🔷«فراریها» رونمایی میشود
⭐ با حضور: خانوادههای محترم شهدای مدافع حرم و آقای حسین زاده مدیر کل محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی
🕒 یکشنبه هشت آبان ساعت ۱۵
📍 مشهد شهید مدرس ۴ پلاک ۱۰ حسینیه هنر
✅ @Raheyarpub
13.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕تقدیم به شهید دانشآموز آرشام سرایداران
🔺️کار مشترک حسینیه هنر شیراز و یزد
@yazde_ghahraman
✅ @Raheyarpub
🔴«سلام بچهها» رونمایی میشود
♦️تاریخ شفاهی شکلگیری و گسترش مجله سلام بچهها
♦️با حضور:
🔹مهدی خوجهگی؛ محقق و نویسنده کتاب
🔹محمد حمزهزاده؛ مدیر سابق بنیاد ملی کتاب
🔹سید سعید هاشمی؛ از راویان کتاب و سردبیر مجله سلام بچهها
🔹علی جانباز؛ مدیر حوزه هنری کودکانونوجوان
🔹میثم رشیدی مهرآبادی؛ مجریکارشناس
🔻چهارشنبه ۱۱ آبان | ساعت 14:30
🔻خانه کتاب و ادبیات ایران-سالن عاشوری(خیابان انقلاب، بین فلسطین و برادران مظفر جنوبی،شماره ۱۰۸۰، طبقه منفی یک)
🔷پخش زنده:
aparat.com/khaneketab/live
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
⬜️ضمن تسلیت به مناسبت حادثهٔ دلخراش شیراز که باعث به خون غلتیدن زنان و مردان سرزمینمان شد، برای سلا
🔴«مادر ایران» در «همشهری»
newspaper.hamshahrionline.ir/id/175260
🔷کتاب «مادر ایران» به قلم نورالهدی ماهپری، روایتی داستانی از زندگی پرفراز و نشیب عصمت احمدیان، مادر شهیدان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی است
🔹 خانم احمدیان که ازجمله بانوان فعال در ستاد پشتیبانی دفاع مقدس اهواز بود، پس از جنگ، بهصورت جدی وارد فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی میشود، بهطوریکه او امروز یکی از بانوان تأثیرگذار و الگو در اهواز است و همچنان در 75سالگی، علاوه بر امور خیریه، با پیگیریهای فراوان، به دنبال کارآفرینی و ایجاد شغل برای مردم است.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴سفر به سرزمین گلِ جادو
🖌حسام آبنوس؛ درباره کتاب «در میان سرخپوستها» نوشت:
♦️اصلیترین اتفاقی که بعد از پایان کتاب برایم افتاد، نوعی افسوس بود. افسوس خوردم که چرا با گذشت سی سال از انقلاب (زمانی که این سفر اتفاق افتاده سی و یک سال از پیروزی انقلاب گذشته بود) هنوز ما در شیوه مواجهه با جهان و کشورهای همسو دچار سرگشتگی و بیهدفی هستیم.
🔺این کتاب نشان میدهد غیر از سیاست، حوزههای دیگری هم وجود دارد که میتوان در آنها کنشگر بود و اتفاقا اثر داشت. این کتاب نشان میدهد اگر فعالیت دانشجویی در امور سیاسی خلاصه نشود نقشآفرینی دانشجویان ضریب بیشتری پیدا میکند و میتوانند اثرگذار باشند.
🔹متن کامل این یادداشت را از اینجا بخوانید:
https://b2n.ir/evav2
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴«بچههای مسجد بلال» منتشر شد
♦️تجربهنگاری پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد در سرگذشتپژوهی شهدا
🔹 محوریترین نهاد مردمی بر بستر مساجد، «پایگاه بسیج» است.
اگر بخواهیم بسیار ابتدایی محاسبه کنیم، بیش از ده میلیون نفر در این چهار دهه در پایگاههای بسیج بهنحوی مسئولیت داشتهاند. اما تابحال یک کتاب که حتی برای ما روایت کند که در این نهاد اجتماعی برآمده از انقلاب اسلامی چه میگذرد، تولید نشده است. بسیجی تنها با روایت سیدمرتضی آوینی در دل جنگ هشت ساله دیده شده است...
🔹پایگاههای بسیج منتظر ابلاغیهها و بالادستیها نماندهاند و خودشان در آنجا که حس میکردهاند اولویت ولی و مردم بوده است ورود کردهاند و تجربیاتی را رقم زدهاند. پهنه موضوعات در بسیج مستضعفین بسیار زیاد است و این ما را به ضرورت نهضت روایت بسیج در چهار دهه گذشته میرساند.
