✅ به مناسبت 14 مین دوره انتخابات ریاست جمهوری
📚 کتاب مادران میدان جمهوری، «روایتی مادرانه از دعوت به انتخابات» با 25درصد تخفیف ارائه میگردد.
B2n.ir/z20607
📞 شماره تماس جهت سفارشات تعدادی با تخفیف ویژه برای تشکلها
09157650458
🔹 نشانی ما در پیامرسانهای بله، ایتا و تلگرام:
@raheyarpub
🔸 سایت راهیار
rahyarpub.ir
انتشارات راه یار
✅ به مناسبت 14 مین دوره انتخابات ریاست جمهوری 📚 کتاب مادران میدان جمهوری، «روایتی مادرانه از دعوت ب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیم خنثی سازی
برشی از کتاب «مادران میدان جمهوری»
- فقط موقع رای گرفتن یاد مردم پایین شهر می افتن.
- اگه رای ندین یه آدمِ نالایق می شه رئیس جمهور.
- معلومه شما وضعتون خوبه که پاشدین اومدین اینجا.
- باورکنین شوهر من هم مثل شوهرهای شما کارگره.
- پس یا ما دیوونه ایم که به فکر انتخابات نیستیم یا شما.
🎵گوینده: بنت الهدی فالنجی
#انتخابات
@hoseinieh_honar_sabzevar
♦️سفارش کتاب با تخفیف ویژه و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
انتشارات راه یار
💢بپا آژان توی کوچه نباشه... 🔻خوانش برشی از کتاب «خانهتاب» 🗣با صدای نرگس لقمانیان؛ نویسنده کتاب 💢
🔴 از نان ماسهای تا انبوه تابوتها
✍️دکتر ابوالحسن فیاض انوش، دانشیار گروه تاریخ دانشگاه اصفهان| نگاهی بر کتاب «خانهتاب»- خبرگزاری تسنیم:
🔻توده مردم هرچند در شکلدهی به وقایع اجتماعی و فرهنگی و حتی سیاسی گذشته نقشآفریناند و حضور اجتماعی دارند، اما در شکلدهی به آگاهی آیندگان از آن وقایع شدیداً غیبتشان احساس میشود...
🔻به واسطه بُرد زمانیِ محدود و نهایتاً سه نسلیِ تاریخ شفاهی دیگر نمیتوان برای رفع این نقیصه و روشنی افکندن بر واقعیتهایی که در طول سدههای گذشته رخ دادهاند از رهگذر توسل به مصاحبه با شاهدان تمهیدی اندیشید اما چنانچه به رخدادهای قریبالعهد خودمان توجه کنیم، درمییابیم که خوشبختانه میتوان با حفظ احتیاطهای لازم از این ابزار به بهترین وجه بهره برد...
🔻پژوهشگران کتاب «خانهتاب» با صرف ساعتهای متمادی برای مصاحبه، پیادهسازی، تحقیق و پردازش توانستهاند از رهگذر خاطرات سالمندان، نقبی به سالهای دور و نزدیک تاریخ شهر اصفهان بزنند و گامی ارزشمند در جهت زنده کردن و زنده نگاه داشتن رخدادهایی بردارند که برای پاسداشت و ترمیم حافظه جمعی مردم ما بسیار ضروری است...
💢بیشتر:
tn.ai/3100750
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پشتصحنه «مادران میدان جمهوری»؛ روایتی از یک حرکت خانوادگی
🔹خانمم گفت: «میخوایم بریم تو سطح شهر و چهره به چهره با مردم حرف بزنیم برای انتخابات.» خیلی مایل به این کار نبودم و با تعجب گفتم: «نیازی نیست که چهره به چهره این کار انجام بشه.» همسرم گفت: «حضرت زهرا هم زمانی که مردم رو دعوت به حق میکردند برای پیروی از خط امام علی(ع)، میرفتن دم در خونهی اصحاب و روشنگری میکردن.» این را که گفت، قانع شدم و رضایت دادم.
