"هر روز یک صفحه با کلام حق "
*اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
*بسم الله الرحمن الرحیم**
👈حذف دلار ضروری است اما...؛👇
👈گاهی ذوق زدگی ناشی از وقوع یک رخداد مهم و خوب سبب می شود تا انجام یک کار مهم و خوب دیگر مورد غفلت واقع شود و این موضوعی است که ممکن است در هر نفطه دیگری از دنیا رخ بدهد.
👈اما نکته مهم این است که ما به عنوان ام القرای کشورهای اسلامی سعی کنیم در هیچ موضوعی و در هیچ مسئله ای گرفتار چنین وضعیتی نشویم.
👈چرا که پس از این باید برای بهبود جایگاه جهانی خودمان بیش از پیش نقش پرچمداری انجام کارهای خوب و اساسی در سطح بین المللی را بر عهده بگیریم.
👈اقدامات مربوط به حذف و به ویژه تعیین جایگزین دلار در سبد تجارت جهانی یکی از اقدامات خوبی است که جمهوری اسلامی می تواند و باید در تحقق آن نقش پررنگتری داشته باشد.
👈در یادداشت ذیل این نکته به اجمال مورد اشاره قرار گرفته است.👇
👈از چاه به چاه نیفتیم!👇
http://rahtooshe.com/?p=10378
❇️ سایت رهتوشه
👈لطفاً در رساندن این مطلب به دست هموطنان عزیز و مسئولین محترم مشارکت فرمایید. باتشکر💐
❇️ نشانی سایت ره توشه:
rahtooshe.com
❇️ نشانی کانال سایت در پیام رسان های ایتا، بله و سروش:
@rahtooshe
❇️ نشانی کانال سایت در پیام رسان روبیکا:
@rahtoosheh
📌انسان حجاب انسان
✍️یادداشت: احمد شه گلی
✅انسان حجاب انسان است. چه بسیار آموخته هایی درباره انسان که ثمره ای جز حجاب برای فهم انسان ندارد.
✅ مباحث زیادی که درباره اثبات جبر انسان و نفی اختیار نوشته شده، نه تنها شناخت انسان نیست بلکه هر چه بیشتر بحث می شود، انسان را از فهم حقیقت خودش دورتر می کند. برخی از آرا و اندیشه ها در مورد انسان اینچنین است. خواندن آنها معرفت و بصیرتی برای شناخت انسان ایجاد نمی کند.
✅ آیا تا بحال با خود اندیشیده اید که مطالبی که ما به اسم انسان شناسی می خوانیم تا چه حد ما را به شناخت صحیح و نافع و جامع در مورد انسان راهنمایی می کند؟
🌐#کانال_انسان_شناسی
🆔@ahmad_shahgoli
10.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی از بزرگترها، مصاحبه فرزاد حسنی با خانم "سهیلا آرین" را دیده اند.
در این برهه زمانی که بحث پوشش مناسب مطرح است، دیدن این قطعه برای جوانترهایی که ممکن است این مصاحبه را آن موقع ندیده باشند، میتواند بسیار جذاب و راهگشا باشد ...
لطفا برای رضایت حق تعالی و آرامش درونی و معنوی ، در انتشار کلیپ برای ترویج این فریضه نیکوی الهی بکوشید🙏
.
بیسوادی و جهل وقتی با لجاجت ترکیب شوند معجون غریبی می سازند. فطریه یک صدقه واجب است. مسلمانی که یک ماه روزه دار بوده تا حال فقیر را بفهمد حالا باید از مال خود به فقیر ببخشد. این حجم تمسخر و لطیفه سازی چه معنایی دارد! با چه چیزی لجاجت می کنند؟ در همه ادیان و مکاتب نیز چنین احکامی با تفاوت هایی وجود دارد.
در محرم نگران نذری می شوند!
نذری که عمدتا به دست فقرا می رسد
در ایام حج نگران جهیزیه نوعروسان مستمد می شوند! در عید قربان دلواپس ذبح گوسفندان! در ماه رمضان روزه نمی گیرند اما دلشان برای ربنای شجریان تنگ میشود گویی اصول دین است. دین را قبول ندارند اما از مسلمانان روزه دار بیشتر پیگیر حلول ماه شوال و عید فطرند.
