هدایت شده از حسینیه ایران
🔷خادمیاران رضوی در کنار مردم آسیبدیده مجتمع نارنجستان اراک
🔹 پس از حمله تروریستی به مجتمع نارنجستان اراک، خادمیاران رضوی با برپایی موکب امام رضا علیهالسلام در محوطه این مجتمع، با توزیع نذورات و ارائه خدمات به ساکنان و نیروهای امدادی، جلوهای از همدلی و خدمترسانی رضوی و معنویت را به نمایش گذاشتند و با نام حضرت رضا(ع) مرهمی بر دلهای جریحهدارِ همشهریانِ ستمدیده شدند.
#مرگ_بر_امریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#نبرد_آخر
@khademyaran_markazi
حسینیه_ایران_اراک 👇
╭┅───────┅╮
🌺 @arakema
هدایت شده از دیمزن
مشتگرهکرده...
همراه برادرم در دوران راهنمایی، در سالگرد پدر با یک نقشه خانواده پدری را تحت فشار گذاشتیم و تنها به خانه پدرپزرگ برگشتیم تا بتوانیم عکسی از پیکر پدر را که میدانستیم کجاست را برای اولین بار ببینیم.
قریب به ده سال از شهادت پدرم گذشته بود و ما احساس میکردیم حقمان است که او را، بخشی از زندگیمان را ببینیم و دیدیم.
دو چیز در تمام این سالها روح من را خراش میداد، اول اینکه چرا اجازه دادم برادرم آن تصویر را ببیند و غمی عمیق را از خانه با خود بیرون بیاورد و دومی توی تصویر بود: پدرم توی آن عکس سیاه سفید پیکری بود که سر نداشت و پیکری بدون دست چپ از او مانده بود و ترکشهای ریز و درشت پیراهناش را نقاشی کرده بودند. آنچه اما بیش از همه در خاطر من ماند دست راست پدر بود که با مشتی گره کرده خم شده و روی شکماش بود.
فکر اینکه یک لحظه پدرم چه دردی احساس کرده که مشتش را جمع کرده روزی هزار بار مرا میکشت، درد لحظه آخر را هر روز توی استخوانهای کوچک و بزرگ تنام مرور میکردم و بهجای پدرم جان میدادم، در حالی که مشت دستام را گره کرده بودم و فشار میدادم.
غم این سالها مثل آتشی بود که تن خستهام را میسوزاند، اما امشب آب سردی روی پیکر گداختهام ریختند. پیام رهبر انقلاب انگار سی سال بعد از آن آتش سوزان آرامام کرد، حالا مشت گره کرده برایم معنای دیگری دارد.
پدرم در آخرین لحظات ماموریتاش مسیر را به ما نشان میداد و ما نمیدیدیم. خدای را شکر که یک نفر ما را، همه ما را از خواب بیدار کرد.
محمدمهدی همت
۲۱ اسفندماه ۱۴۰۴
@maknunat
هدایت شده از توضیح الاشارات | حسین مولوی
هدایت شده از مکشوف مدیا
دستت اما حکایتی دارد...
🔻مکشوف مدیا
https://eitaa.com/joinchat/1307050491C2fbdec6db2
لاریجانی در واکنش به جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا: من مرگ را جز سعادت، و زندگی با ستمگران را جز بدبختی نمیبینم
@ranjdarranj
🌴من خود نخلم...
وطن، تکهتکه شدنی نیست. ما همه از یک خاکیم و برای یک خاک میجنگیم. خونِ ما، در هر کجای این سرزمین که بر زمین بریزد، بذرِ بیداری و همبستگی خواهد شد. بیگانگان و کینهتوزان، تنها از یک چیزِ ما میترسند: از اینکه ما، شانه به شانهی هم بایستیم.
➕ برای شهدای سیستان و بلوچستانی دبستان میناب.
رنج در رنج
@ranjdarranj