eitaa logo
رصد اخباراقتدار ایران🍃🇮🇷🍃
296 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.6هزار ویدیو
101 فایل
📝 دلگیر نباش، دلت که گیر باشد رها نمی‌شوی یادت باشـد، بی‌تعلق بودن، شرطِ شهادت است ... 🕊️🌹🌿 🌹🌿آدرس کانال: https://eitaa.com/rasad_irr 🌹🌿ارتباط با ما، جهت انتقادات و پیشنهادات: @mohamad12mahde
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵شب جمعه است و هوایت به دلم افتاده ای رفیق ابدی، حضرت ارباب سلام...
🔵 اطلاع‌نگاشت | عراق مستقل و قوی 🔷رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخست وزیر عراق (۱۳۹۹/۰۴/۳۱) به مؤلفه‌هایی برای عزت و اقتدار عراق اشاره کردند که پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR این موارد را مرور میکند.
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵دعای فرج 🔷امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف): برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید که آن فرج و گشایش شماست.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵بسم الله الرحمن الرحیم 🔷إلهي عظم البلاء، وبرح الخفاء، وانكشف الغطاء، وانقطع الرجاء، وضاقت الأرض، ومنعت السماء، وأنت المستعان، وإليك المشتكى، وعليك المعول في الشدة والرخاء. اللّهم صل على محمد وآل محمد أولي الأمر الذين فرضت علينا طاعتهم، وعرفتنا بذلك منزلتهم، ففرج عنا بحقهم فرجاً عاجلاً قريباً كلمح البصر أو هو أقرب، يا محمد يا علي يا علي يا محمد أكفياني بالله فإنكما كافيان، وانصراني بالله فإنكما ناصران، يا مولانا يا صاحب الزمان الغوث الغوث الغوث، أدركني أدركني أدركني، الساعة الساعة الساعة، العجل العجل العجل، يا أرحم الراحمين بحق محمد وآله الطاهرين).
🔵مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی برای هواپیمای مسافربری ایران: آنچه تا کنون می‌دانیم 🔹پرواز شماره ۱۱۵۲ شرکت هواپیمایی ماهان که از تهران به مقصد بیروت پرواز کرده بود هنگام عبور از حریم هوایی سوریه با مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی رو‌به‌رو شد 🔹 خلبان مجبور شده است ارتفاع هواپیما را به صورت ناگهانی کاهش دهد که این مسئله باعث زخمی شدن شماری از سرنشینان این هواپیما شده است. 🔹 ایجاد مزاحمت در منطقه «التَنف» سوریه (واقع در مثلث مرزی اردن-عراق-سوریه) رخ داده است. این منطقه چند سالی است که در اشغال نیروهای آمریکا قرار دارد و این کشور چند پایگاه و فرودگاه نظامی در آنجا احداث کرده است. 🔹هواپیمای ماهان هم‌اکنون در حال حرکت به سمت تهران است.
🔵 | رهگیری هواپیمای مسافربری ماهان از سوی جنگنده ناشناس 🔷 نزدیک شدن یک فروند هواپیمای جنگنده ناشناس به هواپیمای مسافربری خطوط ماهان و مانورسریع خلبان هواپیمای ایرانی، موجب زخمی شدن تعدادی از مسافرین شد. 🔹️هواپیمای ایرانی با شماره پرواز۱۱۵۲ از تهران عازم بیروت پایتخت لبنان بود که پس از عبور هواپیمای جنگنده ناشناس از فاصله ایمنی استاندارد و نزدیک شدن به هواپیمای مسافری مجبور به تغییر وضعیت سریع شد. 🔹️با توجه به منطقه وقوع این رخداد و مکالمه خلبان جنگنده با خلبان هواپیمای ماهان گمانه هایی در مورد اسراییلی یا آمریکایی بودن هواپیمای جنگنده وجود دارد. 🔹️هواپیمای مسافربری ماهان در فرودگاه لبنان به زمین نشسته مسافران آسیب دیده برای درمان به مرکز درمانی در بیروت منتقل شده اند.
🔵 | جنگنده ها آمریکایی بودند‼️ 🔷بر اساس اعلام خلبان هواپیمای خطوط هوایی ماهان ،دوجنگنده ای که این هواپیما در آسمان سوریه تهدید کرده اند آمریکایی بوده اند. 🔹️درگفتگویی که خلبان هواپیمای ماهان با خلبانان دو جنگنده برای اعلام هشدار جهت رعایت فاصله ایمن داشته است آنها خود را آمریکایی معرفی کرده اند. 🔹️در صورت تایید نهایی انجام این اقدام از سوی جنگنده های امریکایی انتظار می رود در اولین گام، اقدامات دیپلماتیک و حقوقی به منظور اعلام اعتراض رسمی جمهوری اسلامی نسبت به راهزنی هوایی جنگنده های ارتش تروریست آمریکا و تهدید جان مسافران پرواز مسافری انجام شود 🔵 : 🔷 ارتش رژیم صهیونیستی: جنگنده‌هایی که هواپیمای ایرانی را رهگیری کرده اسرائیلی نبوده اند.
🔵 واکنش به مزاحمت جنگنده‌های این کشور برای هواپیمای مسافربری ایرانی ✈️ رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی: 🔹 دو جنگنده آمریکایی از نوع اف۱۵ در حوزه دید یک هواپیمای مسافربری ایرانی قرار گرفتند اما این موضوع در فاصله امن صورت گرفته است. ✈️ «بیل اوربان» سخنگوی سازمان تروریستی فرماندهی آمریکا: 🔹جنگنده اف-۱۵ در ماموریت هوایی روتین خود در مجاورت پایگاه التنف در سوریه اقدام به بازرسی بصری هواپیمای مسافربری ماهان ایران و در فاصله‌ای ایمن در حدود ۱۰۰۰ متری از این هواپیما پرداخت.
🔵خبرنگار لبنانی :آمریکایی‌ها با هدف قرار دادن هواپیمای غیرنظامی پیام‌های سیاسی خود را به تهران ارسال می‌کنند 🔷«اسرا الفاس» خبرنگار لبنانی با انتشار تصویری از کودکان آسیب دیده در هواپیمای ایرانی : 🔹با هدف قرار دادن و ترساندن کودکان و غیرنظامیانی که سوار هواپیمای ایرانی بودند، آمریکایی‌ها پیام‌های سیاسی خود را به تهران ارسال می کنند. 🔹کودکان ما هرگز نخواهند پرسید چرا از آمریکا و اسرائیل به عنوان شیطان یاد می‌کنیم. کاری که آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها با ما انجام می‌دهند کافی است که جواب آنها را بدهد. فرزندانمان خیلی خوب می دانند که دشمنشان چه کسی است و چرا با آنها مبارزه می‌کنیم.
🔵نگرانی" شرمن"از احتمال انتقام ایران بابت ترور سردار سلیمانی 🔷 قائم‌مقام اسبق وزارت خارجه آمریکا: 🔹از تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا نگران هستیم. 🔹برخی مسئولان در ایران می‌گویند که لازم است انتقام بیشتری از آمریکا بابت انفجارها [در ایران] و ترور سردار سلیمانی گرفته شود. 🔹به نظرم ترامپ هیچ راهبردی ندارد، ضمن آنکه ایران سانتریفیوژهای بیشتر، غنی‌سازی بیشتر، توانمندی بیشتر دارد و به حمایت از حماس و حزب‌الله ادامه می‌دهد. fna.ir/eytqlr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا