خراسانیترین آخوند تاریخ
حق:
اولکسی که اهل کوفه نیست
خود #سیدعلی است
که نمیگذارد
تنها بماند #علی
علیِ امنیت
علیِ آرامش
علیِ حفظ کشور
علیِ این ایران عزیز
یا علی!
مرجع را
هم ایران دارد
و هم عراق
داغ
آنجا شعلهاش جان میگیرد
که یکی
#رهبر دارد
و آن یکی نه
آری!
گاهی کوچهپسکوچههای نجف
شک و شبههی جوانان ایرانی را رفع میکند
بصیرت خامنهای
به لحظه است
به ثانیه
خوب به عکس نگاه کنید!
حضرتآقا
برای خوشگلی ساعت نمیگذارد
آمار دقیقهها را دارد
حواسش به دغدغهها هست
مردمداری این سید
پوپولیستی نیست
سیاستورزیاش
سیاسی نیست
سیاسی هست
و سیاسی نیست
#آقا را
از هر طرف بخوانی
آقاست
مالک لشکر علی
در اشتر آخرالزمان
و هجوم فتنهها
اغتشاش
اعتراض را میکشت
و راز تدبیر خامنهای
همین بود
من نمیدانم
نماز کدامیک از این مراجع
طولانیتر است
آیتالله سیستانی
یا آیتالله مکارم
"ذات اقدس اله"
یا این آیتالله
آن آیتالله
ولی این
فتوای همهی مراجع بصیر است
از خمینی بزرگ بگیرید
تا دردانهای چون بهاءالدینی
تا بهجت
تا نوری همدانی
و تا دُرّ دهری چون حسنزاده
که جهان
سیاستمداری چون سیدعلی
به خود ندیده
که عمیقترین بصیرت
و دقیقترین حکمت
متعلق است به
حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای
آنقدر باهوش
که عدل در دولت تدبیر و اعتدال
بخوانید
تزویر و ابتذال
نشان دهد بدعهدی آمریکا را
با برجام
الا ای شیخ سرخه!
#جمهور اگر ماییم
رئیسمان خامنهای است
تو تعطیلی
درست مثل روز جمعه
و روی مخ
درست حکایت روز شنبه
و #مخاطب_بایدها
بارها خواستی
#حضرت_ماه را ضایع کنی
اما
حواست نبود
که با خراسانیترین آخوند تاریخ طرفی
سید و سالار اهل
عذاب_قبر
بیچاره ترین مردم در #آخرت کیست؟
✅روايت داريم #حق_الناس در برزخ انسان را #اسير مي كند مثلا يك سوم فشار قبر متعلق به #غيبت است. در روايتی دیگر هست كه خداوند بر روي پل صراط كمينی قرار داده كه هر كس حق الناس بر گردن دارد، از آنجا به بعد حق عبور ندارد.
✅رسول اكرم (ص) فرمودند: بيچاره ترين مردم كسی است كه با اعمال خوب وارد صحراي #محشر شود مثلا در نماز، حج و ... مشكلی نداشته باشد و جز #اصحاب يمين قرار گيرد اما زماني كه قصد ورود به بهشت می كند گروهی از مردم مانع می شوند.
علت را جويا مي شود و می شنوند كه #حقوق آنها را پايمال كرده است.
✅در آن لحظه از فرشتگان كمك می طلبند و آنها می گويند: حلاليت بگير، يعنی قسمتی از اعمال خوب خود را به آنها بده تا #حلالت كنند وقتی اين كار را می كنند متوجه می شوند ديگر هيچ چيز ندارند و نامه را به دست چپ می دهند كه از نظر #پيامبر بيچاره ترين بنده ها هستند.
سالروز ولادت امام حسن عسكري عليه السلام
سالروز ولادت با سعادت امام يازدهم حضرت امام حسن عسكرى (عليه السلام) را به تمامى شيعيان جهان تبريك عرض نموده، اميدواريم خداوند متعال توفيق پيروى آن امام همام را به همه ما عنايت فرموده ودر فرج فرزند بزرگوارش حضرت مهدى (عليه السلام) تعجيل فرمايد
حضرت امام حسن عسكرى (عليه السلام) در سال 232 هجرى قمرى در روز هشتم ماه ربيع الثانى در شهر مدينه به دنيا آمد، پدر آن حضرت امام بزرگوار حضرت هادى، ومادرش خانمى به نام حديثه بود. نام ايشان حسن، وكنيه آن بزرگوار ابو محمّد واز القاب ايشان زكى و عسكرى است.
آنچه از صفات بزرگ وفضائل كه لازمه امامت است در آن حضرت جمع بود، يعنى: در علم، وزهد، كامل بودن در عقل وخرد، عصمت، شجاعت، كرم وبزرگوارى از تمام مردم زمان خود برتر بود، وعلاوه بر نصوص كه از پيامبر(صلى الله عليه وآله) وامامان گذشته در باره امامت آن حضرت وارد شده بود، حضرت امام هادى (عليه السلام) يعنى پدر بزرگوارشان نيز تصريح به امامت آن جناب فرمودند، ودر روايتى كه مرحوم شيخ مفيد (رحمه الله) در كتاب گرانقدر ارشاد نقل كرده است، حضرت امام هادى (عليه السلام) چهار ماه قبل از شهادت امام عسكرى (عليه السلام) را وصىّ خود قرارداد، وبه امامت آن حضرت تصريح كرده وگروهى از دوستان و شيعيان را بر اين امر گواه گرفت.
آن حضرت در ميان مردم وبزرگان وحتّى افراد مخالف از احترام خاصى برخوردار بود، به حدّى كه حتى ناخواسته آن حضرت را احترام مى كردند. در اينجا به همين مناسبت وبراى آنكه فضل آن بزرگوار براى خواننده عزيز معلوم شود، داستانى را كه مرحوم شيخ مفيد (رحمه الله)در كتاب ارشاد نقل كرده است مى آوريم.
مرحوم شيخ مفيد (رحمه الله) از ابن قولويه نقل كرده است كه: احمد بن عبيدالله بن خاقان متصدى املاك وخراج شهر قم بود كه از طرف بنى عباس به اين كار گماشته شده بود، پس روزى نام علويان و مذهب آنان، در مجلس او برده شد و او مردى بود كه با اهل بيت دشمنى بسيار داشت. در عين حال گفت:
من مردى از علويان مانند حسن بن على «حضرت امام عسكرى» در وقار وآرامش وعفّت وپاكدامنى وبزرگوارى در نزد خاندان خود نديده ونشناخته ام، به طورى كه همه فاميل او را بر سالمندان وبرزگان خود مقدّم مى داشتند، همچنين همه سران لشگر ووزراء وعموم مردم او را بر سايرين مقدم داشته احترام مى كردند.
روزى پدرم براى ديدار با مردم نشسته بود، ومن بالاى سر او ايستاده بودم، ناگاه در بانان آمده وگفتند: ابو محمّد ابن الرضا بر در خانه است، پدرم به آواز بلند گفت: اجازه اش دهيد تا وارد شود.
من از آنچه از ايشان شنيدم واز جرأت آنان كه نام مردى را در حضور پدرم با كنيه نام بردند متعجب شدم، با آنكه جز خليفه يا وليعهد، يا كسى را كه سلطان دستور داده بود نزد پدرم، با كنيه نام نمى بردند.
پس ديدم مردى گندمگون، خوش اندام، خوش صورت، جوان، باجلالت و هيبتى نيكو وارد شد. چون چشم پدرم به او افتاد، از جا برخاست وچند قدم به سوى او رفت، ومن به ياد ندارم با هيچ يك از بنى هاشم و افسران و برزگان چنين رفتارى كرده باشد، چون به او نزديك شد او را در آغوش كشيده صورت وسينه او را بوسيد، و دست او را گرفته بر مسند خود كه روى آن مى نشست نشانيد، و در كنار او نشسته رو به او كرد وبا او به گفتگو پرداخت.
