eitaa logo
رصد اخباراقتدار ایران🍃🇮🇷🍃
295 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.6هزار ویدیو
101 فایل
📝 دلگیر نباش، دلت که گیر باشد رها نمی‌شوی یادت باشـد، بی‌تعلق بودن، شرطِ شهادت است ... 🕊️🌹🌿 🌹🌿آدرس کانال: https://eitaa.com/rasad_irr 🌹🌿ارتباط با ما، جهت انتقادات و پیشنهادات: @mohamad12mahde
مشاهده در ایتا
دانلود
✅موفقیت حاصل تلاش های کوچکی هست که هر روز تکرار میشوند...👌🌸
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب( مدظله‌العالی): دلسرد کردن مردم از انتخابات به ضرر کشور است. راه‌حل مشکلات کشور انتخابات است.
🕊🌹شهید عبدالمهدی کاظمی: 🇮🇷🍃انقلاب جمهوری اسلامی ایران معجزه قرن است والگوئی است برای استقامت پس حفظ این انقلاب از اوجب واجبات است.
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 میزان مشارکت در یازده دوره انتخابات مجلس، به چه میزان بوده است؟ 🍃🌹🍃 🔻در ادامه بررسی روندهای انتخابات مجلس در این نمودار میزان مشارکت در ادوار مختلف انتخابات مجلس شورای اسلامی را می‌بینیم. 🔸همان‌طور که در نمودار مشخص است، میزان مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از ابتدا تا کنون با فراز و نشیب بوده و تقریباً شکلی سینوسی داشته است. 🔹بیشترین میزان مشارکت مربوط به دوره پنجم با ۷۱.۲ درصد است و کمترین میزان مشارکت مربوط به دوره یازدهم با ۴۲.۶ درصد است. 🔸اولین نظرسنجی سراسری ایسپا در فاصله بیش از ۱۰۰ روز تا انتخابات این دوره نشان می‌دهد بیش از ۳۵ درصد مردم حتماً یا به احتمال زیاد در انتخابات شرکت خواهند کرد. احتمالاً میزان مشارکت تا روز انتخابات بیشتر خواهد شد. 🔺مجلسی که با مشارکت بیشتر مردم تشکیل شود، قوی‌تر بوده و در تحقق خواسته‌های مردم موفق‌تر خواهد بود. نظر شما چیست؟ میزان مشارکت چقدر خواهد بود؟
1.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی): تردیدی نداشته باشید که رژیم غاصب صهیونیستی از روی زمین ریشه‌کن خواهد شد
3.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍃 🎥 والله هر کس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد...💯
29.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍃 ✅۸ توصیه رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) در مورد انتخابات
🌴🪐 📝به مو میرسه ، پاره هم می‌شه اما باز گره می‌زنی و ادامه میدی چون زندگی همینه ...
🌹🍃خودت را بساز... و بدون که آدم های خودساخته زاده نشدن...❗️ بلکه ساخته شدن😊 https://eitaa.com/rasad_irr
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 نسخه برای نجات از فتنه‌ها! 🍃🌹🍃 ♨️ وصیت‌نامه‌ای برای تمام نسل‎‌ها... ⁉️ حرف اول و آخر یک فرمانده؟! |
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 یار دیرین حاج قاسم را بیشتر بشناسید | علت تلاش‌ اسرائیل برای ترور «سید رضی» چه بود؟ 🍃🌹🍃 🔻«سیدعلی صالحی» ملقب به ابوتراب: 🔹سال گذشته شبکه اینترنشنال خبری از او پخش کرد و در آن تصویر سید رضی را منتشر کرد. از آن زمان به بعد ظن و گمان‌ها برای برنامه دقیق اسرائیل جهت ترور ایشان بیشتر و جدی‌تر شد. 🔸پیش تر چندین بار مقری که در آن فعالیت داشت را زده بودند اما موفق به ترورش نشدند. یکی از ترورهای ناموفق ایشان در ماجرای شهادت سید مصطفی بدرالدین مشهور به ذوالفقار از فرماندهان حزب الله لبنان بود که در دفتر سید رضی اتفاق افتاده بود. بدرالدین در این ماجرا به شهادت رسید اما سید رضی آنجا نبود و در امان ماند. 🔹سید رضی دوست، یاردیرین و امین حاج قاسم بود. هیچکس غیر از ایشان از ساعت رفت و آمد حاج قاسم خبر نداشت. 🔺سید رضی یکی از فرماندهان اثرگذار سپاه در مقاومت منطقه بود. در کارهای رزمی، پشتیبانی نقش بسیار مهم را ایفا می‌کند. اگر پشتیبانی نباشد، هیچ عملیاتی جلو نمی رود و نیرو توان کار کردن ندارد. هدف اسرائیل از ترور سید رضی تضعیف پشتیبانی جبهه مقاومت بود.