🔹 کتاب «مادران میدان جمهوری» روایتی از دعوت زنان و مادران سبزواری به مشارکت حداکثری در انتخابات است. همچنین تصویری از الگوی سوم زن در انقلاب اسلامی را نشان داده است.
♦️سفارش کتاب با تخفیف ویژه و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
📸ماشینقراضهها
سالهای اول دولت بخشنامه کرده بود که اگر ماشین اضافه دارید به جهاد بدهید. نیروهای جهاد در ادارهها میگشتند و هرجا ماشین کهنهای میدیدند بُکسل میکردند و تا تعمیرگاه میرساندند. بعد از تعمیروشستوشو، ماشین را به هر روشی که امکان داشت روشن میکردند. ماشین قراضه ها جزء اموال جهاد شد.
بهعلت اینکه نیروها مجبور بودند خودشان ماشینی را که پیدا کردهاند راه بیندازند، در تعمیرکاری زبردست شده بودند.همه بچههای جهاد میدانستند اگر تسمهپروانه پاره شد یا ماشین جوش آورد چهکار کنند. همه زیر ماشین خوابیدن را بلد بودند و در تعمیرکاری ماهر شده بودند. اصلاً جهاد بودجهای نداشت که بخواهد ماشین جدید بخرد.
هلدادن ماشینهای بدون باتری، ورزش صبحگاهی بچههای جهاد بود.
اولین ماشین نویی که به جهاد دادند،یک پیکان بود که یکی از مسئولان مرکز برداشت و به همین خاطر دیگر برایش حیثیتی نمانده بود.همه میگفتند این ماشین برای محرومان است.او در مرکز،ماشین برای چه میخواهد؟ اینجا که بچهها میخواهند به روستا بروند،ماشین نو لازم دارند! آن شخص دیگر خودش هم روی آمدن به جهاد را نداشت،چون فرعون اعظم شده و آبرویش رفته بود. بهانه آورده بودند که چون این شخص مسئول است، ماشین را در اختیارش قرار دادیم. خودش هم گفته بود چون من برای بازدید به شهرستانها میروم،ماشین نو را به من بدهید که بهخاطر طولانی بودن مسیر اذیت نشوم،ولی بچهها میگفتند بهترین ماشینها باید در محرومترین جاها باشد...
📚برشی از کتاب «رسم جهاد1»؛ تجربههای کار جمعی در جهاد سازندگی به روایت مهندس حسینعلی عظیمی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
📸ماشینقراضهها سالهای اول دولت بخشنامه کرده بود که اگر ماشین اضافه دارید به جهاد بدهید. نیروهای ج
📸 «عظیمی و اندیشه جهادی او»
📜 بازخوانی سطرهایی از زندگی و اندیشه والای سردار بزرگ جهاد سازندگی مهندس حاج #حسینعلی_عظیمی
📚کتاب «رسم جهاد1» با اتکا به روش تجربهنگاری و رجوع به خود جهادگران، تجربههای کار جمعی در این نهاد انقلابی را به روایت مرحوم مهندس حسینعلی عظیمی بازخوانی میکند.
🔹مهندس عظیمی، از جمله جهادگرانی است که از نزدیک در جریان سازماندهی و طراحی و ساخت بسیاری از دستاوردهای چشمگیر مهندسی جنگ مانند پل بعثت قرار داشت و تجربیات زیادی را در سینه داشت.
مهمترین دغدغه مرحوم عظیمی انتقال تجربه بینظیر جهاد سازندگی به نسل جوان بود که کتاب «رسم جهاد» حاصل آن است.
♦️سفارش کتاب با تخفیف ویژه و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴پرفروشهای انتشارات «راهیار» در بخش مجازی سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران 🔺بزرگ شدن در
⭕️بین غولهای نیروگاهی، سَر درآوردیم
🔸ساخت رامیار اتفاق بزرگی در صنعت خودکفایی کشور بود. بهترین پروژۀ سال انتخاب شد و مدیرعامل توانیر اعلام کرد این پروژه ایران را در صنعت برق به خودکفایی صددرصد رسانده است...
🔸بعد از نصب و راهاندازی رامیار در چند نیروگاه، تصمیم گرفتیم برای آن،مشتری خارجی هم پیدا کنیم. گشتیم و یک نمایشگاه مرتبط پیدا کردیم به نام POWER GEN که مخصوص نیروگاههاست و شرکتهای بزرگ سازندۀ سیستم کنترل در آن شرکت میکنند و قرار بود آن سال در ابوظبی برگزار شود.با هزار دردسر،هزینههای کمرشکنش را جور کردیم و با بچهها غرفه را سرپا کردیم...
🔸از شانسمان غرفهمان درست بین غرفه جنرالالکتریک و زیمنس قرار داشت.بازدیدکننده، اول از سیستم کنترل جدید زیمنس بازدید میکرد،بعد میرسید به ما؛ هاج وواج و مبهوت سؤالاتی دربارۀ سیستممان میپرسید و بعد به غرفۀ جنرالالکتریک میرسید...روز آخر، آلمانیها از غرفه زیمنس به سراغمان آمدند...وقتی گفتم سازندۀ سیستم کنترل نیروگاهیم،زدند زیر خنده...باورشان نمیشد
🔸مدام میپرسیدند دانشش را از کجا آوردهاید؟ مگر شما تحریم نیستید؟تحت لیسانس کجایید؟ گفتم: «مگر فقط شماها عقل دارین؟ ما هم عقلهایمان را ریختیم روی هم و دانشش رو به دست آوردیم.» معلوم بود بدجوری کّپ کردهاند.میگفتند ما فکر میکردیم با این همه تحریم، ایران به یک بیابان برهوت تبدیل شده است.میگفتند منتظر بودیم بعد از تحریمها،بیایید التماسمان کنید برایتان سیستم کنترل نصب کنی.اینجا دیگر ما بودیم که نگاه عاقلاندرسفیهشان میکردیم.
📚به توان هایتک
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
@Raheyar97
✅ @raheyarpub
🔴«ابتکار در کارزار» منتشر شد
🔻نام ابتکار و خلاقیت در جبهه و جنگ که میآید ناخودآگاه ذهنها درگیر ابتکارات بزرگ در حوزههایی چون موشکی، نظامی، مهندسی رزمی، پلسازی و... میشود این نوع نگاه چندان هم بیراه نیست چرا که قطعاً ابتکارات بزرگ زاییده اراده مردان بزرگی است که عظمت وجودیشان باعث شده تا خداوند آنها را به عنوان الگو در معرض دید ما قرار دهد. اما این که ما ابتکار و خلاقیت را صرفاً محدود به کارهای بزرگ بکنیم یعنی باز مبتلا به بلای سانسور شدهایم و عملاً زیست انسانی جبهه را که شامل فرد به فرد و جمهور انسانهای حاضر در جبهه میشود از یاد بردهایم.
🔻به عبارت سادهتر این ابتکار ناشی از کار یا همان برکتِ ناشی از حرکت، صرفاً منحصر به انسانهای بزرگی چون حسن تهرانی مقدم و ساخت موشک نیست بلکه به آن رزمندهای که برای نجات رزمندگان از شر حشرات نیز دست به ساخت کرم سنگر میکند، یا آن پیرزنی که برای سالم رساندن آبلیمو به جبهه، با خمیر ترشیده، روی شیشههای آبلیمو را میپوشاند نیز میشود. او نیز در حد وسع خود برای کمک به جبهه حق حرکت کرده و خدا نیز به حرکت او برکت ابتکار را داده است.
