eitaa logo
رصد اخباراقتدار ایران🍃🇮🇷🍃
296 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
3.6هزار ویدیو
101 فایل
📝 دلگیر نباش، دلت که گیر باشد رها نمی‌شوی یادت باشـد، بی‌تعلق بودن، شرطِ شهادت است ... 🕊️🌹🌿 🌹🌿آدرس کانال: https://eitaa.com/rasad_irr 🌹🌿ارتباط با ما، جهت انتقادات و پیشنهادات: @mohamad12mahde
مشاهده در ایتا
دانلود
🔵 تصویری که به عنوان انفجار در غرب تهران در حال انتشار است مربوط به بمباران رژیم صهیونیستی در غزه می باشد
🔵ترور سردار سلیمانی را نه فراموش می‌کنیم، نه می‌بخشیم 🔷 سخنگوی وزارت امور خارجه: ترور بزدلانه سردار سلیمانی، قهرمان مبارزه با تروریسم منطقه ما، «قتلی خودسرانه» و نقض آشکار منشور ملل بود. ایالات متحده مسئول این اقدام جنایت‌بار است و با حمله لفظی به سازمان ملل نمی‌تواند این مسئله را سفیدنمایی (ماست‌مالی) کند. نه فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم.
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵دورهمي دختران انقلاب به مناسبت روز عفاف و حجاب
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 مرگ را می‌فروشند و ناامنی می‌خرند 🔹قصه قاچاقچی‌هايی که واسطه بين خارج نشين‌ها و برخی آشوب طلبان شدند.
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵موشن گرافیک؛آیا لازم است در زندگی اجتماعی تا این حد دیوار دور خود بکشیم!؟ 🔹آیا شما معمارهای خوبی هستید؟
🔵ژنرال آمریکایی: فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد 🔹فرمانده سازمان تروریستی سنت‌کام با تصریح بر اینکه کارزار فشار حداکثری علیه ایران جنبه نظامی ندارد گفت کشورش دنبال جنگ با ایران نیست.
🔵دیپلمات ارشد روس: 🔹آمریکا هیچ شانسی برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران ندارد 🔹پذیرفته شدن چنین قطعنامه‌ای به حیات برجام پایان خواهد داد. مشخص است که ایران هرگز آن را نخواهد پذیرفت و حق هم دارد که آن را نپذیرد.
🔵برخورد و دستگیری در انتظار مبلغان دروغین داروهای کرونایی 🔷معاون اجتماعی پلیس فتا: 🔹در پیک دوم کرونا دیگر تذکر نمی‌دهیم؛ اگر کسی بخواهد بیاید و با نام و اعتبار خاص خودش داروی خاصی را برای درمان کرونا تبلیغ کند دستگیر می‌شود.
1.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵حضور كادر درمان دانشگاه علوم پزشكي با لباس مخصوص در بازار كيان اهواز و مردمي كه بي تفاوت در حال خريد هستند
🔵دقت راکت‌های ۱۲۲میلیمتری سپاه به ۷ متر رسید 🔷سردار کوهستانی مسئول جهادخودکفایی نیروی زمینی سپاه:در حوزه توپخانه، یک کار مشترکی را در دقت‌افزایی راکت‌های ۱۲۲ با سازمان تحقیقات هوافضا انجام دادیم که تست میدانی آن، اخیرا با موفقیت انجام شد و راکت‌های ۱۲۲ میلی‌متری آرش نقطه‌زن شدند. 🔷با این اقدام از این پس راکت های ۱۲۲ میلیمتری آرش با دقت ۷ متر به هدف اصابت می کنند که نسبت به قبل افزایش قابل ملاحظه‌ای است.
🔵چین تنها کشوری است که رسما از ما نفت می‌خرد 🔷معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه: 🔹ما تحریم‌ها را دور می‌زنیم و نفت خود را به کشورهای مختلف می‌فروشیم. 🔹اما چین تنها کشوری است که رسما از ما نفت می‌خرد. رابطه چین و ایران رابطه بسیار برجسته‌ای است. 🔹آمریکایی‌ که ایران را تحت شدیدترین تحریم ها قرار داده، الان در خصوص سند جامع ۲۵ ساله همکاری ایران و چین دلسوز ایران شده است. 🔹اهمیت نگاه به شرق از سوی ایران بحث جدیاست. طبیعی است همه کشورهای غربی نسبت به آن حساس باشند. 🔹برخی حرف‌ها مانند واگذاری جزیره کیش به چینی‌ها در قالب این سند بسیار مسخره است.
🔵ترامپ: بایدن شستشوی مغزی شده است 🔷رئیس جمهور آمریکا: 🔹فکر می‌کنم بایدن را شستشوی مغزی کرده‌اند. او نمی‌داند کجاست. او نمی‌داند چکار می‌کند. 🔹اگر او رئیس‌جمهور شود کشور ما عذاب خواهد کشید، بازار بورس سقوط می‌کند و اتفاقات بدی می‌افتد.