eitaa logo
رنگـــــــا رنـــــگ
121 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
2.5هزار ویدیو
13 فایل
لینک کانال مشاوره مذهبی https://eitaa.com/moshaver2020
مشاهده در ایتا
دانلود
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسیار مهم 👆👆 ریشه یابی دروغ های خانواده های مهسا امینی و کیان ها ♦️ این کلیپ ها باید در تمامی کانال ها برای روشنگری مردم پخش شود آری همیشه تاریخ تکرار میشود و این ما هستیم که از گذشته باید درس بگیریم نباید ابزار گونه تاریخ را بار دیگر تکرار کنیم
کشوره یا مرکز بیماران جنسی؟ 🔹️ ‏بعد از قانون «سکس با حیوانات» در اسپانیا، این بار طرح «سکس با کودکان» در هلند قانونی شد. 🔹️ احزاب سیاسی هلند دستور دادن رابطه جنسی با کودکان باید عادی‌سازی و در مدارس تدریس شود. 🔹️ همچنین حزب پدوفیل هلندی «PNVD» که به‌صورت رسمی فعالیت دارد به‌دنبال قانونی‌کردن نکروفیلیا (رابطه جنسی با مُرده) می‌باشد! ✅ اندیشکده راهبردی حَصین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍اعترافات علی یونسی و امیرحسین مرادی (دو دانشجوی دانشگاه شریف) درباره عملیات‌های تروریستی که انجام داده بودند و می‌خواستند انجام دهند برای نخبه‌های زندانی ...
دلار ۴۰ هزار تومانی بدون مشتری 🔹امروز در مرکز مبادله ارز و طلا، دلار با کاهش ۱۸۰۰ تومانی، ۴۰۵۹۰ تومان و در بخش حواله‌ ۳۶۹۰۰ تومان کشف قیمت شد‌. 🔹در بازار ارز پایتخت دلار توافقی صرافی با کاهش ۳۰۰۰ تومانی نسبت به دیروز ۴۲ هزار تومان خریداری شد و با قیمت ۴۲ هزار و ۴۲۰ تومان فروخته شد. ‌ 🔹بررسی میدانی نشان می‌دهد دلالان میدان فردوسی خریدار ارز نیستند و نرخ ۴۲ هزار تومان را برای فروش دلار اعلام می‌کنند؛ صرافی‌ها نیز نرخ‌های ۴۲ هزار تومانی را بر روی تابلوهای خود درج کردند. 🔹یکی از افراد حاضر در بازار غیررسمی ارز می‌گوید: دلار ۴۰ هزار تومان هم خریدار ندارد و به‌زودی قیمت ارز با کاهش شدیدی مواجه خواهد شد.
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💪متروی تئاتر شهر در قـــُرُقِ دختران انقلاب ✌️دشمن عصبانی باش و از این عصبانیت بمیر
🟩 بِتُن کاران مدعی عقلانیت شدند!!!؟ درقلب نیروگاه بتن ریختند بدترین تحریم های تاریخ را با مذاکرات برجامی برای ایرانیان به سوغات آوردند با هتل خوابی ها در وین ، تولید داخلی را معطل کرده و ما را ازهمسایگان و کشورهای اسلامی منطقه دور کردند، بجای خداگفتندکدخدا ؛ کدخدای قلابی هم جسورتر و گستاخ تر شد و قهرمان ملی مان را ترور و اربا اربا کرد ؛ درمیان بُهت آگاهان اما این گروه به خود شان نشان های مدیریت و لیاقت وشجاعت دادند ؛ از پیکرخودشان مجسمه ساخته و در کارناوال ها رونمایی کردند ، ۷۵۰ سکه بهار آزادی پاداش گرفتند در عین حال به دانشگاه تهران دستور دادند تا حکم کارگزینی استادی را برای رئیس این نوع مذاکره ی ذلیلانه کادو کند؛ اینک بلند گوهای چنین جناح هایی با نیش و کنایه تلاش می کنند اصلاح روابط ایران و عربستان را از سوی دولت سیزدهم زیر سوال برده و چنین وانمود کنند که گویا دولت جدید تازه عاقل شده است !! ...راستی مگر شما نبودید که به دانشجویان یاد می دادید بجای مرگ بر کدخدا بگویند مرگ بر چین ؟! و مگر رئیس جمهورو وزیر خارجه شما نبودند که ۸ سال چینی ها را پشت درهای معبدهای خدایگان اروپا _ آمریکا در وین برای پیمان استراتژیک با ایران معطل کرده بودید ؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اسرائیل توسط ‎نسل ضد یهودی از بین خواهد رفت؛ این نسل دیگر خرافات صهیونیست‌ها را باور نمی‌کنند
. ♻️ ‏شش ماه بعد از راه‌اندازی اغتشاشات در ايران - قرارداد با چین نهایی شده است. - عربستان با ایران تفاهم می کند. - دریاچه ارومیه نفسی تازه می‌کند. - شبكه اينترنشنال آواره شده است. - مشکل بزرگ آب شرب در بوشهر حل شد. - 15 قطار شيميايی در آمريكا واژگون شده. - بیمارستان بی نظیری در تهران افتتاح شد. - در عسلویه پالایشگاه بزرگی افتتاح می‌شود. - چين و هند به اتحاد ايران و روسيه پیوسته‌اند. - بی ثبات‌ترين دوران تاريخ اسراييل شروع شده. - شروط ايران و يمن توسط آل سعود پذیرفته شد. - در جنگ ارزی ، قیمت دلار از ۶۰ هزار تومان به حدود ۴۲ هزار تومان گاهش داده شد. - ناو جنگی و ده‌ها شناور جدید به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه افزوده می‌شود و جنگنده‌های سوخو ۳۵ در راه هستند.
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 🔶 بزرگترین مرکز ترویج زبان فارسی در جهان 🔰 شیخ علی موِگا، دعوتگر مذهب شیعه در کشور کِنیا در آفریقا است. در قم درس خوانده و بهتر از ایرانی‌ها فارسی حرف می‌زند! 👈🏻 می‌دانیم که زبان فارسی، یکی از مؤلفه‌های هویت ایرانی است. حال باید پرسید: بزرگترین مرکز آموزش زبان فارسی در دنیا کدام نهاد هست؟ دانشگاه تهران؟ مرکز دایرة المعارف ایرانیکا؟ بنیاد جهانی تخت جمشید؟ نه‌... حوزه علمیه قم! 🔘 زرتشتیان، باستانگرایان و تمام نهادها و مراکزی که مدعی پاسداری از فرهنگ ایرانی اند، روی هم رفته، به اندازه یک دهم حوزه علمیه قم، در این زمینه کارآیی نداشتند. @ir_bastan
وزیرسابق دادگستری رژیم صهیونیستی: نتانیاهو وعده صلح با عربستان سعودی را داد اما در نهایت آنها با ایران صلح کردند. این جمله منو یاد این جمله معروف میشائیل لودرز المانی انداخت زمانی که گفت: سید علی خامنه ای حرف اول و اخر رو در خاورمیانه میزند ، او کسی است که اسراییل را بسیار بهتر از نتانیاهو، عربستان را بهتر از محمد بن سلمان و ایالت بایرن را بهتر از نخست وزیر ایالت میشناسد بدون کوچکترین اما و اگری 🔹 او شطرنج باز بسیار قهار دنیای سیاست است.