در ضمن سخنان به آن حضرت مى گفت: قربانت شوم، فدايت شوم، ومن همچنان از آنچه مى ديدم در تعجب بودم، در اين هنگام دربانان آمدند، وخبر از ورود «موفق» برادر خليفه دادند، امّا پدرم همچنان سر گرم گفتگو با امام عسكرى (عليه السلام) بود اعتنايى به آنچه دربانان گفته بودند نكرد، تا زمانى كه غلامان ونوكران برادر خليفه آمدند، پدرم در اين حال آن حضرت را بااحترام وعزت هر چه تمام تر بدرقه كرد، وبه طورى كه موفّق آن حضرت را نبيند او را در آغوش كشيده وبا آن حضرت خداحافظى كرده وآن بزرگوار رفتند. من كه همچنان متعجب بودم به نوكران گفتم: واى بر شما اين چه كسى بود كه شما وپدرم او را اين چنين احترام نموديد؟ گفتند: اين شخص مردى علوى است به نام حسن بن على ومعروف به ابن الرضا، من همچنان در تعجب بودم تا آنكه شب شد، ورسم پدرم آن بود كه شبها بعد از نماز گزارش كارهاى روزانه را تنظيم مى كرد، چون نماز را خواند در برابر او نشستم، گفت: اى احمد كارى دارى؟
گفتم: آرى، اگر اجازه دهى پرسش كنم، گفت: اجازه ات دادم، گفتم: پدر جان اين مردى كه امروز به اينجا آمد وتو به او مى گفتى: پدر ومادرم فداى تو، وآنچنان او را احترام كردى كه بود؟
گفت: پسر جان اين امام وپيشواى رافضيان حسن بن على معروف به ابن الرضا است، سپس كمى سكوت كرده ومن نيز ساكت بودم، آنگاه گفت: پسر جان! اگر خلافت و زمامدارى از خاندان بنى العباس بيرون رود، هيچ كس از بنى هاشم غير او شايسته خلافت نيست، واين به خاطر برترى وفضل وپاكدامنى وپارسايى وزهد وعبادت وخوش خلقى وشايستگى اوست، واگر پدرش را ديده بودى مردى بود خردمند وهوشيار ودانشمند.
احمد مى گويد: من كه اين سخنان را از پدرم شنيدم وآن رفتار را باامام عسكرى (عليه السلام) از او ديدم دچار حيرت وخشم وسرگردانى شدم، بعد از آن تصميم گرفتم كه خود در اين باره تحقيق كنم، به دنبال اين تصميم از افراد مختلف راجع به او پرسيدم، از هيچ يك از بنى هاشم، وسركردگان ونويسندگان وقاضيان وفقهاء وديگر مردم نپرسيدم جز آنكه همه به فضل وكمال او اعتراف كرده او را مردى محترم شمردند، از اين رو مقام وشخصيت او در نظرم بزرگ شد، زيرا ديدم دوست ودشمن او را به نيكى ياد كرده تمجيد وستايش مى كنند.
آن بزرگوار همانند پدران گرامى خويش از چنان اخلاق ورفتار والائى برخوردار بود كه دشمنان نيز تحت تأثير اخلاقش قرار مى گرفتند، به عنوان مثال آن حضرت را به زندانبانى به نام على بن اوتاش سپردند، اين شخص به شدّت باخاندان پيامبر دشمنى مىوزريد، وبا آل ابى طالب با شدت وخشونت رفتار مى كرد، وقتى آن حضرت را به زندان او فرستاند به او گفتند: با او چنين وچار رفتار كن، بيش از يك روز نگذشته بود كه آنچنان در مقابل امام (عليه السلام)تواضع مى كرد كه گونه بر خاك مى گذشت، وسر بزير انداخته به آن بزرگوار نگاه نمى كرد، وهنگامى كه آن حضرت از زندان او بيرون رفت اين شخص از بهترين شيعيان شده بود، واين بواسطه جلالت ومهابت واخلاق امام عسكرى (عليه السلام) بود.
آن حضرت همانند پدران بزرگوارش داراى كرامات ومعجزايى نيز بوده اند كه مورخان نقل كرده اند وما در اينجا فقط به ذكر دو مورد مى پردازيم.
