هدایت شده از همدلی
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠چه کسی فکرش را میکرد کشوری که یک زمان برای درمان مردم ، دکتر و متخصص از هند و پاکستان وارد میکرد ، بعد از حدود ۴۰ سال به سومین کشور درمان کنندهی سرطان به روش ژن درمانی تبدیل بشود؟
🔹اگر اینها دستاورد نیست ، پس چیست؟
كانت السيدة خديجة محلّ افتخارٍ للأئمة (ع) في انتسابهم إليها. ففي كربلاء وقف الإمام الحسين (ع) يخاطب القوم:
"هل تعلمون أنَّ جدتي خديجة بنت خويلد أوَّلُ نساء هذه الأمة إسلاماً" الأمالي (للصدوق): 158
🔸 *كلامكم نور*
هدایت شده از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج استان مازندران
✅ پاسخ به یک شبهه قدیمی و همیشگی ‼️‼️
🔰 حتما شما هم بارها شنیده اید که حضرت خدیجه (س) در سن 40 سالگی با پیامبر(ص) ازدواج کرده اند !
❌ این شبهه دستاویزی برای دشمنان هم شده است تا از طریق آن ، سن این بانوی بزرگ را با مقایسه با سال تولد حضرت زهرا(س) کمی غیرطبیعی جلوه دهند و از طرفی پیامبر (ص) را هم تحقیر کنند که در 25 سالگی با یک زن 40 ساله ازدواج کرده است !!!
💠 اما مورخ کبیر و پرکار تاریخ اسلام ، مرحوم علامه سید جعفر مرتضی عاملی ، در کتاب شریف " الصحیح من سیره النبی " با سندهای متعدد اثبات می کنند که اکثریت مورخین ، سن 25 یا 28 را در هنگام ازدواج با پیامبر برای حضرت خدیجه (س) درست می دانند و منابع قدیمی به این دو سن اشاره کردند که در تصویر مشاهده می کنید.
📚 منبع : کتاب الصحیح من سیره النبی / ترجمه سپهری / ج 1 / ص 344-345
#وفات_حضرت_خدیجه
@bonyadsari
هدایت شده از یا فتاح یا مرتاح
Notes_220413_172256.pdf
2.58M
قلم بطلان به یک دروغ بزرگ دودمان سلطنتی امویان در باره بزرگ بانوی جهان هستی حضرت خدیجه سلام الله علیها
كانت السيدة خديجة محلّ افتخارٍ للأئمة (ع) في انتسابهم إليها. ففي كربلاء وقف الإمام الحسين (ع) يخاطب القوم:
"هل تعلمون أنَّ جدتي خديجة بنت خويلد أوَّلُ نساء هذه الأمة إسلاماً" الأمالي (للصدوق): 158
🔸 *كلامكم نور*
هدایت شده از مداحی وصوتهای مذهبی چهارده معصوم علیه السلام و حضرت زینب سلام الله
؛ حضرت ابالفضل علیه السلام
مداحی آنلاین - نگاهم ابر بارونه چشام از غصه می باره - طاهری.mp3
4.96M
#وفات_حضرت_خدیجه_س
برای ام مومنین خون دل اهل عالمه
برای مادر زهرا همه عالم عزاداره
🎙 #حسین_طاهری
#امام_زمان_عج
#استودیویی
#فوق_العاده
صلےاللهعلیڪیااباعبدللھ
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلفــَرَج
بحق حضࢪٺزینبڪبرۍسلاماللهعلیها
https://eitaa.com/hossienebnali
هدایت شده از پستهای جالب
✳️ باسمه تعالی ✳️
💠 حقایقی درباره حضرت خدیجه کبری (س) (۱) 💠
منبع : موسسه سبطین
❇️ خدیجه آن قدر ارزش الهی داشت که برای او مانند مریم مائده های آسمانی نازل می شد.
❇️ از عایشه همسر پیامبر ( ص )، نقل شده است که گفت: " احترام هیچ یک از زنان به پایهٔ حرمت و عزت خدیجه نمی رسید.
❇️رسول الله ( ص ) پیوسته از او به نیکی یاد می کرد و به حدی او را محترم می شمرد که گویا زنی مانند خدیجه نبوده است.
❇️ عایشه سپس نقل می کند: روزی به پیغمبر ( ص ) گفتم: خدیجه پیر زنی بیش نبوده و خداوند بهتر از او را به تو عطا کرده است. پیغمبر(ص) سخت برآشفت به طوری که رگ پیشانی اش برآمد.
