🎤 رئیسجمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:
▫️ گامهای تحولی خوبی در زمینه مقابله با شیوع کرونا برداشته شده است.
💉 اولین گام تحولی در حوزه ساخت واکسن برداشته شده و علاوه بر ارائه مجوز به واکسن فخرا، خطوط تولید واکسنهای برکت و رازی نیز ارتقا و توسعه یافته است.
🔹️ در صدور مجوز توزیع و استفاده از واکسنهای ساخت داخل تسریع شده اما به هیچ وجه دقت تحت تاثیر سرعت قرار نگرفته است.
💉 افزایش آمار واردات و همزمان افزایش آمار واکسیناسیون روزانه تا حدود زیادی باعث ایجاد آرامش و رفع نگرانیهای مردم شده و امیدواریم واکسیناسیون روزانه به زودی آمار ۲ میلیون نفر در روز را پشت سر بگذارد.
📺 به منظور مدیریت افکارعمومی در مواجهه با شیوع کرونا و رفع نگرانیهای بیمورد، بهتر است با نظارت وزارت بهداشت نشستهای علمی و کارشناسی در صدا و سیما برگزار شود و دیدگاهها و نظرات مختلف در این جلسات ارائه شده و به بحث و بررسی دقیق گذاشته شوند.
🗓 شنبه | بیستم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
▫️ آقای «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق که به کشورمان سفر کرده است، در سالن اجلاس سران مورد استقبال رسمی حجتالاسلام و المسلمین رئیسی رئیسجمهور قرار گرفت.
♦️ در مراسم استقبال رسمی، پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور، رئیسجمهور و آقای الکاظمی از یگان تشریفات مستقر در جایگاه، سان دیده و سپس هیاتهای عالیرتبه همراه را به یکدیگر معرفی کردند.
📎 بلافاصله پس از مراسم استقبال رسمی مذاکرات دو جانبه رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر عراق آغاز شد.
رئیسجمهور در نشست خبری مشترک با نخست وزیر عراق:
♦️ برغم میل دشمنان، روابط ایران و عراق در همه زمینهها توسعه خواهد یافت.
🤝 ارتباط عمیق تهران و بغداد از باورها و قلبهای دوملت و دو کشور نشات میگیرد.
✅ در نشست امروز بر اراده دو کشور در توسعه کریدور ریلی و تسریع در برقراری ارتباط ریلی بین شلمچه و بصره تأکید شد و تقویت روابط مالی و پولی بین دو کشور مورد بحث و تبادلنظر قرار گرفت.
🏷 لغو روادید دو کشور، خبر خوب نخست وزیر عراق برای ایران بود.
▫️ در وضعیت امروز کرونایی، حفظ و صیانت از جان زائران عزیز بسیار اهمیت دارد، اما در عین حال نخست وزیر عراق وعده دادند تا جایی که امکان دارد، تعداد پذیرش زائران را افزایش دهند.
نخستوزیر عراق:
🤝 عراق بر گسترش و تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژهای قائل است.
♦️ مصمم هستیم سطح روابط خود را در راستای منافع و مصالح دو ملت هر چه بیشتر گسترش دهیم.
💵 در نشست امروز افزایش و توسعه بیش از پیش تبادلات تجاری بین دو کشور را مورد بحث و بررسی قرار دادیم.
✅ جمهوری اسلامی ایران از لحظه نخست برای مقابله با تروریست داعش در کنار ملت عراق قرار گرفت و ملت عراق همواره قدردان این حمایتها خواهد بود.
🔺️ موضع عراق نسبت به رابطه با جمهوری اسلامی ایران پایدار و ثابت است و حکومت و ملت عراق در همه عرصهها در کنار ملت و حکومت ایران خواهد بود.
🗓 یکشنبه | بیست و یکم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🎤 رئیسجمهور در دیدار نخستوزیر عراق:
📎 تعامل گسترده اقتصادی بین تهران و بغداد به نفع دو ملت و توسعه منطقه میباشد.
🔺️ علاوه بر توسعه هر چه بیشتر روابط تجاری و اقتصادی دو کشور، اجرای توافقات موجود بین تهران و بغداد از جمله اتصال خطوط ریلی شلمچه-بصره مورد تاکید ما است.
💵 خواستار اجرای تعهدات عراق در خصوص مطالبات مالی ایران هستیم.
♦️ ضمن حمایت از نقشآفرینی منطقهای عراق، بدنبال تثبیت امنیت منطقه با محوریت ایران، عراق و کشورهای پیرامونی بدون مداخله نیروهای خارجی هستیم.
🎤 آقای «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر عراق:
🏷 بغداد مصمم است سطح همکاریهای خود در عرصههای مختلف بویژه اقتصادی و تجاری را هرچه بیشتر گسترش دهد و فعال کردن ظرفیتهای توسعه روابط اقتصادی در همه بخشها را با جدیت پیگیری خواهیم کرد.
✅ [با استقبال از سخنان رئیسجمهور در مراسم تحلیف]: سخنان شما درباره تعامل با همسایگان و کشورهای منطقه بسیار خوب و دقیق بود و این نگاه با استقبال سران دولتهای منطقه مواجه شد.
▫️ پیگیری سریع انجام کامل تعهدات عراق در مقابل ایران را عملی خواهیم کرد.
🗓 یکشنبه | بیست و یکم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📸 گزارش تصویری||
نشست مشترک هیاتهای عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران و عراق
✍ نشست مشترک هیاتهای عالی رتبه ایران و عراق به ریاست حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی و آقای «مصطفی الکاظمی» برگزار و شیوههای گسترش روزافزون روابط تجاری و بازرگانی، زیر ساختهای ارتباطی و اتصال شبکه ریلی دو کشور از جمله راه آهن بصره – شلمچه و نیز مطالبات مالی ایران از عراق مورد بررسی قرار گرفت.
🗓 یکشنبه | بیست و یکم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🎤 رئیسجمهور جلسه هیأت دولت:
✍ دولت از نقد منصفانه و سازنده استقبال میکند زیرا نقد منصفانه را باعث رشد و ارتقاء امور در کشور میدانیم و مدیران اجرایی باید آستانه تحمل خود را در مواجهه با انتقادها بالا ببرند.
