🔴 «دختر تبریز» مهمان مشهد مقدس میشود
♦️مدرسه غیردولتی «نوردخت» مشهد مقدس، در نشستی مجازی، میزبان صدیقه صارمی؛ راوی و هدی مهدیزاد، نویسنده کتاب «دختر تبریز» میشود.
🔹پنجشنبه؛ 30 اردیبهشت| ساعت 16:30
🔹لینک شرکت در نشست(اسکایروم):
https://b2n.ir/dtabriz
🔻کتاب دختر تبریز»؛ خاطرات دختر جسور و پر جنبوجوشی است که از دل حوادث و ماجراهای تلخ و شیرین دهه ۶۰ میگذرد و جوانی و میانسالیاش دستخوش ماجراهایی آموزنده و جذاب است.
صدیقه صارمی، رزمنده، مربی نهضت سوادآموزی و مربی پرورشی دهه ۶۰ شهر تبریز است که در این کتاب خاطرات و تجربههایش را از روزهای سخت جنگ روایت میکند.
✅ @raheyarpub
🔴«تو شهید نمیشوی» در پله بیستودوم
🔸 کتاب «تو شهید نمیشوی»، روایتهایی از حیات جاودانه شهید مدافع حرم محمودرضا بیضایی به قلم برادرش احمدرضا است.
محمودرضا که به آرمان جهانی امام خمینی(ره) یعنی تشکیل حکومت جهانی اسلام میاندیشید، مطالعات دینی و سیاسیاش تعطیل نمیشد و با زبان عربی و لهجههای عراقی و سوری آشنایی داشت. با آغاز جنگ در سوریه از سال 1390 برای یاری جبهه مقاومت و دفاع از حریم آلالله(ع) عازم سوریه شد.
او در آخرین اعزامش که دی 1392 بود، به یکی از یاران نزدیکش گفته بود این سفرش بیبازگشت است.
سرانجام در 29 دی 1392 همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفرصادق(ع) در منطقه «قاسمیه» دمشق و در مقابله با تروریستهای تکفیری به شهادت میرسد.
نویسنده: احمدرضا بیضایی
152صفحه
20هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴استراتژی سطل آب
▫️ یا چطور از فلسطین حمایت کنیم؟
🔻امام(ره) استراتژیاش چه بود؟ میگفت هرکسی یک سطل آب بریزد. شما باید این استراتژی را منتقل کنید. باید به این راهبرد برسید که ما میخواهیم یک کاری بکنیم که هر مسلمانی در هفته، نیم ساعت برای فلسطین وقت بگذارد.
باید هزار راهکار پیشنهادی داشته باشید. شما باید برای هرکس، هر توانی که دارد، طرح داشته باشید. به بچۀ پنج ساله مثلاً باید بگویید بیا برای غزه نقاشی بكش تا وزیر ارشادش، تا کارگردان سینما، تا ... .
همین استراتژی سطل آب. امام(ره) خیلی جملۀ استراتژیک حکیمانهای گفتهاند. با همین یک جمله، هم دشمن را تحقیر کردهاند، هم روش دادهاند، هم مزیّت نسبی مسلمانها را یادآوری کردهاند و هم قدرت مسلمانها را بهشان نشان دادهاند.
🔻هرکسی کار خودش
مثلاً من یک معلم دبستان هستم در سودان، چه کار میتوانم برای حمایت از غزه بکنم؟ باید برای او هم طرح داشته باشید. مثلاً تو برو برای بچههای کلاست مسابقۀ نقاشی غزه برگزار کن؛ تو هم در مالزی این کار را بکن؛ تو هم در فیلیپین، تو هم در کانادا. نتیجهاش را هم بیاورید در این سایت. این مثلاً یک موج است. ولی همه باید شریک بشوند. کارهای کوچک و عملی و هدفمند و مستمر تعریف بشود...
ولی متأسفانه همه میخواهند کار خیلی گُندهی عظیمی بکنند؛ هیچ کس آن کار را هم نمیکند! یک کاری میخواهیم بکنیم که کارستان باشد. درحالی كه کار کارستان همین است: هرکس یک سطل آب بریزد.
🔹ادامه:
instagram.com/p/CPDx8Vnhb7-
📚«در فرانسه تک درختی هست» | وحید جلیلی
✅ @raheyarpub
🔴«امواج ارادهها» را در «طاقچه» بخوانید
🔻خاطراتی غرورآفرین از توان و اراده ایرانی
taaghche.com/book/96238
♦️از مقدمه کتاب:
«امواجِ ارادهها» دستچینی از خاطرات است که به کالبدشکافی گوشهای از دستاوردها و پیشرفتهای درخشان انقلاب اسلامی میپردازد و میخواهد به ما بگوید از چه راهی آمدهایم و کجا ایستادهایم و به کدام سو باید برویم...
🔻خاطرات فراوان و متنوع بودند. گاهی جنسشان نظامی بود و گاهی هستهای، گاهی پزشکی و گاهی صنعتی، گاهی حرف از فناوریهای دانشبنیان به میان میآمد و گاهی هم مدیریت و دیپلماسی. هرچند خاطرات گردآوری شده تمام آنچه باید نیست؛ اما بهقدر وسع، تلاش کردیم تا مجموعه متنوعی از خاطرات را جمعآوری و بازنویسی کنیم تا با مرور آنها، اندک حسی به اراده و توانمندی مردان و زنان این سرزمین پیدا کنیم و راه رسیدن به حقایق برایمان هموارتر شود.
