🔴میخواهم مثل دکتر بهاروند شوم
✍️مهدیه نوزادی، دانشآموز پایه هشتم، مدرسه نوردخت، ناحیه دو مشهد مقدس؛ نگاهی به کتاب «سلولهای بهاری»:
♦️کتاب «سلولهای بهاری» کتابی است به روایت دکتر حسین بهاروند و نویسندگی آقای بهنام باقری. «سلولهای بهاری» کتابی است که هر شخصی که به علم علاقه دارد میتواند به مطالعه آن بپردازد. کتابی است که با خاطرات آقای بهاروند و موضوعات علمی میتواند چاشنی خوبی برای دانشآموزان باشد. در این کتاب به موضوع جذاب سلولهای بنیادی و دستیابی ایران به آن پرداخته شده است که یکی از مهمترین علمها در زیستشناسی است.
🔻این کتاب به ما دانشآموزان کمک میکند تا دایره اطلاعاتمان گسترده شود. من پس از خواندن این کتاب علاقهام به علم از قبل هم بیشتر شد چرا که با خودم گفتم من هم میتوانم مثل دکتر بهاروند بشوم...
🔹بیشتر:
instagram.com/p/Cir1vtbIOu-/
⭕️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
🔹انتشارات «راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔴برای قهرمان ایران
✍️آزاده جهاناحمدی؛ نگاهی به کتابهای نشر راهیار درباره خاطرات مردمی ایام شهادت حاج قاسم- ضمیمه قفسه روزنامه جامجم:
🔻اقوام ریشهدار در تاریخ و متمرکز در یک جغرافیا و خاک ویژگیهای مهم و دامنهداری دارند که به تثبیت هویت و اصالت ملی آنها منجر میشود. ازجمله داشتن قهرمانهای شجاع، دلیر و پاکباخته. مردانی که برای حفظ شرافت و کرامت مردم سرزمینشان لحظهای درنگ نمیکنند.
🔻قهرمانهایی محبوب و دوستداشتنی. ملت ایران حتی با وجود هجوم مدرنیسم هم بخشهای مهمی از هویتملی خود را حفظ کرده است. تکریم قهرمان برای ایرانیها همواره مهم بوده تا جایی که در این امر هرگونه اختلاف سیاسی و مذهبی را دور انداخته و یکپارچه به قهرمان ایرانی تعظیم میکنند.
🔻قاسم سلیمانی یکی از قهرمانان ملی و معاصر ماست. شجاعت، دلیری، خستگیناپذیری، ایمان به هدف و از همه مهمتر ارتباط عمیق با مردم از او شخصیتی منحصربهفرد ساخته است. قاسمسلیمانی را فقط در پارادایم انقلاب میتوان دید و تحلیل کرد. روایت هنری و دراماتیک از انقلاباسلامی به روایتی دقیق از قهرمانهای نهضت انقلاب نیاز دارد. روایت قهرمانهای نهضت نهتنها بدون روایت ملت قهرمان شدنی نیست، بلکه ظلم به قهرمان و ملت است...
🔹بیشتر:
jamejamdaily.ir/Newspaper/item/154362
✅ @Raheyarpub
12.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴«ایام» در نگاتیو تلویزیون
♦️کتابمجله فرهنگی- تاریخی «ایام»؛ روایتهای خاطرهانگیز مردمی از دهه اول انقلاب اسلامی در سبزوار؛ تلاشی است برای ثبت روزهای خدا در شهرهای ایران، مرکززدایی از حوداث و رخدادهای انسانساز، حراست از هویت تاریخی و انقلابی آحاد مردم و همچنین امیدآفرینی و انگیزهبخشی؛ چرا که «ایامالله»؛ نعمتهای خداوند و ذکر نعمت، امیدآفرین و انگیزهبخش است.
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴«به عشق بچههای تو دِه» منتشر شد|خاطراتی از معلمان نهضت سوادآموزی دهه شصت کاشان
https://tn.ai/2776328
♦️فرمان امام خمینی(ره) برای تشکیل نهضت سوادآموزی در سال ۵۸، فرآیند ریشهکنی بیسوادی در کشور را کلید زد. استقلال و عدم وابستگی در عرصههای مختلف سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی در اندیشۀ امام منشاء رفع سایر وابستگیها و استقلال فکری و هویتی بود...
