24.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مدرسه کتابخوان؛ برگزیده جشنواره کشوری وزارت آموزشوپرورش شد
♦️در سومین دوره جشنواره کشوری ایدههای نو و تجربههای اثربخش مدیران و معاونین مدارس متوسطه اول کشور،طرح کتابخوانی مدرسه نوردخت مشهد مقدس،حائز رتبه اول شد.
b2n.ir/a69289
🔺طرح مشترک کتابخوانی دانشآموزی با پیگیری و همراهی دستاندرکاران مدرسه نوردخت و حمایت انتشارات «راه یار» از فروردین99 شروع شده و تا امروز، دانشآموزان این مدرسه(خانمها رقیه شادپور،سارا نصری، فاطمه حسنخانی،سحر فیضی مقدم، زهراسادات حسینی،فاطمه سادات حسینی، پارمیدا باطوری،مهدیه نوزادی،صدف زکاوتی زاده، مبینا ملکان فر،عطیه جابری،زهرا محمدی، و...)علاوه بر مطالعه برخی کتابهای انتشارات راهیار مانند سلولهای بهاری،داستان رویان، جهاد در قرنطینه،دختر تبریز، نان سالهای جنگ، شهید علم و... اقدام به یادداشتنویسی و تولید محتواهای ترویجی متعدد درباره این کتابها کردند که تعدادی از اینها در صفحات مجازی انتشارات و رسانهها منتشر شدهاند و تاکنون نیز در چند مقطع،میزبان نویسندگان انتشارات راه یار شدند.
🔹ناگفته نماند دانشآموزان این مدرسه با همراهی و مشاوره آقایان اسماعیل هاشمآبادی و محمدحسین ایزی،از محققان و نویسندگان انتشارات،طرح تاریخ شفاهی شهید توکلی،از شهدای دفاع مقدس را هم شروع کردهاند که امیدواریم بهزودی،حاصل این کار را هم ببینیم.
♦️کلیپ بالا هم که توسط دانشآموزان مدرسه تولید شده،شرح کوتاهی از برنامههای کتابخوانی مدرسه در سال گذشته است
aparat.com/v/wSyFv
🌹کسب این موفقیت را به دستاندرکاران و دانشاموزان کتابخوان این مدرسه، تبریک میگوییم.
✅ @Raheyarpub
🔴مجازات زنان به خاطر پاس نداشتن «آزادی»
✍️مریم حنطهزاده؛ مروری بر دو کتاب «روز آزادی زن» و «دختر تبریز»:
🔻رضاشاه پس از آنکه تیرماه 1314 قانون اجباری شدن «کلاه شاپو» را وضع کرد؛ 17 دی همان سال را «روز آزادی زن» نامید و تمام عرصهها را بر زنان چادری تنگ نمود. حضور با چادر یا روسری در معابر، برای تمام زنان ممنوع شد.
مدرسهها هم جایی برای معلمها و دخترهای باحجاب نداشت. آنها حق مراجعه به ادارههای دولتی را هم نداشتند. یعنی اگر زنی جرأت میکرد و حتی با حجاب حداقلی برای رفع نیازهای ضروری آن روزگار، مثل استحمام، پا در معابر عمومی میگذاشت، به خاطر «پاس نداشتن آزادی» به بدترین شکل مجازات میشد.
اینها تا 1320 و به مدت شش سال طول کشید تا اینکه بعد از اشغال ایران، حکومت به محمدرضا پهلوی رسید و در سال 1323 قانون کشف حجاب و منع عزاداری رسماً لغو شد.
🔻معمولاً وقتی سخن از کشف و منع حجاب میشود، ذهنها بیشتر معطوف همین دوران سیاهی میشود که به آن اشاره شد... اما مراجعه به اسناد تاریخی نشان میدهد که علاوه بر تبلیغ طولانی مدت حجاب به عنوان «نشان عقبماندگی»، از سال 1355 پروژه عمومی منع حجاب سختگیرانهای آغاز شده بود که اجرای آن به خاطر گسترده شدن مبارزات مردمی و شعلههای انقلاب، محدود و سپس متوقف ماند... بخشهایی از عزم جزم رژیم پهلوی در مبارزه با حجاب، در دو کتاب «روز آزادی زن» و «دختر تبریز» بازخوانی شده است.