هیچ کدام این موارد پدیده های نوظهور و جدیدی نیستند. درطول تاریخ این استهزا، تمسخر، تخفیف و تحقیر نسبت به دین و دینداری وجود داشته است. امروز فقط رنگین و ژست روشنفکری به خود گرفته است. بیسوادهای دور از مطالعه، با این لجاجت ها قصد مبارزه سیاسی دارند! حال آنکه این احکام الهی مافوق این بازی هاست.
معجون جهل و لجاجت
https://eitaa.com/Politicalhistory
🌐شاخص های اقتصادی را بشناسیم‼️
🖌 حمدان مقدم
🔖در علم «اقتصاد» (Economics) و «آمار» (Statistics)، «شاخص» (Index) یک ابزار آماری برای سنجش تغییر در یک گروه از دادهها تعریف میشود. «شاخص اقتصادی» (Economic Indicator) نیز آماری در مورد یک فعالیت اقتصادی است. شاخصهای اقتصادی امکان تجزیه و تحلیل عملکرد اقتصادی و پیشبینی عملکرد آینده را فراهم میکنند. همچنین گاهی شاخصهای اقتصادی ابزاری مناسب برای بررسی سلامت اقتصادی یک کشور هستند.
⭕انواع شاخصها:
⏺شاخص تولید ناخالص داخلی (GDP):
تولید ناخالص داخلی یا همان GDP از مهمترین شاخص های اقتصادی است. قیمت ریالی تمام کالاها و خدمات ایجاد شده توسط یک ملت در داخل کشور را تولید ناخالص داخلی مینامند. این شاخص وقتی بر جمعیت یک کشور تقسیم شود، سهم هر شهروند را از کل اقتصاد نشان میدهد.
⏺شاخص رشد اقتصادی:
رشد اقتصادی از دیگر شاخص های مهم اقتصادی است. این شاخص از تغییرات تولید ناخالص داخلی یا تولید ناخالص ملی یک کشور به دست میآید. تفاوت این تغییرات میتواند بازگو کننده حرکت رو به جلو یا معکوس اقتصاد یک کشور باشد. اقتصاد رو به رشد یا مولدتر، کالاهای بیشتری تولید میکند و خدمات بیشتری نسبت به قبل ارائه میدهد. با این حال، برخی از کالاها و خدمات ارزشمندتر از سایرین تلقی میشوند. به عنوان مثال، یک موبایل هوشمند ارزشمندتر از یک جفت جوراب در نظر گرفته میشود. رشد باید در ارزش کالاها و خدمات و نه فقط کمیت آن سنجیده شود.
⏺شاخص توسعه اقتصادی:
در اقتصاد، رشد معمولاً تابعی از سرمایه فیزیکی، سرمایه انسانی، نیروی کار و فناوری مدلسازی میشود.رشد اقتصادی را میتوان به صورت اسمی یا واقعی اندازه گیری کرد. به طور سنتی، رشد اقتصادی بر حسب تولید ناخالص ملی (GNP) یا تولید ناخالص داخلی (GDP) اندازه گیری میشود. به عبارت سادهتر، رشد اقتصادی به افزایش تولید کل در یک اقتصاد اشاره دارد. رشد اقتصادی در بیشتر موارد با سود کل یا افزایش متوسط بهرهوری در ارتباط است.
اقتصاد توسعه به مطالعه چگونگی تبدیل کشورهای نوظهور به کشورهای مرفهتر میپردازد.
⏺شاخص پیچیدگی اقتصادی:
«شاخص پیچیدگی اقتصادی» (Economic Complexity Index | ECI) معیاری جامع از قابلیتهای تولیدی سیستمهای اقتصادی بزرگ است.پیچیدگی اقتصادی، ترکیب محصولات تولیدی کشور و ساختارهایی را نشان میدهد که برای نگهداری و ترکیب دانش به وجود میآیند. برخی کالاها مانند دستگاههای تصویربرداری پزشکی یا موتورهای جت، دانش زیادی را در خود جای میدهند. در عوض چوب یا قهوه، دانش بسیار کمتری را به خود جلب میکنند. اقتصادهای پیچیده آنهایی هستند که مقادیر زیادی از دانش، در شبکههای وسیعی از مردم یافت شود تا ترکیبی متنوع از محصولات بادانش را تولید کنند.
