🔵 شکار یک #نکته در مناظره معاونان ترامپ و بایدن
🔷 پنس، معاون ترامپ:
🔹رئیسجمهور ترامپ وقتی قاسم سلیمانی داشت برای صدمه زدن به آمریکاییها به بغداد سفر میکرد او را حذف کرد. آمریکا اکنون امنتر است و متحدانمان هم امنترند.
🔷هریس، معاون بایدن:
🔹 بعد از حمله به [سردار] سلیمانی، حمله متقابلی از سوی ایران به نظامیان ما در عراق انجام شد و آنها به ضربه مغزی مبتلا شدند. میدانید دونالد ترامپ این مسئله را چطور رفع و رجوع کرد؟ گفت آنها سردرد گرفتهاند!
🔷 #نکته:آرون میت، روزنامه نگار آمریکایی:
🔹 پنس درباره [سردار] قاسم سلیمانی دروغگویی می کند اما کاملا هریس او را به چالش نمی کشد؛ فقط به خاطر این که دموکرات ها نمی خواهند در "امنیت ملی" یا همان هژمونی بین المللی آمریکا ضعیف به نظر برسند!
@rasadeakhbar
🔵یهودیان صهیونیست که امروز از #غزه تا #قره_باغ را به آتش کشیده اند و سودای تجزیه ایران را دارند، تنها ۷۲ سال پیش، درحالی که بعضا روی لوله نشسته بودند، و با پرچمی که روی آن نوشته شده بود؛ «آلمانها خانه و خانواده مارا ویران کردند، شما امیدمان را نا امید نکنید»، به منطقه ما آمدند
🔹توضیح عکس: پناهجویان یهودی در بدو ورود به فلسطین در سال ۱۹۴۷ میلادی
🔹ایلخـــــــان
@rasadeakhbar
2.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 سوال غافلگیرکننده از دکتر ماهر معاون نظارت ستاد فرماندهی کرونا استان تهران:
🔷چرا از شنبه زدن ماسک در تهران اجباریست؟ چرا از الان نه؟
@rasadeakhbar
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵از حمله نظامی به ایران تا دعا برای سلامتی ترامپ!
🔷 رسوایی اپوزیسیون این بار با حضور علیرضا نوری زاده در آنتن زنده شبکه 24سعودی و حمایتش از حمله نظامی و تحریم های تمام عیار علیه ایران:علیرضا نوری زاده در پایان برای تحقق هر چه بیشتر فشارها، تحریم ها و حمله نظامی علیه ایران توسط ترامپ برای او دعا و آرزوی سلامتی و شفا کرد!
@rasadeakhbar
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵کنایه «محمدحسین پویانفر» مداح اهل بیت به رئیس جمهور: جلسه سران قوا برای حل مشکل مردم خطرناکتر از کسی است که هر هفته ریشتان را رنگ میکند؟
@rasadeakhbar
هدایت شده از صراط
زیارت اربعین آسان.pdf
حجم:
630.7K
👆 متن و ترجمه ی آسان زیارتنامه اربعین
🌴 حجم کم و نگارش زیبا
🌴 ارسال شود برای دوستان
🌴 دعا برای همدیگر فراموش نکنیم
🥀🥀این فایل عالی را در اختیار دوستانتان قرار دهید و در فیض قرائت زیارت اربعین شریک شوید🥀🥀
@roshangari_samen
🔵سوالات وارده در کانال های ثامن
🔷سوال ششم: با توجه به شرایط موجود کشور ، مولفه های حرکت انقلابی چیست؟ ما از نمایندگان و مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند چه مواردی را باید مطالبه کنیم؟
🔷 پاسخ: شش مطالبه صریح از مسئولانی که ادعای انقلابی بودن دارند:
1⃣ به همان مسئولیتی که دارید قانع باشید و آن را به نحو احسن انجام دهید و فکر کنید این آخرین پست مسولیتی شماست.
2⃣ کار تیمی انجام دهید، تلاش کنید دیگران موفق شوند، موفقیت تیم را هدف قرار دهید. نظام اسلامی یک تیم کلان است که اعضای آن دولت، مجلس ، قوه قضاییه و ... است. مجلس نیز یک تیم است که نمایندگان آن اعضای آن هستند و ...
3⃣ تلاش کنید دولت به مردم خدمت کند، اگر رئیس دولت همراهی نکرد با وزرا تعامل کنید، اگر وزرا روی خوش نشان ندادند با معاونان وزرا کار کنید، با استانداران، فرمانداران و خلاصه با هرکس در دولت که بنای کار و خدمت دارند، برای حل مشکلات مردم همکاری کنید.
4⃣ مجموعه های انقلابی در سطح کلان باید قوه عاقله ای تشکیل دهند که اعضای آن برای خود و نزدیکان خویش چیزی نخواهند، اما همه انقلابی ها خود را ملزم به تبعیت از آن قوه عاقله بدانند.
5⃣ همه دست به دست هم دهند برای ایجاد گفتمان امیدبخش در جامعه و عدم فرافکنی در حل مشکلات مردم و تبیین منطق ولایت فقیه برای سربلندی و عزت ملت درعین تعالی معنوی جامعه
6⃣ برای جلوگیری از تشتت در جریان انقلابی، هر کس که درمعرض نامزدی ریاست جمهوری است، عدم ورود خود را اعلام کند تا کلیت جریان انقلابی به جمعبندی واحدی برسند.
🔷 تلخیصی از یک جلسه تحلیلی
@habib49
@rasadeakhbar
🔵 قیام علیه #تحریف
🔷 رهبر انقلاب:
🔹حرکت زینب کبری نشان داد، نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثت آلودى که قصد دارند مقاطع اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند. حادثهى عاشوراى حسینى را هم ستمگران و ظالمان میخواستند نگذارند باقى بماند، زینب کبری (سلام الله علیها) نگذاشت.
🔹این حرکت به معناى این است که نباید اجازه داد که انگیزههاى خباثت آلودى که قصد دارند مقاطع عزیز و اثرگذار و مهم را از یادها ببرند، موفّق بشوند؛ البتّه موفّق هم نخواهند شد.
🔹تا ملّتها زندهاند، تا زبانهاى حقگو در کار است، تا دلهاى مؤمن داراى انگیزه هستند، نخواهند توانست این را به فراموشى بسپرند؛ همچنانکه نتوانستهاند. ۹۳/۱۰/۱۷
#اربعین
#اختصاصی_ثامن_خواهران
@rasadeakhbar