🔻حمله موشکی حزب الله لبنان به مواضع نظامیان صهیونیست
مقاومت اسلامی لبنان:
🔹 ما محل تجمع نظامیان صهیونیست در مقر جل العلام در شمال فلسطین اشغالی را هدف حمله موشکی قرار دادیم.
🔹️مقاومت اسلامی لبنان ساعاتی پیش نیز اعلام کرده بود که با موشکهای البرکان و کاتیوشا ۲ شهرک گورن و شلومی واقع در شمال فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است.
✅ @Rajanews_com
🚨#فوری| پسر حمید نوری توسط پلیس سوئد بازداشت شد!
🔹ساعاتی پیش عطیه نوری دختر حمید نوری از بازداشت برادرش در سوئد خبر داد.
✅ @Rajanews_com
🔻مصونیت آهنین فیلیمو تا چه زمانی ادامه دارد؟
🔹فیلیمو تصویر زنی را که فعالیتهای وی آشکارا در زمره اقدامات علیه امنیت ملی قرار دارد، به عنوان بنر صفحه اول خود قرار داده است!
🔹معلوم نیست چرا مدیران فیلیمو مصونیت دارند و اقدامی علیه آنها صورت نمیپذیرد! این اقدام در هر جای دنیا اگر انجام میشد حتما جرمانگاری میشد.
✅ @Rajanews_com
🔻در صورت پیروزی ترامپ آیا با نسخه عاقلانهتری از دولت او روبهرو خواهیم شد؟/ برندگان و بازندگان جهانی پیروزی ترامپ چه کشورهایی هستند؟
دکتر بیژن پیروز، استاد دانشگاه تهران، پاسخ میدهد:
🔹کسانی که با تاریخ تحولات سیاسی آمریکا آشنایی ولو اندکی داشته باشند میدانند که در مجموع ترامپ بهعنوان چهل و پنجمین رئیسجمهور آمریکا با تمام خلبازیهایش در واقع حتی بیعقلترین هم در فهرست رؤسای جمهور آمریکا محسوب نمیشود! جانسون (سی و ششمین رئیسجمهور آمریکا از ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۹) نام آلت تناسلی خود را «جامبو» گذاشته بود و آن را بدون هیچ شرمی در پاسخ به پرسشهای مرتبط با موضوعات مهم در سیاست خارجی آمریکا مثلاً دلیل ادامۀ لشکرکشی آمریکا به ویتنام (که از ۱۹۵۵ تا ۱۹۷۵ ادامه داشت) در میآورد و به خبرنگاران نشان میداد.
🔹بله هم همحزبیهای ترامپ مثل نیکی هیلی و هم نویسندگانی مثل "Jonathan Stevenson" یا "James Sciutto" راجع به این که سیاست خارجۀ آمریکا در دورۀ ترامپ بر اساس "Madman Theory" یا «نظریۀ مرد دیوانه» قابل توضیح بوده است گفته و نوشتهاند، اما استفاده از چنین عنوانی در حقیقت به معنی تشبیه سیاست خارجی آمریکا در دولت ترامپ به سیاست خارجی این کشور در دولت نیکسون (سی و هفتمین رئیسجمهور آمریکا از ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴) بوده است. اما خود این تشبیهها هم بیشتر جنبۀ توجیهی دارند تا توضیحی چراکه شواهد کافی برای پذیرش این واقعیت وجود دارد که اثر واقعی خلبازیهای ترامپ در سیاست خارجی آمریکا در واقع خیلی بیشتر از احوالپرسیهای بایدن با خورزوخان نبوده است.
🔹به بهعبارتدیگر سیاست خارجی آمریکا با تبدیلشدن اوباما به ترامپ یا ترامپ به بایدن فقط در تفاسیر رسانهای است که تغییر میکند. اگر هم به تاریخ نگاه کنیم، دولت ترامپ در قبال فرضاً سوریه سیاستهایی که در دولت اوباما شروع شده بود را تا جایی که توانست ادامه داد، دولت بایدن هم در قبال فرضاً کرۀ شمالی سیاستهایی که در دولت ترامپ شروع شده بود را تا جایی که ممکن هست ادامه میدهد، طوری که کسی نمیتواند ادعا کند جایگزینِ اوباما شدنِ ترامپ یا جایگزینِ ترامپ شدنِ بایدن در کاخ سفید تغییری معنادار را در سیاست خارجۀ آمریکا در قبال این مناطق باعث شده است. هر چند که ترامپ پیش از انتخاب شدن، اوباما را بهعنوان «مؤسس داعش» سرزنش و پس از انتخاب شدن هم در توییتر در مورد «به آتش کشیدن کره» بسیار گزافهگویی کرد.
🔹در حقیقت اگر هم جایی در جهان سیاست خارجی آمریکا تغییر معناداری کرده علت واقعی چنین تغییری، عدمِ امکانِ تداوم سیاست قبلی بوده است و نه تغییر رئیسجمهور. یعنی اگر چه نه بایدن بعد و نه اوباما قبل از ترامپ آشکارا به عربستان نگفتند گاو شیرده، اما دوشیدن کشورهایی مثل عربستان چه قبل و چه بعد از ترامپ جز اصول ثابت در سیاست خارجی آمریکا بوده و تا هر وقت هم که ممکن باشد ادامه خواهد داشت. همچنین کسی هم هرگز ادعا نکرده که این نوع اصول صرفاً به دلیل تغییر رئیسجمهور دستخوش تغییر شده و یا خواهند شد. هر چند جایی که ادامۀ سیاست قبلی غیرممکن یا بیفایده ارزیابی شده باشد، برای افکار عمومی، ربط دادن تغییر اجباری سیاست خارجی آمریکا به تغییر رئیسجمهور این کشور راحتتر قابل پذیرش است.
🔹برندۀ انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا هر کسی که باشد دقیقاً مثل تمام رئیسجمهورهای قبلی بههیچوجه از اختیارات لازم برای تغییردادن جهتگیریهای اصلی سیاست خارجی آمریکا در جهان برخوردار نخواهد بود؛ اما صنایع مرتبط با برنامههای فضایی، درست مثل صنایع مرتبط با تولید نفت، گاز، زغالسنگ و فولاد در آمریکا معمولاً برای پیروزی جمهوریخواهان بیشتر از دیگران لحظهشماری میکنند. در بقیه دنیا هم معمولاً برای کسی مهم نیست که چه کسی برندۀ انتخابات آمریکا باشد - مگر این که برای رسانههای آنها هم دیگران دستور جلسه تعیین کنند!
✅ @Rajanews_com
📸 کنایه یک فعال رسانهای به آذری جهرمی/ آن پاراف تاریخی رهبری ذیل اقداماتتان و واکنش شرمسارانه خود را فراموش کردید؟
✅ @Rajanews_com
📸 #مهم| توضیحات سخنگوی شهرداری تهران پیرامون ساخت مسجد در پارک قیطریه
عبدالمطهر محمدخانی:
🔹مسجد پارک قیطریه علاوه بر درخواست مکتوب مردمی، خیرین نیکوکار از اهالی همان محل هم دارد که کلیه هزینههای ساخت مسجد را متقبل شدهاند و شهرداری تهران در واقع تسهیلگر مشارکت مردم در این امر خیر است.
🔹سرانه ساخت مسجد در تهران در مقایسه با دیگر شهرهای ایران و از آن بدتر پایتختهای کشورهای اسلامی بسیار پایینتر است. اینکه برخی از مساجد موجود نمازگزار کمی دارند یا بازه سنی خاص نمازگزاران در آنها به دلایل متعددی باز میگردد و دلیل خوبی برای عدم توسعه مساجد نیست.
🔹در همه شهرهای دنیا پارکها و بوستانهای بزرگ با کاربریهای چندگانه نیازهای متنوعی از شهروندان را برآورده کرده و در کنار توجه به محیط زیست با طراحی اکوپارکها، تمپارکها و ... آنها را به محل دائمی حضور شهروندان تبدیل میکنند.
✅ @Rajanews_com
🔻وقتی مالیات مردم آمریکا بهجای صیانت از جانشان صرف جنگافروزی میشود!/ کشوری که بزرگترین نیروی دریایی جهان را دارد از تکرار سوانح دریایی ناتوان است
🚨استانداردهای دوگانه رسانههای اصلاحطلب و ضدانقلاب در برخورد با سوانح ناشی از سهلانگاری
🔹بامداد روز سهشنبه ۷ فروردین مصادف با ۲۶ مارس برخورد یک کشتی باری به نام «دالی» که نامش برگرفته از هنرمند مشهور اسپانیایی «سالوادور دالی» است، به هنگام عبور از زیر پل «فرانسیس اسکات کی» واقع در ایالت بالتیمور ایالات متحده آمریکا منجر به نابودی کامل بخشی از پل و کشته و مفقود شدن ۶ نفر از کارگرانی شد که در بالای پل مشغول به کار تعمیرات بودند.
🔹برخورد کشتیهای تجاری بزرگ به پلهای مستقر بر روی رودخانههای عریض و عمیق آمریکا اتفاق نادری نیست و تاکنون منجر به فوت دهها نفر از شهروندان این کشور شده است.
🔹بنابر گزارشات انجمن جهانی زیرساختهای حملونقل آبی مابین سالهای ۱۹۶۰ تا ۲۰۱۵ میلادی تنها در ایالات متحده آمریکا تعداد ۱۸ پل بزرگ در اثر تصادف کشتی فرو ریخته و منجر به کشته شدن بسیاری شده است. با اضافه شدن حادثه پل فرانسیس اسکات کی به موارد موجود تعداد این سوانح به ۱۹ مورد رسیده که این رقم نشان از وضعیت نامناسب ایمنی پلهای ایلات متحده آمریکا دارد.
🔹عبور کشتیهای باری از زیر پلهای مستقر بر روی رودخانهها و خلیجهای متعدد ایالات متحده تبدیل به معضل بزرگی برای امنیت کشتیرانی و همچنین بلای جان شهروندان آمریکایی شده است. شهروندانی که بزرگترین و قدرتمندترین نیروی دریایی جهان را در اختیار دارند اما این نیروی دریایی عظیم کمکی به تنظیم عبور و مرور کشتیهای باری و تجاری از آبراههای این کشور نمیکند و به جای آن مشغول به ماجراجویی و آتش افروزی در نقاط مختلف جهان است.
🔹همانطور که اشاره شد موارد برخورد کشتی باری و تجاری با پل در آمریکا نادر نیست و در چند دهه گذشته بارها تکرار شده است. از جمله این موارد میتوان به برخورد کشتی تفریحی و یدک کش آن به پل «کوئین ایزابلا» در ۱۵ سپتامبر ۲۰۰۱ و تنها چند روز پس از فاجعه ۱۱ سپتامبر اشاره کرد که منجر به کشته شدن هشت نفر از سرنشینان خودروهای عبوری از پل شد. یک سال بعد نیز در ۲۶ مه ۲۰۰۲ پل «اینتراستیت» در اثر برخورد یک کشتی تفریحی بزرگ تخریب شد و ۱۱ نفر از سرنشینان خودروهای عبوری را به کام مرگ کشاند. موارد دیگری همچون سانحه پل «سان شاین اسکای وی» با ۳۵ کشته و پل «بیگ بایو کانوت» با ۴۷ کشته از جمله خونبارترین سوانح مشابه دیگر بودند که همگی در خاک ایالات متحده آمریکا رخ دادهاند.
🔹در این بین اما تفاوت برخورد رسانهای و نحوه تعامل سلبریتیهای آمریکا با این سانحه در مقایسه با سوانح غیرعمد کمتکرار در ایران بسیار جالب توجه است. برخورد اکثر رسانهها با این سانحه که حاصل سهلانگاری و خطای انسانی بوده است در حد اخبار عصر و گزارش تصویری کوتاه از محل حادثه بود و به ابعاد سانحه و سابقه تاریخی آن و همچنین بیکفایتی دولت در جلوگیری از تکرار این سوانح چندان پرداخته نشد.
🔹در صورتی که در حوادثی مشابه در ایران، رسانههای فارسی زبان مستقر در کشورهای غربی با تولید ادبیات متفاوتی به ماجرا پرداخته و به آن ضریب حداکثری در جهت تخریب جمهوری اسلامی ایران میدهند. حتی در بسیاری از موارد به نحوی فضا را آلوده میکنند که در برخی موارد افراد مقصر اصلی در این سوانح امکان فرار از مسئولیت را پیدا کرده و اغلب از آن استفاده میکنند.
✅ @Rajanews_com
تندخوانی جز هجدهم - استاد معتز آقائی.mp3
4.16M
🔻تند خوانی جزء هجدهم قرآن کریم
✅ @Rajanews_com
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 احترام به زنان در غرب وارد مراحل جدیدی شد!
🔹اخیرا روندی در نیویورک باب شده است که برخی مردان بدون دلیل و از روی تفریح یک زن را در خیابان انتخاب میکنند و با مشت به صورت وی میکوبند تا صورتش کبود و متورم بشود!
✅ @Rajanews_com