انتشارات راه یار
🎥معرفی و خوانش برشی از کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز» در برنامه تلویزیونی «به خانه برمیگردیم» 🔶برنا
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خوانش برشی از کتاب «دلهرههای آخرین خاکریز» در برنامه تلویزیونی «به خانه برمیگردیم»
🔶برنامه «به خانه بر میگردیم» که با رویکرد معرفی کتاب و فرهنگسازی، هفته کتابی را به بینندگان خود معرفی میکند، این هفته و از #یکشنبه 25 خردادماه کتاب #دلهرههای_آخرین_خاکریز که به زندگی جهادگر شهید محمدرضا شمسآبادی پرداخته را برای بینندگان خود معرفی و قسمتهایی از این کتاب را در طول هفته قرائت میکند.
🔴ساعت پخش برنامه: 16:40 | شبکه پنج
🔰 تهیه کتاب(سایت عماریار):
b2n.ir/raheyar
🔻غرفه «راه یار» در باسلام:
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️دکتر شریعتی و ساواک!
♦️دکتر #شریعتی گرچه در سخنرانیها و کتب خود، مشی اعتراض گونهای را در پیش میگیرد، ولی در مواجهه با ساواک طوری عمل میکند که کمتر دربند باشد. شما از مواجهه دکتر شریعتی با ساواک چه ارزیابیای دارید؟
🔷شریعتی در نخستین بازداشت و بازپرسی خود، رویهای را برمیگزیند که تا هنگام خروج از کشور در سال ۱۳۵۶ بر همان باقی میماند. او به هیچوجه در مقابل #ساواك به عنوان يك متهم تحت بازپرسی، اهل «قهرمان بازی» و گردنفرازی نیست. خود را کاملاً همراه و بلکه مطیع رژیم جلوه میدهد و به گونهای پاسخ میگوید که...
🔷امروز با نگاهی به گذشته میتوانیم آنها (مطهری و شریعتی) را مکمل یکدیگر در سوق دادن جامعه و اقشار تحصیل کرده دانشگاهی در مسیر حرکت انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) بدانیم.
📚برشی از کتاب «سیاست و تاریخ معاصر ایران»؛ مسعود رضایی شریفآبادی
🔰 تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️اولین بار چه کسانی چفیه بستند؟
🔷مروری بر کتاب «رسم جهاد» به قلم فاطمه سلیمانی ازندریانی(نویسنده و منتقد):
♦️همه ما بینهایت فیلم و سریال جنگی دیدهایم. اولین چیزی که در این فیلمها جلب توجه میکند چفیه دور گردن رزمندهها است. حتی اگر لباس نظامی به تن نداشته باشند، یک چفیه دور گردن دارند که آنها را از همه نظامیان دنیا متمایز میکند. تقریباً هم همیشه یک حالت تزئینی به نظر میرسد. شاید خیلی از ماها اصلاً لزوم استفاده از چفیه را ندانیم؛ چون معمولاً توی فیلمها کمتر کاربردش را دیدهایم.
♦️اولین کسانی که از چفیه استفاده کردند، جهادگران بودند. جهادگرانِ جهاد سازندگی. سنگرسازان بیسنگر. کسی نمیداند که اولین بار چه کسی از چفیه استفاده کرد. اما اولینبار بین بچههای جهاد بود. آنهایی که تصویر کار کردنشان را روی اسکناس بیستتومانی دیده بودیم...
♦️هر باغ گلی دارد و هر گل بویی. اما عده زیادی به هزار دلیل نامعلوم قصد ویرانی این باغ(جهاد) را داشتند و سرانجام پیروز هم شدند. آنها جهاد سازندگی را از مدل جهادی و مردمی خارج کردند و آن را تبدیل به مدل سازمانی و دولتی کردند؛ بدون اینکه به راندمان کار توجهی داشته باشند. جهاد سازندگی در ابتدا الگوی مدیریتی ویژهای داشت. نیازسنجی از جزء به کل و حل مسئله بدون دخالت مدیران بالاتر.
♦️الگوی مدیریتی و برنامه ریزی جهاد در سالهای ابتدایی شروع فعالیت، الگویی است که باید مجدداً بررسی شود و در نهادهای دیگر مورد بررسی قرار گیرد. کتاب «رسم جهاد» باید توسط دانشجویان رشته مدیریت مطالعه شود و سر لوحه فعالیتهای مدیران قرار بگیرد. ای کاش رسم جهاد، یک رسم ملی و فراگیر شود تا شاهد پیشرفت و توسعه در سطح گسترده و عظیم باشیم.