🔻کتاب «ابتکار در کارزار» روایتگر ابتکارات و خلاقیتهای ساکنان کویر یزد در دفاع مقدس است، ابتکاراتی که هرچند ساده و در ظاهر کوچک به نظر میرسند، اما برکاتی هستند که از حرکت انسان کویر شکل گرفتهاند و مجموع آنها برشی از زیست انسان جبهه را تشکیل دادهاند.
تحقیق: جواد اشرف، علی تقوایی، سمانه سنایی، فاطمه رضایی
تدوین: علی اصغر مرتضاییراد
160صفحه
80هزار تومان
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
@Raheyar97
✅ @raheyarpub
🔴همه با هم جهاد سازندگی
🛑بهمناسبت 27خرداد سالروز فرمان تاریخی امام خمینی(ره) برای تأسیس جهاد سازندگی:
«...دانشجوهای عزیز، متخصصین، مهندسین و بازاری، کشاورز، همه قشرهای ملت، داوطلب برای این است که ایران را بسازند. از این جهت، باید موسوم کنیم این جهاد را به «جهاد سازندگی» که همه قشرهای ملت، زن و مرد، پیر و جوان، دانشگاهی و دانشجو، مهندسین و متخصصین، شهری و دهاتی، همه با هم باید تشریک مساعی کنند و این ایران را که خراب شده است بسازند...»
🔷پیشنهادات ما:
💢«رسم جهاد1»؛ تجربههای کار جمعی در جهاد سازندگی به روایت مرحوم حسینعلی عظیمی
💢«رسم جهاد2»؛ تجربههای کار جمهی در پشتیبانیومهندسی جنگ جهاد سازندگی به روایت عبدالرحمن جزایری
💢«دلهرههای آخرین خاکریز»؛ روایتی از زندگی جهادگر شهید محمدرضا شمسآبادی
💢«آقا صادق»؛ روایتی از زندگی جهادگر شهید سیدمحمدصادق دشتی
♦️سفارش کتاب با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🔶 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«ابتکار در کارزار» منتشر شد 🔻نام ابتکار و خلاقیت در جبهه و جنگ که میآید ناخودآگاه ذهنها درگیر اب
🔴میخواهم با فرغونک صَدّام را بفرستم روی هوا!
🔻بعد از توسل رفتم بالای دکل دیدهبانی؛ به نیرویی که آنجا مستقر بود گفتم لحظهبهلحظه گرای سنگرهای دشمن را پشت بیسیم اعلام کن. بلافاصله آمدم پایین و رفتم سراغ نیروها و گفتم میخواهم با فرغونک صَدّام را بفرستم روی هوا! همه تعجب کردند.
🔻فرغونک، سلاحی بود که حسین لطفیانی، فرمانده گردان الحدید آن را ابداع کرده بود؛ مینی کاتیوشا را روی یک فرغون دستساز سوار کرده و یک باتری پیکان هم به آن وصل کرده بود. با هر هدفگیری برق از باتری جریان پیدا میکرد و با ایجاد جرقه و اشتعال لازم، گلوله را به صورت مستقیم به سمت دشمن پرتاب میکرد.
مزیت اصلی این سلاح ابداعی این بود که با امکانات اولیه مینیکاتیوشا به سلاحی مستقیمزن و با قابلیت جابهجایی آسان تبدیل شده بود.
🔻برای مقابله با ارتش کلاسیک عراق، آن هم با دست خالی چارهای نداشتیم جز این که پایمان را از استانداردهای مرسوم جنگ فراتر بگذاریم و به ابتکارات نیروهایمان ایمان داشته باشیم.
📚«ابتکار در کارزار»؛ ابتکارات و خلاقیتهای جبهه به روایت رزمندگان یزدی| گروه محققان و نویسندگان|160صفحه| 80هزار تومان
♦️سفارش کتاب با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #ببینید | روایتی از یک دعوت مادرانه
✅ به مناسبت 14مین دوره انتخابات ریاست جمهوری
📚 کتاب مادران میدان جمهوری، «روایتی مادرانه از دعوت به انتخابات» با 25درصد تخفیف ارائه میگردد.