🔻امام، زمینۀ رسیدن به این هدف را باسواد شدن عموم جامعه و سپس رشد فکری آنها میداند؛ به همین دلیل، فرمان سوادآموزی به مردم را بهصورت نهضت (قیام) و همافزایی مردمی و بدون قرطاسبازی ارگانها صادر میکند: «هرکس نوشتن و خواندن ابتدایی را آموخته باشد. برای این امر لازم است تمام بیسوادان برای یادگیری و تمام خواهران و برادران باسواد برای یاددادن بپاخیزید.»
🔻«به عشق بچههای تو دِه» حاصل 59ساعت مصاحبه با تعدادی از معلمان و آموزشیاران نهضت سوادآموزی دهه شصت در کاشان است.
تحقیقوتدوین: فاطمه بابایی
320صفحه
80هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴«نعمت جان» به چاپ پنجم رسید| دفاع مقدس به روایت صغری بستاک؛ پرستار جنگ
♦️کتاب «نعمت جان»؛ خاطرات شفاهی صغری بُستاک، پرستار و امدادگر دفاع مقدس در بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک را روایت میکند.
🔻صغری بُستاک، سال ۱۳۳۷ در اندیمشک متولد شده و فعالیتهایش را پیش از پیروزی انقلاب شروع کرده است.
🔻پس از انقلاب هم در نهادهایی همچون بنیاد مستضعفین، نهضت سوادآموزی، کمیته امداد و نهایتاً بیمارستان شهید کلانتری اندیمشک خدمت کرده. اواخر سال ۱۳۶۶ با دعوتنامهای از طرف تعاون سپاه در کنار امدادگری، مسئول گروه انصارالمجاهدين شد
🔹برشی از کتاب:
🔻پرستارها سرشان شلوغ بود و کسی نبود کمکم کند. تا آن موقع چنین کاری نکرده بودم. خیلی میترسیدم. زیرلب صلوات میفرستادم تا آرام شوم. به امام زمان(عج) توسل کردم. گازاستریل و قیچی و باند و پنس و بتادین و چند تا وسیله دیگر را برداشتم...
رفتم بالای سر مجروح. بهش گفتم:مجبوریم همین جا ترکش رو دربیاریم. نمیتونم بیهوشت کنم. تحمل درد رو داری؟
چشمهایش بیرمق بود. نگاهی انداخت بهم و گفت: آره... فقط درش بیارید... سینهام داره میسوزه.
تحقیقوتدوین: سمانه نیکدل
208صفحه
25هزار تومان
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴 «نان سالهای جنگ» به چاپ سوم رسید
🔺دشمن آمده بود خانه بسوزاند، اما زنان روستا دست روی دست نگذاشتند. شروع کردند به نان پختن برای جبهه، نان و کلوچه، آش و مربا و… هرچه از دستشان برمیآمد، دریغ نمیکردند. زنان روستایی خانه را میدان نبرد دیدند و خودشان را به میان مهلکه انداختند. زنان روستا هم پای مردانشان کار میکردند و جهاد. خواهری که سلمان هراتی در یکی از شعرهایش تصویر کرده است، یکی از هزاران زن روستایی است که برای رزمندگان دستکش میبافته یا شال گردن و کلاه.
🔺امام خمینی(ره)، بنیانگذار انقلاب اسلامی درباره عظمت کار این زنان گفته است: «من وقتی که در تلویزیون میبینم این بانوان محترم را که اشتغال دارند به همراهی کردن و پشتیبانی کردن از لشکر و قوای مسلح، ارزشی برای آنها در دلم احساس میکنم که برای کسی دیگر نمیتوانم آنطور ارزش قائل شوم. آنها یک کارهایی که میکنند که دنبالش توقع اینکه یک مقام یا یک پستی را اشغال کنند، با یک چیزی از مردم خواهش کنند؛ هیچ این مسائل نیست، بلکه سربازان گمنامی هستند که در جبههها باید گفت مشغول جهاد هستند.»
🔺«نان سالهای جنگ» خاطرات زنان روستای صدخرو سبزوار در پشتیبانی از جبهه و رزمندگان را در ۱۶ فصل روایت کرده است و بخش پایانی کتاب نیز به تصاویر زنان جهادگر و شهدای این روستا اختصاص دارد.
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
💠مسابقه کتابخوانی «به اضافه مردم»
♦️ویژه اعضای ستادهای نمازجمعه استان بوشهر
🔷کتاب «به اضافه مردم»، به استناد تجربیات ارزنده تاریخ انقلاب اسلامی، در ۱۰ فصل به بررسی ۱۰قاعده اساسی در کار فرهنگی و تشکیلاتی پرداخته و در هر فصل، مثالهایی هم که از خاطرات و تجربههای عینی افراد گرفته شده، جهت کاربردی شدن این قواعد آورده شده است.
🔶از کتاب:
🔺وقتی از مردم حرف میزنیم از عناصر آگاه، مسئول، فعال، صاحب حق انتخاب و مؤثری حرف میزنیم که اگر نباشند، اساساً هر طراحی و تدارکی در هر عرصه و ساحتی، پوچ و بیمعنا و بینتیجه است.
🔻این را از کجا یاد گرفتهایم؟از «جمهوری اسلامی»، بزرگترین تحول اجتماعی و سیاسی زمانه ما، وقتی قرار شد از آسمان به زمین بیاید و جامعه را مدیریت کند، چنین مدلی را برای خود برگزید؛ «جمهوری اسلامی؛ نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد».
در دهه نخست انقلاب اغلب عرصههای مدیریت کشور چنین ویژگی ممتازی داشت و مردم، به معنای واقعی کلمه در اداره امور «نقش» داشتند. کار فرهنگی نیز همینگونه بود.»
⭕️سفارش کتاب با تخفیف 20درصد:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
basalam.com/raheyar
✅ @Raheyarpub
🔴آیین خوانش کتاب «حوض خون» و تجلیل از مقام بانوان ایثارگر برگزار میشود
🔹با حضور:
🔺فاطمهسادات میرعالی؛ نویسنده
🔺زهرا ملکنژاد و صغری بستاک؛ راویان
🔺نغمه مستشار نظامی؛ شاعر
🔸دوشنبه؛ 11 مهر | ساعت 9
🔸دانشگاه پیام نور مرکز شرق تهران
✅ @Raheyarpub
🔴«هیرمان» در خرمآباد رونمایی شد
♦️سامان سپهوند؛ مدیر حوزه هنری لرستان در مراسم رونمایی:
🔺زمانی که گروهها و گروهکها در جای جای ایران به منظور جداسازی بخشی از خاک ایرن ورود کردند، حضور مردم و تودههای مردم قائله را جمع کرد، دوران جنگ تحمیلی، وقتی کار به دست نیروهای مردمی افتاد عملیاتی چون فتحالمبین، بیتالمقدس رقم زده شد، بعد از جنگ نیز هر زمان که فتنهای رقم خورده تودههای مردم با حضورشان آن را ختم به خیر کردهاند.
به نظر میرسد اگر قرار باشد سرگذشت و تاریخ این ملت و فراز و نشیبهای این مردم را بنویسند باز این ملت هستند، که باید بنویسند.
🔺اگر تودههای مردمی و جریانات مردمی پای کار ثبت و نگارش تاریخ انقلاب، نوشتن خاطرات شهدا، رزمندگان، ایثارگران و انقلابیون باشند از این وضعیتی که قرار داریم خارج میشویم.
برای نگارش خاطرات شهدا و تاریخ انقلاب باید به خود مردم رجوع کنیم و مردم پای کار باشند. مردم باید تاریخ رشادت فرزندانشان،همسرانشان، پدرانشان را بنویسند که غیر از این چارهای نیست..
ibna.ir/fa/gozaresh_poosheshi/325906
🔷کتاب «هیرمان» خاطرات مردم لرستان از روزهای شهادت حاج قاسم به قلم رعنا مرادینسب منتشر شده است.
«سردار گیلهمردان»، «شروهای برای حبیب»، «بر شانههای کارون»، «سردار سربدارها»، «حافظ دلها»، «یزله بر دجله»، «سلیمانیها» و «ابرقدرت خداست»، عناوین پیشین انتشارات «راه یار» هستند که درباره روایتها و خاطرات مردمی شهرهای مختلف از ایام شهادت حاج قاسم و ابومهدی المهندس منتشر شده است.
⭕️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴روایت عشق و جانفشانی زنان اندیمشکی در «حوض خون»
✍️حجت الاسلام محمدحسین انصاری، فعال فرهنگی و طلبه حوزه علمیه قم:
🔻از ویژگیهای خوب این کتاب، زاویهای است که به جنگ پرداخته است؛ بیشتر خاطرات و کتابهای دفاع مقدسی معمولا به عملیاتها و مردان جنگ پرداختهاند نه به حوادث پشت جبهه و زنان جنگ، در این کتاب نه از عملیاتها گفته شده و نه از مردان جنگ، از کسانی گفته شده است که نه در میدان جنگ بودند و نه البته کارشان کمتر از مردان جنگ بوده است. زنانی که فقط شنیده بودیم در پشت جبههها کارهایی انجام میدادند و لباسهایی شُستشو میدادند، ولی وقتی این کتاب را مطالعه کردم فهمیدم آنچه فکر میکردم، با آنچه خواندم، چقدر فرق میکند و حال آنچه در این کتاب میخوانم، با آنچه که این زنان لمس کردهاند، چقدر فرق میکند...
🔻چه مقدس است خاک آن رختشویخانه که خون و گوشت و استخوان جانبازان و شهدا در آن به یادگار مانده است و چه فداکاریهایی که مادران و زنان اندیمشکی کردهاند. این خاک و این مکان میتواند نماد و الگویی بزرگی برای جوانان و زنان دنیا شود که میتوان با تمام مشکلات، در کنار هم بود ....
🔹بیشتر:
shabestan.ir/detail/News/1220412
✅ @Raheyarpub
🔴در میانه دو خاطره
✍️پونه فضائلی - ضمیمه قفسه کتاب روزنامه جامجم:
🔻اعتراف میکنم که این کتاب را با اشک خواندم. برای امثال من که کودکی و نوجوانیمان را در دهه۶۰ گذراندهایم این کتاب فارغ از اینکه به لحاظ شکل و نکات فنی چه نقاط ضعف و قوتهایی دارد، سراسرش یادآوری خاطرات بود. گویا حین خواندن اتفاقاتی که برای این گروه رخ داده بود، صدا و تصویرهایشان برایمان جان میگرفت و حواسمان را پرت میکرد به سی و چند سال پیش.
🔻مادر برام قصه بگو درواقع عنوان سرودی است که در اواخر دهه۶۰ و سالهای پایانی دفاعمقدس توسط یک گروه سرود از شهرستان آباده اجرا شد. این سرود و خوانندگانش خیلی زود معروف شد و این شهرت ماجراهایی را به دنبال داشت.
روایت این کتاب گویای مراحل شکلگیری یک کار فرهنگی موفق در دورانی خاص از تاریخ کشورمان است. با خواندن این اثر علاوهبر روند کار و تلخیها و شیرینیهای آن، با فضای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی آن دوره نیز آشنا میشویم. همچنین مناسبات فردی و اجتماعی اعضا و بازخورد رفتارها و کنشها را در جامعه و بسیاری جزئیات دیگر از زندگی در سه دهه پیش را میبینیم...
💠بیشتر:
jamejamdaily.ir/Newspaper/item/155152
⭕️سفارش کتاب:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴آهنگ برخاستن یک ملت
✍️فاطمه شایانپویا؛ ضمیمه قفسه کتاب روزنامه جامجم:
🔻محصولات بیشمار دیداری، شنیداری و نوشتاری در موضوع انقلاب را دیده، شنیده و خواندهایم اما معدود بودهاند مواردی که از زاویهای نو به مسأله بپردازند. «برخیزید» تنها یک کتاب خاطره و تاریخنگاری نیست. یک هویت است؛ هویت یک انسان، یک محله، یک شهر و یک فرهنگ.
🔻برخیزید به قاعده هزاران برگه نت موسیقی، سیری آهنگین و خوشنوا در سیر یک آرمان در خود نهفته دارد. روایت کتاب با وجود سیر خطی در محور زمان، با بیانی شیوا و روان و به قلم توانمند روحا... رشیدی در ۲۰۸صفحه نگارش شده است...
🔹بیشتر:
jamejamdaily.ir/Newspaper/item/155153
⭕️سفارش کتاب:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub