فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢قابل توجه مداحان بزرگوار📢
دعای فرج رو دست کم نگیرید
https://eitaa.com/rajaat_banovan
✍ علی اکبر علیه السلام الگوی منتظران
📚 خطر پذیری و ترس نداشتن از حوادث واقعه، یکی از ویژگیهای حضرت علی اکبر علیه السلام بوده است. آن حضرت با تمام خطراتی که در روز عاشورا متوجه ایشان بود، به قلب میدان زد و در راه یاری امام زمانش از هیچ تلاشی دریغ نکرد.
🌕 جوانان منتظر نیز می توانند برای یاری امام زمان خود از ویژگیهای شخصیتی حضرت علی اکبر الگوگیری نمایند. بدون تردید با تنآسایی و رفاه و تنبلی نمی توان ادعای یاری امام زمان علیه السلام را داشت. باید خطر پذیر بود و از اسایش و رفاه دوری نمود.
🏴 أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج 🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔳 برکات حضور در مجلس عزای حسینی*
*✍️در روایت آمده روزی شخصی از امام صادق(ع) پرسید* که اگر قبر حضرت امام حسین(ع) شکافته شود آیا چیزی از بدن مطهر ایشان در قبر مشاهده می شود؟، امام فرموند: با وجود جثه کوچکی که داری چه سوال بزرگی پرسیدی! نه هرگز پیکر را نخواهند دید. حسین(ع) در عرش در پیشگاه مقام ربوبی ماوا دارد و مدام به دو عده توجه دارند. گروه اول کسانی هستند که در کربلا او را زیارت می کنند و گروه دوم افرادی می باشند که در مجلس عزای او شرکت می کنند و عجیب تر از همه اینکه امام ششم فرمودند: هر کسی که در مجلس عزای او عزاداری می کند و گریان است، امام حسین(ع) برای آن از پیشگاه مقام ربوبی طلب استغفار می کند.
*📚منــــابـع:*
*۱) چشمه سار عشق ، ص 10*
*۲) قصص الحسینیه ، ص 72*
https://eitaa.com/rajaat_banovan