🔶متن کامل یادداشت:
mshrgh.ir/1084122
🔰 تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️ کارگری که سردار سازندگی شد| «دلهرههای آخرین خاکریز» از اولینها درباره شهدای جهاد است
♦️محمد اصغرزاده؛ نویسنده کتاب #دلهره_های_آخرین_خاکریز در گفتگو با خبرگزاری تسنیم:
🔶 #جهاد_سازندگی در طول فعالیت خود در دهه 60،به یک نهاد مردمی و به تعبیری یک دولت روستایی و مردمی تبدیل شده بود.بخش عمدهای از عمران و آبادانی روستاها،حل مشکلات اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی روستاییان در آن دوران،بدست نیروهای جهاد سازندگی صورت میگرفت.از این حیث پرداختن به جهاد سازندگی اهمیت دارد و محمدرضا شمسآبادی،یکی از شهدایی است که در این محیط رشد کرده و به شهادت رسیده است.
🔶شهید شمسآبادی به صورت کاملاً مبتدی و به عنوان یک کارگر در سال 60 وارد جهاد میشود و سال 63 به عضویت شورای مرکزی جهاد سازندگی درمیآید و سال 65 هم فرمانده گردان میشود.در واقع رشد و پیشرفت شهید در همین جهاد شکل میگیرد و از این جهت هم نمونه خوبی برای نشان دادن ساختار سالم جهاد سازندگی است.هدف ما از نگارش «دلهرههای آخرین خاکریز» معرفی جهاد به عنوان الگویی برای فعالیتهای مردمی است.
🔷مشروح گفتگو:
tn.ai/2287564
🔰 تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
⭕️ بزودی #تجدید_چاپ میشوند
🔷«تو شهید نمیشوی»؛روایتی از حیات جاودانۀ شهید جبهۀ مقاومت «محمودرضا بیضائی» است به قلم برادرش احمدرضا.چاپ بیستم پرفروشترین کتاب انتشارات راهیار بزودی منتشر میشود.
🔶«در مکتب مصطفی»؛به قلم جمال یزدانی،جستارى علمى درباره سیره تربیتى شهید مدافع حرم مصطفى صدرزاده،بهعنوان الگوی تربیت نیروی انسانی در تشکلهای مردمی است. این کتاب به چاپ هفتم رسیده.
🔷«دختر تبریز»؛ که هماینک به چاپ چهارم رسیده،خاطرات «صدیقه صارمی»،رزمنده و مربی پرورشی دهه شصت است که هدا مهدیزاد عهدهدار تحقیق و تدوینش بوده است.
🔶«مربای گلمحمدی»؛خاطرات مربیان پرورشی دهۀ شصت آذربایجانشرقی است.روحالله رشیدی تدوین این کتاب را برعهده داشته است.چاپ سوم این کتاب با طرح جلدی نو بزودی منتشر میشود.
🔷«سادهرنگ»؛خاطرات فرهنگی و هنری «مجید دلدوزی» است.این اثر حاصل نگارش غلامرضا قلیزاده است که به چاپ دوم رسیده.
🔶«نان سالهای جنگ»؛خاطرات زنان روستای صدخرو در پشتیبانی از جبهه و رزمندگان را روایت کرده است.محمود شمآبادی، تحقیق و نگارش این کتاب را که به چاپ دوم رسیده،برعهده داشته است.
🔰سفارش:
b2n.ir/raheyar
✅ @Raheyarpub
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«برخیزید»؛ به روایت آقای نویسنده
⭕️ #درباره_کتاب:
🔶 «سیدحمید شاهنگیان» از جمله هنرمندانی است که در واقعه خونین ۱۷شهریور 1357 حضور داشت و از همان زمان، معتقد بود که نباید اجازه داد که این اتفاق مهم از سوی رژیم پهلوی به فراموشی سپرده شود. با همین انگیزه بود که به تنهایی، سرود ۱۷شهریور را به یاد شهدای این واقعه تولید کرد.
🔶به همین ترتیب، او تنظیم و آهنگسازی بسیاری از سرودهای انقلابی نظیر «برخیزید ای شهیدان راه خدا»، «خمینی ای امام» و... را نیز برعهده داشته است. بعد از انقلاب و تا سال 1360 مسئولیت امور موسیقی صداوسیما را به عهده گرفت و در شرایط ملتهب آن دوران، شاهد چالشهای زیادی در عرصه موسیقی انقلاب بود. فضایی که خاطراتی مهم و شنیدنی دارد که بخشهایی از آن در کتاب «برخیزید» روایت شده است.
♦️ تهیه کتاب:
b2n.ir/raheyar
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🌹فاطمهآینهفاطمه
🌺صحن تو غرق بوی گلیاس میشود
اینجا حضور فاطمه احساس میشود
♦️ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر مبارک باد
✅ @Raheyarpub