🔹شیعه ماندن مهمتر از شیعه بودن است
🔸سال 1957 درشهر فرایبورگ آلمان ودرخانوادهای فرانسویالاصل کاتولیک متولد شد. بهخاطر شغل پدرتا سن 10 سالگی درآلمان و الجزایر بود پس ازآن راهی استراسبورگ فرانسه شد همواره میل به آشنایی با ادیان شرقی در وجود او بود از این رو به مطالعه آثار موجود در این زمینه و به سفرهای متعدد به اسپانیا، مراکش، ایتالیا، بلژیک، هلند، آلمان و … پرداخت. وی با آثار رنه گنون فیلسوف مسلمان فرانسوی آشنایی پیدا کرد تحت تأثیرآثار اوسال 1979 به دین اسلام مشرف شد.
🔹پس از آن در رشته زبان و ادبیات عرب و اسلامشناسی به تحصیل پرداخت آنجا بود که در دانشگاه با آثار هانری کربن که عرفان شیعی را به غرب شناسانده بود آشنا شد با راهنماییهای احمد حمپاته– عارف آفریقایی و از رؤسای سلسله تیجانیه به مذهب شیعه مشرف شد و نام خود را یحیی علوی نهاد
🔸چه مسیری برای مسلمان شدن طی کردید؟
چطور شد که با امام خمینی(ره) آشنا شدید
🔹🔹متن گفتگوی انجمن شهید ادواردو با پروفسور بونو را در سایت رهیافته و لینک زیر بخوانید
rahyafteha.ir/5912/
اسم پدر پروفسور یحیا بنو جهت نماز میت: مارسل هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شگفتی_های_آفرینش 🌊🌳
🌲 آبشار دتیان(Detian falls)که با نام آبشار بان گیوک (Ban Gioc falls)نیز شناخته میشود،عریض ترین آبشار آسیا و دومین آبشار عریض جهان است که درمرز بین دو کشور چین و ویتنام قرار گرفته است!!
🌴الله اکبر 💙
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
📌دولت انگلیس با تمام ابزارهایش از جمله منوتو، بیبیسی، مزدوران پولکی و ... تلاش میکند #حجاب را از سر بانوی مسلمان ایرانی بردارد؛ غافل از اینکه اسلام با سرعت بسیار بالایی مخصوصاً به خاطر تز «حجاب» در حال فتح انگلیس است!
✅ #اسلام سریعترین دین در حال رشد در انگلیس است.
🌐 @rahyafte_com
✍یادداشت حجت الاسلام «محسن الویری» استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) در سوگ از دست دادن پروفسور بونو
"إنا لله و إنا الیه راجعون"
📍رحلت ناگهانی مرحوم کریستین بونو Christian Bonaud با نام اسلامی یحیی علوی و مشهور به #یحیی_بونو در پی حادثهای که هنوز جزئیات آن اعلام نشده است روز گذشته در ساحل عاج بسیار ناراحتکننده و غمانگیز بود.
📍به دلیل تفاوت حیطه فعالیتهای علمی، حشر و نشر زیادی با ایشان نداشتم. آخرین بار در جلسهای با حضور شیخ شفیق جراده رییس معهد الدراسات الحکمیه لبنان در سال ۱۳۹۷ در قم ایشان را ملاقات کردم ولی خاطره نخستین دیدار ایشان در سال ۱۳۶۳ یا ۱۳۶۴ ش. هیچ گاه از یاد نمیرود.
📍ایشان که در شمار میهمانان دهه فجر به ایران سفر کرده بود، جوانی تقریبا ریزنقش و پرتحرک و با ظاهری کاملا اروپایی بود که میگفتند مشغول نوشتن رساله دکتری خود در باره اندیشههای عرفانی امام خمینی در سوربن فرانسه است.
📍هر بار که ایشان را در طبقات هتل لاله تهران میدیدم یک دستگاه کوچک ضبط صوت معروف به دستگاه ضبط خبرنگاری در گوش داشت. برایم جای سؤال داشت که ایشان این همه وقت به چه گوش میدهد؟ از دوستان پرسیدم، گفتند: آقای کریستن بونو فارسی هیچ نمیداند ولی در صدای #حضرت_آیتالله_آقای_جوادی_آملی دامت برکاته معنویت و آرامشی یافته است که با این که مفهوم سخنان ایشان را در نمییابد، مدام به سخنان ایشان گوش میدهد.
📍ایشان بعدها به ایران آمد و پس از اقامتی طولانی در مشهد، راهی قم شد و خدماتی ماندگار از خود به یادگار گذاشت و سرنوشتی خواندنی یافت که امیدوارم نهادهای مسئول به ویژه مجمع جهانی اهل بیت(علیهم السلام) گزارشی درخور در این باره منتشر سازند.
📍خدایش بیامرزاد و میهمان سفره اولیائش کناد و یاد سازنده مرگ را با درسآموزی از این رویدادها، همیشه در ما زنده قرار دهاد.»
🌐 @rahyafte_com
نگاهی دیگر به زندگی در اروپا
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com