⏺شاخص رفاه اقتصادی:
«شاخص رفاه اقتصادی پایدار» (Index of Sustainable Economic Welfare | ISEW) یک شاخص اقتصادی است که جایگزین تولید ناخالص داخلی (GDP) است. «شاخص رفاه اقتصادی پایدار» (Index of Sustainable Economic Welfare | ISEW) یک شاخص اقتصادی است که جایگزین تولید ناخالص داخلی (GDP) است.
⏺شاخص قیمت مصرفکننده (معیار تورم):
این شاخص در کشور توسط بانک مرکزی و مرکز ملی آمار منتشر میشود.
تورم به معنی افزایش یا کاهش عمومی قیمتها است.
⏺شاخص فلاکت اقتصادی:
این شاخص در سادهترین شکل خود از مجموع نرخ بیکاری و تورم محاسبه میشود. شاخص فلاکت، معیاری است که تاثیر تغییر شرایط اقتصادی را میسنجد.شاخص فلاکت به تعیین وضعیت اقتصادی شهروندان متوسط کمک میکند و با افزودن نرخ تورم سالانه به نرخ بیکاری محاسبه میشود. با افزایش تورم، هزینههای زندگی افزایش مییابد و با افزایش بیکاری، افراد بیشتری از در زیر خط فقر قرار میگیرند. بنابراین، این شاخص یک معیار سریع برای سنجش سلامت اقتصاد است زیرا هم بیکاری بالا و هم تورم بالا از عوامل اصلی کاهش قدرت خرید حقیقی افراد در کشورهای مختلف هستند.
🔞نکته مهم :
⭕️ در تمام این شاخصهای اقتصادی،سخنی از فرهنگ ، آموزه های اخلاقی ، تربیتی و....به عنوان متغیر یا شاخص ذکر نشده است.اقتصاد بدون فرهنگ ، اقتصاد بدون اخلاق و....
💡در خانه اگر کس است، یک حرف بس است_ قضاوت و تحلیل با شماست 💡
#لبیک_یا_خامنه_ای #اقتصاد_اسلامی #مدیریت_اسلامی #بانکداری_اسلامی #حمدان_مقدم #ما_ترکناک_یا_ابن_الحسین #ما_ملت_امام_حسینم #ویروس_اندلس
http://eitaa.com/joinchat/3102867473C6ea69afc6c
02.Mp3
1.66M
فلسطین
🆔 @RadioMaaref
استاد لك زایی در این سوال پرسمان انقلاب به موضوع فلسطین و سیر تاریخی آن می پردازند و نسبت به شبهه های پیرامون آن پاسخ می دهند.
از لینک زیر بشنوید👇👇
http://radiomaaref.ir/videodetails/?m=047545&n=1182249
#پرسمان_انقلاب
#۱۴۰۲۰۱۲۴
#حجت_الاسلام_دكتر_نجف_لكزایی
#فلسطین_اشغالی
#عثمانی
#هولوكاست
#جنگ_جهانی
#یهود
#صهیونیزم
#مردمسالاری
03.Mp3
655.9K
اقدامات لازم برای فهم قرآن
🆔 @RadioMaaref
استاد ملكی در این سوال پرسمان قرآنی به اقدامات لازم برای فهم قرآن می پردازند و درباره مراجعه به تفاسیر توصیه می فرمایند.
از لینک زیر بشنوید👇👇
http://radiomaaref.ir/videodetails/?m=045103&n=1182798
#پرسمان_قرآنی
#۱۴۰۲۰۱۲۶
#حجت_الاسلام_حمید_ملكی
#فهم_قرآن
#تفسیر
#ادبیات_عرب
#حدیث_شناسی
#علم_اصول
#اجتهاد
#فقه_جواهری