گردآوریوتدوین: میلاد حبیبی، پژمان عرب
نگارش: راضیه عزیزی
280صفحه
taaghche.com/book/96238
⭕️سفارش نسخه فیزیکی با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub
🔴 «عزیز خانوم»؛ چاپ سومی شد| روایتی از زندگی مادر چهار شهید
🔻عزیز خانم داستان یکی از زنان انقلابی کاشان است. زنانی که مانند مردان و دوشادوش آنان در جنگها شرکت کردند و برای پیروزی و موفقیت ایران حاضر شدند از همه چیزشان بگذرند. مال و جان، همسر و فرزند. فرزند که عزیزترین کس است و پاره تن و از چشم عزیزتر و محبوبتر. اما چون همیشه در پس پردهای پنهان بودند هیچکس به ارزش کارها و فعالیتهای آنان پی نبرد و هیچگاه هم به طور شایسته از آنان تجلیل نشد.
🔻فاطمه جعفری به سراغ عزیز خانوم رفته است. زنی که چهار شهید را به ایران تقدیم کرد. چهار پسر او، محسن، جواد، علی اصغر و محمدرضا بارفروش شهید شدند و او در این کتاب از زندگی خود، از همان لحظه تولدش میگوید و سرنوشتی را بیان میکند که برای او این افتخار را فراهم کرد. مادر چهار شهید بودن.
تحقیقوتدوین: فاطمه جعفری
112صفحه
قطع: رقعی
17هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴«مأموریت خدا» اثبات «خون شریکی» مردم ایران و افغانستان است
🔻محمد سرور رجایی نویسنده کتاب «مأموریت خدا» در گفتگو با روزنامه «جوان»:
🔹من در ارتباط با رزمندگان افغانستانی در دوران دفاع مقدس که هزاران نفر شرکت کردند در آن دوران، همیشه حسرتم این بوده که کاش ما صحنههایی از نبرد آنها را ضبط شده یا تصویرهایی از حضور آنها را به عنوان برگهایی از تاریخ داشتیم.
من در این چند سالی که به دنبال تحقیقات این کارها بودم عکسهای بسیاری را گردآوری کردم که حدود ۲۵۰ قطعه از این عکسها را در کتاب «از دشت لیلی تا جزیره مجنون» به عنوان سند همدلی دو ملت کار کردهام.
هیچ جای دیگری فیلمی یا تصویری از رزمندگان افغانستانی ندیدهام شاید تکههایی به صورت اتفاقی ضبط شده باشند ولی این ضبط شدن هیچگاه برای دیگران معرفی نشده و مردم هم آن آشنایی را با آن عکسها و فیلمها ندارند... متأسفانه کسی به آن توجه نکرده که آن شخص افغانستانی است!
🔹 زمانی که احمدرضا سعیدی در اتاقی که مشغول آموزش رزمندگان یا مجاهدان افغانستانی بوده و ناگهان بمبی که در حال آموزش آن بوده منفجر میشود خون احمدرضا در داخل اتاق وقتی جاری میگردد وصل میشود به خون شاگردان مجاهد افغانستانیاش و این میشود خون شریک و من از این تصویرها واژه خون شریک را ساختم...
این خون شریکی بعدها در سوریه و در دفاع از حرم شکل روشنتری پیدا کرد تا جایی که شهدای بسیاری از رزمندگان افغانستانی و ایرانی مدافع حرم در کنار هم به شهادت رسیدند و این واژه یا این مفهوم خون شریکی را با خونفشانیشان تقویت کردند.
🔻بیشتر:
Javann.ir/004Oj5
✅ @raheyarpub
🔴موجیم که آسودگی ما عدم ماست
✍️نگاهی به کتاب «به چند خیاط ماهر نیازمندیم»|فاطمه سلیمانی ازندریانی(نویسنده و منتقد ادبی):
🔻 ... ما ایرانیها هرچقدر هم که خودخواه باشیم و هراندازه که با سیاستهای دولت مخالف باشیم در زمان بروز مشکلات جمعی از جان و مال مایه میگذاریم. دو نمونه اخیرش همین زلزلهی کرمانشاه و سیل آققلا. نیروهای جهادیای که برای کمک و یاری خودشان را به صحنهی حادثه رساندند و مردمی که با انفاق مالشان هموطنانشان را یاری کردند...
🔻کتاب «به چند خیاط ماهر نیازمندیم» روایت همین آدمهاست. اما نه در همهی ایران چون پیدا کردن و گرفتن روایت همهی این آدمها شاید سالها طول بکشد. این کتاب خاطرات بانوان یزدی از ایام کروناست. ده روایت شیرین و خواندنی از زنانی که هر کدام در محلهای گوشهای از کار را دست گرفتهاند. زنانی که هرکدام به تنهایی به اندازه یک کتاب حرف دارند. و نه فقط درباره این ایام بلکه درباره تاریخچهی زندگیشان...
🔻به نظر من خود این زنها معجزهاند. بانوانی که با وجود سختیها و مشکلات جسمی و خانوادگی و حتی اقتصادی به دل خطر و مشکلات زدهاند و گوشهای از کار را دست گرفتهاند. از دوختن ماسک گرفته تا تهیهی آبمیوه برای بیماران و کادر درمان و حتی تهیهی ارزاق برای نیازمندان و آسیبدیدگان اقتصادی دوران کرونا. آنهایی که مصداق واقعی این شعرند «ما زنده به آنیم که آرام نگیریم. موجیم که آسودگی ما عدم ماست.»
🔹بیشتر:
instagram.com/p/CPLflaYhlh3
✅ @raheyarpub
🔴 «جهاد در قرنطینه» را در طاقچه بخوانید
taaghche.com/book/96229
🔻«روزهای پایانی سال98 کرونا آمد. صفهای نمازجماعت از هم گسست، کلاسها مجازی شد، دیدوبازدیدها تلفنی شد و کمکم کورسوهای امیدی که نسل جدید برای برگشتن به صفای قدیم داشت، باید از بین میرفت؛ اما نرفت...
🔻«جهاد در قرنطینه» روایتی است از مردمی که بهمحض ایجاد بحران و تهدید برای کشورشان، قرنطینه خانگی را به میدان جهاد تبدیل کردند.
انگار دوباره مسجد و حسینیهها، پایگاههای پشتیبانی جبهه شده و خانمها شال و کلاه بافتن و شستن و دوختن لباسهای رزمندگان را از سر گرفته باشند.
این بار هم همان دستها دوختند و همان چرخها چرخیدند فقط جای پارچه لباسهای خاکی را پارچههای سفید ماسک و گان گرفت»
🔻«جهاد در قرنطینه»؛ خاطرات جهادگران مشهدی در دوخت ماسک و لباسهای کادر درمان برای مقابله با کرونا را روایت میکند
تحقیق: معصومه بائی
تدوین: فروغ زال
144صفحه
20هزار تومان
taaghche.com/book/96229
⭕️سفارش نسخه فیزیکی با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub
🔴 «آرزوهای دست ساز» به چاپ ششم رسید
🔻کتاب «آرزوهای دستساز» روایتی همدلانه و درونی از شکلگیری یک شرکت دانشبنیان سازنده دوربینهای سرعتسَنج و تخلّفسَنج است که به عوامل زمینهساز، نقاط شکست و ضعف و برخاستن دوباره و چالشهای این مجموعه پرداخته است؛
لذا کتاب بیش از آنکه تاریخ شفاهی باشد و صرفاً روایت ماوَقَع باشد یا تلاش کند روایتی داستانگونه ارائه دهد، تلاش کرده است این عوامل، نقاط حساس، مشکلات و تدبیرها را به نمایش بگذارد؛ به همین دلیل، کتاب، بین «تاریخ شفاهی»، «داستان»، «مجموعه روانشناسی و موفقیت» و یک کتاب «راهنمای مدیریت کسبوکار» در نوسان است، علیرغم همه اینها، کتاب، کوتاه و مختصر است و طولانی نشده. سوژه داستان هم مسئلهای است که همه در جامعه بهنحوی با آن مواجهاند.
🔻روایتِ پیشرفت و تجربه زیستهای از جنبش دانشجویی» و «فعال دانشجویی بودن اعضای این شرکت» باعث شده است که با استقبال خوب جوانان و دانشجویان و دانشآموزان (به ویژه در رشته های فنی و مهندسی و فنی و حرفهای) مواجه شود. چرا که مخاطبان جوان و دانشجو در این کتاب میخوانند که چگونه تعدادی دانشجو برخلاف فضای رخوتانگیز و نامطلوب برخی دانشگاهها، میتوانند اهداف و آرمانهای خودشان را دنبال کنند و به موفقیت برسند...
تحقیقوتدوین: میلاد حبیبی
رقعی
184 صفحه
26هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥غافلگیرکنندهترین سرود جنگ
🔹 روایت استاد «احمدعلی راغب» از پشت صحنه ماجرای غافلگیرکنندهترین سرود جنگ به مناسبت آزادسازی خرمشهر
🔻خاطرات زندهیاد احمدعلی راغب؛ نغمهپرداز جاودانههای انقلاب، در کتاب «بانگ آزادی» به قلم محسن صفاییفرد روایت شده است.
✅ @raheyarpub
🔴 «داستان رویان» را در طاقچه بخوانید
taaghche.com/book/96225
♦️کتاب «داستان رویان»، خاطرات ناب و منتشر نشده از روند شکل گیری پژوهشگاهی را روایت میکند که برای اولین بار در ایران، موفق به درمان ناباروری و سلول درمانی و شبیهسازی شد.