🎥 [با گرامیداشت روز ملی سینما]: توجه ویژه به اصحاب هنر ضروری است و باید نسبت به مشکلات حرفهای و حتی شخصی و معیشتی اصحاب هنر توجه ویژه داشته باشیم.
♦️ وزیر محترم ارشاد، مشکلات حرفهای و شخصی جامعه هنری کشور را پیگیری کند.
مأموریت افتخارآمیز دریانوردی ناوگروه ۷۵ ارتش جمهوری اسلامی ، نشان داد که با تکیه بر توانمندی داخلی میتوان تولید قدرت کرد و همچنین شجاعت در برخورد با چالشها را به رخ همگان کشید.
✅ اقدام وزارت صنعت و معدن و تجارت در کاهش قیمت سیمان بسیار پسندیده و امیدبخش بود.
📉 همه مسئولین باید تلاش کنند قیمت کالاها بویژه کالاهای معیشتی مردم به هیچ عنوان گران نشود و ضمن تلاش در جهت برقراری ثبات در بازار باید در راستای کاهش قیمتها تلاش کرد.
📝 موضوعات مورد تاکید رئیسجمهور خطاب به استاندار جدید استان سیستان و بلوچستان:
۱- حفظ و ارتقاء وحدت و برادری موجود بین اقوام و مذاهب موجود در استان و پیشگیری از اقدامات تفرقهافکنانه جریانهای افراطی، به لحاظ اینکه اقوام بلوچ و سیستان و مردم شیعه و سنی استان در
سالیان متمادی با همدیگر زندگی برادرانه داشتهاند.
۲- استفاده از نیروهای کارآمد بومی و ظرفیت منابع انسانی توانمند و شایسته استان بالاخص جوانان.
۳- تأکید بر ارتقاء امنیت مرز و استان با کمک و همت مردم منطقه به عنوان مرزداران شایسته کشور.
۴- ساماندهی و ضابطهمند نمودن مبادلات مرزی و سوختبری.
🗓 یکشنبه | بیست و یکم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🎤 رئیسجمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:
اقدامات اثرگذار برای ثبات در بازار، کنترل قیمتها و تامین مواد اولیه ضروری است.
📝 وزارتخانههای صمت و جهاد کشاورزی با برنامهریزی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت ضمن اصلاح فرایندها برای حل مشکلات معیشت روزانه مردم تدبیر و چارهاندیشی کنند.
🏷 معاون اول اجرای کامل سامانه جامع تجارت را در زمان بندی مناسب پیگیری کند.
✅ مردم انتظار دارند با اولویت بندی مسائل مهم اقتصادی و تلاش شبانهروزی، تحولی در اقتصاد و معیشت آنان رخ دهد.
📑 در این جلسه موضوع «سیاست تجاری و ارزی» و «راههای افزایش و توسعه صادرات غیرنفتی» مورد بررسی قرارگرفت. براساس برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزایش صادرات غیرنفتی از ۳۵ میلیارد دلار به ۷۰ میلیارد دلار، هدفگذاری شده که لازمه آن اصلاح ساختار و مقررات صادراتی و افزایش سبد کالاهای دانشبنیان، پیشرفته و اشتغالزا در صادرات و نیز تقویت بازارچههای مرزی است.
در این جلسه همچنین برای اجرایی شدن این طرحها، ۱۴ پروژه زیرساختی و نیز مسیرهای ویژه تجاری بین ایران و کشورهای هدف بررسی و الزامات آن مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
🗓 سهشنبه | بیست و سوم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
بکارگیری فضای مجازی در مسیر رفاه مردم و تحول اقتصادی و پیشرفت کشور
الزام سازمان برنامه و بودجه به قرار دادن ردیف بودجه در قانون بودجه سنواتی برای کمک مالی و تسهیلات ارزان قیمت بانکی جهت تامین تجهیزات معلمان و دانشآموزان کمتر برخوردار
💻 اولین جلسه شورای عالی فضای مجازی در دولت سیزدهم به ریاست حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی برگزار شد.
🎤 رئیسجمهور:
فضای مجازی در تمام ابعاد زندگی مردم تاثیر دارد و لازمه استفاده مناسب از ظرفیت فضای مجازی، شناخت و آشنایی کامل با الزامات آن است.
⚠️ اقدامات انجام شده هنوز با الزامات ابلاغی و اهداف تشکیل شورای عالی فضای مجازی فاصله زیادی دارد.
♦️ تلاش خواهد شد این فناوری را به درستی و در مسیر رفاه مردم و پیشرفت کشور به کار بگیریم.
🔹️ حوزه دیجیتال و فضای مجازی دارای ظرفیت بالایی برای تحول اقتصادی است.
✍ وزارت خانه های آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ملی فضای مجازی با توجه به نزدیکی آغاز سال تحصیلی جدید، چارچوب آموزش در فضای مجازی را نهایی و به شورای عالی ارائه کنند.
📝 اجرای مصوبات و فعالسازی شورای معین و کمیسیونهای زیر مجموعه شوراهای عالی مورد تاکید ما است.
📑 در جلسه امروز شورای عالی فضای مجازی، موضوع توسعه آموزش و پرورش مجازی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد که سامانه شاد ذیل وزارت آموزش و پرورش مسئول ارائه آموزش عمومی رایگان باشد و در زمینه فعالیت آموزشی ارزش افزوده بخش دولتی و غیردولتی تنظیم مقررات کرده و مجوز صادر کند.
در این جلسه مقرر شد سازمان برنامه و بودجه در قانون بودجه سنواتی ردیف مشخصی به منظور توسعه کمی و کیفی آموزش و پرورش مجازی در نظر گرفته و برای معلمان و دانش آموزان کمتر برخوردار، کمک مالی و تسهیلات ارزان قیمت بانکی جهت تامین تجهیزات در نظر بگیرد.