🔹بیشتر: tn.ai/2537952
✅ @Raheyarpub
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 ربنا صل علی احمد خیرالمرسلینا
🌹 میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام صادق(ع) تهنیت باد
✅ @Raheyarpub
📺 پرستار جنگ در تلویزیون
🔻صغری بُستاک، سال ۱۳۳۷ در اندیمشک متولد شده و فعالیتهایش را پیش از پیروزی انقلاب شروع کرده است.
🔻پس از انقلاب هم در نهادهایی همچون بنیاد مستضعفین، نهضت سوادآموزی، کمیته امداد و نهایتاً بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک خدمت کرده. اواخر سال ۱۳۶۶ با دعوتنامهای از طرف تعاون سپاه در کنار امدادگری، مسئول گروه انصارالمجاهدين شد.
♦️خانم بستاک؛ خاطراتش را از روزهای انقلاب و جنگ در کتاب «نعمت جان» روایت کرده است. ایشان از راویان کتاب تقریظ شده «حوض خون» هم هستند.
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
RAHEYAPUB.IR_01_07.pdf
1.38M
🔴فهرست کتابهای انتشارات «راه یار»؛ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی|مهر1401
🔷 کتابهای تازه منتشرشده:
🔻خانهدار مبارز؛ خاطرات شفاهی سیدهاقدس حسینیان؛ از زنان مبارز انقلاب اسلامی| مرضیه ذاکری
🔻به عشق بچههای تو ده؛ خاطرات آموزشیاران نهضت سوادآموزی کاشان-دهه شصت| فاطمه بابایی
🔻محمدسرور؛ زندگینامه خودگفته مرحوم محمدسرور رجایی، نویسنده و شاعر افغانستانی| فروغ زال
🔻انقلاب ما؛ داستانبازیهایی درباره انقلاب برای کودکان و نوجوانان |گروهی از نویسندگان
💠تجدیدچاپ:
🔻تو شهید نمیشوی| چاپ بیستوهفتم
🔻در مکتب مصطفی | چاپ پانزدهم
🔻دختر تبریز| چاپ ششم
🔻نعمت جان| چاپ پنجم
🔻مسجد رهبر| چاپ چهارم
🔻شروهای برای حبیب| چاپ سوم
🔻عاشقانهها- دفتر دوم| چاپ سوم
🔻ننگ سالی| چاپ دوم
🔻تولدت مبارک| چاپ دوم
🔻فروفروفر صدا میاد(از مجموعه شعر رنگآمیزی کودکونوجوان)| چاپ سوم
🔻یک دونه صد دونه نون(از مجموعه شعر رنگآمیزی کودکونوجوان)| چاپ سوم
💠بهزودی:
🔻بچههای مسجد بلال؛ تجربه پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد در سرگذشتپژوهی شهدای مسجد و محله
🔻یک مشت و هزاران بغض؛ خاطرات مردمی از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی
🔻جولان جوانمرد؛ تاریخ شفاهی زندگی مرحوم دکتر احمد خالدی
🔻خون شریکی (دفتر دوم)؛ یادداشت های مطبوعاتی محمدسرور رجایی
🔻در آغوش هور؛ سردار شهید غلامرضا پروانه از تولد تا شهادت به روایت خانواده و همرزمان
🔻پیا یل؛ خاطرات مردم چهارمحال و بختیاری از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی
و...
♦️سفارش آنلاین با تخفیف 20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
▪️انا لله وانا الیه راجعون
◻️متأسفانه مطلع شدیم مادر مؤمنه استاد علیرضا مختارپور؛ رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی دار فانی را وداع گفته است.
◻️ انتشارات «راه یار»؛ ضمن عرض تسلیت به جناب اقای مختارپور که همواره از مروجان و حامیان فعال نشر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بوده و هستند، از خداوند متعال برای آن مرحومه،طلب مغفرت و علو درجات و برای خانواده و بازماندگان نیز طلب صبر دارد.
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«تو شهید نمیشوی» به چاپ بیستوهفتم رسید
🔻کتاب «تو شهید نمیشوی»، روایتهایی از حیات جاودانه شهید مدافع حرم محمودرضا بیضایی به قلم برادرش احمدرضا است.
🔻محمودرضا که به آرمان جهانی امام خمینی (ره) یعنی تشکیل حکومت جهانی اسلام میاندیشید، مطالعات دینی و سیاسیاش تعطیل نمیشد و با زبان عربی و لهجههای عراقی و سوری آشنایی داشت. با آغاز جنگ در سوریه از سال ۱۳۹۰ برای یاری جبهه مقاومت و دفاع از حریم آلالله (ع) عازم سوریه شد. او در آخرین اعزامش که دی ۱۳۹۲ بود، به یکی از یاران نزدیکش گفته بود این سفرش بیبازگشت است.