B2n.ir/z20607
📞 شماره تماس جهت سفارشات تعدادی با تخفیف ویژه برای تشکلها
09157650458
🔹 نشانی ما در پیامرسانهای بله، ایتا و تلگرام:
@raheyarpub
🔸 سایت راهیار
rahyarpub.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تا حالا فک کردی چطوری میتونی تو ساختن آینده کشورت سهیم باشی⁉️
🔰کتاب «مادران میدان جمهوری» قصه مادرانی هست که برای ساختن آینده ایرانمون، اندازه توانشون اومدن تو میدون و یک آجری تو ساختن بنای آینده گذاشتن...
♦️سفارش با #تخفیف_ویژه و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@Raheyar97
♨️یا ارسال عدد ۱ به ۵۰۰۰۴۵۵۰
🔷نسخه الکترونیک(فراکتاب):
faraketab.ir/book/192822
🔶نسخه الکترونیک(فیدیبو):
fidibo.com/book/168654
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
🔴«آتش فتنه» منتشر شد
⭕️آتش زدن مسجد لولاگر به روایت شاهدان عینی(30خرداد1388)
🔻غروب شنبه، سیام خرداد ۱۳۸۸، یعنی یک هفته پس از انتخابات دورۀ دهم ریاستجمهوری و درست یک روز پس از بیانات مقام معظم رهبری در خطبههای نمازجمعۀ تهران؛ دوباره چندین منطقه از تهران به آشوب کشیده میشود. میدان هفت تیر، میدان ولیعصر(ع)، امیرآباد، میدان انقلاب، خیابان آزادی، میدان جمهوری اسلامی، بزرگراه نوّاب و... ازجمله این مناطق بودند.
🔻همزمان با آشوبها در مناطق مختلف تهران، جمعی از آشوبگران از میدان انقلاب و خیابان آزادی به میدان جمهوری اسلامی و سپس خیابان نوّابآذربایجان سرازیر میشوند. دستۀ دیگری از آنها نیز از خیابان آزادی، پایینتر از سازمان حج و زیارت، از طریق یکی از کوچههای ضلع جنوبی خیابان، به خیابان آذربایجانقصرالدشت وارد میشوند. آنان پس از شکستن شیشههای مسجد امام علی(ع)، وقتی موفق به تصرّف این مسجد نمیشوند، از خیابان آذربایجان با طی مسیر دو چهارراه تا نزدیک متروی نوّاب پیش میروند. سرانجام به تجمّعکنندگان آنجا که عدۀ زیادی از آنها از متروی نوّاب آمده بودند و سیاهیلشکر بهشمار میرفتند، میپیوندند...
🔻غروب همان روز، همزمان با کشتهشدن «ندا آقاسلطان» در خیابان امیرآباد تهران، تجمّعکنندگان، جلوی مسجد لولاگر ابتدا با پرتاب سنگ و شکستن شیشههای مسجد، سعی میکنند آن را محاصره کنند که منجر به حوادث دیگری از جمله به آتش کشیده شدن مسجد لولاگر میشود...
تحقیقوتدوین:زهره یزدان پناه
104صفحه
60هزار تومان
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @raheyarpub
🔴جستجوی ظرفیتهای «ملی» و «جهانی» در تاریخ «محلی»
✍️ابوالحسن فیّاض انوش،عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه اصفهان |نگاهی بر کتاب «تحصن»|خبرگزاری کتاب:
آنچه با عنوان «تاریخ محلی» به عنوان یکی از گونههای تاریخنگاری شناخته میشود به همان اندازه که یکی از گونههای پرطرفدار در میان محققان و خوانندگان آثار تاریخی است از وضوحِ مفهومیِ لازم برخوردار نیست...