🔹«بچههای مسجد بلال» قصه پرغصهای دارند. گروهی که به صورت خودجوش به ضرورت پایگاهنگاری و مسجدنگاری با محوریت سرگذشتپژوهی شهدای پایگاه، مسجد و محله میافتند. کار را هم جلو میبرند و در این مسیر دستخوش اتفاقات و حوادث بسیاری میشوند.
🔹در این کتاب تلاش شده است تا زمانه و زمینه پایگاه بسیج مسجد بلال مشهد با محوریت مناسبات بین مسجد، محله، شرایط کلان کشور مورد بررسی قرار گیرد. در فصل انتهایی کتاب هم بر تجربه شهیدپژوهی پایگاه بسیج که در اوایل دهه 1390 انجام شده است تمرکز کردهایم...کتاب «بچههای مسجد بلال» اولین تلاش برای آغاز یک نهضت در این حوزه است.
تحقیقوتدوین: نوید ظریف کریمی
192 صفحه
60هزار تومان
♦️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴اگر ایران سوریه می شد...| ساره فقط چهار سالش بود
🔻یکی از کتابهای مستندی که نشان میدهد، سوریه چگونه به حال و روز امروز جنگزده خود تبدیل شد، کتاب «اینجا سوریه است» نوشته زهره یزدانپناه قرهتپه است که خرداد سال ۱۴۰۰ توسط انتشارات راهیار منتشر شد. مولف کتاب پیشرو که اولین زن ایرانی نویسنده، پژوهشگر و مستندساز است که برای نگارش کتاب، عازم کشور سوریه شد و برای نگارش آن، چندمرتبه به استانها و شهرهای مختلف سوریه سفر کرد. روایتهای کتاب پیشرو به ترتیب زمانی، به طور جداگانه و در دو بخش مرتب شدهاند. بخش اول، خاطرات سفر سال ۲۰۱۷، مصادف با پاییز و زمستان ۱۳۹۶ و بخش دوم، وقایع سال ۲۰۱۸ مصادف با تابستان ۱۳۹۷ است که به نگارش درآمده است.
🔻یکی از بهانههای مرور اینکتاب در اینروزها، شعار جعلی و دروغین «زن، زندگی، آزادی» است که تا امروز عدهای را فریب داده است. کتاب «اینجا سوریه است» درباره زنان است و بد نیست با تورق آن ببینیم اگر اغتشاشگران بهعنوان پیادهنظام صهیونیسم جهانی موفق به هرج و مرج بیشتر شده و جاده تجزیه ایران را برای اسرائیل و آمریکا باز میکردند، ایران بنا بود تبدیل به چه جایی شود!
🔹در ادامه دو روایت از روایتهای اینکتاب را میخوانیم؛
mehrnews.com/news/5621237
♦️سفارش با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴«راه یار»؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
🔷پرونده ویژه قفسه کتاب روزنامه جامجم درباره انتشارات «راه یار»
🔹یاسر عسگری؛ مدیر انتشارات:
🔻یکی از اتفاقات مهمی که دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب(حسینیه هنر) توانست انجام بدهد تزریق خون تازه و گشودن افقهای جدید و رویکردهای تازه در حوزه تاریخ شفاهی و مستندسازی است. با تشکیل واحد تاریخ شفاهی دفتر مطالعات و راهاندازی ۱۵دفتر شهرستانی، سرمایهگذاری و آموزش و تربیت محققان و پژوهشگران شهرستانی، اتفاقات بزرگی در آینده خواهد افتاد.
🔺 مجموعه دفتر مطالعات در پروژههای ضربتی مانند ایام تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی و فعالیت گروههای جهادی در مبارزه با ویروس کرونا، تجربیات خوبی کسب کرد و در هر دو مورد، پنج شش عنوان کتاب ـ به صورت ضربتی ـ منتشر کرد و به لطف الهی و استمرار و استقامت دوستان، ما ثمرات این خون تازه و میدان دادن به استعدادهای تازه نفس را در آینده بیشتر خواهیم دید...
🔺الان حدود ۹۰درصد فعالیتهای انتشارات راه یار، نشر آثار در زمینه خاطرات شفاهی و تجربهنگاری فعالان حوزههای مختلف است؛ فعالان پیشرفت و اقتدار، جهادسازندگی، جهاد دانشگاهی، مربیان تربیتی، نهضت سوادآموزی، شرکتهای دانشبنیان، صنعت و پیشرفت، هنر انقلاب، مساجد انقلاب و... با توجه به کارهایی که منتشر شده و کارهایی که در دست تدوین داریم، میتوانیم ادعا بکنیم که انتشارات راه یار، ناشر فرهنگ و اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی است...