🔻از مقدمه کتاب:
پس از جنگ تحمیلی، عدهای جوانِ ازجنگبرگشته دور هم جمع شدند و تصمیم گرفتند مجموعهای را راهاندازی کنند که برای اولین بار مشکل «نازایی» را در کشور حل میکرد. انگیزه آنها برای حرکت، امید به توشۀ آخرتی بود که از ثمرۀ تلاششان فراهم میآمد. سالها بعد از آنهمه تصمیمات و اقدامات و رنجها، نتیجه کارشان نماد پیشرفت ایران شد و به بازکردن گره زندگی خانوادههای گرفتار انجامید. «رویان»، نوزاد همان تلاشها و مجاهدتهای جمعیِ سعید کاظمی آشتیانی و دوستانش بود...
🔻«داستان رویان» روایتی از تأسیس، تولد، تثبیت و شکوفایی رویان است که با محوریت شخصیت اصلی داستان، دکتر سعید کاظمی آشتیانی پیش میرود.»
تحقیقوتدوین: محمدعلی زمانیان
200صفحه
30هزار تومان
taaghche.com/book/96225
⭕️سفارش نسخه فیزیکی با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub
🔴«اینجا سوریه است» منتشر میشود| صدای زنان سوری به قلم نویسنده زن ایرانی
🔻کتاب «اینجا سوریه است» که اولین عنوان از مجموعه آثار انتشارات «راه یار» در رده «زنان مقاومت ـ فتنه شام» به قلم زهره یزدانپناه است، به تعبیر نویسنده، تلاش دارد فصل جدیدی در چگونگی ثبت تاریخ شفاهی بگشاید؛ فصل جدیدی که میتواند «ثبت تاریخ شفاهی در موقعیت بحران» نامیده شود؛ هرچند به دلیل گسترده بودن دریای روایتها، به ویژه روایتهای مقاومت در سوریه، این روایتها ناتمام هستند و روایتهای این کتاب، فقط گوشهای از صدای زنان راوی جنگ در سوریه است.
🔻بدون شک، یافتههای چنین پرسشی، نهتنها روایت مظلومیت زنان سوری در جنگ تحمیلی بر سوریه است، بلکه بیانگر عمق جنایتهای دشمنان سوریه و مردم آن هم خواهد بود. وقتی که نام «زن» به میان میآید، به طبع در کنارش مسئله خانواده مطرح میشود؛ یعنی همسر و فرزندان و همچنین دیگر اعضا مانند پدر، مادر، خواهر و برادر. در این جستوجو اما به علت حضور نیروهای ایرانی در سوریه، ردپای فعالیتهای آنها هم در عرصههای مختلف آشکار میشود.
#به_زودی
♦️ انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
🔴«در مکتب مطصفی» در ایستگاه نهم
🔻کتاب «در مکتب مصطفی»؛ جستاری است علمی درباره سیره تربیتی شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده، بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی
🔻شهید مصطفی صدرزاده متولد ۱۳۶۵ است، او از سن ۱۳سالگی در پایگاه بسیج مسئولیت و فعالیتهای مختلف در کار تربیتی داشته است. صدرزاده سال ۱۳۹۲ برای مقابله با گروههای تروریستی تکفیری به سوریه میرود و بعد از مدتی، فرماندهی گردان عمار از لشکر فاطمیون در سوریه را بر دوش میگیرد،. صدرزاده، آبان سال ۱۳۹۴ در شهر حلب به شهادت رسید.
نویسنده: جمال یزدانی
رقعی
104صفحه
12هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴برای بهشت و چشمهها
✍️نگاهی به کتاب «اسطورههای عشق»|مریم راهی:
🔻در تعاریف، «میهنپرستی» را مفهومی دانستهاند که معطوف است به عشق و دلدادگی، آمادگی برای هر نوع فداکاری، پاسداری از استقلال سیاسی و اقتصادی کشور و دفاع از هویت قومی و ملی و فرهنگی. «میهنپرست» نیز کسی است که به کشور خود عشق میورزد و با اشتیاق از منافع آن دفاع میکند.
🔻طبیعی است که هر سرزمینی در قلب ملتش، عشقی بیافریند و هر عاشقی نیز به هنگام ضرورت، به دفاع از سرزمینش برخیزد. عراق، سرزمین دجله و فرات نیز عاشقانی پرورانده که حاضرند برای سرافرازیاش جان دهند. «میسون غازی عبدالامیر»، دخترِ بیستسالۀ عراقی، یکی از همین میهنپرستان عاشقی است که برای عزتمندی سرزمینش جانش را از دست داد.
سید عباس حسن علی موسوی، معروف به «کمال السید»، نویسنده و ادیب عراقی، در کتاب «اسطورههای عشق»، داستان دلدادگی میسون را روایت میکند؛ نه تنها میسون، بلکه دهها میسونصفت را دوشادوش یکدیگر؛ زیرا کم نبودهاند زنانی که مانند میسون کنار مردان مبارز، مقاومت کردهاند تا عراق دورهای از تاریخ را سپری کند و خوب یا بد، برسد به اینجا که امروز ایستاده است.
🔻«اسطورههای عشق» که در حجمی بیش از سیصد صفحه به چاپ رسیده و باید با این حجم حاوی اطلاعات قابل توجهی باشد، ترجمهای است از کتاب «آخر اساطیر الحب». این کتاب به خوبی پرده از مظلومیت سرزمینی برمیدارد که سالها اسیر دست صدام بوده است
🔹بیشتر:
instagram.com/p/CPVTMIHBklC
✅ @raheyarpub
🔴 «حوض خون» را در طاقچه بخوانید
taaghche.com/book/96234
🔻شهر اندیمشک بهخاطر موقعیت جغرافیایی و نقشی که در تدارکات و پشتیبانی رزمندگان داشت، از همان روزهای شروع جنگ تا پایان آن، آماج موشکها و بمبارانهای دشمن بود. از جمله در روز چهار آذر 1365، که آتش و سرب بر سر اندیمشک قهرمان باریدن گرفت. 54فروند هواپیمای بعثی در طولانیترین و وحشیانهترین حملات هوایی جنگ، این شهر را بمباران کردند.
اما اندیمشک قصابی شده تا پایان جنگ، پشتیبان جبهه و رزمندگان بود.
🔻«حوضِ خون» خاطراتِ 64 بانوی اندیمشکی است که در رختشویخانهی بیمارستان کلانتری اندیمشک، داوطلبانه پتوها و البسه رزمندگان را میشستند و ترمیم میکردند.
خانمهای رختشویی با وجود همۀ سختیهایی که دیدند، لباسهای آغشته به مواد شیمیایی را شستند و خودشان هم آلوده شدند و از نزدیک تکههای بدن شهدا را لمس کردهاند، خسته نشدند بلکه با بیان همه این تلخیها، از آن روزها به زیبایی یاد میکنند.
تحقیق: فاطمهسادات میرعالی،زهرا بختور، سمانه نیکدل،سمیه تتر، نسرین تتر،مهناز الفتیپور،آمنه لهراسبی و نرگس میردورقی
تدوین: فاطمهسادات میرعالی
رقعی
504صفحه
taaghche.com/book/96234
⭕️سفارش نسخه فیزیکی با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub
🔴 «شهید علم»(دفتر اول) به چاپ ششم رسید| شهید شهریاری در آیینه خاطرات
🔻شهید مجید شهریاری را قبل از شهادتش، عدهای خیلی خوب میشناختند. خوب میدانستند غنیسازی 20درصد اورانیوم و بسیاری پیشرفتهای هستهای ایران، مدیون تلاشهای اوست و اگر نباشد از سرعت این پیشرفتها کم میشود.
🔻این دسته طیف گستردهای هستند؛ از نخستوزیر اسراییل و روسای موساد و سیا، تا موتورسوار مزدوری که بمب را به خودروی شهید شهریاری چسباند. همانها که گفتند ترور شهید شهریاری اقدامی غیرجنگی بوده است. دسته دیگری هم بودند که وقتی خبر شهادت شهریاری را شنیدند، نفس در سینههایشان حبس شد تا بغضشان بترکد و همراه با سیل اشک جاری شود. اینها هم شهریاری را خوب میشناختند.
🔻دفتر اول کتاب «شهید علم» روایتهای دسته دوم است برای دسته سومی که شهریاری را با شهادتش شناختند و میشناسند.
تدوین: حسین مروتی، محمدحسین حسینی محمدعلی صائب
رقعی
94صفحه
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
▪️انا لله و انا الیه راجعون
▫️متاسفانه باخبر شدیم خانم خدیجه داغری، از راویان کتاب «حوض خون»، صبح دیروز درگذشته است.
خانم خدیجه داغری، مادر مرحوم پورندخت لینمن از دیگر راویان کتاب«حوض خون» است که ایشان نیز سال گذشته، بدرود حیات گفتند.
▫️به خانواده انقلابی و داغدار مرحوم داغری تسلیت میگوییم و برای بازماندگان از پروردگار طلب صبر میکنیم.
♦️ انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
⭕️ مسابقه کتابخوانی «در آغوش قلبها»
🔸 اشعار و خاطرات مردم افغانستان درباره امام خمینی(ره)، نوشته محمد سرور رجایی
🔸 مهلت ارسال پاسخهای این مسابقه تا روز سهشنبه(11 جوزا/ خرداد 1400) میباشد.
🔸 علاقمندان میتوانند از هر جایی به خصوص از داخل افغانستان و همچنین مهاجرین مقیم ایران در این مسابقه شرکت کنند.
🔸 فایل پیدیاف منتخب کتاب در آغوش قلبها را از لینک زیر دانلود کنید:
👇👇👇👇👇
https://uupload.ir/view/qalb_ha2_7bk.pdf/
🔸 پاسخ به پرسشها به صورت آنلاین و از طریق لینک زیر میباشد:
👇👇👇👇👇
https://formaloo.com/nxvbo
🔸 شرکتکنندگان مشخصات کامل خود را در فرم سوالات بنویسند.
🔸 به 6 برگزیده این مسابقه(3 نفر در افغانستان و 3 نفر در ایران) جوایزی اهدا خواهد شد.
🔸 اسامی برگزیدگان در مراسمهایی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در کابل و تهران اعلام گردیده، جوایز برندگان اهدا خواهد شد.
🔸 در صورت نیاز به آیدیهای زیر در تلگرام پیام بدهید:
@Hasanmosavy / در تهران
@sayeedhassan / در کابل
♦️ انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان رویان
🔻امروز؛ 8 خرداد، سیاُمین سالروز تأسیس پژوهشگاه رویان است. مجموعهای که برای اولین بار توانست مشکل «نازایی» را در کشور حل کند و امروز نماد پیشرفت ایران است.
🔻کتاب «داستان رویان»؛ روایتی از تأسیس، تولد، تثبیت و شکوفایی رویان است که با محوریت شخصیت اصلی داستان، دکتر سعید کاظمی آشتیانی پیش میرود.
🔻دانشمندی که بعد از درگذشت مشکوکش، رهبر انقلاب در پیام تسلیتشان، از او با تعابیری چون «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری» و «آینده درخشان علمی کشور» یاد کردند.
تحقیقوتدوین: محمدعلی زمانیان
200صفحه
30هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub
🔴 «خانم مربی» به چاپ چهارم رسید| گنجینهای از دهه شصت برای مربیان امروز
🔻تا حرف از قهرمانان میشود همه ذهنها میرود سمت مردانی با بازوان ستبر و هیکلهای درشت. شاید هرگز این خیال به ذهن کسی خطور نکند که یک زن آن هم در پست معلمی میتواند یک قهرمان اسطورهای باشد.
🔻خانم «سعیده صدیقزاده» درست از همان جنس زنهایی است که با خواندن در مورد زندگیاش بَرساختههای ذهنیتان در مورد قهرمان و اسطوره به هم میریزد.
او معلم است اما فقط معلم نیست،انگار یک رسول انسانساز است که تمام زندگیاش را وقف تربیت و کار فرهنگی کرده است. با اینکه اصل فعالیت او در مدارس بوده اما ایدههایش برای هر تشکیلات انسانساز دیگر کاربردی است.
🔻او اکنون بازنشسته شده است، اما به قول خودش هنوز بازایستاده است؛ قلبش برای فرزندان این سرزمین میتپد، به مدارس مختلف سر میزند و برای مربیان تازه در راه، گنجینهای از تجارب و آموزهها دارد...
🔻«خانم مربی»؛ خاطرات شفاهی سعیده صدیقزاده، مربی پرورشی دهه شصت را روایت میکند.
تحقیقوتدوین: مرضیه ذاکری
رقعی
35هزار تومان
⭕️سفارش کتاب:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴شانزدهمین دوره پویش کتابخوانی «روشنا» با محوریت کتاب «امواج ارادهها»
🔻خرید از کتابفروشیهای سراسر کشور
🔻ارسال عدد ۲۰ به ۱۰۰۰۳۰۲۲
rushana.ir
instagram.com/rushanacampaign
@rushanacampaign
instagram.com/raheyarpub
♦️ انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
🔴 64 روایت دردناک از زنان رختشوی جنگ که شبها از سرفه خواب ندارند
♦️فاطمه سادات میرعالی نویسنده کتاب «حوض خون» در گفتگو با خبرگزاری «فارس»:
🔻خانمهای خانهدار در حالی که شهر و محل زندگیشان، هر لحظه بمباران میشده و خیلی از آنها، عزیزانشان را هم در این بمبارانها از دست داده بودند یا عضوی از خانوادهشان در جبهه حضور داشت، لباسها و ملافههای مجروحان و رزمندهها را میشستند.
🔻این کتاب، خاطرات و روایتهای ۶۴ نفر از این بانوان است که در خانه یا بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک، البسه، ملافهها و پتوهای رزمندگان را میشستند.
🔻قصه و روایتهای این خانمها خیلی دردناک بوده است، ولی اینها در آن موقعیت، خودشان رو نباختند و کار رختشویی را، برای خودشان واجب میدانستند.
🔻تا این موضوعات دیده نشود، به نظر من ارزش کار رزمنده خط مقدم هم خیلی دیده و فهمیده نمیشود. یعنی ما باید هر چقدر بگوییم در جبهه، فلان تعداد تانک زدند، خط را شکستند، اما نگوییم که عقبه اینها چه کسانی بودند، آن پتویی که رزمنده استفاده میکند، آن برانکاردی که در جبهه استفاده میکنند و مجروح را عقب میآورند و بعد از آن چه میشود، در واقع، اصل ماجرا را نگفتیم، ما فقط به بخش رزم پرداختیم و متاسفانه جوانب خیلی مهمی دیده نشده است.
🔻جنگ فقط رزمنده یا شهید نداشته بلکه امثال این زنان هم بودند که اگر پای کار نمیماندند و شهر را ترک میکردند، قطعا آن رزمنده هم نمیتوانست در عملیات موفق باشد.
♦️متن کامل گفتگو: fna.ir/1u1by
✅ @raheyarpub
🔴فروش ویژه کتاب «سلولهای بهاری»
🔻با امضای دکتر حسین بهاروند، پدر دانش سلولهای بنیادی ایران و راوی کتاب | بهنام باقری، نویسنده کتاب
♦️ارسال رایگان
♦️سفارش از طریق:
instagram.com/raheyarpub
🔹تعداد کتابهای امضا شده، محدود است
▫️ انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
📱بیستمین نشست مجازی(لایو) انتشارات «راه یار» با محوریت کتاب «امواج ارادهها» برگزار میشود:
🔹با حضور:
🔻راضیه عزیزی(نگارش کتاب)
🔻میلاد حبیبی(محقق و تدوینگر کتاب)
🔻میثم رشیدی مهرآبادی(مجریکارشناس)
♦️سهشنبه 11خرداد | ساعت 22
♦️پخش از صفحه اینستاگرام:
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/razie_azizii
instagram.com/miladehabibi
▫️ انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @raheyarpub
🔴«امواج ارادهها» به چاپ دوم رسید|مرور خاطراتی غرورآفرین از توان و اراده ایرانی در پویش روشنا
💠از مقدمه کتاب:
🔻«امواجِ ارادهها» دستچینی از خاطرات است که به کالبدشکافی گوشهای از دستاوردها و پیشرفتهای درخشان انقلاب اسلامی میپردازد و میخواهد به ما بگوید از چه راهی آمدهایم و کجا ایستادهایم و به کدام سو باید برویم...
🔻خاطرات فراوان و متنوع بودند. گاهی جنسشان نظامی بود و گاهی هستهای، گاهی پزشکی و گاهی صنعتی، گاهی حرف از فناوریهای دانشبنیان به میان میآمد و گاهی هم مدیریت و دیپلماسی. هرچند خاطرات گردآوری شده تمام آنچه باید نیست؛ اما بهقدر وسع، تلاش کردیم تا مجموعه متنوعی از خاطرات را جمعآوری و بازنویسی کنیم تا با مرور آنها، اندک حسی به اراده و توانمندی مردان و زنان این سرزمین پیدا کنیم و راه رسیدن به حقایق برایمان هموارتر شود.
♦️کتاب «امواج ارادهها» به دلیل آنکه سعی در تقویت خودباوری و بیان خاطراتی مستند از دستاوردها و پیشرفتهای درخشان ایران اسلامی دارد، محور شانزدهمین دوره پویش مطالعاتی روشنا هم قرار گرفته است و علاقمندان با تهیه آن میتوانند در این پویش کتابخوانی شرکت کنند.
🔹مشخصات کتاب:
گردآوریوتدوین: میلاد حبیبی، پژمان عرب
نگارش: راضیه عزیزی
قطع: رقعی
280صفحه
40هزار تومان
💠تهیه کتاب:
🔻خرید از کتابفروشیهای سراسر کشور
🔻ارسال عدد ۲۰ به ۱۰۰۰۳۰۲۲
instagram.com/raheyarpub
instagram.com/rushanacampaign
basalam.com/raheyar
✅ @raheyarpub
🔴آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند
✍️دکتر محمدصادق بیجندی(معاون آموزشی دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی)
🔻حدود سه هفته قبل به مناسبت هفته گرامیداشت «معلم»، بستهای از طرف دانشگاه علم و فرهنگ که به همت ریاست محترم دانشگاه و معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه تهیه شده بود، دریافت کردم.
🔻چند روز بعد بسته را باز کردم با یک کارت تبریک و سه کتاب ارزشمند روبرو شدم. عنوان یکی از کتابها خیلی توجه ام را جلب کرد «سلولهای بهاری».
به رسم عادت که کتاب را یک مروری میکنم، شروع کردم به مرور کتاب، یکباره متوجه شدم بیش از یک ساعت است کتاب را در دست دارم و میخوانم. در طی دو هفته، یکبار کتاب را به طور کامل و یکبار قسمتهایی را که برایم جذابتر بود، دوباره خواندم.
🔻این کتاب، مصاحبه از دل برآمده دانشمند پاکسرشت، مخلص، خستگیناپذیر، با ایمان و جهادگر پُرتلاش دکتر بهاروند عزیز است که با بیانی شیوا و دلنشین، جریان سفر زندگی، کار و عشق را با شیواترین کلام به دل خواننده منتقل میکند.
⭕️سفارش کتاب:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴شرم دارم از اینهمه خون ریخته
🔻جعبهجعبه تاید و وایتکس و صابون میخریدم. خانمهای همسایه هم به هر بهانهای تاید میآوردند. رختهای بیمارستان سرخ بود از خون. چند بار آنها را میشستم و لکهها را توی دست میسابیدم تا تمیز شود.
شبانهروز درگیر شستوشو بودم. وقتی توی حیاط جوی خون راه میافتاد گریۀ من هم شروع میشد. داغ جوانهای غرق خون هم شد مثل داغ زهرا و بچههایش. دیگر جز کمک به جبهه هیچچیز برایم اهمیت نداشت.
🔻یک روز یکی از بچههای بسیج، وقتی پتوها را خالی کرد، چند بسته تاید هم گذاشت رویشان. بهش گفتم: «اینا برا چیه؟!»
🔻گفت: «شما هر روز دارید از جیب خودتون خرج میکنید. هر بار یه مقدار فاب براتون میآریم تا با اونها بشورید و کمتر بهتون فشار بیاد.»
ناراحت شدم. گفتم: «نه! دیگه نیار. شرم دارم از اینهمه خون ریخته.»
📚مرحوم خدیجه داغری، از راویان کتاب «حوض خون»
⭕️سفارش کتاب:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴خبر، پُتک سنگین در آیینه بود
♦️پنج روایت از علاقه مردم افغانستان به امام خمینی(ره)- کتاب «در آغوش قلبها»
🔻صبح 14جوزا(خرداد) 1368 در روستای زادگاهم؛ «لاغرجوی» در شهر «مالستان» ولایت غزنی در مزرعه کار میکردم که جوانی سراسیمه آمد و گفت: «امامخمینی از دنیا رفته است.» پدر و عمویم با شنیدن این خبر دست از کار کشیدند؛ در گوشهای نشستند و سر بر زانوی غم گذاشتند. من هم بهتزده، اطرافم را نگاه میکردم و گیج شده بودم که چهکار کنم. پدرم گفت: «بچیم(پسرم)! به بازار برو و ببین چه خبر است.»
🔻تا بازار منطقه، نیمساعت با پای پیاده راه بود. غیر از سرک(جاده) اصلی، از بین مزارع، راه فرعی هم داشت. من هم از راه فرعی رفتم. در راه زنی را دیدم که بهشدت گریه میکرد. به او سلام کردم و گفتم: «چه شده، چرا گریه میکنی؟» گفت: «بچیم! خبر نداری که خاک بر سر ما شده و امامخمینی از دنیا رفته؟» وقتی به بازار رسیدم، تعداد زیادی از دکانها سیاهپوش شده بودند. از دفتر یکی از احزاب جهادی، صدای قرآن پخش میشد. اندوه عمیقی در چهرۀ مردم دیده میشد و سکوت، سراسر بازار را فرا گرفته بود. تا آن وقت در عمرم چنین وضعیتی را در بازار ندیده بودم.
🔻... من هنوز در این فکرم که امامخمینی چه داشت که در دل کوهستانهای هزارستان و در قلب افغانستان آنقدر نفوذ کرده بود. شاید مرجعیت دینی و مذهبی امام به این پرسش پاسخ دهد، ولی تنها این موضوع مطرح نیست؛ چیزهای دیگری هم باید باشد که مردم برای آن چنین شیفتگییی را به دور از هیاهوی رسانهها به نمایش گذاشتند.
📚کتاب «در آغوش قلبها»
🔹بیشتر:
instagram.com/p/CPqc_t1hn4L
✅ @raheyarpub
🔴 «هفت خان شستن» را در طاقچه بخوانید
taaghche.com/book/96235
🔻از بس توی گوشمان خوانده بودند که عصبی و عقبمانده هستیم، داشت باورمان میشد؛ اما به وقت کرونا، نه به فروشگاهی حمله کردیم، نه حرمت کسی را شکستیم و نه به داروها و وسایل بهداشتی بقیه کشورها چشم طمع دوختیم. به جای همه اینها رفتیم پای کار. یکی برای تولید ماسک داوطلب شد، یکی برای ضدعفونی معابر. پرستارها هم رفتند توی دهان شیر تا مردمشان را نجات دهند. حتی برای حفظ حرمت اموات کرونایی، عدهای داوطلب شدند، پیه همه چیز را به تنشان مالیدند و رفتند توی غسالخانه. انگار حالوهوای دهه شصت را از پستوی تاریخ درآورده بودند تا یک بار دیگر تکرار شود...
🔻«هفت خان شستن» خاطرات طلاب و گروههای جهادی شیراز در تغسیل و تدفین اموات کرونایی است.
تحقیق: محمدحسین عظیمی، زهراسادات هاشمی
تدوین: محمدجواد رحیمی
200صفحه
25هزار تومان
taaghche.com/book/96235
✅ @raheyarpub
🔴هدف معرفی میراث فناورانه دکتر کاظمیآشتیانی به آیندگان بود
♦️محمدعلی زمانیان، پژوهشگر و نویسنده کتاب «داستان رویان» در گفتگو با روزنامه جوان:
🔻کسانی مثل مرحوم دکتر کاظمیآشتیانی و خود پژوهشگاه رویان کسان و جاهایی هستند که ثمره تلاش و جهاد یک ملت هستند و باید زندگی، رفتار، آثار و میراثهای علمی و پیشروانهای که اینها از خودشان به جا گذاشته یا میگذارند را ثبت و ضبط کنیم تا هم برای نسل فعلی و هم برای آیندگان به عنوان الگو بمانند و معرفی شوند تا همه از آنها به عنوان راهنماهای مسیر بهره ببریم؛ مثل کاری که در مورد شهدا و اتفاقات مهم تاریخی کشورمان از جمله پیروزی انقلاب و دفاع مقدس هشت سالهمان انجام میدهیم. همینطور هم باید در مورد حوزههایی مثل حوزههای پیشرفت و حوزههای علم و فناوری این کارها انجام بشود.
🔻با این کارها به جز اینکه ذکر و نام این افراد در تاریخ ثبت و ضبط میگردد و از آنها قدردانی میشود برای طی طریق مسیر حال و آینده ما هم قطعاً مفید فایده خواهند بود. در واقع این افراد در حکم ستارگانی خواهند بود که راه را بهتر بشناسیم تا همواره مسیر درست را انتخاب کنیم.
🔻بیشتر:
javann.ir/004PGp
✅ @raheyarpub