🗓 سهشنبه | بیست و سوم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
☎️ در تماس تلفنی آقای ولادیمیر پوتین با حجتالاسلام و المسلمین رئیسی عنوان شد؛
ابراز امیدواری روسای جمهور ایران و روسیه برای دیدار در آینده نزدیک
▫️ رئیس جمهور روسیه در تماس تلفنی با رئیس جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه بعلت احتمال ابتلا به بیماری کرونا به قرنطینه رفته است، خواستار انجام هماهنگی برای دیدار دو رئیس جمهور در اولین فرصت شد.
💉 آقای ولادیمیر پوتین با اشاره به همکاریهای مسکو – تهران در زمینه مقابله با کرونا و همچنین تولید مشترک واکسن اسپوتنیک، بر تداوم این همکاریها تاکید کرد.
🤝 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی نیز در تماس تلفنی آقای ولادیمیر پوتین، گفت: توسعه و تعمیق همکاریهای دو کشور را در همه ابعاد دنبال می کنیم.
💉 رئیس جمهوری اسلامی ایران همچنین با تاکید بر ضرورت تداوم همکاریهای دو کشور در زمینه مقابله با کرونا از جمله در زمینه تولید واکسن مشترک، اظهار داشت: این همکاریها باید تا ریشه کن شدن کامل این بیماری عالمگیر با قوت ادامه یابد.
🗓 سهشنبه | بیست و سوم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
ارتباط با کشورهای منطقه و همسایه از اولویتهای جمهوری اسلامی ایران است
🎤 حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی قبل از ترک تهران به مقصد تاجیکستان به منظور شرکت در بیست و یکمین اجلاس سران کشورهای سازمان همکاری شانگهای، با بیان اینکه آسیا از خزائن مهم فرهنگ و تمدن بشری است و مسأله همکاری کشورهای منطقه و آسیایی از مسایل بسیار مهم و محوری است، اظهار داشت: برای همکاریهای منطقهای اهمیت زیادی قائل هستیم و سازمان شانگهای از جمله سازمانهای فعال برای همکاریهای منطقهای است
▫️ رئیسجمهور افزود: این سفر بنا به دعوت رسمی رئیس جمهور تاجیکستان انجام میشود و علاوه بر حضور در اجلاس شانگهای و بیان دیدگاهها و نظرات جمهوری اسلامی ایران، دیدارهایی نیز با سران و مسوولان عالی کشورهای شرکتکننده در این اجلاس خواهیم داشت.
♦️ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی با اشاره به دیدار و مذاکرات دوجانبه با همتای تاجیک خود در این سفر، اظهار داشت: متاسفانه مناسبات خوب دو کشور ایران و تاجیکستان با وقفهای مواجه شده است که با این سفر یک فصل جدیدی را برای روابط در زمینههای مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی با این کشور رقم خواهیم زد.
📎 رئیس جمهور با اشاره به اشتراکات فرهنگی، دینی و زبانی مردم ایران و تاجیکستان تاکید کرد: ارتباط با کشورهای منطقه جزو اولویتهای جمهوری اسلامی ایران است و امیداریم در مجموعه مذاکراتی که با مسئولین عالی کشورها در این سفر انجام می شود تعامل بین کشورهای آسیایی بیش از قبل باشد و گامهای جدیدی در این ارتباط برداشته شود.
📝 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی تاکید کرد: برای گام عملی در رابطه با ارتباطات بین ایران و تاجیکستان، قراردادهایی برای همکاری در حوزههای مختلف اقتصادی، کشاورزی و حقوقی در این سفر امضاء خواهد شد که با اجرایی و عملیاتی شدن این قراردادها شاهد توسعه روابط دو کشور خواهیم بود.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📸 رئیس جمهوری اسلامی ایران به منظور شرکت در اجلاس شانگهای و دیدار دوجانبه؛ وارد دوشنبه پایتخت تاجیکستان شد
▫️ رئیس جمهوری اسلامی ایران که به دعوت رسمی رئیسجمهور تاجیکستان به عنوان رئیس دورهای سازمان همکاری شانگهای و به منظور شرکت در اجلاس سران این سازمان به این کشور سفر کرده است، وارد دوشنبه شد و در فرودگاه این شهر از سوی نخست وزیر تاجیکستان مورد استقبال قرار گرفت.
♦️ این نخستین سفر خارجی رئیس دولت سیزدهم است که در جریان آن علاوه بر شرکت در اجلاس شانگهای، دیدارهای دوجانبهای نیز با سران و روسای هیاتهای حاضر در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای خواهد داشت.
🤝 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی همچنین پس از شرکت در اجلاس شانگهای، پیرو دعوت رسمی رئیس جمهور تاجیکستان، دیداری دوجانبه نیز با همتای تاجیک خود خواهد داشت و هیاتهای عالیرتبه دو کشور در جلسات مشترک راهکارهای توسعه مناسبات را بررسی خواهند کرد.
📎 دیدار و گفت و گو با تعدادی از سران و مقامهای شرکت کننده در اجلاس شانگهای در خصوص مسائل مورد علاقه دوجانبه و منطقه ای و همچنین حضور در جمع ایرانیان مقیم تاجیکستان از جمله برنامههای نخستین روز سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به تاجیکستان است.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار آقای «شوکت میرزایف» رئیس جمهور ازبکستان (در جریان سفر به تاجیکستان برای شرکت در اجلاس شانگهای):
▫️ فعال شدن کمیسیون مشترک همکاریها و مشارکت فعالان بخش خصوصی میتواند نقش موثری در گسترش روابط و تعاملات اقتصادی دو کشور ایفا کند.
📎 سطح فعلی روابط اقتصادی تهران و تاشکند هم سطح روابط سیاسی دو کشور نیست و جمهوری اسلامی علاقمند است روابط اقتصادی با ازبکستان را در چارچوب گسترش مناسبات با همسایگان بیش از پیش گسترش دهد.
✅ تحریمها مانع پیشرفت ایران نبوده و نیستند و در عین حال به دنبال رفع تحریمهای ظالمانه علیه جمهوری اسلامی هستیم.
🏷 جمهوری اسلامی ایران از تشکیل دولتی فراگیر و با مشارکت همه گروهها و اقوام در افغانستان که به استقرار صلح و ثبات در این کشور منتج شود، حمایت میکند.
آقای «شوکت میرزایف» رئیس جمهور ازبکستان:
♦️ [با ابراز خوشحالی از دیدار با رئیس جمهور کشورمان و اشاره به تجارب و سوابق ایشان در دوره ریاست بر قوه قضائیه و مبارزه موثر با مفاسد اقتصادی] بسیار خرسند خواهیم شد که از تجارب شما در این زمینه استفاده کنیم.
🔹️ دو کشور در عرصه روابط سیاسی حسن تفاهم دارند و سوابق تمدنی و تاریخی مشترک دو کشور میتواند نقش مهمی در تسهیل گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی فیمابین و ارتقای سطح همکاریهای فعالان اقتصادی بخش خصوصی ایران و ازبکستان داشته باشد.
▫️ ازبکستان به دنبال یک نقشه راه عملیاتی برای گسترش روابط اقتصادی با ایران به ویژه در عرصه حمل و نقل و هر چه فعالتر کردن کریدور ارتباطی شمال-جنوب با محوریت بندر چابهار است.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار آقای «عمران خان» نخست وزیر پاکستان (در جریان سفر به تاجیکستان برای شرکت در اجلاس شانگهای):
📎 ظرفیتهای ارزشمندی در ایران و پاکستان برای گسترش مناسبات وجود دارد ک عزم جمهوری اسلامی ایران ارتقای روابط و همکاریهای منطقهای به ویژه با کشورهای همسایه است و در این میان پاکستان جایگاه خاصی دارد.
🏷 استقرار امنیت در مناطق مرزی میتواند ظرفیتهای قابل توجه این مناطق برای تعاملات و تبادلات اقتصادی و تجاری را فعال کرده و به شکوفایی آبادانی این مناطق نیز کمک کند.
🔺️ [با قبول درخواست نخست وزیر پاکستان برای برگزاری نشست مشترک درباره تحولات افغانستان]: باید تلاش کرد حکومتی در افغانستان شکل بگیرد که همه اقوام و گروهها را در بر گرفته و برخاسته از اراده آحاد مردم این کشور باشد. کلید حل مشکلات افغانستان، تشکیل حکومت فراگیر و جلوگیری از مداخلات بیگانگان در امور این کشور است.
آقای «عمران خان» نخست وزیر پاکستان:
🤝[با قدردانی از مواضع سازنده و نگاه برادرانه جمهوری اسلامی ایران نسبت به پاکستان]: به دنبال گسترش همه جانبه روابط خود به ویژه در زمینه حمل و نقل با ایران هستیم و معتقدیم ارتقای سطح همکاریهای دو کشور تاثیرات مثبت منطقهای و جهانی خواهد داشت.
♦️ افغانستان امن و آرام به نفع همه کشورهای منطقه و جهان خواهد بود و چنانچه دولت فراگیر در افغانستان تشکیل نشود مشکلات این کشور تشدید شده و زیان آن بیش از هر کشوری متوجه پاکستان و ایران خواهد بود.
📎 ایران و پاکستان باید برای عبور موفق افغانستان از مرحله دولتسازی و تشکیل حکومت فراگیر با یکدیگر همکاری و تعامل نزدیک داشته باشند.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار آقای «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس (در جریان سفر به تاجیکستان برای شرکت در اجلاس شانگهای):
▫️ اولویت دولت من اقتصادی است و به دنبال توسعه مناسبات اقتصادی در منطقه هستم.
🔹️ سطح روابط اقتصادی ایران و بلاروس کافی و راضی کننده نیست و تکمیل هر چه سریع تر پروژههای مشترک دو کشور میتواند روند گسترش تعاملات اقتصادی دوجانبه را تسریع و تسهیل کند.
✍ به وزرای اقتصادی و فنی دستور داده ام پیگیر اجرای توافقات مشترک باشند.
♦️ تامین متقابل کالاها و خدمات مورد نیاز ایران و بلاروس از یکدیگر یکی از زمینههای خوب تقویت مناسبات اقتصادی است.
🏷 توسعه مناسبات منطقهای یکی از راههای مقابله با تحریم است و کشورهایی مثل ایران و بلاروس زمینه و راههای غلبه بر تحریمها را پیدا کردهاند.
آقای «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس:
🤝 [ با تاکید بر علاقمندی برای گسترش روابط و همکاریهای اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران]: سطح فعلی روابط اقتصادی دو کشور به هیچ وجه تناسبی با روابط دوستانه سیاسی ایران و بلاروس ندارد و باید با بهرهگیری از ظرفیتهای مناسب موجود مناسبات اقتصادی را هر چه بیشتر گسترش دهیم.
📝 نیاز داریم کارگروه مشترکی تشکیل شود تا علاوه بر تسریع در تکمیل پروژههای مشترک نقشه راه عملیاتی ارتقای سطح روابط دو کشور را تدوین کند.
✅ هیچ کشوری نتوانسته با تحریم کشورهای دیگر به موفقیت دست یابد و تحریم اساسا سیاست شکست خوردهای در جهان است.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📸 گزارش تصویری||
حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران که به دعوت رسمی رئیسجمهور تاجیکستان به عنوان رئیس دورهای سازمان همکاری شانگهای و به منظور شرکت در اجلاس سران این سازمان به این کشور سفر کرده است، با جمعی از ایرانیان مقیم تاجیکستان دیدار و گفتگو کرد.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🎤 رئیسجمهور در اجتماع ایرانیان مقیم تاجیکستان:
♦️ فعال شدن و رونق یافتن صادرات کالا و خدمات از ایران به کشورهای همسایه و منطقه را جزو برنامههای اصلی و اولویتدار دولت سیزدهم قرار دادهایم.
👈 هیچ کشوری توسعه نیافته، مگر اینکه سیاست خارجی و وزارت خارجه آن در خدمت صادرات محصولات و خدمات آن کشور قرار گرفتند.
🔺️ وزارت امور خارجه باید در شناسایی بازارهای هدف کالا و خدمات ایرانی فعال شود و مسیر رسیدن به آن را تسهیل کند.
✍ دولت سیزدهم برای فعال کردن دیپلماسی اقتصادی برنامه دارد و ضمن فعال کردن میزهای اقتصادی، توسعه بازارهای صادراتی و تقویت تعاملات اقتصادی کشور و برطرف کردن موانع را به شکل جدی و عملیاتی پیش میبریم.
🔸️ استانهای مرزی کشور نیز در این زمینه ماموریتی مضاعف بر عهده دارند چرا که کالا و خدمات ایرانی به ویژه در کشورهای همسایه طرفداران زیادی دارد.
▫️ باید در عمل به ظرفیت ایرانیان خارج از کشور توجه کرد و آن را در خدمت پیشرفت و گسترش ارتباطات کشور قرار داد.
🏷 امنیت «سرمایهگذاری» در گرو امنیت «سرمایه» و امنیت «سرمایهگذار» است که هر دو در دولت سیزدهم تضمین شده است.
✅ زمینه سرمایهگذاری ایرانیان در داخل کشور را به طرق مختلف از جمله تسهیل و تسریع صدور مجوزها فراهم کرده و از فعالیت شرکتهای ایرانی در خارج از کشور حمایت میکنیم.
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار آقای «قاسم توقایف» رئیس جمهور قزاقستان (در جریان سفر به تاجیکستان برای شرکت در اجلاس شانگهای):
🤝 ایران و قزاقستان ظرفیتهای متنوع و متعدد اقتصادی برای ارتقای سطح تعاملات و همکاریهای مشترک دارند و کارگروههای مشترک میتوانند این ظرفیتها را در قالب روابط راهبردی در بخشهای مختلف شناسایی و عملیاتی کنند.
▫️ تحولات افغانستان موضوع مشترک همه کشورهای منطقه است.
📎 مشکلات افغانستان صرفا با تشکیل دولتی فراگیر و با مشارکت همه اقوام و گروهها که بتواند صلح و ثبات را در این کشور برقرار کند و پرهیز کشورهای خارجی از مداخله در امور افغانستان حل و فصل خواهد شد.
🏷 ایران به دنبال حل و فصل مسئله هستهای از طریق گفتگو است اما مذاکره را برای مذاکره نمیخواهیم و به دنبال مذاکراتی هستیم که به حل مسئله و رسیدن به نتیجه منجر شود.
آقای «قاسم توقایف» رئیس جمهور قزاقستان:
✅ علاقمند به تقویت روابط و تعاملات خود به ویژه در عرصه اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران هستیم.
♦️ خطوط ارتباطی و ترانزیتی با محوریت بندر چابهار میتواند محور توسعه روابط اقتصادی بین ایران و کشورهای آسیای میانه باشد.
🔹️ قزاقستان هم کاملا با نظر جمهوری اسلامی ایران موافق بوده و تشکیل دولت فراگیر با مشارکت همه گروهها و اقوام را تنها راهکار حل و فصل مسائل و مشکلات افغانستان میداند.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار آقای «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان (در جریان سفر به تاجیکستان برای شرکت در اجلاس شانگهای):
📑 تشکیل کارگروههای تخصصی در موضوعات اقتصادی از جمله در زمینه تبادل انرژی، حمل و نقل، پروژههای تولیدی مشترک و مبادلات مالی میتواند محرک مناسب و نقطه عطفی در ارتقای سطح تعاملات دو کشور باشد.
🤝 با اراده موجود بین رهبران سیاسی، تهران و ایروان میتوان دوره جدیدی از همکاریهای گسترده اقتصادی را رقم زد.
آقای «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان:
✅ اینکه دولت جنابعالی [رئیس جمهوری اسلامی ایران] اولویت سیاست خارجی خود را تقویت مناسبات با همسایگان قرار داده میتواند باعث آغاز دورهای جدید و پربار از روابط میان دو کشور باشد.
▫️ نقش جمهوری اسلامی ایران در مناسبات منطقه بسیار سازنده و همواره ثباتبخش بوده و از ابتکارات ایران برای حل و فصل مسائل منطقهای استقبال میکنیم.
📎 [ضمن استقبال از پیشنهاد رئیس جمهوری اسلامی ایران برای فعالتر شدن کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی دو کشور]: به وزرای مربوطه دستور میدهم موانع اجرای توافقات گذشته ایران و ارمنستان را برطرف کنند.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
با اعلام نظر موافق ۸ کشور عضو؛
جمهوری اسلامی ایران نهمین کشور عضو اصلی سازمان همکاری شانگهای شد
✍ در پایان بیست و یکمین نشست سران سازمان شانگهای که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد، سران ۸ کشور عضو اصلی سازمان، نظر موافق خود را با تبدیل عضویت جمهوری اسلامی ایران از عضو ناظر به عضو اصلی اعلام و اسناد مربوط به آن را امضا کردند.
📝 بر این اساس فرآیند فنی تبدیل عضویت ایران به عنوان یکی از اعضای اصلی سازمان آغاز شده و کشورمان از این پس به عنوان عضو اصلی این سازمان مهم منطقهای با کشورهای عضو همکاری و تعامل خواهد داشت.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🎤 رئیس جمهوری اسلامی ایران در جمع سران و مقام های شرکت کننده در بیست و یکمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای:
✅ از تمامی اعضاء محترم برای تصویب عضویت دائمی ایران اسلامی در سازمان همکاری شانگهای تشکر میکنم.
📝 زمانی که من ریاست جمهوری اسلامی را عهدهدار شدم، جهتگیری سیاست خارجی خود را تمرکز بر «چندجانبهگرایی اقتصادی» و تقویت «سیاست همسایگی» به معنی وسیع آن و تقویت حضور در سازمانهای منطقهای معرفی کردم.
📎 سیاست خارجی ایران همواره مبتنی بر مخالفت با یکجانبه گرایی و مشارکت فعال در سازمانهای بینالمللی و چندجانبه گرایی برپایه عدالت و احترام متقابل است.
🏷 ایران حلقه وصل شمال به جنوب و غرب به شرق در آسیاست.
▫️ سازمان همکاری شانگهای میتواند به نیروی پیشران چند جانبه گرایی جهانی تبدیل شود.
⚠️ امروز صلح و امنیت جهانی از ناحیه سلطهطلبی و چالشهایی همچون تروریسم، افراطگرایی و جداییطلبی در معرض تهدید قرار دارد.
🤝 شراکت راهبردی ایران و روسیه در مبارزه با تروریسم و افراطگرایی در سوریه، تجربهای ارزشمند و الگویی موفق برای همکاری با سایر شرکای منطقهای و فرامنطقهای در آینده است.
♦️ برای تامین امنیت و عدالت به عنوان زیرساختهای اصلی توسعه و پیشرفت، نیازمند اقدام جمعی هستیم.
🔸️ تامین امنیت مشترک صرفا با مشارکت قدرتهای منطقهای و بدون مداخله خارجی امکان پذیر است.
🔺️ حفظ و تقویت صلح در پهنه گسترده آسیا نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت است.
💉 حل مشکل کرونا در جهان به شدت نیازمند همکاری بینالمللی است.
⛔ هرگونه اختلال در روند کمک به سلامت انسانها از طریق واکسیناسیون جهانی به بهانه تحریم، ضد حقوق بشر و جنایت علیه بشریت است.
🚫 تروریسم اقتصادی از موانع کلیدی پیشبرد همگرایی منطقهای محسوب میشود.
📑 طراحی مکانیسمهای مقابله جمعی با تحریمهای یکجانبه در قالب این سازمان اهمیت و ضرورت دارد.
▫️ دیپلماسی زمانی کارآمد است که همه طرفها در عمل به آن پایبند باشند.
⚠️ تهدید و فشار، پای دیپلماسی را سست میکند و دست آن را میبندد.
✅ هیچ موضوعی نمیتواند فعالیتهای صلح آمیز هستهای ایران را که در چارچوب مقررات بینالمللی انجام میشود، دچار توقف کند.
✌ جمهوری اسلامی ایران رفع تحریمها را حق تردیدناپذیر ملت میداند.
♦️ مسئولیت وضعیت ایجاد شده در افغانستان، تماما بر عهدهی آمریکا و کشورهای همکار او در این مدت است.
▫️ جمهوری اسلامی ایران آماده است تمام توان خود را در خدمت ایجاد حکومتی فراگیر، همه شمول و مستقل در افغانستان قرار دهد و همانند تمامی این سالهای سخت که در کنار برادران و خواهران افغانستانی خود بودهایم، به یاری آنان بشتابیم.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🎤 رئیس جمهوری اسلامی ایران در جمع سران و مقام های شرکت کننده در بیست و یکمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای:
✅ از تمامی اعضاء محترم برای تصویب عضویت دائمی ایران اسلامی در سازمان همکاری شانگهای تشکر میکنم.
📝 زمانی که من ریاست جمهوری اسلامی را عهدهدار شدم، جهتگیری سیاست خارجی خود را تمرکز بر «چندجانبهگرایی اقتصادی» و تقویت «سیاست همسایگی» به معنی وسیع آن و تقویت حضور در سازمانهای منطقهای معرفی کردم.
📎 سیاست خارجی ایران همواره مبتنی بر مخالفت با یکجانبه گرایی و مشارکت فعال در سازمانهای بینالمللی و چندجانبه گرایی برپایه عدالت و احترام متقابل است.
🏷 ایران حلقه وصل شمال به جنوب و غرب به شرق در آسیاست.
▫️ سازمان همکاری شانگهای میتواند به نیروی پیشران چند جانبه گرایی جهانی تبدیل شود.
⚠️ امروز صلح و امنیت جهانی از ناحیه سلطهطلبی و چالشهایی همچون تروریسم، افراطگرایی و جداییطلبی در معرض تهدید قرار دارد.
🤝 شراکت راهبردی ایران و روسیه در مبارزه با تروریسم و افراطگرایی در سوریه، تجربهای ارزشمند و الگویی موفق برای همکاری با سایر شرکای منطقهای و فرامنطقهای در آینده است.
♦️ برای تامین امنیت و عدالت به عنوان زیرساختهای اصلی توسعه و پیشرفت، نیازمند اقدام جمعی هستیم.
🔸️ تامین امنیت مشترک صرفا با مشارکت قدرتهای منطقهای و بدون مداخله خارجی امکان پذیر است.
🔺️ حفظ و تقویت صلح در پهنه گسترده آسیا نه یک انتخاب بلکه یک ضرورت است.
💉 حل مشکل کرونا در جهان به شدت نیازمند همکاری بینالمللی است.
⛔ هرگونه اختلال در روند کمک به سلامت انسانها از طریق واکسیناسیون جهانی به بهانه تحریم، ضد حقوق بشر و جنایت علیه بشریت است.
🚫 تروریسم اقتصادی از موانع کلیدی پیشبرد همگرایی منطقهای محسوب میشود.
📑 طراحی مکانیسمهای مقابله جمعی با تحریمهای یکجانبه در قالب این سازمان اهمیت و ضرورت دارد.
▫️ دیپلماسی زمانی کارآمد است که همه طرفها در عمل به آن پایبند باشند.
⚠️ تهدید و فشار، پای دیپلماسی را سست میکند و دست آن را میبندد.
✅ هیچ موضوعی نمیتواند فعالیتهای صلح آمیز هستهای ایران را که در چارچوب مقررات بینالمللی انجام میشود، دچار توقف کند.
✌ جمهوری اسلامی ایران رفع تحریمها را حق تردیدناپذیر ملت میداند.
♦️ مسئولیت وضعیت ایجاد شده در افغانستان، تماما بر عهدهی آمریکا و کشورهای همکار او در این مدت است.
▫️ جمهوری اسلامی ایران آماده است تمام توان خود را در خدمت ایجاد حکومتی فراگیر، همه شمول و مستقل در افغانستان قرار دهد و همانند تمامی این سالهای سخت که در کنار برادران و خواهران افغانستانی خود بودهایم، به یاری آنان بشتابیم.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🎤 رئیس جمهوری اسلامی ایران در اجلاس پیمان امنیت دسته جمعی با موضوع افغانستان که در حاشیه بیست و یکمین نشست سران کشورهای سازمان همکاری شانگهای برگزار گردید، با بیان اینکه حضور آمریکا در افغانستان دستاوردی جز افزایش بیثباتی، رشد تروریسم، افزایش تولید مواد مخدر، گسترش جرم و جنایت، نابودی زیرساختهای اقتصادی، رنج و درد و هزاران داغ برای خانوادههای مظلوم افغانستان نداشته است، تاکید کرد: حل مسائل افغانستان تنها از طریق گفت و گو بین افغانها امکانپذیر است و ما آمادگی داریم تا همچون گذشته تمامی امکانات خود را برای کمک به پیشبرد مذاکرات و روند صلح در اختیار مردم افغانستان قرار دهیم.
📝 پیشنهادات ۴ گانه مطرح شده توسط رییس جمهوری اسلامی ایران در این نشست:
۱. بسیج تمامی امکانات کشورها در راستای حمایت و پشتیبانی از شکلگیری اجماع داخلی میان جریانهای مختلف افغان، ترغیب همه طرفها به بازگشت به میز مذاکره و حل موضوع
۲. ارائه کمکهای سازمان یافته بشردوستانه به مردم افغانستان
۳. مدیریت جمعیت انبوه آوارگان افغان و ممانعت از سرازیر شدن آنها به سایر کشورها که علاوه بر تشریک مساعی منطقهای نیازمند کمک جدی نهادهای بینالمللی و کشورهای کمک کننده است
۴. لزوم نقش آفرینی سازمان ملل درخصوص بحران افغانستان و جلوگیری از مخدوش شدن اجماع منطقهای و بینالمللی مورد نیاز برای پیشبرد روند صلح افغانستان با رفتارهای یکجانبه و غیر سازنده برخی بازیگران که مسئولیت قطعی در ایجاد شرایط کنونی دارند
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار آقای «قربانقلی بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان (در جریان سفر به تاجیکستان برای شرکت در اجلاس شانگهای):
🤝 تهران و عشق آباد ظرفیتهای خوبی برای تقویت تعاملات و تعمیق روابط دوجانبه دارند.
📎 برگزاری منظم جلسات کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی میتواند محرک موثری برای گسترش مناسبات ایران و ترکمنستان باشد.
♦️ تبادل انرژی و افزایش حجم مبادلات و ترانزیت کالا بین دو کشور از جمله زمینههای مستعد برای تقویت همکاری های ایران و ترکمنستان است.
آقای «قربانقلی بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان:
📝 بنا داریم برگزاری کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی دو کشور به شکل منظم دنبال شود.
▫️ فعالتر کردن ظرفیتهای ترانزیتی بین ایران و ترکمنستان نقش قابل توجهی در ارتقای سطح تعاملات اقتصادی و تجاری بین دو کشور خواهد داشت.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعطای دکترای افتخاری دانشگاه ملی تاجیکستان به رئیس جمهوری اسلامی ایران
📎 حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامههای سفر به تاجیکستان با حضور در دانشگاه ملی این کشور از نمایشگاه دستاوردهای علمی این دانشگاه بازدید کرد.
📋 در این مراسم دکترای افتخاری دانشگاه ملی تاجیکستان در میان تشویقهای دانشجویان و اساتید دانشگاه به رئیس جمهور کشورمان اهدا و وی به عنوان عضو افتخاری هیئت علمی این دانشگاه انتخاب شد.
📎 رئیس جمهوری اسلامی ایران با تشکر از اهدای دکترای افتخاری دانشگاه ملی تاجیکستان به وی گفت: برای بنده عنوان طلبگی حوزههای علمیه بر هر عنوان دیگری برتری دارد.
▫️ دانشگاه ملی تاجیکستان که بزرگترین و معتبرترین دانشگاه این کشور است در سال ۱۹۴۷میلادی تاسیس شد و در حال حاضر از ۱۴ دانشکده دارد و بیش از ۳۰ هزار دانشجو در آن در حال تحصیل هستند.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
🏷 رئیس جمهوری اسلامی ایران در ادامه برنامههای سفر به تاجیکستان با حضور در دانشگاه ملی این کشور از نمایشگاه دستاوردهای علمی این دانشگاه بازدید کرد.
▫️ حجتالاسلام و المسلمین رئیسی پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه ملی تاجیکستان، در جمع دانشجویان و اساتید این دانشگاه حضور یافت.
🎤 رئیس جمهوری اسلامی ایران:
♦️ امروز یکسری کامل از تجهیزات نانوتکنولوژی از سوی ایران به دانشگاه ملی تاجیکستان اهدا شد و زمینه پذیرش دانشجو از تاجیکستان نیز در دانشگاه های ایران کاملا فراهم شده است.
✅ منطقه ما مهد علم، فرهنگ و تمدن است.
🔹️ هر تحولی که متکی بر دانش نباشد اعمال سلیقه محسوب شده و ماندگار نیست.
⚠️ شاهد هجوم گسترده غرب به حقوق انسانها و هویت فرهنگی جوامع دیگر هستیم.
🔍 دانشگاه مرکز رصد فرهنگ و هویت جامعه و مقابله با هجوم به این فرهنگ و هویت است.
📎 ما باید از تجارب همه ملت ها استفاده کنیم، اما نمی توانیم و نباید نسخه تجویز شده غربیها را برای مشکلات خودمان اجرا کنیم، مگر اینکه این نسخه بومی شود. نسخههای غربی باید در اختیار عالمان و دانشمندان قرار گیرد تا بررسی شده و با فرهنگ و ذائقه بومی ما تطبیق داده شود.
🤝 روابط دانشگاههای ایران و تاجیکستان بیش از پیش تقویت شود.
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📸 گزارش تصویری||
بازدید از نمایشگاه دستاوردهای علمی و حضور در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه ملی تاجیکستان
🗓 جمعه | بیست و ششم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📸 در محل کاخ ریاست جمهوری تاجیکستان انجام شد؛
استقبال رسمی آقای امامعلی رحمان رئیسجمهور تاجیکستان از رئیس جمهوری اسلامی ایران
▫️ حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی که به منظور شرکت در نشست سران سازمان شانگهای به تاجیکستان سفر کرده است، صبح امروز در راستای انجام دیداری رسمی و دوجانبه، در کاخ ملت تاجیکستان از سوی همتای تاجیک خود مورد استقبال قرار گرفت.
♦️ در مراسم استقبال رسمی پس از نواخته شدن سرود ملی دو کشور، حجتالاسلام و المسلمین رئیسی و آقای امامعلی رحمان از یگان تشریفات مستقر در میدان سان دیده و سپس هیاتهای عالیرتبه همراه را به یکدیگر معرفی کردند.
🤝 پس از مراسم استقبال رسمی، روسای جمهور ایران و تاجیکستان مذاکرات رسمی دوجانبه را آغاز کردند.
📑 در ادامه و پس از مذاکرات دو رئیس جمهور، مذاکرات مشترک هیاتهای عالیرتبه برگزار میشود و سپس اسناد همکاری میان دو کشور امضا خواهد شد.
🎤 روسای جمهور ایران و تاجیکستان در پایان جلسات در نشست مطبوعاتی نتایج و دستاوردهای دیدارها و گفتگوهای دو طرف را تشریح خواهند کرد.
🗓 شنبه | بیست و هفتم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
▫️ حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران و آقای امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان صبح امروز در دیدار و گفتگو با یکدیگر با اشاره به دین، فرهنگ و زبان مشترک دو ملت اظهار امیدواری کردند که با تلاش مقامات دو کشور فصلی نوین در شکوفایی روابط و همکاری های دو کشور در عرصه های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی رقم بخورد.
🤝 رئیس جمهور کشورمان در این دیدار با بیان اینکه دو کشور ظرفیتهای مناسبی برای گسترش روابط و همکاریهای دوجانبه دارند، افزود: تعمیق و تقویت مناسبات و تعاملات دوجانبه زمینه ای برای ارتقای سطح همکاریهای منطقهای دو کشور نیز خواهد بود.
📎 حجتالاسلام و المسلمین رئیسی اظهار داشت: مقامات ایران و تاجیکستان باید با استمرار منظم دیدارها و گفتگوهای دوجانبه، روابطی پایدار و همه جانبه را بین دو کشور فارسی زبان پایهگذاری کنند که به الگویی در سطح منطقه تبدیل شود.
✅ رئیس جمهور تاجیکستان نیز در این دیدار از قبول دعوت خود از سوی رئیس جمهور کشورمان برای حضور در بیست و یکمین نشست سران سازمان شانگهای که به ریاست کشورش برگزار شد و نیز از این بابت که حجتالاسلام و المسلمین رئیسی در اولین سفر خارجی خود به کشور هم زبان تاجیکستان سفر کرده است، قدردانی و تشکر کرد.
🤝 آقای امامعلی رحمان با اشاره به سوابق همکاریها و پروژههای مشترک اجرا شده از سوی متخصصان ایرانی در تاجیکستان اظهار داشت: دوستی و محبتی که بین مردم و دولت دو کشور وجود دارد زمینه بسیار مناسبی برای ارتقای سطح همکاریها و روابط دو کشور است.
🗓 شنبه | بیست و هفتم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
▫️ نشست مشترک هیاتهای عالیرتبه ایران و تاجیکستان با حضور روسای جمهور و مقامات عالی دو کشور برگزار گردید.
رئیس جمهوری اسلامی ایران:
✅ از برگزاری مطلوب و موفق بیست و یکمین نشست سران کشورهای عضو سازمان شانگهای و میزبانی دولت و رئیس جمهور تاجیکستان قدردانی میکنم.
📝 [با استقبال از پیشنهاد رئیس جمهور تاجیکستان برای افزایش حجم تجارت و انتقال دستاوردهای فنی و مهندسی بخش خصوصی ایران]: با نظر جنابعالی موافق هستم که کارگروهی برای بررسی توافقات گذشته دو کشور تشکیل شود تا دلایل عدم اجرا یا اجرای کند برخی از این تواقفات شناسایی شده و موانع و مشکلات پیش روی آنها رفع شود.
🏷 ایران ظرفیتها و امکانات خود در زمینه حمل و نقل و دسترسی به آب های آزاد را در راستای توسعه همکاریها و روابط با کشورهای دوست و همسایه به کار میگیرد.
آقای امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان:
🤝 سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به تاجیکستان سفری تاریخی بود و برخورداری مردمان ایران و تاجیکستان از زبان، ارزشها، فرهنگ و تاریخ مشترک عامل مهمی در تسهیل مسیر تقویت روابط دو کشور است.
🖇 [با اشاره به ۱۶۰ سند همکاری بین دو کشور در سالهای گذشته]: متاسفانه در سالهای اخیر حجم مبادلات تجاری دو طرف به ۵۷ میلیون دلار کاهش یافت اما با توجه به ظرفیتهای موجود و با استمرار و افزایش تماسها، دیدارها و مذاکرات مقامات ایران و تاجیکستان میتوانیم تجارت ۵۰۰ میلیون دلاری را هدفگذاری کرد.
♦️ [با اشاره به موقعیت ممتاز و ظرفیتهای بندر چابهار و نیز بندرعباس]: تاجیکستان به طور جدی علاقمند به استفاده از بندر چابهار و بندرعباس از طریق خطوط ریلی و جادهای است.
📎 ما خواستار برقراری پرواز مستقیم منظم بین دو کشور، مشارکت ایران در اکتشاف نفت و گاز در تاجیکستان، گسترش همکاریهای علمی و فرهنگی و توسعه گردشگری بین دو کشور هستیم.
🗓 شنبه | بیست و هفتم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
📸 در پایان دیدار رسمی روسای جمهور انجام شد؛
امضای ۸ سند همکاری در بخشهای مختلف میان ایران و تاجیکستان
📑 در پایان دیدار و گفتگوهای رئیس جمهوری اسلامی ایران و مقامات همراه با رئیس جمهور و مقامات تاجیکستانی، طرفین ۶ یادداشت تفاهم همکاری، یک توافقنامه و یک پروتکل فنی همکاریهای گمرکی به امضا رساندند.
🗓 شنبه | بیست و هفتم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org
46.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشست خبری مشترک رئیس جمهوری اسلامی ایران با رئیس جمهور تاجیکستان
🗓 شنبه | بیست و هفتم شهریورماه ۱۴۰۰
@raisi_org