🔻این کتاب، روایتهای احمدرضا بیضایی برادر شهید از فراز و فرودهای یک زندگی با برکت، کودکی و نوجوانی، مسجد و مدرسه تا دانشگاه و پادگان، تبریز تا تهران و از تهران تا شام است.
◻️محمودرضا در ۲۹ دی ۱۳۹۲ همزمان با سالروز میلاد پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در منطقه «قاسمیه» دمشق در مقابله تروریستهای تکفیری به شهادت رسید.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴«محمدسرور» منتشر شد| زندگینامه خودگفته «آوینی افغانستان» با مقدمه محمدکاظم کاظمی
💠از مقدمه محمدکاظم کاظمی:
🔻با خودم میگویم مگر ممکن است این همه واقعه و روایت و شرح فعالیتها در یکصد صفحه گرد آمده باشد؟ گویا تاریخچهای از جهاد و مبارزه و کار فرهنگیِ یک گروه از آدمها در سه دهه اخیر افغانستان را پیشِ روی داریم. محور این روایتها یک تن است، اما آنچه روایت میشود آنقدر وسیع و گسترده است که گویی جمعی کثیر دستاندرکار آن بوده اند. و به راستی محمدسرور رجایی خود به تنهایی به اندازه گروهی از فرهنگیان ما کار میکرد. حدود پانزده سال فعالیت تبلیغی و رسانهای در سنگرهای جهاد افغانستان و حدود پانزده سال دیگر کارهای متنوع و متعدد ادبی و هنری و پژوهشی در مهاجرت، زیستنِ بابرکتی برای محمدسرور رجایی رقم زد که گویا هیچ لحظه آن خالی از کار و تلاش نبود. این پُرکاری و اشتغال دایم به کار، امری است که اگر هم نایاب نباشد، نادر است...
🔻رجایی یک حلقه وصل نیرومند میان دو ملت همدل و همزبان بود. چه در زمان حیات و چه بعد از این درگذشت تلخ، جامعه ادبی و رسانهای ایران در نکوداشت او سعی بلیغی داشتند. انتشار این کتاب نیز در همین مسیر است...»
تحقیق: علی ناصری باغبادرانی
تدوین: فروغ زال
112صفحه
30هزار تومان
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴حکایت روح عظیم مؤمنانه
✍️حسن مجیدیان؛ روزنامه وطن امروز:
🔻اسم کتاب «آقا صادق» را میگذارم کتاب بیادعایی، کتاب کار، کتاب از پا ننشستن، کتاب رفتن و نماندن. مؤمن را هم در روایات با کمحرفی و کمادعایی و پرکاری ستودهاند. شهید این کتاب، همان مؤمن روایات است. خود کتاب هم در فرم و روایت، خالی از ادعا و بازیهای ادبی است. به دنبال این حرفها که باید طوری روایت کنیم تا خواننده جذب شود و پای یک کتاب بنشیند و کتاب را زمین نگذارد و... نرفته است.
🔺در آیینه نگاه همراهان شهید، با آدمی ساده و صمیمی اما شگفت مواجهیم. ساده از این جهت که شهید این کتاب در زمان حیاتش سرآمد و شناسا و یا سردار و از مسؤولان رده بالا نیست، بلکه نیرویی بسان نیروهای دیگر جهادگر در جبهه است اما شگفت از این نظر که همین صادق دشتی ساده و صمیمی با روحی بلند و همتی عالی، موتور محرکه جنبنده خستگیناپذیر جبهههاست. این حجم از کار و دوندگی و جربزه و جسارت، کار آدمهای معمولی مثل من و ما نیست، بلکه حاکی از روح عظیم مؤمنانهای است که بشدت به کار و اهدافش ایمان دارد، از پا نمینشیند، مشکلات را مانع نمیبیند، به دل خطر میرود، بیتعلق است، صافی ضمیر است، حواسش جمع است، خیلی هم جمع است که کل پول ۷ ماه کار در جبههاش را به ستاد آبادان بابت موتور امانتیای که دستش بوده و مفقود شده است، برمیگرداند و با دست و جیب خالی مرخصی میرود در حالی که حتی پول کرایه ماشین تا فیروزآباد را هم ندارد!
