9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش خبرگزاری صداوسیما از آیین رونمایی کتاب «بر مدار مزار»
🔸آیین رونمایی کتاب «بر مدار مزار؛ روایتهایی از زائران مزار حاج قاسم سلیمانی» با حضور خانم فروغ زال؛ نویسنده کتاب، خانم سیده فاطمه مطهری، مدیر نشر مکتب حاج قاسم، دکتر صابر جعفری؛ استاد جامعهشناسی دانشگاه علامه طباطبایی و خانم سمیه جمالی؛ مجریکارشناس به میزبانی کتابفروشی بهنشر(تهران) برگزار شد.
🔷مشروح:
irna.ir/news/85045335
♦️سفارش آنلاین:
raheyarpub.ir
🔸ادمین(ایتا):
@raheyar97
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub
🔴ویژگی دکتر بهاروند تعبیر الگوی بومی اسلامیانقلابی بود
💢کتاب بسیار پیشرو است
♦️نشست نقدوبررسی کتاب «سلولهای بهاری»؛
🔷بهنام باقری؛ محقق و نویسنده کتاب:
🔻 مهمترین چالشی که وجود داشت عدم آشنایی و نبود نمونه اولیه بود که برای ما حالت آزمون و خطا را در کار به وجود میآورد، مخصوصاً اینکه تلفیق مباحث علمی با خاطره نگاری کار سختی بود و مادر ابتدای کار تلاش کردیم که خاطره نگاری مباحث علمی و پیشرفت سلولهای بنیادی را داشته باشیم اما پس از آن دیدیم که خاطرات دکتر بهاروند هم خوب است و تلفیق این دو را انجام دادیم. به نظرم این کار خوب از آب درآمد...
کتاب سه ساحت متفاوت دارد ابتدا بحث خانواده و همسرداری و دیگری زندگی دکتر بهاروند که میتواند الگویی برای همه باشد برای مثال ساحت علمی کتاب است که مربوط به دانش آموزان و دانشجویان هستند که میتوانند از زیر صفر شروع کنند و به مدارج بالا برسند.
🔷خانم دکتر زهرا ابوالحسنی؛ منتقد؛
🔻کتاب سوژه خوبی دارد و حوزههای مختلف علم و فناوری به لحاظ سوژههایی که ما داشتهایم خوب بوده است. از لحاظ ویژگیهای فردی که محور روایت است؛ دکتر بهاروند فردی است که خیلی نخبه نیست در عین حال که برترین دانشمند ما در عرصه علمی هستند اما از لحاظ شخصیتی و توصیفاتی که خودشان دارند خیلی این برتری را نمیبینیم و حتی در قسمتی از کتاب خطاب به دخترشان اشارهای دارد که ایران جایی نیست که نخبگان جمع شوند و جایی است که باید تا سر حد مرگ کار کرد؛ این اتفاقی است که ویژگی برتری این سوژه است...
🔸بیشتر:
mehrnews.com/xZPgV
#بخش_اول
⬜️ raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارش خبرگزاری صداوسیما از رونمایی کتاب «جولان جوانمرد»
🔸آیین رونمایی کتاب «جولان جوانمرد؛ تاریخ شفاهی دکتر احمد خالدی» با حضور دکتر سعید جلیلی، محمدعلی زمانیان، نویسنده کتاب، محمدمهدی رحیمی، محقق کتاب و خانواده و جمعی از همکاران مرحوم خالدی در خانهاندیشهورزان ایران برگزار شد.
💠 کتاب «جولان جوانمرد»؛ تاریخ شفاهی دکتر احمد خالدی؛ معاون وزیر نفت، معاون وزیر بازرگانی، معاون اقتصادی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و.... را به قلم محمدعلی زمانیان روایت میکند.
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
⬜️ raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴 روایت دراماتیک تاریخ شفاهی مبارز انقلاب در «خون میگذشت»
💢هادی لطفی، نویسنده کتاب «خون میگذشت» در گفتگو با روزنامه همشهری:
🔻حاجمحمدآقا رسولزاده در شهر کاشان، فرد شناختهشده و معروفی بوده است و من هم مثل بسیاری از اهالی این شهر از دوران کودکی و نوجوانی و از زبان پدرم درباره حاجمحمدآقا رسولزاده زیاد شنیده بودم. همیشه حرفش در میان قدیمیهای کاشان بوده و هست؛ از طرفی، همسایه یکی از اقوام ما هم بوده است... سال 1393به جمع اعضای دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی کاشان پیوستم و قرار شد درباره افراد شاخص شهر کاشان در دوران انقلاب اسلامی تحقیق و کار کنیم. در صدر فهرست، نام حاجمحمدآقا رسولزاده قرار داشت...