❇️ سپس فرمود : به خدا سوگند بهتر از خدیجه کسی برای من نبود. روزی که همه مردم کافر و بت پرست بودند، او به من ایمان آورد.روزی که همه مرا به جادوگری و دروغگویی نسبت می دادند، او مرا تصدیق کرد، روزی که همه از من روی می گردانیدند، خدیجه تمام اموال خود را در اختیار من گذاشت و آنها را در راه من بی دریغ خرج کرد خداوند از او دختری به من بخشید که مظهر پاکی و عفت و تقوا بود.
❇️ عایشه می گوید : با خود گفتم دیگر از خدیجه به بدی نام نخواهم برد.
❇️ عایشه می گوید : ‹‹ من در مورد زنان پیامبر از هیچ کدام به اندازه خدیجه حساس نبودم زیرا پیامبر مرتب از او تعریف می کرد و من هرگز او را ندیده بودم.
❇️ در شجرهٔ طوبی آمده است : خدیجه (علیها السلام ) زیباترین زنها از نظر جمال، کامل ترین از نظر عقل، تمام ترین از نظر رأی وتصمیم گیری و زیادترین از نظر عفت، دین، حیا، مروت و مال بود.
❇️ پیامبر(ص) فرمود : ‹‹ اسلام با شمشیر علی(ع) و مال خدیجه (س) بر پا و استوار شد واستقامت یافت.››
❇️ اگر خدیجه نبود کدام زن شایستگی آن را داشت که مادر حضرت فاطمه (علیها السلام ) باشد
❇️ درباره خدیجه، همسر گرامی پیامبر اکرم (ص )، اطلاعات زیادی گزارش نشده است و کاش فقط با کمبود اطلاعات روبه رو بودیم. زیرا همان گزارشاتی هم که واصل شده دارای تناقصات فراوان و شگفت آور است و متأسفانه آن قسمتی که بر سر زبانها جریان دارد، زندگی واقعی آن بانوی بزرگوار را به نمایش نمی گذارد و این مقاله، در پی آن است، تا سیمای دیگری از خدیجه کبری عرضه کند.
❇️ حضرت خدیجه (س ) همان کسی است که در جامعه مکه به طاهره یعنی بانوی پاک مشهور شد. ولی قدر مسلم با پاکی بیگانه هم نبود و پاکان را می ستود و به همین دلیل خدیجه را، طاهره لقب داد و طاهره، لقبی که نماد تمام نمای خوبی در آن زمان و آن دیار بود.
❇️ بنابراین، باید از بسیاری از گزارشات نامعقول دوری جست
هدایت شده از پستهای جالب
✳️ باسمه تعالی ✳️
💠حقایقی در مورد حضرت خدیجه (س) (۲) 💠
❇️ این که معروف است خدیجه طاهره قبل از ازدواج با پیامبر (ص ) ۲ بار ازدواج کرده، صرفاً یک گزارش تاریخی است که متضاد آن نیز گزارش شده و در چند کتاب تاریخی آمده: «ان النبی (ص ) تزوّج بها و کانت عذرا » : « پیامبر گرامی با خدیجه ازدواج کرد در حالی که خدیجه دوشیزه و باکره بود) ولی مظلومیت مضاعف خدیجه در طول تاریخ به دست بعضی سیره نویسان کم دقت و راویان اولیه مغرض رقم خورده است.
❇️ آنان دلیل ازدواج های قبلی وی را وجود فرزندانی از آن ازدواج ها می دانند در حالی که کودکان، مورد اشاره مورخان فرزندان خواهر خدیجه یا فرزندان شوهر خواهر خدیجه از زن دیگر بودند که علی الظاهر بعد از مرگ والدین آنها (یا هر دلیل دیگری ) و فقدان سرپرست آن بانوی نمونه، فداکاری کرد، آنها را به نزد خود آورد و به همراه پیامبر گرامی (ص ) با تمام محبت از آنها نگهداری می کرد و به همین دلیل است که حضرت خدیجه (س) دارای لقبی دیگر یعنی «ام الایتام » مادر یتیمان نیز هست. و این لقب در رابطه با مادری کردن وی در حق آن کودکان است.
❇️ البته این عنوان را مردم آن دوران به وی دادند این لقب را هر کس به خدیجه داده باشد نشان از روحیه بلند و انسانی خدیجه دارد.
❇️ حس نوع دوستی، فداکاری و آزادگی همان ویژگی هایی که شوی او نیز در مرتبه بالاتر، دارای آن بود. متأسفانه درگزارش بعضی راویان مغرض، نه تنها با انتساب این فرزندان به خدیجه، ویژگی فداکاری و انسانیت او نادیده گرفته شده، بلکه همان فرزندان را یکی از دلایل ازدواج های قبلی وی قلمداد کرده اند.
❇️ هرچند که گزارشگران دیگری به این واقعیت مهم پی برده و آن را تصحیح کرده اند. از دلایل محکم در رد ازدواج های قبلی حضرت خدیجه (س) گزارشی هست که در بسیاری از کتب تاریخ آمده و کسی نیست که آنرا نشنیده باشد. این مضمون که می گویند، خدیجه به دلیل شخصیت ممتازش، دارای خواستگارهای فراوان بود و بزرگان و اشراف قریش، خواهان ازدواج با وی بودند ولی او به تمام اشراف مدعی جواب رد داد و چون جواب مثبت به محمد داد، مورد اعتراض زنان قریش واقع شد که چرا به احدی از امیران جواب مثبت ندادی اما با یتیم ابوطالب (محمد) ازدواج کردی؟
❇️ گزارش مذکور علاوه بر این که به روشنی ازدواج های قبلی وی را مردود اعلام می کند، حاکی از آن است که خدیجه همان طور که از القابش (طاهره و ام الایتام ) بر می آید، برای ازدواج ملاک هایی جز ملاک های موجود در جامعه را مد نظر داشته و ثروت و دارایی و شهرت امیران و بزرگان قریش او را نفریفته بلکه پاکی او بدنبال پاکی بزرگتری بوده است
❇️ در مورد سن خدیجه هم برخلاف آنچه بر زبانها جاری و در اذهان است و عدد ۴۰ قید شده، گفتنی است که به احتمال قریب به یقین این عدد ناشی از تخمین بعضی سیره نویسان به دلیل فرض قبلی آنان در مورد دوبار ازدواج کردن خدیجه و فرزند داشتن وی بوده و اگر ازدواج های قبلی او را منتفی بدانیم، موضوع سن آن حضرت نیز خود به خود حل خواهد شد.
❇️ بنا به نقل علامه جعفر مرتضی عاملی درکتاب ۳۵جلدی «الصحیح من سیرة النبی الاعظم» سن خدیجه هنگام ازدواج با پیامبر (ص ) متفاوت ذکر شده و مورخان مختلف آن را ۲۵ سال، ۲۸ سال، ۳۰سال، ۳۵ سال، ۴۰ سال، ۴۴ سال، ۴۵ سال و ۴۶ سال اعلام کرده اند.
❇️ علامه مجلسی (ره ) در کتاب ارزندهٔ بحارالانوار جلد ۱۶ صفحه ۱۲ از قول ابن عباس سن حضرت خديجه (س) هنگام ازدواج با پیامبر (ص )، ٢٣ سال ذکر شده است.
❇️ علامه جعفر مرتضی عاملی، عدد ٢٨ سال را قول ترجیحی اکثریت دانسته و باتوجه به رد ازدواج های قبلی وی، قطعی است که سن او هنگام وصلت با پیامبر گرامی (ص )، باید خیلی کمتر از آنچه شهرت دارد، بوده باشد. و اگرچه نمی توان به طور قطع سن خدیجه طاهره را به دست آورد ولی به نظر می رسد سن اعلام شده در بحارالانوار از قول ابن عباس به صحت نزدیک تر است که در این صورت با قول ترجیحی اکثریت (بنا به ادعای جعفر مرتضی عاملی ) خیلی تفاوت ندارد.
❇️ درهر صورت بعضی از سن های ادعائی یاد شده (بویژه از ٣٥ تا ٤٦ سال ) نه باتحلیل صحیح وقایع تاریخی سازگار است و نه باعلوم پزشکی و تجارب انسان ها.
❇️ زیرا کسانی که سن حضرت خدیجه را هنگام ازدواج با پیامبر (ص ) حدود ٤٠ سال اظهار کرده اند همان کسانی هستند که ولادت حضرت زهرا (س ) را، ٥ سال بعد از بعثت، یعنی ٢٠ سال بعد از ازدواج رسول اکرم (ص ) با خدیجه می دانند.
❇️ بدین ترتیب سن حضرت خدیجه (س) هنگام ولادت حضرت فاطمه (س ) باید حدود ٦٠ سال باشد كه اين طبیعی نيست و از نظر علمی مردود است
#حقايق_زندگانی_حضرت_خدیجه