🔴 «هفت خان شستن» را در طاقچه بخوانید
taaghche.com/book/96235
🔻از بس توی گوشمان خوانده بودند که عصبی و عقبمانده هستیم، داشت باورمان میشد؛ اما به وقت کرونا، نه به فروشگاهی حمله کردیم، نه حرمت کسی را شکستیم و نه به داروها و وسایل بهداشتی بقیه کشورها چشم طمع دوختیم. به جای همه اینها رفتیم پای کار. یکی برای تولید ماسک داوطلب شد، یکی برای ضدعفونی معابر. پرستارها هم رفتند توی دهان شیر تا مردمشان را نجات دهند. حتی برای حفظ حرمت اموات کرونایی، عدهای داوطلب شدند، پیه همه چیز را به تنشان مالیدند و رفتند توی غسالخانه. انگار حالوهوای دهه شصت را از پستوی تاریخ درآورده بودند تا یک بار دیگر تکرار شود...
🔻«هفت خان شستن» خاطرات طلاب و گروههای جهادی شیراز در تغسیل و تدفین اموات کرونایی است.
تحقیق: محمدحسین عظیمی، زهراسادات هاشمی
تدوین: محمدجواد رحیمی
200صفحه
25هزار تومان
taaghche.com/book/96235
✅ @raheyarpub
🔴هدف معرفی میراث فناورانه دکتر کاظمیآشتیانی به آیندگان بود
♦️محمدعلی زمانیان، پژوهشگر و نویسنده کتاب «داستان رویان» در گفتگو با روزنامه جوان:
🔻کسانی مثل مرحوم دکتر کاظمیآشتیانی و خود پژوهشگاه رویان کسان و جاهایی هستند که ثمره تلاش و جهاد یک ملت هستند و باید زندگی، رفتار، آثار و میراثهای علمی و پیشروانهای که اینها از خودشان به جا گذاشته یا میگذارند را ثبت و ضبط کنیم تا هم برای نسل فعلی و هم برای آیندگان به عنوان الگو بمانند و معرفی شوند تا همه از آنها به عنوان راهنماهای مسیر بهره ببریم؛ مثل کاری که در مورد شهدا و اتفاقات مهم تاریخی کشورمان از جمله پیروزی انقلاب و دفاع مقدس هشت سالهمان انجام میدهیم. همینطور هم باید در مورد حوزههایی مثل حوزههای پیشرفت و حوزههای علم و فناوری این کارها انجام بشود.
🔻با این کارها به جز اینکه ذکر و نام این افراد در تاریخ ثبت و ضبط میگردد و از آنها قدردانی میشود برای طی طریق مسیر حال و آینده ما هم قطعاً مفید فایده خواهند بود. در واقع این افراد در حکم ستارگانی خواهند بود که راه را بهتر بشناسیم تا همواره مسیر درست را انتخاب کنیم.
🔻بیشتر:
javann.ir/004PGp
✅ @raheyarpub
🔴همیشه در قلب من جا دارید
🔻دختران گلم، زینب و کوثر، همیشه دوستتان دارم و به شما عشق میورزم. دلم برای شما خیلی تنگ میشده زمانیکه در مأموریت بودهام، ولی دیگر نگران نباشید. از این به بعد همیشه با شما هستم. نماز و روزههایتان را بهموقع بگیرید با احترام با دیگران سخن بگویید، درسهایتان را به خوبی و دقت کامل بخوانید.
🔻به هیچ عنوان طلبکار اسلام و انقلاب نباشید. با دوستان مهربان باشید، عبرتها و درسهای عاشورا را مطالعه کنید و قرآن را زیاد بخوانید و اگر میتوانید حفظ و عمل کنید از همینجا روی گل شما را میبوسم، همیشه در قلب من جا دارید. احترام مادر را نگه دارید و حرف او را گوش کنید و مراقب او باشید. مطالعه، مطالعه، مطالعه... 10 فروردین ۱۳۹۶
شهید مدافع حرم محمدرضا شیبانی | استان گلستان، فاضلآباد
📚 کتاب «عاشقانهها»؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای مدافع حرم)
⭕️سفارش کتاب:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴«اینجا سوریه است» منتشر شد| صدای زنان سوری به قلم نویسنده زن ایرانی
🔻«اینجا سوریه است» به تعبیر نویسندهاش، میخواهد فصل جدیدی در چگونگی ثبت تاریخ شفاهی بگشاید؛ فصلی که میتواند «ثبت تاریخ شفاهی در موقعیت بحران» نامیده شود؛ هرچند به دلیل گسترده بودن دریای روایتها، به ویژه روایتهای مقاومت در سوریه، این روایتها ناتمام هستند و روایتهای این کتاب، فقط گوشهای از صدای زنان راوی جنگ در سوریه است.