در روزگار ما وقتی از یک کتاب در ردهبندیِ تاریخ محلی یاد میشود انتظار میرود محتوای آن کتاب به رخدادهایی اشاره داشته باشد که محل وقوع آنها یا تأثیرگذاری آنها محدود به یک روستا یا شهر، شهرستان و نهایتاً یک استان باشد و آنچه به فراتر از این محدودههای جغرافیایی مربوط میشود،جای خود را ذیل عنوان «تاریخ ملی» و نهایتاً «تاریخ جهانی» باز کند...
کتاب «تحصن؛روایت مردمی از واقعه پنجم رمضان اصفهان»،از جمله کتابهایی است که گرچه به لحاظ ردهبندی در رده تاریخهای محلی قرار میگیرد اما در محدوده تنظیم رابطه خود با تاریخ ملی نیز نسبتاً موفق ظاهر میشود.در این کتاب قرار است با یکی از رخدادهای تاریخ «شهر اصفهان» آشنا شویم اما از رهگذر آن از درک تأثیر این رخداد در روند وقایع جاری «کشور ایران» و نحوه واکنش مقامات «کشوری» نسبت به یک رخداد «محلی» نیز بیبهره نمیمانیم.
تحصن ده روزه جمعی از مردم شهر در منزل آیتالله سیدحسین خادمی زعیم حوزه علمیه اصفهان در تابستان۵۷ را باید از وقایع شتابدهنده انقلاب در اصفهان و بلکه «ایران» دانست...
💢بیشتر:
ibna.ir/news/514640
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @raheyarpub
💢 فروش ویژه بسته روایت پیشرفت با تخفیف استثنایی و ارسال رایگان
📖 کتابهای پرفروش عملیات احیا، به توان هایتک، آبی نفتی، آرزوهای دست ساز و جولان جوانمرد را با 25% تخفیف دریافت کنید.
همین الان سفارش خود را ثبت کنید 👇
B2n.ir/h75595
raheyarpub.ir
@Raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
🔴تازههای انتشارات «راه یار» | 1
🔸آتش فتنه؛ آتش زدن مسجد لولاگر به روایت شاهدان عینی(30خرداد1388)
🔹نهضت در یزد؛ دایرهالمعارف مصور تاریخ انقلاب اسلامی در یزد(1342-1357)
🔸دلارس؛ روایت یاریرسانی جهادگران سلامت به بیماران کرونایی در بوشهر
🔹تحصن؛ روایت مردمی از وقعه پنجم رمضان اصفهان(تابستان 1357)
🔸حسینیه پرتقالیها؛ خاطرات شفاهی مردم ایران از مواجهه با کرونا
🔹مسجدُنا؛ روایتی مستند از یک مسجد دانشجویی متفاوت
⭕️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴تازههای انتشارات «راه یار» | 1 🔸آتش فتنه؛ آتش زدن مسجد لولاگر به روایت شاهدان عینی(30خرداد1388)
🔴تازههای انتشارات «راه یار» | 2
🔸اردیبهشت اتفاق افتاد؛ روایتی از زندگی روحانی مدافع حرم شهید مجید سلمانیان|فائزه طاووسی
🔹همسایه حیدر؛ شهید مدافع حرم محمدرضا حسینیمقدم به روایت خانواده و دوستان |فاطمه ملکی
🔸بابای موشکها؛ برشی از زندگی شهید حسین طهرانی مقدم؛ پدر صنعت موشکی کشور به زبان کودکانه| فائضه غفارحدادی
🔹وقتی معلم شدم؛ برشی از زندگی دانشمند شهید مجید شهریاری به زبان کودکانه| نازنین صابری بهداد
🔸کاش مورچه بودم؛ داستانی کودکانه درباره مسئولیتپذیری | حمیده حسینا
⭕️سفارش با تخفیف15درصد و ارسال رایگان(بالای 400هزار تومان):
raheyarpub.ir
@raheyar97
🔘 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub