▫️ امروز برای پیشرفت و آبادانی کشور و رفع مشکلات مردم وظیفه سنگینی بر عهده داریم.
♦️ امیدهای بسیاری در دل مردم برای ایجاد گشایش و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی ایجاد شده است و دولت با همه توان مصمم است در این مسیر گام بردارد.
📈 دولت مصمم است با افزایش درآمدها و کاهش هزینهها کشور را به رشد اقتصادی مطلوب برساند.
📉 امروز با اقدامات انجام شده، رشد نرخ تورم تاحدی مهار شده و امیدواریم با همدلی قوا و کمک مجلس بتوانیم در مسیر کنترل نرخ تورم و افزایش رونق اقتصادی گام برداریم.
✅ نگاه دولت در اداره و پیشرفت کشور، به ظرفیتها و توانمندیهای داخلی است.
⬅️ همواره به مسئولین تاکید دارم که در ردههای مختلف از نیروهای انقلابی با انگیزه و به ویژه جوانان استفاده کنند.
⛔ دولت به همه احترام میگذارد اما بیتردید کسانی که بانیان وضع موجود هستند و مردم از عملکرد آنان رضایت ندارند، نباید در عرصههای مدیریتی مورد استفاده قرار بگیرند. داشتن روحیه انقلابی، جهادی و کارآمد بودن از محورهای مورد تاکید این دولت است.
✅ مجموعه هیئتهای مذهبی در همه صحنههای انقلاب حضور اثرگذار دارند.
📎 جلسات هیئتهای مذهبی کلاس درسآموزی و خودسازی است؛ لازم است از اشعار و مطالبی استفاده شود که اخلاق و معنویت را در وجود جوانان رشد دهد.
📋 کار فرهنگی و کار اقتصادی هر دو اولویت کشور هستند و باید مورد توجه قرار بگیرند
🎤 دیدار ذاکرین اهل بیت _علیهمالسلام_ همزمان با شب رحلت امّالمومنین حضرت خدیجه _سلاماللهعلیها_
🗓 دوشنبه | بیست و دوم فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
رئیس جمهور در یازدهمین روز ماه مبارک رمضان بیش از ۳ ساعت میزبان فعالان و تشکلهای دانشجویی بود. این جلسه با سخنان ۱۴ نفر از دانشجویان و به نمایندگی از تشکلها آغاز شد، سپس رئیس جمهور در سخنانی به نکات و مطالب دانشجویان پرداخت و در نهایت دانشجویان و حجتالاسلام و المسلمین رئیسی نماز خواندند و افطار کردند.
🎤 رئیسجمهور:
📋 دولت بنا دارد براساس آمایش سرزمینی به صورت عادلانه و متوازن زمینه پیشرفت و آبادانی مناطق مختلف کشور را فراهم آورد.
📒 محور اصلی بودجه ۱۴۰۱ را عدالتمحوری قرار دادیم و ساز و کار لازم برای داشتن عدالت اجرایی، در بودجه پیشبینی شده است. در این راستا صندوقی در هر استان در نظر گرفته شده است تا منابع حاصل از فروش اموال مازاد دولت و حق مالکانه معادن هر استان در صندوق همان استان واریز شود تا بتوانند با استفاده از آن و نیز کمک دولت پروژههای ناتمام استانی خود را تکمیل کند.
🏷 با افزایش یارانهها نمیتوان مشکل اقتصادی مردم را به طور پایدار حل و فصل کرد و لازم است افزایش رشد اقتصادی و رونق تولید در کشور محقق شود.
📈 قبل از این دولت فقط ۴ میلیون مودی مالیاتی وجود داشت اما در ۷ ماه گذشته با شناسایی فرار مالیاتی و افزایش بیش از ۲ میلیونی مودیان مالیاتی، حدود ۱۱۰ درصد افزایش درآمد مالیاتی داشتیم.
📎 حجم صادرات تجاری در ماههای اخیر حدود ۴۳ درصد افزایش یافته است ضمن آنکه رکورد ترانزیت ریلی در سالهای اخیر شکسته شد و سهم کشورمان در ترانزیت کالا در منطقه ارتقاء یافت.
💵 همه ۸ میلیارد دلاری را که در قانون بودجه ۱۴۰۰ برای خرید کالاهای اساسی اختصاص یافته بود، قبل از شروع به کار این دولت و در شهریورماه به اتمام رساندند، اما دولت با تدابیری تلاش کرد در این زمینه فشاری بر مردم وارد نشود و کالاهای اساسی مردم نیز بدون دغدغه تامین شود. در خصوص ارز ترجیحی ۲ دیدگاه وجود دارد برخی معتقدند که فسادزا است و برخی دیگر حذف آن را موجب مشکلات اقتصادی میدانند اما دولت تصمیم گرفته کارهای سخت را با درایت و کمترین عوارض پیگیری و اجرایی کند و ارز ۴۲۰۰ تومانی باید تا حصول اطمینان از اینکه مشکلی پیش نمییابد، ادامه یابد و یا جبران آن را به مردم بپردازیم.
🏠 اقدامات لازم درخصوص ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در ۴ سال، برای پیدا کردن زمین آغاز، صندوق ملی مسکن تشکیل و پول در آن واریز شده و کار ساخت حدود ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در استانها آغاز شده است. لذا وعده ساخت ۴ میلیون مسکن در ۴ سال حتمی و شدنی است.
✅ در دوره تصدی مسئولیت آستان قدس رضوی تجربیات موفقی در زمینه مبارزه با فقر مطلق در حاشیه شهر مشهد داریم و با توجه به ظرفیتهایی که در کشور وجود دارد و با هماهنگی دولت و نهادهای انقلابی میتوان، فقر مطلق را در کشور ریشهکن کرد.
📗 از انتقادهای انجام شده از سند تحول دولت و همچنین از اینکه دانشجویان این سند را مطالعه کردهاند، قدردانی میکنم. میتوانید بررسی کنید که کدام یک از دولتهای قبل سند تحول و یا برنامه مدونی ارایه دادند؟ برای سند تحول دولت، حداقل ۵۰۰ صاحبنظر و ۱۶ اندیشکده مشارکت داشتند، ضمن اینکه آن را بطور عمومی منتشر کردیم تا مورد نقد قرار گرفته و براساس آن اصلاحات نهایی را انجام دهیم تا به یک سند فاخر و قابل اتکا برسیم.
🚘 عقبماندگیهای جدی در حوزه خودرو وجود دارد و اصلاح مدیریت و کیفیت و شکستن انحصار در این حوزه از برنامههای دولت است و تصمیم گرفتیم تا سهم دولت در این حوزه را در بورس عرضه کنیم.
🗓 چهارشنبه | بیست و چهارم فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
🏠 نیاز سالانه کشور به یک میلیون مسکن، جبران عقبماندگیهای گذشته در این زمینه با سرعت در ساخت مسکن و تحویل به هنگام به متقاضیان را بیش از پیش ضروری میسازد.
🏷 البته نباید مسئله سرعت در کار، سبب شود که دقت و کیفیت در ساخت مسکن نادیده گرفته شود. وظیفه شما ساخت مسکن ایمن، مطمئن و مستحکم است و هر گونه کمتوجهی به این اصل زیانهای سنگینی در پی خواهد داشت.
📎 ساخت مسکن در شهرها و روستاها، متناسب با جلوههای فرهنگ و معماری ایرانی و اسلامی، اهمیت دارد.
⬅️ مسکنسازی، صنعتی پیشران و زیربنایی است بنابراین ساخت مسکن باید دانشبنیان و مبتنی بر علم و فناوریهای نوین باشد و با توجه به حوادث فراوان طبیعی نظیر سیل و زلزله در کشور مقاومسازی به عنوان اصلی مهم مورد توجه قرار گیرد.
🏠 نقش مسکن و سرپناه مطمئن در جلوگیری از مهاجرت روستائیان و حاشیه نشینی در شهرها اهمیت دارد و تامین مسکن در کنار فراهم کردن امکانات زندگی و ارایه تسهیلات و خرید محصول کشاورزان میتواند زندگی در روستا را با صرفه کند و از ضرورتهای اساسی است.
▫️ لزوم ساخت مسکن ارزانقیمت و در عین حال استاندارد در شهرها و روستاها مورد تاکید ما است و همه نهادها و دستگاههای فعال و موثر در حوزه مسکن باید ارزانسازی و سهولت در امکان دسترسی به مسکن را برای مردم بویژه نیازمندان فراهم سازند.
🎤 دیدار مدیران ارشد بنیاد مسکن
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
📋 آثار غنی هنری در سراسر کشور را نشانگر تمدن بزرگ ایرانی- اسلامی است و این آثار هنری تمدنساز، جلوههایی از خلاقیت، نوآوری و اندیشه مردان و زنانی است که در طول تاریخ در این سرزمین زیستهاند و امروز وظیفه داریم آنها را به بهترین شکل به نسلهای آینده معرفی کنیم.
✅ هنر میتواند بهترین و پیچیدهترین مفاهیم عالی را به نسلها و عصرها منتقل کند و با هنر میتوان در بسیاری از موضوعات به فهم مشترک رسید.
🏷 حمایت عادلانه در حوزه هنر حائز اهمیت استت و تخصیص اعتبارات، ظرفیتها و امکانات به بخش هنر باید متناسب با اهمیت این عرصه باشد.
⬅️ پیشکسوتان چراغ راه هستند و همواره باید مورد حمایت قرار بگیرند، در عین حال لازم است به جوانان هم میدان داده شود تا در کنار پیشکسوتان روند رشد و بالندگی را سپری کنند.
🏘 [با استقبال از پیشنهاد یکی از هنرمندان سینما در خصوص احداث سالنهای چندمنظوره فرهنگی در کنار مجتمعهای مسکونی در دست احداث]: فضاهای فرهنگی متناسب با توسعه فضاهای مسکونی باید در دستور کار باشد و دولت از چنین ایدههایی حمایت میکند.
🔺️ مسئولین فرهنگستان هنر میخواهم که دغدغهها و مشکلات هنرمندان را مورد واکاوی قرار داده و پیشنهادات راهگشایی در این زمینه ارائه دهند تا دولت آن را در مراکز تصمیمسازی مورد توجه قرار دهد.
▫️ دوران هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی دارای ظرفیتهای عظیم هنری است که بیتردید هنوز در حوزه هنر آنچنان که شایسته این حرکتهای عظیم است، حق مطلب ادا نشده و لازم است ابعاد مختلف این جریانات با زبان هنرمندانه تبیین و به جامعه عرضه شود.
♦️ [با اشاره به پیشنهاد مطرح شده در خصوص توجه به اصل ۴۴ و تقویت بخش خصوصی در بخش هنر و با تاکید بر اهتمام دولت بر این موضوع]: اعتقاد عمیق داریم که اقتصاد هنر باید به بخش خصوصی واگذار شود. دولت در این عرصه نقش هدایت، نظارت و حمایت را بر عهده دارد تا این موضوع به نتیجه مطلوب برسد.
🎥 کاهش تولید در عرصه صدا و تصویر حتما باعث نگرانی است و تولیدات در بخش صدا و تصویر باید از لحاظ کمیت و کیفیت گسترده باشد چرا که این تولیدات مخاطبان زیادی حتی در کشورهای منطقه دارد.
💠 در این نشست حمید نوربخش مدیرعامل خانه موسیقی ایران، منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما، جواد شمقدری تهیه کننده و کارگردان، دکتر فرهت عضو فرهنگستان هنر و رئیس بخش موسیقی آن، دژاکام کارگردان و پیشکسوت سینما، مسعود ده نمکی کارگردان و تهیه کننده، سید ضیاء هاشمی تهیه کننده، مرتضی شعبانی مستندساز، جواد بختیاری از حوزه هنرهای تجسمی و انسیه شاه حسینی کارکردان سینما در سخنان صمیمی با گلایه از بی توجهی های گذشته به عرصه سینما و هنر، دغدغهها، مشکلات و پیشنهادات خود را در حوزه رفع مشکلات هنر و هنرمندان مطرح کردند.
🎤 دیدار با جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه های مختلف هنری
🗓 پنجشنبه | بیست و پنجم فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
📎 استمرار برگزاری نشستهای مشترک بین دولت و مجلس میتواند منشأ آثار و برکات فراوانی در مسیر اداره امور کشور باشد.
🤝 تعامل و همکاری با مجلس جزو اولویتهای اصلی دولت است و امروز انسجام و هماهنگی کامل دولت و مجلس در همه مسایل کشور ضروری است و نباید تحت تأثیر مخالفتخوانیهای بدخواهان قرار بگیرد.
▫️ ایجاد امید در جامعه مهمترین اولویت دولت است که این مساله با اقدام و عمل امکانپذیر است و در این مسیر یکپارچگی همه ارکان نظام حکمرانی در کشور، از جمله دولت و مجلس یک ضرورت انکارناپذیر است.
✅ دولت با فعالیتهای خود نشان داده که برای حل مسایل و مشکلات مصمم است و در چند ماه گذشته اقدامات خوبی انجام شده است.
🏷 دولت با اراده و تصمیم جدی به دنبال انجام اقدامات شجاعانه بویژه در حوزه اصلاحات اقتصادی است و مصمم هستیم اصلاحات ساختاری را در حوزههای مختلف از جمله نظام بانکی، مالیاتی، اجتماعی و فرهنگی انجام دهیم و در روند اجرای آن آمادگی داریم از آبروی خود هزینه کنیم.
♦️ دولت هرگز گرفتار حاشیه نخواهد شد زیرا امروز مردم از همه ما انتظار دارند که مشکلات کشور را برطرف کنیم، لذا کوچکترین حرف و اقدامی که مردم را ناامید کند، گناهی نابخشودنی است.
💵 [با اشاره به برخی موارد مطرح شده در خصوص ارز ترجیحی]: حفاظت از معیشت و سفرههای مردم اولویت اصلی دولت در اجرای اصلاحات اقتصادی است.
⬅️ مصمم هستیم که شرایط را طوری فراهم کنیم که موضوع ارز ترجیحی آثار اجتماعی و تبعات سوء در بازارها و در بین فعالان اقتصادی و در زندگی مردم نداشته باشد.
🔺️ دولت نسبت به اجرای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مصمم است، تصمیم داریم برخلاف گذشته که نارساییهای زیادی در اجرای آن ایجاد شد، براساس آنچه قانون مشخص کرده روند اجرای اصل ۴۴ را با قوت پیگیری کنیم.
🎤 نشست صمیمی دولت و مجلس
🗓 یکشنبه | بیست و هشتم فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
▫️امیدآفرینی از طریق حمایتهای ملموس و عملی، مهمترین راهکار صیانت از نخبگان کشور است و باید با دانشجویان که آیندهسازان کشور هستند، به نحوی رفتار شود که نسبت به آینده کشور امیدوار باشند تا مهاجرت نخبگان روند معکوس پیدا کند و این موضوعی است که دولت در خصوص آن وظیفه جدی برعهده دارد.
⬅️ فضای دانشگاهها باید فضای علم، دانش و پرورش نیروهای فرهیخته باشد.
✅ اعتقاد داریم حمایت از علم و پژوهش و دانشگاهها هزینه نیست بلکه سرمایهگذاری برای پیشرفت و آبادانی کشور به شمار میآید.
🔹️ امروز موظف به رفع دغدغههای اساتید و جلب رضایت آنان هستیم تا آنان با روحیه و نشاط بالایی، آیندهسازان کشور را پرورش بدهند.
📎 همدلی، همفکری و استفاده از ظرفیت عظیم جوانان و نخبگان دانشگاهی کشور بهترین راهکار عبور از موانع و مشکلات کشور است.
🔺️ در دولت به استفاده ازهمه ظرفیتهای فکری و منابع انسانی کشور باور داریم و به سوی همه دلسوزان و دغدغهمندان خصوصا در جامعه دانشگاهی و نخبگانی کشور دست یاری دراز کردهایم.
📋 دانشگاهها اتاق فکر دولت هستند و باید مسایل کشور را با اولویت و به صورت مسألهمحور مورد بررسی قرار داده و در خصوص مسایلی مانند، آب، خاک، کشاورزی، هوا، صنعت، اشتغال و فناوریهای نو راهکارهای عملیاتی به دولت ارایه دهند.
🏷 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری پل ارتباطی دولت با دانشگاه و فضای نخبگانی است و برخی تلاشها در این مرکز برای طراحی سامانهای برای ارتباط ساختارمند دولت و نخبگان دانشگاهی صورت گرفته است.
⚙ همکاری و همافزایی صنعت و دانشگاه بسیار حائز اهمیت است و بارها در دولت تأکید کردم که بجای اینکه دانشگاه به دنبال صنعت باشد، امروز تمام دستگاههای اجرایی وظیفه دارند به سراغ دانشگاه بروند و با دانشگاهها و مراکز علمی در همه سطوح ارتباط کاربردی برقرار کنند.
🎤 نشست هماندیشی با اساتید دانشگاههای سراسر کشور
🗓 سهشنبه | سیام فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
📋 [با اشاره به گزارش وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره فرصتها و چالشهای روابط تجاری با کشورهای منطقه]: وضعیت تجاری کشورمان خوب است و بهرهمندی از فرصتهای موجود و استفاده بیشتر از ظرفیت بخش خصوصی در این عرصه مورد تاکید میباشد.
✍ معاون اول رئیسجمهور با تشکیل کمیتهای با حضور مسئولان ذیربط، مشکلات و موانع حوزه تجارت را احصا و در کوتاهترین زمان برای حل آنها تدبیر کنند.
✅ «پیگیری» رمز موفقیت دستگاهها در انجام وظایف و ماموریتهایشان است.
🔺️ مشکلات فقط با دستور دادن حل نمیشود، بلکه دستورات باید منجر به اقدام و عمل جدی شود.
🏷 [با تاکید بر لزوم مدیریت نقدینگی و هدایت تسهیلات بانکی به سوی تولید]: خلق نقدینگی بدون مدیریت آن پیامدهای سوء اقتصادی دارد و تلاشهای خدمتگزاران عرصه اقتصاد را بلااثر میکند.
🏴 حملات تروریستی به چند مدرسه در کشور افغانستان را محکوم و به خانوادههای قربانیان این رخداد تسلیت میگوییم. مسئولیت این حوادث علاوه بر تروریستها، بر عهده کشورهایی است که در سالهای گذشته به اسم تامین امنیت، با مداخلات غیرمسئولانه بیشترین نقش را در ناامنسازی و بیثباتسازی افغانستان ایفا کردهاند.
▪️ از هیات حاکمه افغانستان میخواهیم که با تمام توان برای جلوگیری از تکرار این دست حوادث که بیشترین قربانیان آن اطفال و دانشآموزان بیگناه هستند، بکوشد.
🎤 جلسه هیات دولت
🗓 چهارشنبه | سی و یکم فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
▫️ امروز نیازمند انقلاب اداری با محوریت عدالت هستیم و لازم است همه حوزههای اداری و استخدامی از جمله «جذب نیرو و بکارگیری» و «ارتقا و پرداخت ها» بر مبنای عدالت متحول شود.
📋 لازم است سیاستها و برنامهها به ضابطه تبدیل شده و برای ضابطهها هم شاخص تعیین شود تا مبتنی بر آن بتوان در بهبود امور گام برداشت. در این صورت در بکارگیری نیروی انسانی در مجموعهها و سازمانهای مختلف، توصیه و سفارشهای بدون ضابطه، کارساز نخواهد بود.
⛔ هیچ کس حق ندارد بدون ضابطه و مقررات، فردی را برای جذب در دستگاهی سفارش کند چرا که اینکار ممنوع و خلاف قانون و عدالت است.
✅ [با اشاره به زمینههای تحقق شایستهسالاری، افزایش بهرهوری، عدالت و جلب رضایت مردم]: افزایش بهرهوری با بخشنامه امکانپذیر نیست و ضرورت دارد سلسله اقداماتی از جمله افزایش حقوق، منوط به تلاش کارکنان، اساتید و معلمان برای ارتقای بهرهوری خود شود.
🚫 هیچ وزارتخانه و دستگاهی بدون نظر سازمان امور اداری و استخدامی کشور حق ایجاد تشکیلات جدید ندارد و برای جذب نیروی متخصص و انقلابی در کنار شاخصهای دستگاه مربوطه، لازم است سازمان اداری و استخدامی نیز معیارهای لازم را اعمال کند.
⚠️ اگر دستگاهی در ایجاد دولت الکترونیک و تجمیع دادهها و اطلاعات کشور، کوتاهی کند، باید برخورد کرد.
📎 دو سازمان «برنامه و بودجه» و «اداری و استخدامی» دو بازوی رئیس جمهور در اداره کشور هستند و این دو سازمان باید برنامه را تدوین و بر روند اجرای آن نظارت کنند که مطابق با قانون باشد و از سوی دیگر تشکیلاتی چابک و متناسب با ماموریتهای دستگاه ها شکل بگیرد. این دو سازمان موظفند «انضباط مالی و اداری» در کشور را جایگزین نظام «چانهزنی» و «ضابطهمندی» و «قانونگرایی» را جایگزین «توصیه و سفارش» کنند.
🔹️ اداره کشور با رودربایستی غیرممکن است و سازمان امور اداری و استخدامی دستور داده نیشود که در روند چابکسازی و بهسازی ساختار اداری کشور با جدیت و بدون رودربایستی عمل کند.
▫️علت عقب افتادن کشورمان در این گونه موضوعات به این دلیل بوده است که امور کشور بعضا با رودربایستی اداره شده است.
🏷 [با تاکید بر اهمیت رعایت انضباط مالی و اداری در کشور]: دراین راستا باید مدیران وظیفه مدیریتی خود را بدون توجه به سفارشها و توصیههای دیگران و براساس قانون و ضوابط پیگیری و اجرایی کنند در غیر اینصورت همچنان شاهد نظام اداری بر اساس چانهزنی خواهیم بود. چابکسازی و منطقی کردن امور با توصیه شدنی نیست.
🔍 [با تاکید بر تقویت نظارتهای مردمی بر فعالیت دستگاههای اجرایی و کارکنان آن]: وزارت ارتباطات موظف است زیرساختهای «نظارت مردم» بر سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور و «گزارش تخلفات» و «رضایت سنجی» از عملکرد کارکنان دولت را فراهم کند و این کار در مردمیسازی و افزاش بهرهوری بسیار موثر است.
🎤 دومین جلسه شورای عالی اداری کشور در دولت سیزدهم
🗓 چهارشنبه | سی و یکم فروردینماه ۱۴۰۱
@raisi_org
▫️ دولت نه به دنبال حذف یارانه کالاهای اساسی، بلکه درصدد اصلاح نحوه و محل تخصیص این یارانهها است.
📎 تصمیم دولت این است که محل پرداخت یارانه کالاهای اساسی جابجا شده و به جای پرداخت یارانه به واردکننده و حلقه اول تامین و توزیع کالا، به حلقه آخر زنجیره تامین و توزیع، یعنی مصرف کننده پرداخت شود.
✅ هر تصمیم و اقدامی، هر قدر هم که کارشناسانه باشد، اگر با همراهی مردم توام نشود، موفق و کارگشا نخواهد بود.
♦️ مشارکت مردم و اصناف در اصلاح نظام پرداخت یارانه کالاهای اساسی رمز موفقیت اجرای این طرح است.
🔍 ااصناف و اتحادیهها کمک کنند تا با نظارت جدی بر بازار، جلوی سوداگری و گرانفروشی را بگیریم/ تلاش داریم مردم مزه شیرین عدالت در پرداخت یارانهها را بچشند.
🏷 در تعیین مرز گرانی و گرانفروشی سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرفکننده مهمترین نقش و جایگاه را دارد و باید به دقت به وظیفه خود در قیمتگذاری و نظارت بر قیمتها عمل کند تا نه آسیبی به تولیدکننده وارد شود و نه به مصرف کننده اجحافی شود.
⚠️ توجه به فروشگاههای بزرگ نباید باعث غفلت از فروشگاههای کوچک شود. این بخش از اصناف کشور ارتباطی تنگاتنگ و عمیق با مردم دارند و حمایت از آنها –و البته نظارت بر عملکردشان- باعث تسهیل، تسریع و تامین به صرفه اقلام مورد نیاز مردم خواهد شد.
🔰 برای رفع مشکل احتمال کسری سرمایه در گردش تولیدکنندگان پس از اصلاح نظام پرداخت یارانه مواد غذایی، باید تسهیلاتی در نظر گرفته شود که به سرعت و با سهولت در اختیار تولیدکنندگان مواد غذایی قرار گیرد تا روند تامین نقدینگی و تولید آنان را دچار وقفه نشود.
🚫 وجود نرخهای متفاوت برای کالاها و خدمات واحد، همواره بستر ایجاد فساد و رانت بوده است.
🎤 نشست هماندیشی با جمعی از اصناف و اتحادیهها
🗓 شنبه | هفدهم اردیبهشتماه ۱۴۰۱
@raisi_org
⚠️ افزایش بیدلیل قیمتها و رها شدگی بازار موجب نگرانی مردم شده است.
✅ دولت خود را موظف میداند با تدابیر مناسب برای تنظیم بازار و نظارت بر آن و همچنین باز کردن گرههای زندگی مردم به جامعه آرامش ببخشد.
🏷 دولت برای حفظ آرامش بازار و کمک به معیشت مردم تا زمان عرضه کالابرگ الکترونیکی مبالغی را به عنوان کمک هزینه معیشتی پرداخت خواهد کرد.
▫️ از اقدامات وزارت بهداشت و درمان در برقراری بیمه همگانی سلامت برای ۵ میلیون نفر از هموطنان و اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری قدردانی میکنم.
🔰 ضمن قدردانی از تحت پوشش بیمه قرار گرفتن داروهای بیماریهای خاص و صعبالعلاج، از مسئولان میخواهم که این اقدامات ارزشمند را با تسریع در پرداخت مطالبات بیمهها و بیمارستانها کامل کنند.
♦️ [با تاکید بر لزوم توجه وزرا و مسئولان دستگاههای اجرایی به کارهای زیربنایی]: نباید کارهای روزمره موجب غفلت از کارهای اساسی شود.
📈 [با اشاره به سرمایهگذاری ۱۷ میلیارد دلاری پیشرانان اقتصادی در پروژههای کلان کشور]: در این حوزه باید در همین یک سال اول کاری دولت گامهای موثری برداشته شود.
✍ همه وزارتخانهها، سازمانها و دستگاههای اجرایی برای رشد اقتصادی و افزایش بهرهوری به موضوع سرمایهگذاری توجه ویژه داشته باشند.
🎤 جلسه هیات دولت
🗓 یکشنبه | هجدهم اردیبهشتماه ۱۴۰۱
@raisi_org
▫️اصلاح نظام اقتصادی و توزیع عادلانه یارانهها، دستور کار مهم حال حاضر دولت است و تبیین دقیق مساله و اقناع افکار عمومی ضروری است.
✅ مردم عزیز ما فهیم و بصیر هستند و اگر الزامات اجرای قانون بودجه ۱۴۰۱ و برنامههای دولت در راستای سامان دادن به اقتصاد کشور برای آنها به درستی تبیین شود حتما در این زمینه همراهی خواهند داشت.
🔰 مردم باید در جریان ضرورت اصلاح نظام اقتصادی و تغییر رویکرد در پرداخت یارانهها قرار گیرند و برای آنها توضیح داده شود که دولت چرا چنین تصمیمی را اتخاذ کرده و این اقدام چه آثاری برای کشور دارد.
📎 طرح توزیع عادلانه یارانهها مبتنی بر سیاستها و قانون مصوب مجلس و ضرورت امروز کشور است که ساعتها مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفته است.
🏷 دیگر قوا و دستگاهها، رسانهها، صاحبان تریبونهای عمومی و آحاد ملت را به همراهی و یاری دولت در اجرای این کار مهم دعوت کرد.
دیگر قوا و دستگاهها، رسانهها، صاحبان تریبونهای عمومی و آحاد ملت را به همراهی و یاری دولت در اجرای این کار مهم دعوت میکنم.
🎤جلسه هیات دولت
🗓 چهارشنبه | بیست و یکم اردیبهشتماه ۱۴۰۱
@raisi_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ به سازمان برنامه و بودجه و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستور دادهام که کمک معیشتی ماه اول به حساب تمامی افرادی که تا ماه قبل مشمول دریافت یارانه بوده اما در این مرحله کمک معیشتی دریافت نکردهاند و متقاضی تجدیدنظر در دهکبندی فعلی هستند، واریز شود.
✅ اصل بر اعتماد به خوداظهاری مردم است لذا مبلغ کمک معیشتی ماه اول، به حساب این افراد نیز واریز شود تا به محض تأیید درخواست متقاضیان از سوی دستگاههای مسئول، این مبلغ توسط آنها قابل برداشت گردد و در ماههای آتی نیز همانند سایر مشمولان، بتوانند مبلغ کمک معیشتی را دریافت نمایند.
🔰 باید به مردم فرصت بازبینی اطلاعات خانوارها داده شود تا قانون مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها دقیقتر به اجرا درآید. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است حداکثر ظرف یک ماه، این درخواستها را بررسی و نتیجه نهایی را به سرپرستان خانوار اعلام نماید.
🏷 از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میخواهم نحوه محاسبه شاخصهای دهکبندی خانوارها به طور شفاف برای مردم تبیین شود و با اطلاعرسانی لازم ابهامات و دغدغههای مردم در این زمینه برطرف و جامعه و افکار عمومی به خوبی قانع شوند.
🎤 جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت
🗓 یکشنبه | بیست و پنجم اردیبهشتماه ۱۴۰۱
@raisi_org