🔻پرسش اصلی زهره یزدانپناه در سفر جستوجوگرانه خود به سوریه به عنوان اولین نویسنده زن ایرانی، این است که «جنگ تحمیل شده به مردم سوریه، چه تبعاتی بر زندگی زنان سوری با ادیان و مذاهب و قومیتهای مختلف داشته است؟ چگونه زندگی شخصی و خانوادگی این زنان، متأثر از این جنگ تحمیلی قرار گرفته است و زنان چه خاطراتی از این وضعیت دارند؟
🔻بدون شک، یافتههای چنین پرسشی، نهتنها روایت مظلومیت زنان سوری در جنگ تحمیلی بر سوریه است، بلکه بیانگر عمق جنایتهای دشمنان سوریه و مردم آن هم خواهد بود
📚برشی از کتاب:
با عجله از خانه دویدم بیرون. ناباورانه دیدم درِ حیاط از جایش کنده شده است. یوسف را نمیدیدم؛ فقط صدایش را میشنیدم که جیغ میزد: «موشک! موشک!» دنبالۀ صدا را که گرفتم، به خانۀ سمر رسیدم. کل خانه منهدم شده بود.
رفتم داخل ساختمان. یوسف را دیدم در حالی که سر و پاهایش ترکش خورده، کنار جنازۀ بیسَر سمر نشسته است... سمر سر سجاده بوده و داشته نماز میخوانده که موشک میزنند.
نویسنده:زهره یزدانپناه
رقعی/ گالینگور
776صفحه
130000تومان
⭕️سفارش:
instagram.com/raheyarpub
basalam.com/raheyar
vaketab.ir
✅ @raheyarpub
🔴 «نوبت شماست» را در طاقچه بخوانید
🔻خاطرات گروههای جهادی یزد در مبارزه با همهگیری کرونا
taaghche.com/book/96239
♦️در این کتاب تلاش شده است منتخبی از خاطرات فعالیت مجموعههای مختلف شهر یزد در مبارزه با کرونا را جمعآوری شود. این خاطرات از دل مصاحبه با هفتاد نفر به دست آمده و فقط گوشهای از فعالیتهای کادر درمان و گروههای جهادی و مردمی و شرکتهایدانش بنیان است؛ اما میتواند نمای خوبی از آن را نشان دهد. بیان خاطرات به تنهایی، نمیتواند عمق اتفاقات و فعالیتها را آشکار سازد؛ اما گستره این فعالیتها در گروهها و بخشهای گوناگون کاملا نمایان است.
تحقیق: سمانه سنایی و سجاد اسماعیلی
تدوین: سجاد اسماعیلی
192صفحه
25هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub
🔴بولدوزر تیمسار
🔻چیزی به پایان جنگ نمانده بود. بمباران شد و سیستم آزمایشی موتورهای جتمان از بین رفت. بعد از آن آزمایش موتور هواپیماهایمان با مشکل اساسی روبهرو شده بود. تیمسار ستاری جمعمان کرد و گفت: «از قطعات سیستم آزمایش موتور در انبار موجود داریم. باید همت کنید تا دوباره سیستم آزمایشی بسازیم.»
🔻کتاب و نقشهای دربارۀ نحوۀ ساخت این سیستم نداشتیم و نمونۀ آن هم در نیروی هوایی وجود نداشت. بچهها میترسیدند قطعات را خراب کنند، این بود که گفتند: «نمیتوانیم.»
تیمسار که حرف بچهها را شنید، دستور داد تمام قطعات سیستم را جلوی ساختمان کنار هم بچینند. بچهها هاجوواج نگاهش میکردند. چند دقیقه بعد دستور داد تا بولدوزری بیاید و از روی قطعات رد شود. همه با چشمهای گشاد شده تیمسار را نگاه میکردند. تصمیم تیمسار جدی بود.
🔻کسی از کنار گفت: «قربان، حیف است این همه ثروت را از بین ببرید.»
تیمسار جواب داد: «وقتی شماها اینقدر همت ندارید که حداقل سعی خودتان را بکنید، من این قطعات را انبار کنم که چه؟ انبارداری این قطعات برای من کلی خرج و دردسر دارد.»
دیگری دستهایش را توی هم مشت کرد، کمی جلوتر آمد و گفت: «اگر ما نتوانستیم و قطعات از بین رفت، آن وقت تکلیف چیست؟» تیمسار با صدای آرامتری جواب داد: «این قطعات اگر در انبار بمانند، فرسوده میشوند و از بین میروند. چه بهتر که شما این کار را بکنید. لااقل چیزی یاد گرفتهاید.» کمکم ترس بچهها ریخت و پرسنل متخصص دستبهکار شدند. چند ماه بعد، سیستم آزمایش موتور انواع هواپیماها راهاندازی شد
instagram.com/p/CP7ZAOMh8ls
📚 کتاب «امواج ارادهها»
✅ @raheyarpub
🔴دختر بابا، سلام
🔻فاطمه جونم! دخترِ بابا، سلام. اگر دوست داری باز هم همدیگه رو ببینیم باید ظاهرت مثل باطنت اسلامی و قرآنی باشد؛ مانند مادرت محجّبه و عفیف باش، در مقابل سختیها صبور باش... (شهید محمد بلباسی - قائمشهر)
📚 «عاشقانهها»»؛ دفتر دوم(عاشقانههایی از شهدای مدافع حرم)
💠 ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر مبارک باد
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub
🔴نقد و بررسی کتاب «مأموریت خدا»
♦️با حضور:
🔻محمدسرور رجایی؛ نویسنده کتاب
🔻محمدحسین بدری؛ منتقد
🔻یکشنبه 23 خرداد| ساعت 11
💠پخش زنده:
instagram.com/tehranplir
aparat.com/tehranpl
✅ @raheyarpub
🔴«پرده دوم» را در طاقچه بخوانید
♦️کتاب «پرده دوم» خاطرات محمدرضا شرکت توتونچی معروف به رضا توکلی است. توتونچی که او را «عزت شاهی» مشهد هم مینامند مبارز و زندانی سیاسی دوران پهلوی است که در تهران و مشهد فعالیتهای انقلابی داشته و دو بار نیز در دوران طاغوت به زندان افتاده است.
📚از کتاب:
قاسم گفت:«میدونی حميدژیان چیکار کرد؟» گفتم:«نه»
گفت:«یه روز من تو مغازه نشسته بودم، دیدم حمید ژیان با موتور همراه یه نفر دیگه اومدن. موتورشونو گذاشتن کنار بانک و از مغازههای کناری نردبون گرفتن. بعد تلفنهای بانک صادرات رو قطع کردن. بعدش از توی خورجینی که تَرکِ موتور بود، کلتهاشونو درآوردن و دوتا جوراب نازک به سرو صورتشون کشیدن و با یه کیسه رفتن تو بانک.همه مشتریها و کارمندا رو به یه کناری ردیف کردن و پولهای توی بانک رو برداشتن و فرار کردن
صحبتهای قاسم هم مرا باز یاد تیتر همان روزنامه زندان قصر انداخت و پاسخ پرسشهایی را که از زندان قصر در ذهنم مانده بود گرفتم»
تحقیق:نوید ظریف کریمی، محمد باقری
تدوین:نوید ظریف کریمی
296صفحه
taaghche.com/book/96231
✅ @raheyarpub
🔴دیدار با چمران و پیوستن به مجاهدین افغانستانی
♦️نشست نقد و بررسی کتاب «مأموریت خدا» با حضور محمد سرور رجایی، محقق و پژوهشگر این اثر و محمدحسین بدری، منتقد دیروز یکشنبه به صورت مجازی و به میزبانی اداره کل کتابخانههای عمومی تهران برگزار شد.
🔻محمد سرور رجایی؛ نویسنده کتاب: اگر ماجرای شهدای ایرانی در افغانستان در دوران جهاد اسلامی و همچنین ماجرای شهدای افغانستانی در دفاع مقدس ایران را به صورت عمیق بررسی کنیم شاهد ماجراهای بسیار شیرین و دلپسندی خواهیم بود که از باورهای اعتقادی و قلبی بین دو کشور ایران و افغانستان سرچشمه گرفته است.
🔻من برای شناخت بیشتر شهید سعیدی، حدود 10 سال تلاش کردم و ماجرای رفتنم به افغانستان برای پیگیری زندگی این شهید بود. رفتن من از ایران به مزار این شهید در افغانستان به دلیل حضور طالبان خطرات زیادی داشت
🔻 شهید احمدرضا سعیدی دارای یک نگاه فراملی بود. مزار شهید سعیدی در افغانستان جایگاه خاصی در بین مردم این کشور دارد و حتی بعضی از مردم شاهد کرامتهایی از این شهید بودند.
شهید سعیدی تنها شهید ایرانی در جبهه افغانستان نبود و شهدای دیگر همچون احسان پارسی، نوربخش، ابوالفضل کربلایی پوریزدی و فاضل حسینی نیز دیگر شهدای ایرانی بودند که در جبهه حق علیه باطل درافغانستان به شهادت رسیدند.
▫️بیشتر:
ibna.ir/fa/report/307358
✅ @raheyarpub
🔴 خوشحالیم که به صف ما در مبارزه با آمریکا پیوستید!
✍️نگاهی به کتاب «در میان سرخپوستها»|فاطمه سلیمانی ازندریانی:
🔻ما در زمینه دیپلماسی فرهنگی به شدت ضعیف عمل کردیم. با اینکه اسم ایران بنا به دلایل سیاسی گاهی در صدر اخبار قرار میگیرد، اما مردم دنیا با ایران و ایرانی آشنا نیستند. گاه به خاطر تلفظ اسم ایران، کشور ما را با عراق اشتباه میگیرند و گاهی حتی اسم این کشور را هم نشنیدهاند یا اگر هم شنیدهاند، در اغلب موارد اسم ایران برایشان مساوی با تروریسم و بمب هستهای است. دلایل این امر، تبلیغات قوی دشمن و عملکرد ضعیف ما در معرفی خودمان است. اگر هم تلاشی برای شناساندن خودمان میکنیم، هدفمان مردم اروپا و آمریکاست.
🔻اما مردمی در گوشهای از دنیا زندگی میکنند که ظاهراً فرهنگ و مذهبی کاملاً متفاوت با ما دارند اما در ریشههای تربیتی و فرهنگیشان اشتراکات زیادی با ما دارند. مردم آمریکای جنوبی. مردمی که فطرتاً علاقه به مذهب دارند اما مدل زندگی سوسیالیسم و لیبرالیسم را نمیپسندند. شاید به نظر برسد که چه نیازی به صدور فرهنگ به کشورهایی که از نظر تکنولوژی و... عقبتر از کشور ما هستند؟
🔻بعد از خواندن کتاب «در میان سرخپوستها» شاید یک آه عمیق بکشیم که چه ظرفیتهایی را از دست میدهیم و البته یک لبخند شیرین روی لبمان مینشیند وقتی بخوانیم که در آمریکای لاتین ترجیحشان، خرید محصولات ایرانی است نه آمریکایی؛ از تراکتور گرفته تا تلویزیون.
🔹بیشتر:
instagram.com/p/CQHF265hWuc
✅ @raheyarpub
🔴«نعمت جان» به چاپ دوم رسید| پرستار جنگ از خاطراتش میگوید
♦️کتاب «نعمت جان»؛ خاطرات شفاهی صغری بُستاک، پرستار و امدادگر دفاع مقدس در بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک را روایت میکند.
🔻صغری بُستاک، سال ۱۳۳۷ در اندیمشک متولد شده و فعالیتهایش را پیش از پیروزی انقلاب شروع کرده است.
🔻پس از انقلاب هم در نهادهایی همچون بنیاد مستضعفین، نهضت سوادآموزی، کمیته امداد و نهایتاً بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک خدمت کرده. اواخر سال ۱۳۶۶ با دعوتنامهای از طرف تعاون سپاه در کنار امدادگری، مسئول گروه انصارالمجاهدين شد
🔹برشی از کتاب:
🔻پرستارها سرشان شلوغ بود و کسی نبود کمکم کند. تا آن موقع چنین کاری نکرده بودم. خیلی میترسیدم. زیرلب صلوات میفرستادم تا آرام شوم. به امام زمان(عج) توسل کردم. گازاستریل و قیچی و باند و پنس و بتادین و چند تا وسیله دیگر را برداشتم...
رفتم بالای سر مجروح. بهش گفتم:مجبوریم همین جا ترکش رو دربیاریم. نمیتونم بیهوشت کنم. تحمل درد رو داری؟
چشمهایش بیرمق بود. نگاهی انداخت بهم و گفت: آره... فقط درش بیارید... سینهام داره میسوزه.
نویسنده: سمانه نیکدل
208صفحه
25هزار تومان
⭕️سفارش:
vaketab.ir
instagram.com/raheyarpub
✅ @raheyarpub