنامه ۲۲۳۱ فعال نشوند، محدودیتهای هستهای علیه ایران برداشته میشود.
با فرا رسیدن اکتبر سال ۲۰۲۵ ایران از تمام بندهای فصل هفتم سازمان ملل خارج میشود، لذا چند کشور غربی قطعا سعی خواهند کرد، از فرصت باقیمانده تا پایان عمر قطعنامه ۲۲۳۱ حداکثر استفاده را برده و در این راستا از کارکردهای مکانیسم ماشه غافل نشوند.
طبق بندهای "غروب توافق برجام"، در یک دوره ده ساله پرونده هستهای ایران به حالت عادی در میآید.
سومین "بندِغروب"، قرار است در سال ۲۰۲۵ اجرایی شود که مطابق با آن، کل پرونده هستهای ایران به حالت عادی در میآید و عمر قطعنامه ۲۲۳۱ به اتمام میرسد.
بعد از پایان ۱۰ سال، هر تحریم هستهای باید به شورای امنیت برود، مصوبه بگیرد و هر پنج کشور عضو شورای امنیت از جمله چین و روسیه با آن موافقت کنند. از آن جایی که دعوای جدی بین آمریکا و روسیه وجود دارد، معلوم نیست تحریم جدیدی علیه کشورما وضع بشود یا نشود؛ ولی تحریمهای آمریکا هست، بوده و حتی ممکن است در آینده تشدید هم بشوند.
آمریکا و سه کشور اروپایی به شدت در تلاش برای فعال کردن مکانیزم ماشه تا قبل از اکتبر ۲۰۲۵ هستند و از آنجا که آمریکا از برجام خارج شده و رسما نمیتواند اقدام کند، این ماموریت به انگلستان داده شده است تا نسبت به فعال نمودن مکانیزم ماشه اقدام نماید.
لذا ضرورت دارد اولویت برنامه سیاست خارجی در دولت جدید به نحوه عبور از تاریخ بند سوم غروب برجام در اکتبر۲۰۲۵ و تلاش برای جلوگیری از فعال شدن مکانیزم ماشه باشد و بر این اساس پیشنهادات زیر به دولت جدید تقدیم میشود:
۱-هرچه سریعتر برنامه اقدام (Action Plan) یک ساله تا اکتبر ۲۰۲۵ (مهر ۱۴۰۴) تهیه شده و همه تدابیر لازم و اقدامات ضروری برای ممانعت از فعال شدن "مکانیزم ماشه" پیشبینی شود.
۲-به منظور حفظ منافع ملی و تمرکز بر پرونده مهم برجام و پرهیز از حواشی، هیچگونه تغییری در مدیریت پرونده برجام و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تا مهر ۱۴۰۴ ایجاد نشود.
۳-هماهنگی مقتدرانهای بین "میدان" و "دیپلماسی" به منظور حمایت و پشتیبانی یکدیگر صورت پذیرد تا دستگاه دیپلماسی با دست پُر به مذاکره با طرف غربی بپردازد.
۴-دستگاه دیپلماسی، زنجیرهای از مذاکرات هدفمند با طرف غربی به منظور مشغول کردن و خلع سلاح آنها را طراحی نماید.
۵- "میدان" (جبهه مقاومت) با قدرت هرچه تمامتر وارد شده و برگهای برنده و از موضع قدرت خصوصا مقابل منافع انگلستان در منطقه تهیه نموده و دست دیپلماسی را در مذاکرات مقتدرانه پُرکند تا انشاءالله با عنایاتالهی، کشور از این پیچ تاریخی هم به سلامتی عبور کند و شکستی دیگر بر دشمن غدار تحمیل شود.
پینوشت: در تکمیل نکات مذکور در نوشتاربالا، چند مطلب را یادآور میشود:
یکم-ضرورت گسترش روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی_اجتماعی با کشورهای همسایه، آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین.
دوم- اولویت و فوریت گسترش دیپلماسی عمومی همهجانبه برای بسترسازی روابط بینالمللی و بهرهگیری از تلاطمها و تحولات جهانی در راستای آرمانهای انسانی انقلاب اسلامی؛ مانند عدالتخواهی و معنویتگرایی
سوم- فعالشدن کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی که میتواند ظرفیتهای بیشتری برای وزارت خارجه جمهوری اسلامی فراهم آورد.
چهارم- فعالسازی نمایندگان فعلی و ادوار مجلس در ارتباطات بینالمجالس با تشکیل "گروههای دوستی" میان نمایندگان مجالس فعلی و ادوار کشورهای مختلف جهان.
پنجم- فعالسازی ظرفیت نمایندگان مجلس خبرگان رهبری انقلاب اسلامی در عرصه جهانی برای تعاملات فکری_فرهنگی با علمای ادیان الهی و مذاهب اسلامی که میتوانند، ابواب مفاهمه میان نخبگان فکری جوامع بشری را برای اصلاح امور جهان بگشایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مگر اسلام ادعای آزادی نمیکند؟ پس چرا میگوید کسی که کافر شود باید کشته شود؟!
🔹استاد قرائتی
┈┈┈•••༶༓✤༓༶•••┈┈┈
🌷 اینجا دوباره زندگی کن
🪴 @yadmarg 👈
هدایت شده از محمد
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جملاتی عجیب در کتاب #حسن_روحانی!!!
💢 راه پیشرفت، در نگاه تفکر #غربگرا
♨️ دیگر توسعه با خودکفایی، #استقلال و انزوا محقق نمیشود!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی مدیر اندیشکده راهبردی سعداء
💠 کانال معرفت شناسی
@sh_marefat
@sh_marefat
هدایت شده از محمد
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا تذکر و تکرار اهمیتی دارد یا خیر؟
تذکر:
خدای متعال دهها بار کتاب خود(قرآن) را به نام «ذکر» نامیده است. از جمله در آیه اول سوره صاد که میفرماید: «وَ الْقُرْآنِ ذِی الذِّکْرِ»؛[1] سوگند به قرآنى که داراى ذکر است.
لغت شناسان میگویند؛ ذکر به معنای شرف و بزرگی است.[2] بر اساس این معنا قرآن دارای شرافت و بزرگی است؛ چرا که یکی از ثقلین است. و آنجا که میفرماید «الذِّکْر الحکیم» یعنی شرفی محکم که از هرگونه اختلافی مبرا است.[3]
مفسران در بیان معنای ذکر بودن قرآن میگویند:
1. «ذکر» یعنى قرآن صاحب بیان و گشاینده راه به سوى حق تعالى و نماینده راه سعادت و هدایت خواهد بود؛ زیرا که مشتمل بر ادله و براهینى است که اگر شخص عاقل در آن تأمل نماید، حقایق علمى و روش عقلایى معارف الهى و طریق سیر الى اللَّه بر وى مکشوف و واضح خواهد گردید.
2. «ذکر» یعنی موجب تذکر و پند گرفتن خوانندگانش میشود. قرآن کریم بارها موضوع «تذکر» و «پند گرفتن» را به مخاطبانش گوشزد کرده است.
3. «ذکر» یعنی کتابى است که در بردارنده تمام نیازهای بشر است؛ مانند ذکر خداوند و توحیدش، نامهاى نیکویش و صفات برترش، سرگذشت پیامبران، اخبار امتها، ذکر احکام و دستورات و قوانین، یاد نعمتهاى او، یاد دادگاه بزرگ رستاخیز، و یاد هدف خلقت انسان.
به عبارت دیگر، قرآن صاحب تذکر است که در آن تمام آنچه انسان بدان نیاز دارد، به بهترین وجه ثبت و ضبط گردیده است.تکرار در اصطلاح علمای بلاغت عبارت است از دلالت دوباره لفظ بر معنا با تکرار آن
تکرار:
و ناظر به آیاتی است که لفظ، عبارت یا معنایی از آن در آیات دیگر به نحوی تکرار شده اند؛ کم باشد یا زیاد و تکرار با عین عبارت باشد یا با اختلافی اندک و در یک سوره باشد یا چند سوره.
نتیجه: تذکر و تکرار از اهمیت بالایی برخوردار میباشد
مثالی خودمونی برایتان ارائه مینمایم
ما هر روز برای قرب الی الله نماز به پا میداریم این به معنای این است که هر روز ذکر خداوند و تکرار این ذکر را از کارهای روزمره خود قرار دادهایم تا با تکرار آن یادمان نرود که برای رسیدن به قرب الی الله میبایست هر روز نماز بخوانیم
نتیجه نهایی این پیام:
تذکر و تکرار برای جامعه اسلامی امری ضروری و خداپسندانه میباشد از این رو امر به معروف و نهی از منکر همچون دیگر فروع دین از فروع دین است
فروع دین هم از تذکر و تکرار در قرآن نشئات گرفته است
ببخشید کمی طولانی شد
هدایت شده از محمد
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زخم باز !!
اینم یکی از قشنگ ترین حرف هایی که این چند روز زده شد...