اغلب مصاحبهشوندهها به یک خاطره و موضوع مشترک درباره حاجمحمدآقا رسولزاده اشاره میکردند و آن هم، ماجرای قتل«سلیمان برجیس» بهایی در کاشان بود. در آن واقعه حاجمحمدآقا رسولزاده به همراه 7نفر دیگر نقش داشتند که ماجرای آن طولانی است و در جریان دادگاه ویژه این قتل، اغلب علمای دینی از حاجمحمدآقا رسولزاده و آن 7نفر دیگر حمایت میکنند و آنها سرانجام از زندان آزاد میشوند. بیشتر مصاحبهشوندهها به این موضوع اشاره میکردند...
اگر بخواهیم کتابهای تاریخ شفاهی در میان مخاطبان عمومی هم برای خود جا باز کنند، باید نوع تازهای از آن، یعنی«تاریخ شفاهی دراماتیک» را مدنظر داشته باشیم و من در کتاب «خون میگذشت» سعی کردم با رویکرد تاریخ شفاهی دراماتیک بنویسم.
🔸بیشتر:
newspaper.hamshahrionline.ir/id/188365
✅ @Raheyarpub
🔴رونمایی از دو کتاب «در آغوش هور» و «مقام محمود» همزمان با جشن میلاد کریم آل طه(ع)
🔹«در آغوش هور»؛ خاطرات شهید غلامرضا پروانه را به روایت خانواده و همرزمان و به قلم هادی برادران فیروزآبادی روایت میکند.
🔹«مقام محمود» هم گزیدهخاطرات جهادگر شهید محمود بیاری، از شهدای دفاع مقدس را به قلم سیدسعید آریانژاد روایت کرده است
🗓 چهارشنبه ۱۶ فروردین
🕗 ساعت ۲۰
💢آستان مقدس شهیدان سبزوار
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
⬜️ raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
💢 منتظرتان هستیم...
♦️در غرفه انتشارات راهیار
در سیامین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم منتظرتان هستیم
🔺تهران، مصلی امام خمینی(ره)، رواق شرقی (بخش کتاب)، غرفهی ۵۲/۳
🔺تا ۲۶ فروردین ماه
🔻از ساعت ۱۷ الی ۱ بامداد
💠 انتشارات راهیار؛ ناشر فرهنگ، اندیشه و تجربه انقلاب اسلامی
⬜️ raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴روایتی کودکانه و جذاب از حاج قاسم
✍️عاطفه محمدباغبان| روزنامه ایران:
«مردی که زبان کبوترها را میدانست»، داستانی است که یکی از خدمات شهید سلیمانی را به زیبایی برای کودکان روایت میکند. این کتاب، روایت کودکانه و جذابی است از شکست محاصره شهر آمرلی در جنوب عراق که در سال 1393 اتفاق افتاد. نویسنده با انتخاب سوژهای خیالی و جذاب یعنی کبوتری که میتواند با بچهها حرف بزند، روایت خلاقانهای از این واقعه ارائه کرده است. داستان در فضایی آرام شروع میشود سپس کشمکشها شکل میگیرد و نهایتاً گره اصلی به دست حاج قاسم سلیمانی باز میشود و ایشان در اوج داستان به عنوان قهرمان آن معرفی میشود و داستان به پایان میرسد.
نویسنده به خوبی توانسته است نقش برجسته سردار سلیمانی و نجاتبخشی او را به تصویر بکشد. البته نکتهای کلی در رابطه با معرفی چنین شخصیتهایی وجود دارد و آن اینکه بهتر است در طول داستان با شیوههای گوناگون نسبت این افراد با اهل بیت(ع) مشخص شود به این معنا که اگر این شخصیت ملی قهرمان داستان است به این دلیل است که او پیرو امامی است که از همه جهانیان والاتر است و اساساً همه شخصیتهای بزرگ دینی، بعد از مشخص شدن نسبت آنها با امامشان جایگاه اصلی و قیمتشان مشخص خواهد شد. از طرفی بر ما نیز لازم است در ذهن کودک، قهرمانترین جایگاه بشری را جز به اهلبیت(ع) اختصاص ندهیم که این مهم با شیوههایی قابل اجرا و بررسی است.
استفاده از تخیل در این داستان، اثری نو خلق کرده است اما اینکه ...
🔸بیشتر:
irannewspaper.ir/8157/24/11919
✅ @Raheyarpub
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥گزارش خبرگزاری صداوسیما از رونمایی کتاب «خون میگذشت»
🛑آیین رونمایی کتاب «خون میگذشت» با حضور هادی لطفی؛ محقق و نویسنده کتاب، یعقوب توکلی؛ نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر، علیاصغر عزتیپاک؛ نویسنده، محسن صفاییفرد؛ مجریکارشناس و خانواده، دوستان مرحوم حاج محمدآقا رسولزاده و راویان کتاب به میزبانی خانه اندیشهورزان برگزار شد.
🔷«خون میگذشت»؛ به قلم هادی لطفی، مستندی است داستانی براساس زندگی حاج محمدآقا رسولزاده که از افراد و مبارزان سرشناس انقلاب در کاشان.
🛑گزارش مشروح:
ibna.ir/fa/gozaresh_poosheshi/333899
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
⬜️ raheyarpub.ir
✅ @Raheyarpub
🔴کارکنان «رویان» دین داری را با علم همسو کردند
♦️نشست نقدوبررسی کتاب «سلولهای بهاری»؛
🔷بهنام باقری؛ محقق و نویسنده کتاب:
در تاریخ شفاهی وقتی به سراغ یک شخصیت علمی و سیاسی می روید باید بدانید که کدام یک از وجههای شخصیتی این شخصیت را دنبال میکنید؛ مثلاً دین داری، تقید و یا غیره در این کتاب هم اگر این سوالات نبود کتاب پیش نمیرفت برای مثال اگر دغدغه دکتر بهاروند را نسبت به کشور نمیپرسیدیم حرفی از این نظر به میان نمیآمد و به داستان خللی وارد نمیشد؛ بنابراین این حساسیتهای ما هست که هدفمند بودن کار را مشخص میکند.
بنا بر صحبتهای مقام معظم رهبری کارکنان رویان دین داری را با علم همسو کردند همین جمله و همین دین داری دکتر بهاروند بود که برای من در روایت کتاب بسیار مهم بود چراکه من به عنوان نویسنده این کار، نمیتوانستم به سراغ فردی بروم که هیچ نگاهی به عرصه دینداری ندارد.
🔷خانم دکتر زهرا ابوالحسنی؛ منتقد؛
بر اساس نگاه نظریه پیشرفت اگر ایدهای بخواهد در کشور اثرگذار باشد باید تبدیل به گفتمان شود و این مهم است که چقدر تلاش کردهایم که ایده مجموعه رویان در فضاها و سازمانهای دیگر منتشر شود و تبدیل به گفتمان شود.
🔷حسام آبنوس، منتقد؛
نگاه توحیدی دکتر بهاروند در کتاب «سلولهای بهاری» برای من بسیار جالب بود، من خاطرات شفاهی بسیار زیادی خواندهام اما در موضوع علم این چنین کتابی نخوانده بودم؛ خب معمولاً به این شکل است که چنین افرادی خاطرات و باورهایشان را بیان نمیکنند و این نگاه توحیدی دکتر بهاروند در سراسر کتاب برای من جذاب بود...
🔸بیشتر:
mehrnews.com/xZQZL
#بخش_دوم
✅ @Raheyarpub
🔴سادهکردن مفاهیم گفتمان انقلاب اسلامی برای کودکان و نوجوانان
💢تصمیم گرفتیم نویسنده تربیت کنیم
🔶مریم حلاج؛ معاون واحد خانه «همبازی» حسینیه هنر در گفتگو با خبرگزاری کتاب:
🔻«خانه همبازی» واحد خانواده حسینیه هنر(دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی) محسوب میشود که در حوزه ترویج گفتمان انقلاب اسلامی بویژه در متن زندگی خانوادهها فعالیت میکند؛ یعنی هدف شکلگیری «خانه همبازی» این است که ما بتوانیم آن گفتمان کلان انقلاب اسلامی را در متن زندگی به بروز برسانیم. ناظر به این هدف، این بخش از حدود سال 96-97 شکل گرفت و کارش را شروع کرد.
🔻«خانه همبازی» تا سال 1399 به بحث بازیهای استراتژیک و فعالیت در متن زندگی خانوادهها ادامه داد و در همان سال بود که در کنار واحد بازی، واحد «تجربهنگاری» و واحد «ادبیات کودک و نوجوان» به صورت رسمی شروع به کار کردند. موضوع مهم دیگر در بحث گفتمانی «خانه همبازی» این است که هدف ما تولید قصه و بازی نیست؛ بلکه ناظر به هدف جاریکردن گفتمان کلان انقلاب اسلامی در متن زندگی، از هر ابزار درستی که بتواند ما را به این هدف نزدیک کند استفاده میکنیم. در این مسیر قصه، بازی،فیلم،مستند،تجربهنگاری و همه اینها ابزارهای رسیدن ما به این هدف هستند و به حوزه هر ابزاری که ما بتوانیم مهارتش را پیدا کنیم ورود و از آن استفاده میکنیم.
🔻همه بخشها عملا مکمل همدیگر شناخته میشوند؛یعنی نه موازیکاری منفی وجود دارد و نه اینکه هر کسی برای خودش کاری انجام دهد و هیچ ارتباط مفهومی با واحدهای دیگر نداشته باشد...
🛑بیشتر:
ibna.ir/fa/longint/328805
💠انتشارات «راه یار»
✅ @Raheyarpub
🔴«مقام محمود» منتشر شد
💢خاطراتی از یک شهید ورزشکار
♦️شهید محمود بیاری، سال 1341 در شهر سبزوار متولد شد. یکساله بود که بر اثر حادثهای به چاه افتاد ولی با تلاش بسیار و به صورت معجزهآسایی نجات یافت و با آنکه به شدت بیمار شده بود به لطف خدا بهبودی یافت. دوره ابتدایی و راهنمایی و چند سال دبیرستان را با موفقیت گذراند و پس از آن ترک تحصیل کرد و به قالیبافی روی آورد. در اوقات فراغت معمولاً کتابهای مذهبی مطالعه می نمود. جوانی مومن و مذهبی بود و از صمیم دل معتقد به احکام اسلامی بود. در نماز جماعت شرکت می کرد و مکبر نماز جماعت بود. بسیار خوش اخلاق بود و الگوی مناسبی برای دوستان و آشنایان محسوب می شد.
وی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت جهاد سازندگی درآمد و در بازسازی مناطق محروم حضور داشت. شهید بیاری، اولین بار دی 1359 از طریق بسیج به منطقه سوسنگرد اعزام شد و آرپیچیزن تیپ 21 امام رضا(ع) بود. سرانجام در تاریخ در حالیکه تخریبچی گردان تیپ 21 امام رضا(ع) بود، در منطقه جزیره مجنون و در جریان عملیات خیبر به شهادت رسید.
📚برشی از کتاب:
محمود آرام و قرار نداشت. یک جا بند نمیشد. مثلاً دوران نقاهت و استراحتش بود، استراحت بهخاطر ترمیم و بهبود پاشنۀ پایش، پاشنۀ پایی که بهخاطر انفجار مین در جبهه جا مانده بود.
طبیب برایش یک ماه استراحت نوشته بود، ولی یک ماه تمام نشده، با چوبهای زیر بغل، دست مادران شهدا را گرفت و سوار اتوبوسشان کرد و رفتند برای بازدید از مناطق جنگی.
تحقیق: حامد اشرفینسب
تدوین: سید سعید آریانژاد
232صفحه
75هزار تومان
♦️سفارش:
raheyarpub.ir
@raheyar97
✅ @Raheyarpub
🔴روستای «صدخرو»؛ میزبان آیین رونمایی از کتابهای «خیرالنساء» و «خیرالنساءوگندمک»
📌آیین رونمایی از کتاب «خیرالنساء» و کتاب شعر کودک «خیرالنساء و گندمک»، همزمان با ولادت کریم آلالله، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام در مسجد جامع روستای صدخرو سبزوار برگزار شد.
🔷«خیرالنسا صدخروی»، با همت و غیرت مثال زدنی، در طول هشت سال جنگ تحمیلی خانه خود در روستای صدخرو سبزوار را تبدیل به پایگاهی برای پشتیبانی جنگ کرده بود.
🔸او با تلاش مجدانه و مجاب کردن دیگر زنان روستا، اقدام به پخت نان تهیه مربا از میوهها و محصولات بومی روستا، خیاطی و تهیه لباس برای رزمندگان دفاع مقدس میکردند.
🔶کتاب «خیرالنساء»؛ صرفا منحصر به فعالیتهای اجتماعی «خیرالنساء صدخروی» در هشت سال پشتیبانی از دفاع مقدس نیست و تلاش کرده به تمام ابعاد زندگی این بانو بپردازد.
🔷 کتاب «خیرالنساء و گندمک» نیز شعری کودکانه با محوریت بانو خیرالنساء صدخروی مادر مهربان جبههها و مسئول زنان فعال روستای صدخرو سبزوار در پشتیبانی دفاع مقدس است که به همت مدرسه مادران خیرالنسا(سبزوار) تهیه شده.
⬜️خیرالنساء صدخروی، آذر ماه 1399 از دنیا رفت.
♦️سفارش آنلاین با تخفیف15درصد و ارسال رایگان:
raheyarpub.ir
🔸ادمین(ایتا):
@raheyar97
💠انتشارات «راه یار»: ناشر فرهنگ، تجربه و اندیشه انقلاب اسلامی
✅ @Raheyarpub