🔹ادامه:
jamejamdaily.ir/?nid=6344&pid=4&type=4
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴اگر ایران سوریه می شد...| ساره فقط چهار سالش بود 🔻یکی از کتابهای مستندی که نشان میدهد، سوریه چگو
🔴ساره فقط چهار سالش بود
♦️روز عید فطر بود؛ سال ۲۰۱۵. برای همین، من و ساره و سعده، سهتایی به خانه پدرم رفته بودیم. آنموقع ساره چهارساله و سعده هم هفتساله بودند. خانه پدرم نزدیک بود، برای همین زود برگشتیم. مادر همسرم میخواست برای عیددیدنی به خانه خواهرش برود. ساره به مادربزرگش گفت: «من هم میخواهم با شما بیایم.» مادربزرگش گفت: «نه خانم، من میخواهم خودم تنها بروم. فردا تو با مادرت برو.» این را گفت و رفت. ساره و سعده هم به طبقه بالای خانه خودمان رفتند. بعد سهتایی به بالکن رفتیم. بسته چیپس را باز کردیم و نشستیم به خوردن...
🔻ساره مشغول بازی شد. سعده هم لبه بالکن نشست. با کنجکاوی داشت پایین را نگاه میکرد. به سعده گفتم: «بیا پیش من روی صندلی بنشین.» همان موقع بمباران شروع شد. یکی از بمبها به طبقه اول خانهمان اصابت کرد. یکآن پاهای سعده و دستهای من مجروح شدند. ساره هم همانموقع سر جایش افتاد. سر و تمام بدنش پر ترکش شده بود و عین فواره ازش خون میرفت. ساعت چهار بعدازظهر بود. ساره قد کوتاهی داشت و ریزه بود. آن روز هم لباس سبزی تنش کرده بود. دو ساعت قبل از آن، عمه ساره با موبایلش از او عکس گرفته بود؛ در طبقه دوم، یعنی در همان محل زخمیشدنش.
🔻توی بیمارستان، همه به من میگفتند ساره را دارند عمل میکنند. سعده خیلی ترسیده بود. همهاش گریه میکرد و درباره ساره میپرسید. دکترها بعضی از ترکشهایش را از بدن من و سعده درآوردند، اما چندتایی را که توی استخوان مانده بود نمیتوانستند در بیاورند. چون امکانات هم نبود، همانروز پانسمان کردند و از بیمارستان مرخص شدیم...
🔻هوا تاریک بود که دیگر به خانه برگشتیم. دیدم در باز است و همه همسایهها و خانواده توی خانه نشستهاند و گریه میکنند. باز هم میگفتند ساره شهید نشده، تا اینکه حلیمه، عمه همسرم آمد جلو و خبر شهادت را داد. میگفتند بین راه شهید شد و اصلا زنده به بیمارستان نرسیده بود. ساره فقط چهار سالش بود. هرچه گریه میکردم، اما باز انگار ته دلم سوز داشت.
🔻دوسال بعد از شهادت ساره، نبله آزاد شد. شب قبلش خیلی برای پیروزی سربازها دعا کردیم. صبح که از خواب بیدار شدیم، شنیدیم سربازها و نیروهای رزمنده دارند وارد نبل و الزهرا میشوند. من و سعده جلوی در خانه برنج میپاشیدیم جلوی پایشان. سربازها و رزمندههای سوری، ایرانی، افغانستانی، همه با خوشحالی وارد نبل میشدند و ما انگشتانمان را به علامت پیروزی نشانشان میدادیم. همهمان خیلی خوشحال بودیم...
📚 اینجا سوریه است؛ صدای زنان راوی جنگ| زهره یزدانپناه
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
هدایت شده از انتشارات راه یار
🔴«سلام بچهها» رونمایی میشود
♦️تاریخ شفاهی شکلگیری و گسترش مجله سلام بچهها
♦️با حضور:
🔹مهدی خوجهگی؛ محقق و نویسنده کتاب
🔹محمد حمزهزاده؛ مدیر سابق بنیاد ملی کتاب
🔹سید سعید هاشمی؛ از راویان کتاب و سردبیر مجله سلام بچهها
🔹علی جانباز؛ مدیر حوزه هنری کودکانونوجوان
🔹میثم رشیدی مهرآبادی؛ مجریکارشناس
🔻چهارشنبه ۱۱ آبان | ساعت 14:30
🔻خانه کتاب و ادبیات ایران-سالن عاشوری(خیابان انقلاب، بین فلسطین و برادران مظفر جنوبی،شماره ۱۰۸۰، طبقه منفی یک)
🔷پخش زنده:
aparat.com/khaneketab/live
✅ @Raheyarpub
انتشارات راه یار
🔴«محمدسرور» منتشر شد| زندگینامه خودگفته «آوینی افغانستان» با مقدمه محمدکاظم کاظمی 💠از مقدمه محمدکاظ
🔴ایده خونشریکی «محمدسرور»
💠گزارش روزنامه فرهیختگان درباره کتاب تازه منتشرشده «محمدسرور»:
♦️مرحوم محمدسرور رجایی با طرح ایده «خونشریکی» وجه جدیدی از اشتراکات فرهنگی میان دو ملت ایران و افغانستان را پیش چشم مردم دو ملت گشود. اگر پیش از این، تأکیدات عمدتا روی مفاخر فرهنگی و تاریخ مشترک بود، او در گامی جدید، به معرفی شهدایی پرداخت که برای حفاظت از دو ملت، در خاک همسایه جنگیدند و در گمنامی به شهادت رسیدند. شهدایی مانند احسان پارسی که در نیمروز افغانستان، منطقهای هممرز با سیستانوبلوچستان، به شهادت رسیده بود.
🔻رجایی در زندگینامه خود از دوران کودکی خود در افغانستان میگوید. هرچند نوشتهها به صورت گذرا از وقایع میگذرند و اشارهوار به موضوعات مختلف میپردازند، اما از همین متن کوتاه میتوان همسایه شرقی را بیشتر شناخت. درباره افغانستان آنچه بیشتر منتشر شده، روایتهای تاریخی خشک است، اینکه فلان حاکم آمد و فلان حکومت رفت... کمتر اثری است که در قالب تاریخ شفاهی و از زبان مردم، وقایع افغانستان را به تصویر بکشد. از این منظر کتاب «محمد سرور» تلاشی ستودنی است...
🔻کتاب «محمدسرور» داستان مختصری است از زندگی مردی که در روز استقلال افغانستان متولد شد و انگار این تقارن، در سرنوشت او نیز بیتأثیر نبود. او همواره برای استقلال و موفقیت کشورش جنگید، نوشت و خسته نشد و به قول محمدکاظم کاظمی، زیستی با برکت داشت. جای او همواره در میان کسانی که دل در گرو ایران فرهنگی دادهاند، خالی است...
🔷بیشتر:
farhikhtegandaily.com/news/75284
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴 12خبیثی که حاج قاسم را عاصی کردند!
🔷شهید «قاسم سلیمانی» به منطقه «الحاضر» آمده بود؛ رفتیم دیدنش. با حاج قاسم سلام علیک کردم، حاجی پرسید:
بچه کجایی؟
_ مشهد.
_ کِی اومدید؟ با کی اومدید؟
_ حاج آقا! احتمالاً شما ما رو میشناسید. من یکی از همون دوازده نفری هستم که برای سوریه آمدن خیلی تقلا کردیم و نامه زدیم.
_ همون دوازده نفر خبیث؟! (اولین بار حاجی این اسم را روی ما گذاشت) اون دوازده نفر خبیث شما هستید؟ شماها من رو بیچاره کردید. چه مارمولکهایی هستید شما، تلفن اون آدمها رو از کجا پیدا میکردید؟ کسانی به خاطر شما به من زنگ میزدند که من اگر میخواستم ببینمشون یک هفته طول میکشید با دفترشون هماهنگ کنم! بعد به موبایل من زنگ می زدند که آقا برای چی این دوازده نفر رو نمیفرستی سوریه؟ دیگه از مسئولین کسی نبود که زنگ نزده باشه. فقط آقا به من زنگ نزدند! واقعاً خبیث هستید که هر کسی رو دیدید زیرآب ما رو زدید!
حالا خدا رو شکر همه چیز تمام شده و ما اینجا هستیم.
دمتون گرم ولی شما پدر من رو درآوردید!
وقتی پیش بچهها برگشتم سریع گفتم: «حاج قاسم ما رو میشناسه. به ما میگه: آن دوازده نفر خبیث!» همگی با این حرف حاج قاسم حال کردیم. لاتی داشت برایمان!
🔸 farsnews.ir/news/14010809000493
📚 چخ چًخیها؛ خاطراتی از نشاط و شوخطبعی در زندگی و جهاد شهدای مدافع حرم مشهدی | ناصر جوادی
♦️سفارش آنلاین با تخفیف20درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
instagram.com/raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub