eitaa logo
رنگـــــــا رنـــــگ
122 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
2.5هزار ویدیو
13 فایل
لینک کانال مشاوره مذهبی https://eitaa.com/moshaver2020
مشاهده در ایتا
دانلود
💠امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام: الظُّلْمُ فِى الدُّنيا بَوارٌ وَ فِي الاْخِرَةِ دَمارٌ؛ ظلم در دنيا موجب نابودى و در آخرت موجب هلاكت است. ◀️65میلیارد دلار هزینه قتل‌عام در غزه ◀️50میلیارد دلار خسارت فعلی هزینه آتش‌سوزی لس‌آنجلس 💠این است عاقبت ظلم، در دنیا مایه نابودی، در آخرت مایه هلاکت 📝علی حسنی‌پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلبریتی آمریکایی: بجای اینکه طی چهار سال میلیاردها دلار پول آمریکا به زلنسکی برای جنگ اوکراین و روسیه داده شود برای لس آنجلس سیستم اطفا حریق می خریدید! رسانه ای در آمریکا هست که وسط این بحران، از این‌حرفها بزند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اینم هنرمندی خلبان بالگرد آمریکایی در آتش نشانی! 😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جواب خارج نشینان به بعضی از متوهمین ایرانی.... نشر بدید تا دشمن فرزندان ما را گول نززززززند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هواپیمای اطفای حریق امریکاست ببینید چقدر زیبا آتش را مهار کردش
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا رهبر انقلاب در دیدار اخیر به موضوع اشاره کردند؟
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرهنگ بالای جمهوری اسلامی ایران
. 🔴 چند جمله در باب بحران آتش‌سوزی در 🔹️ یکم: کالیفرنیا با حدود 39 میلیون جمعیت، ثروتمندترین ایالت آمریکاست. اقتصاد این ایالت با نزدیک 4 تریلیون دلار بعد از آلمان و قبل از هند یعنی رتبه پنجم دنیاست و از بسیاری از کشورهای جهان بزرگتر است. کالیفرنیا پایتخت فرهنگ و هنر شیطانی هالیوود و کانون فسادهای بزرگ اخلاقی در جهان است. در اثرگذاری بر سیاست‌های آمریکا این ایالت ذی نفوذترین ایالات است. اکنون این ایالت درگیر یکی از تاریخی‌ترین آتش‌سوزی های دنیاست، با خسارتی نزدیک 150 میلیارد دلار که در حال افزایش نیز هست. 🔹️ دوم: ظلم و تباهی در جامعه انسانی اول با سنت استمهال الهی مواجه می شود و آنگاه که گناه و ظلم اوج گرفت، عذاب الهی نازل می گردد. آتش سوزی در کالیفرنیا را ساده و مادی تحلیل نکنید، تردیدی نیست که این آتش سوزی یک عذاب الهی برای ظالمان است. 🔹️ سوم: از درد و_پ رنج انسانهای دیگر لذت نمی بریم و خوشحال نمی شویم اما کدام قدرت مادی می تواند کشور شیطان بزرگ را از جنایت و ظلم در حق ملت‌های دیگر بازدارد!؟ کمی به بمب های چند تنی آمریکایی که بر سر مظلومین غزه و لبنان و یمن ریخته می شود نگاه کنید، به جنازه های هزار هزار کودکان و زنان مظلوم غزه نگاه کنید، آتش به خیمه ظالم می زند. و اینجا در کالیفرنیا این آه مظلوم غزه است که آتش به جان سرزمین شیطان انداخته است. این قهر و غضب الهی بر ملتی است که در مقابل جنایت و ظلم حاکمانش بر مظلومین عالم، سکوت کرده است. 🔹️ چهارم: مدیریت، امکانات و برنامه دولت ایالتی و فدرال برای اطفاء آتش فاجعه بار است، یک افتضاح بزرگ است، یک تو دهنی محکم به آنهایی است که برای آتش سوزی در یک ساختمان در ایران آن همه پرده دری کردند و تصاویر فیلمهای هالیوودی و هواپیماها و بالگردهای آتش نشان درون فیلم ها را به رخ نظام اسلامی کشیدند اما حالا در حال تماشای یک همه‌جانبه از آتشنشانانی هستند که با کیف زنانه آب روی آتش می پاشند، خلبانی که هواپیمایش در حال اطفاء حریق منفجر می شود و بالگردی که شنهایش را روی خودروی آتش نشانی می پاشد. این واقعه حیثیت نظام آمریکا را بدجور برد و چهره و مدعای زیادش را گِل‌مال کرد.
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضرت پدر امیرالمومنین علیه السلام روزت مبارک...