اول: شخصى مى گويد: سر راه امام عسكرى (عليه السلام) نشستم، وقتى آن حضرت رسيد از تنگدستى خويش به آن بزرگوار شكايت كردم وقسم خوردم كه نه درهم ودينارى دارم ونه غذاى صبح وشام، آن حضرت فرمود: آيا به دروغ سوگند مى خورى با اينكه دويست دينار در زير خاك پنهان كرده اى، واينكه مى گويم نه براى آن است كه چيزى به تو ندهم، اى غلام آنچه باخود دارى به او بده، غلامش صد دينار به من داد، سپس روى بمن كرده فرمود: تو آن دينارها كه در زير خاك پنهان كرده اى در وقتى كه سخت بدانها نيازمند هستى از آنهامحروم خواهى ماند، وراست فرمود، زيرا آن پول كه حضرت داد خرج كردم، ودرهاى روزى بر من بسته شد، وبه ناچار به سراغ پولى كه در زير خاك پنهان كرده بودم رفتم اما اثرى از آن نيافتم، بعد فهميدام كه پسرم جاى پولها را دانسته، وآنها را برداشته وگريخته است، وبه هيچ چيز از آن پولها دست نيافتم.
دوم: شخصى به نام احمد بن محمد مى گويد: در زمانى كه مهتدى عباسى دست به كشتار مواليان ترك ووابستگان خود زد، من نامه اى به حضرت عسكرى (عليه السلام) نوشتم كه: سپاس خداى را كه او را از ما به خود سرگرم كرد، زيرا من شنيده بودم كه او شما را تهديد به قتل كرده است وگفته است كه: من ايشان را از روى زمين بر مى دارم، حضرت عسكرى (عليه السلام) به من نوشت: عمر او به اين كارها كفاف نخواهد داد، از امروز پنح روز بشمار وروز ششم پس از خوارى وذلتى كه به او برسر گشته خواهد شد، وچنان شد كه آن حضرت فرموده بود.
ودر اينجا بعض از كلمات حكمت آميز حضرت امام حسن عسكرى (عليه السلام) ذكر ميكنيم.
1 ـ فرمود جدال مكن ميرود خوبى و حسن تو و مزاح مكن كه جرئت مى كنند ودلير مى شوند بر تو.
2 ـ وفرمود از تو اضح است آنكه سلام كنى بر هر كس كه ميگذرى بر او، وآنكه بنشينى در جائى كه پست تر است از مكان شريف مجلس
3 ـ وفرمود پارساترين مردم كسى است كه توقف كند نزد شبهه، وعابدترين مردم كسى است كه بپا دارد فرائض را، وزاهدترين مردم كسى است كه ترك كند حرام را، واز همه مردم كوشش ومشقّتش بيشتر است كسى كه ترك كند گناهان را.
4 ـ وفرمود مشغول نسازد تورا روزى كه خدا ضامن آن شده از عملى كه بر تو فرض است.
5 ـ وفرمود از ادب دور است ظاهر كردن خوشحالى نزد شخص غمناك.
6 ـ وفرمود: همانا از براى جود وبخشش اندازه ومقدارى است پس هر گاه زياد شده از آنمقدار پس آن اسراف است.
براى خرم واحتياط مقدارى است پس يرگاه زياد شد از آنمقدار پس آن جبن وترس است.
واز براى اقتصاد وميانه روى مقدارى است پس هرگاه زياد شد بر آن پس آن بخل است.
واز براى شجاعت مقدارى است پس هرگاه زياد شد بر آن تهوّر وبى أدبى است.
وكافى است تورا از براى ادب كردن نفست اجتناب كردنت از چيز يكه مكروه وناپسند بيشمارى از غير خودت.
میلاد_امام_حسن_عسکری
به شما سفارش میکنم...
امام حسن عسکری(ع):
شما را #سفارش میکنم به سعی و کوشش برای خدا،
#راستگویی و بازگرداندن امانت،
و طول دادن سجده و خوشهمسایگی؛
هر یک از شما وقتی در دین خود پارسا باشد و #راست گوید و امانتدار باشد و اخلاقش را با مردم خوب کند، گفته خواهد شد:
او #شیعه است.
و این مرا #خوشحال میکند.
از خدا بترسید و مایه #آراستگی و آبرومندی ما باشید، نه باعث عیب و ننگ ما.
دوستیها را به سوی ما #جلب کنید و هر گونه زشتی را از ما دور سازید؛
زیرا هر خوبیای که درباره ما گفته شود، ما اهل آن هستیم و هر بدی و #عیبی درباره ما گفته شود، ما چنان نیستیم
خدا را بسیار یاد کنید و همیشه به یاد مرگ باشید و #قرآن زیاد بخوانید و بر حضرت محمد(ص) فراوان صلوات فرستید.
📚تحف العقول ، صفحه ۴۸۷
اهمیت #سلامت_دل:
🌹 #حضرت_علی (ع) میفرماید:
آگاه باشید که #تنگدستی بلاست و بدتر از تنگدستی بیماری تن و بدتر از بیماری تن بیماری دل است. آگاه باشید که از جمله نعمتها، گستردگی ثروت است و برتر از فراوانی ثروت، تندرستی و برتر از تندرستی سلامت دل است.
🌹 حضرت در جایی دیگر فرمود:
هیچ دردی بر دلها دردناکتر از گناهان نیست.
👌 تأثیر سلامت دل در تندرستی:
🌹 امیرمؤمنان(ع) فرمود:
هوشیار باشید که بخشی از تندرستی، سلامتی دل است؛ همچنین فرمود: #تقوای_الهی (سلامت دل) ... درمان بیماریهای بدن شماست.
🌹 امام باقر (ع) فرمود:
هیچ دانشی همانند دانشِ تأمین کننده سلامت نیست و هیچ سلامتی همانند سلامت دل نیست.
❤️ اثر سلامت دل:
🌸خدا در قرآن میفرماید:
روزی که نه مال برای انسان سودمند است و نه پسران؛ اما کسی که با دلی پاک از شرک و گناه نزد خدا آمده است (قطعا از آن پاکی بهره خواهد برد).
🌹 رسول خدا (ص) فرمود:
خدا به چهرهها و اموالتان نمینگرد، بلکه به دلها و کردارتان مینگرد.
چرا روحانی گفتگوی تلفنی خودش با اوباما را یادآوری کرد؟/ پنج نکته مهم در این باره بخوانید
کد مطلب: 709960
روحانی ظاهرا و احتمالا با برنامه از پیش تعیین شده، جهت سخنرانی را به جایی برد تا ماجرای گفتگوی تلفنیاش با باراک اوباما در مهرماه 92 را نقل کند. مسالهای که طبیعی است در جایگاه فردی همانند او نمی تواند، به یکباره مطرح شود.
چرا روحانی گفتگوی تلفنی خودش با اوباما را یادآوری کرد؟/ پنج نکته مهم در این باره بخوانید
«از آنچه دولت ما انجام میدهد و تلاشهای دیپلماتیک و تحرکی که در این زمینه میکنند، حمایت میکنیم. البته برخی از آنچه در سفر نیویورک پیش آمد، به نظر ما بجا نبود» این عباراتی بود که رهبر معظم انقلاب در سیزدهم مهرماه 92 و تنها به فاصله چند روز از گفتگوی تلفنی روحانی با اوباما که فضای رسانهای مملو از سخن و تحلیل در این باره بود، بیان کردند. رئیس جمهور دولت موسوم به اعتدال که حدود دوماه از آغاز به کارش گذشته بود در لحظات انتهایی اولین سفرش به نیویورک با باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا به طور تلفنی گفتگو کرد که این کار در نوع خود تابوشکنی و عبور از یک خط قرمز برجسته جمهوری اسلامی تلقی شد. این حرکت روحانی در آن مقطع با واکنش علنی رهبرانقلاب روبرو شد و ایشان ضمن حمایت از تحرک دیپلماسی دولت جدید به طورعلنی این رفتار رئیس جمهور جدید را در انتهای سفر به نیویورک با عبارت «بهجا نبود» مورد نقد قرار دادند. البته که به احتمال زیاد آقای رئیس جمهور در این باره تذکرات بسیار جدی تری هم در جلسه خصوصی دریافت نمودهاند.
اما آنچه باعث مرور آن ماجرا شد اظهارات دیروز روحانی در جمع مدیران ارشد بیمه بود. روحانی تقریبا با برنامه از پیش تعیین شده، جهت سخنرانی را به جایی برد تا ماجرای گفتگوی تلفنیاش با باراک اوباما در سال 92 را نقل کند. مسالهای که طبیعی است در جایگاه فردی همانند او نمی تواند، به یکباره مطرح شود. رئیس جمهور گفت: «ما به مردم قول داده بودیم ظرف ۱۰۰ روز مردم شاهد اولین تحول در زمینه این ریسک باشند. اگر بنا بود ظرف ۱۰۰ روز این کار انجام بگیرد، بدون این تماس امکان پذیر نبود. مشاورین و همراهان من در سفر نیویورک من را قانع کردند که برای پیشرفت در مذاکرات، جواب تلفن رئیس جمهور آمریکا بدهم. البته این مورد تردید من بود اما وقتی همه مشاوران من، به اتفاق این نظر را دادند من پذیرفتم و در آخرین لحظاتی که داشتم نیویورک را ترک میکردم، رئیسجمهور آمریکا در هتلی که من بودم تلفن زد و من پاسخ تلفن او را دادم و این صحبت کوتاهِ یک ربع، بیست دقیقه ای یک لوکوموتیو بسیار قوی برای حرکت قطار مذاکره بود».
اما درباره چرایی بازخوانی این موضوع توسط روحانی و اینکه چرا علی رغم انتقاد علنی رهبرانقلاب از آن تابوشکنی، روحانی پس از شش سال آن را به افکار عمومی یادآوری کرده و جزو افتخاراتش به حساب میآورد، چند نکته قابل ذکر است:
1. نحوه روایت آقای روحانی در لزوم انجام این گفتگوی تلفنی قابل تامل است. روحانی می گوید بدون این تماس آن حرکت 100 روزه قابل انجام نبود و از طرف دیگر تماس گیرنده هم طرف آمریکایی بود. صغری و کبری غیرقابل تطبیق آقای رئیس جمهور باعث می شود که مخاطب حس کند اتفاقا تماس از طرف مسئولان ایرانی انجام شده است. اتفاقا در همان مقطع بسیاری از مقامات آمریکایی مدعی شدند که طرف ایرانی تماس گرفته است. اما به دلیل تاکید بر صداقت مسئولان در این موضوع می توان گفت بله، طرف آمریکایی گیرنده تماس بوده است اما دور از ذهن نیست همان اطرافیان آقای روحانی که به ایشان اصرار کرده اند تلفن اوباما را پاسخ دهد از قبل با مسئولان آمریکایی تدارک کار را دیده بودند و تضمین هم داده بودند که اگر شما تماس بگیرید آقای روحانی این تابو را خواهد شکست! زیرا این همه اتفاق مهم نمی تواند، همه یکدفعه و بدون تامل از قبل صورت گرفته باشد.
2. بازخوانی مجدد این ماجرا توسط روحانی شاید به این دلیل باشد که او در میان موج هجمهها و اعلام برائت از دولت های تدبیر و امید که این روزها اوج بیشتری هم گرفته، مصمم شده است تا به فعالان سیاسی و افکار عمومی یادآوری کند که من همان روحانی اهل تابوشکنی و عبور از خط قرمزها هستم. حتی از این گزاره این نتیجه بدبینانه را هم می توان گرفت که روحانی در حال ارسال پیامی برای مسئولان ارشد نظام است که امکان هزینه تراشی مجدد و تابوشکنی های دیگر وجود دارد! روحانی روز گذشته در نقل خاطرهای از سفر اخیرش به نیویورک، از آمادگی خود برای دیدار -نه گفتگوی تلفنی- با ترامپ به شرط تحقق یک شرط خبر داد.