#دعایروزپنجم👉👇👇:
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنَ الْمُسْتَغْفِرِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ الْقَانِتِينَ وَ اجْعَلْنِي فِيهِ مِنْ أَوْلِيَائِكَ الْمُقَرَّبِينَ بِرَأْفَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
خدايا قرار ده مرا در اين ماه از آمرزش جويان، و از بندگان شايسته فرمانبردار، و از اولياى مقرّبت، به رأفتت اى مهربان ترين مهربانان
➖➖➖➖➖➖➖
@nafeleyeshab
💚💙💜❤️
4_420725504438436432.mp3
608.3K
صوت دعای🌹روز پنج🌹ماه مبارک رمضان...
🌺اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌺
➖➖➖➖➖➖➖
@nafeleyeshab
التماس دعای خیر...🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرح دعای پنجم👉☝️☝️
@nafeleyeshab
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد ترجمه👉👇👇
کارم را به خدا واگذار کردم که او به بندگانش بصیر است.سورهی غافر، آیهی ۴۴
کسی که مورد مکر قرار گرفته است این آیهی شریف را بگوید.خصال شیخ صدوق ره، ج۱، ص ۲۱۸
بسم الله الرحمن الرحیم👉👇👇
ترجمه
به نام خداوند بخشندهی بخشایشگر
این آیهی شریفه، پرتکرارترین آیهی قرآن کریم است. در این آیه، نام مقدّس الله و دو نام از نامهای پربرکت او قرار دارد. کسی که این ذکر شریف را بر زبان میآورد، دل را از غیر خدا باید خالی کند و توجّهش فقط به خدا باشد که داناترین، قدرتمندترین و مهربانتر از پدر و مادر است.
گفتن این ذکر برای شروع هرکاری خوب و مستحب است و شیطان را از انسان، دور میکند و برای موارد زیر، به صورت ویژه توصیه شده است:
قرآن خواندن، دعا کردن، وضو گرفتن، افطار کردن، غذا خوردن، لباس پوشیدن، درآوردن لباس، هنگام سوار شدن بر مرکَب، سفر کردن، خارج شدن از منزل، هنگام مسائل زناشویی و انعقاد نطفه، قبل از خوابیدن، هنگام نشستن، در ابتدای نامه.
اگر موقع ذبح، نام خداوند برده نشود، گوشت آن حیوان حلال نخواهد بود.
سبحان الله👉👇👇:
ترجمه
پاک و منزّه است خدا از همهی نقصها و عیوب.
این ذکر شریف، که به آن تسبیح هم میگویند با مشتقّاتش در بیش از ۸۰ آیهی قرآن کریم، به کار رفته است. این ذکر به بخش مهمّی از اصل توحید، اشاره دارد. یک انسان مؤمن، خداوند را از هر عیب و نقصی مبرّا میداند و علم و قدرت و رحمت و عدالت خدا را بدون نقص میبیند.
کسی که در روز، صد مرتبه این ذکر را بگوید، فضیلتهای زیادی دارد و اگر با توجّه بگوید ثواب این کار او، از قربانی کردن صد شتر در مکّه بیشتر است.
کسی که این ذکر را روز و شب بگوید، شیطان بر او مسلّط نگردد.خصال، ج۱، ص:۲۸۵
امتیاز نور و سایه و شبح امام زمان (ع)
☝️☝️
امتیاز نور و سایه و شبح امام زمان (ع) در کتاب «غیبت» از شیخ جلیل فضل بن شاذان به دو سند آمده است که عبداللّه بن عباس گفت:
رسول خدا (ع) فرمودند: «وقتی به معراج رفتم و آسمانها را سیر کردم به سدرة المنتهی رسیدم، از جانب خداوند ندا آمد که: «ای محمّد!»
گفتم: «لبّیک؛ لبّیک ای پروردگار من!»
خداوند عالم فرمود: «ما هیچ پیغمبری را بر اهل دنیا نفرستادیم تا روزهای زندگی و نعمت او پایان یابد مگر آنکه دعوت خود را به انجام برساند و برای هدایت مردم پس از خود وصیّ و جانشینی را قرار دهد تا از دین او نگهبانی کند و ما حضرت علی (ع) را جانشین تو و امام امّت تو قرار داده و پس از او حسن و حسین و علیّ بن الحسین و محمّد بن علی و جعفر بن محمّد و موسی بن جعفر و علیّ بن موسی و محمّد بن علی و علیّ بن محمّد و حسن بن علی و حجّة بن الحسن(ع) قرار دادیم؛ حال ای محمّد! سرت را بالا کن.»
چون سرم را بالا کردم، نورهای علی و حسن و حسین و نُه تن از فرزندان حسین را دیدم و حجّت (حضرت مهدی(ع)) را در میان آنها دیدم که همچون ستاره ای می درخشید.
خدای تعالی فرمود: «این ها، جانشین و حجّتهای من در روی زمین و نیز جانشین و اوصیایت بعد از تو هستند. خوشا به حال کسی که با آنها دوستی کند و وای بر کسی که با آنها دشمنی نماید.»
شیخ جلیل، ابوالحسین بن محمّد بن احمد بن شاذان در کتاب «ایضاح دفاین النّواصب» و احمد بن محمّد بن عیاش در کتاب «مقتضب الاثر» از ابی سلیمان که چوپان پیامبراکرم (ع) بود روایت کردند که رسول خدا (ع) فرمود: «شبی که مرا بسوی آسمان بردند، خداوند جلّ جلاله فرمود: «من، تو و علی و فاطمه و حسن و حسین و اولاد او را از اصل نوری از نور خودم آفریدم. ای محمّد! آیا دوست داری که ایشان را ببینی؟»
گفتم: «بلی! ای پروردگار من»
خداوند فرمود: «به سمت راست عرش، نگاه کن.»
چون نگاه کردم، علی و فاطمه و بقیّه تا حسن بن علی را دیدم که در میان مکانی از نور ایستاده بودند و نماز می خواندند و در میان آنها حضرت مهدی (ع) مانند کوکب درخشنده ای در حال درخشیدن بود.»
پوشیده نماند که اختلاف مضمون روایاتی که در مورد معراج است بخاطر اختلاف مضمون خبر نیست بلکه به سبب متعدّد بودن روایت کنندگان است، بعضی از اخبار حفظ و بعضی فراموش شده اند و بعضی دیگر هم از بین رفته اند و این مضامین حمل بر تعداد معراج رفتن پیامبر(ع) نیز هست که در همه آنها به امر ولایت تأکید شده است چنان که در کتاب «خصال» نوشته صدوق روایت شده که پیامبر اکرم (ع) را 120 مرتبه به معراج بردند و در همه مراتب هم خدای تعالی ، پیامبر (ع) را به دوستی و ولایت علیّ بن ابیطالب (ع)سفارش می کرد و حتّی زیادتر از دیگر فرایض سفارش می فرمود.
در کتاب «مقتضب» روایت دیگری از حضرت باقر(ع) در ذکر ائمّه (ع) در شب معراج و دیدن انوار ایشان روایت شده است که رسول خدا(ع) فرمود: «علی و دیگر ائمّه تا حسن بن علی (ع) را دیدم و حضرت حجّة(ع) در میان آنها چون ستاره ای درخشان بود.
گفتم: «ای پروردگار من! اینها کیستند؟»
فرمود: «اینها ائمّه اند و این قائم است که در دنیا حلال مرا حلال می کند و حرام مرا حرام و از دشمنان من انتقام می گیرد. ای محمّد! او را دوست بدار و دوستدار کسی باش که او را دوست دارد.»