🔷بیشتر:
vatanemrooz.ir/newspaper/page/3602/8/255081/0
♦️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔷 آقای نخست وزیر
♦️ حسن کمالیان
🔻یکی از فعالیت هایی که برای من در واحد سمعی بصری حزب و تبلیغات سپاه مشترک بود، تهیه عکس از سفر مسئولان به مشهد بود. رجایی در دوران نخست وزیری به مشهد سفر کرد. از لحظه ای که شهید رجایی وارد فرودگاه مشهد شد همراهش بودم. با توجه به وضعیت جسمانی ام لنگان لنگان راه می رفتم و در همین حال سعی می کردم با شور و حرارت عکس هایم را از آقای نخست وزیر بگیرم.
🔻رجایی وقتی وضعیت مرا دید خنده ای روی لب هایش نشست. بعدها متوجه شدم او به یکی از پاسدارها گفته بود: به این بنده خدا بگید این قدر خودش رو اذیت نکنه.
🔻برخلاف دیگر شخصیت ها، رجایی سوار ماشین ویژه ای که برایش آماده کرده بودند نشد و هرچه به او اصرار کردند قبول نکرد. رجایی و بعضی از همراهانش، مسیر فرودگاه تا سطح شهر را سوار اتوبوس شرکت واحد شدند و رفتند. من هم با محافظ شهید رجایی، سید رضا شکری، از اعضای روابط عمومی سپاه و بعضی اعضای دولت، سوار اتوبوس شدم.
🔻بعضی از مردم متوجه حضور نخست وزیر در اتوبوس شده بودند و از او استقبال کردند. آنچه برای من جالب بود، برخورد رجایی با مردم از داخل اتوبوس بود. او در پارکابـی جلوی اتوبوس ایستاده بود و با الفاظ نوکرم، چاکرم، مخلصم جواب استقبال مردم را می داد. از رجایی خواستم به پارکابی عقب اتوبوس برود تا راه برای حرکت اتوبوس باز شود.
🔻رجایی بعد از نماز ظهر در حرم سخنرانی داشت و بسیار به مسئله حمایت از اقشار مستضعف جامعه در سخنرانی اش تأکید کرد. معمولاً هر کدام از مسئولان که به مشهد می آمدند، مهمان آستان قدس بودند. بعد از سخنرانی، رجایی و مسئولان دیگر برای صرف ناهار به دارالضیافه حرم رفتند و من هم با آنها همراه شدم. آن روز جمعیتی که حاضر شده بودند، بیشتر از زمان های دیگر بودند.
🔻سفره ای عریض و طویل در دارالضیافه انداخته بودند و نوع غذایش نسـب به غذاهای سایر پذیرایی ها شکیل تر و متنوع تر بود. من طوری نشستم که مقابلم آقای رجایی بود. آقای طبسی و آقای غفوری فرد، استاندار وقت خراسان هم دو طرف آقای رجایی نشستند. شهید رجایی کمی نان برداشت و خورد.
🔻آقای طبسی گفت: آقای رجایی چرا غذا میل نمی کنید؟ تولیت آستان قدس رو کرد به آقای چراغچی که مستخدم آنجا بود و گفت: برای آقای نخست وزیر غذا بکش.
🔻آقای غفوری فرد آمد غذا را بردارد که خودش بریزد، آقای رجایی ممانعت کرد. رجایی با لحن تندی گفت: من الان کلی راجع به قشر مستضعف و تهیدست جامعه حرف زدم، چطور پای این سفره بشینم؟!
🔻بعد از جایش بلند شد و سفره را ترک کرد. آقای طبسی هم دستور داد که سفره را جمع کنند و این جلسه به هم خورد.
📚 آقای کاف میم، خاطرات شفاهی حسن کمالیان، تحقیق و تدوین: رضا پاکسیما، ص ۶۷ – ۶۸
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴خانه دار مبارز» نقدوبررسی میشود
💢 با حضور استاد محمد خسروی راد
♦️«خانهدار مبارز» به قلم مرضیه ذاکری، خاطرات شفاهی سیدهاقدس حسینیان، از بانوان مبارز انقلاب اسلامی در مشهد مقدس را روایت میکند.
🕒 چهارشنبه ۲۷ مهر ساعت ۱۵
📍حسینیه هنر(شهید مدرس ۴ پلاک ۱۰)
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴به مناسبت پنجمین سالگرد شروع فعالیت انتشارات «راه یار»
♦️تا پایان مهر ماه، با 20درصد تخفیف و ارسال رایگان، میتوانید کتابهای «راه یار» را سفارش دهید
🔷حداقل سفارش: 50هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
02142795454
✅ @Raheyarpub