📮 #توییت
⭕️ مجید شاکری، اقتصاددان:
🔹مسئله بين خريدن و نخريدن واكسن نيست( قطعا بايد خريده شود.) مسئله اين است كه سطح خواسته هاى ما دو ماه ديگر پول واكسن باشد يا بازگشت آمريكا به برجام( به آن صورتى كه در سال ٩٥ اجرا ميشده.)
@Rasad_tahlil
⌛️رصد چهارشنبه (3دی، 8جمادی الاول، 23دسامبر):
1331؛ تشكیل "كمیسیون مطبوعات" در وزارت كشور
1340؛ درگذشت "سیدمحمدصادق طباطبایی" از رجال مشروطه
1344؛ جنگندههای عراقی نواحی مرزی ایران را بمباران كردند
1357؛ گروهی از تظاهركنندگان یك اتومبیل سفارت آمریكا را در مقابل سفارت این کشور به آتش کشیدند
1365؛ آغاز عملیات "کربلای چهار" در منطقه عملیاتی غرب اروندرود
1370؛ ترور ناكام "جواد پاك آیین" دیپلمات ایرانی در بغداد
1374؛ راهاندازی اولین مركز اطلاعات رادیو نجوم ایران
1313ق؛ رحلت آيت اللَّه "سيدمحمدباقر خوانساري" فقيه بزرگوار شيعه
1925م؛ سقوط جده توسط "ابن سعود" و پايان حكومت خاندان هاشمي
2013م؛ مرگ «میخائیل کلاشنیکوف» سازنده روسی اسلحه معروف کلاشنیکوف
@Rasad_tahlil
⭕️ رانت موجود در بازار خودرو تقاضا را به تولید بیش از دو میلیون دستگاه در سال افزایش داده است
👤 ابوالفضل خلخالی، کارشناس خودرو و عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت
🔹 قیمت گذاری دستوری فساد ایجاد میکند و باید از این نسخه دوری کرد. تقاضای واقعی در بازار خودرو یک میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو است که به دلیل رانت ایجاد شده به بیش از دو میلیون افزایش یافته است.
🔹در حالی که تولید اکنون سالانه به یک میلیون خودرو میرسد و تقاضا بیش از عرضه است. در طول سالهای ۹۵ و ۹۶ میزان تولید خودرو در ایران به حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه رسیده بود و همین باعث شد تا قیمت بازار آزاد از کارخانه پایینتر باشد اما سال ۹۷ حدود ۹۵۰ هزار دستگاه و سال گذشته ۷۵۰ هزار دستگاه تولید شد که این کاهش عرضه دلیلی برای افزایش قیمت است.
@Rasad_tahlil
⭕️چگونه است نظامیها شهید بدهند، ولی رییس جمهور نشوند
👤سردار کوثری مشاور فرمانده کل سپاه:
🔹سپاه از قبل انقلاب سیاسی بوده و سیاست را میفهمد.
🔹مردم هیچ مشکلی با حضور یک نظامی در قامت ریاست جمهوری ندارند.
🔹برخی پیرامون حضور چهرههای نظامی جوسازی میکنند.
🔹چطور نظامیها شهید میدهند، زخمی میشوند، شیمیایی میشوند اشکالی ندارد اما همین که میخواهند مسئولیتهای سیاسی داشته باشند، اینجا اشکال دارد./برنا
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کارمندان باید بابت دریافت حقوق سر موعد ماهیانه، از ما تشکر کنند
👤نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه
🔹حقوق ها و یارانه ها هر ماهه سر موعد پرداخت شده است.تابحال شنیده اید که کارمندی بگوید حقوقم را دیر گرفته ام.
🎥(واکنش نوبخت به اظهارات سال ۹۲ خود در برنامه «پایش») همه پیشبینیهایمان درست بود و به وعدهها عمل کردیم. بهخاطر موفقیتهایمان و راستگوییمان برای دولت دوازدهم دوباره رای آوردیم.
🔸جیب مردم پر پول هست و ریختند در بازارها که خرید کنند اما جنس وجود ندارد و برای همین قیمتها بالا رفته!
🔹 هر هفته طرحهای عمرانی اجرا میشود و اگر من در سازمان برنامه پول طرحها را ندهم هر هفته «علی برکتالله» تکرار نمیشود! اینها صحنهسازی نیست.
@Rasad_tahlil
⭕️چشم روحانی ترسیده است و میخواهد بعد از دولت هم کارهای باشد.
👤محمدعلی ابطحی در لایو اینستاگرام «فردا»:
🔹ممکن است اصلاحطلبان نامزدی ارائه ندهند.
🔹ظریف ظرفیت خوبی در جامعه دارد اما نامزد نمیشود.
🔹تصورم این است که اصلاحطلبان از لاریجانی حمایت نمیکنند و بحثی هم در محافل اصلاحطلبی بر لاریجانی مطرح نیست.
🔹شایعه دیدار خاتمی و احمدینژاد را تکذیب میکنم.
🔹خیلی از دوستان از احزاب مختلف از آقای خاتمی درخواست کردهاند که نامزد شود اما آقای خاتمی حتی نمیخواهند چنین درخواستی را بشنود و اساسا نمیخواهند چنین موضوعی مطرح شود.
🔹از محمدرضا خاتمی هم درخواستهایی مطرح میشود اما او نیز کلا نمیخواهد نامش به میان آید.
🔹حسن خمینی یک چهره بزرگ اصلاحطلب است اما از او درخواستی برای نامزدی در انتخابات نشده است.
🔹چشم روحانی ترسیده است و میخواهد بعد از دولت هم کارهای باشد.
🔸اینکه بایدن منجی ایران باشد را من قبول ندارم. بین بایدن و ترامپ تفاوت وجود دارد و اگر فرصتی به وجود آید باید از آن فرصت استفاده کنیم اما بین منجی دانستن بایدن و استفاده از فرصت فرق است./فردا
@Rasad_tahlil
⭕️اینکه رییس یک کمیسیون مجلس شخصا وزیری را صدا کند یا برای نظارت بر پروژه ها به استانها بروند، کدام بند قانون اساسی است؟
👤محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهوری
🔹 اینکه هر نماینده یا رییس مجلس و نایب رییس مجلس و یا رییس یک کمیسیون بخواهد شخصاً وزیری را صدا کند و یا سفری به استانها بروند و در آن سفر بگویند که ما آمدیم بر پروژهها نظارت کنیم چنین موضوعی در قانون اساسی نیست که رییس جمهور اینها را مطرح کرد. کسانی که میگویند چنین چیزی هست آن بند قانون اساسی را باید مطرح کنند.
🔹رییس جمهور هم رشتهاش حقوق است و هم ۲۰ سال نماینده مجلس بوده است و با استفاده از قانون اساسی و نه سلیقه شخصی به قانون اساسی استناد میکند و میگوید قانون اساسی ماموریتها و وظایف را مشخص کرده است.
🔹سوال از وزیران، تحقیق و تفحص و استیضاح حق مجلس است آقای رئیس جمهور هم در صحبتی که در ارتباط با حقوق شهروندی و حقوق اساسی داشتند این موضوع را مطرح کردند، ولی کار وزیران و نظارت بر کار روزمره آنها از سیاستهایی است که رییسجمهور مشخص میکند و این وظیفه شخص رییسجمهور است که بر کار وزیران نظارت کند. / ایرنا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانهای رئیس مجلس با اشاره به تصویر بالا (تیتر یک سازندگی):
🔹واقعا این روزنامه های دوم خردادی چرا برای فریب افکار عمومی خجالت نمی کشند.
🔹مگر تا حالا برای کاندیداتوری ریاست جمهوری، رئیس مجلس، منصوبان رهبر انقلاب یا نظامیان، باید استعفا می دادند که حالا مجلس آن ها را مستثنا کرده است؟
🔹یعنی فراموش کردند رقیب آقای خاتمی ، رییس مجلس وقت بود
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 محمد صادق شهبازی:
🔹بودجه هزاروچهارصد کشور را با رقم توهمی فروش نفت که محقق نمیشود در بنبست خودساخته میگذارد یا تسلیم بشویم مقابل دشمن یا فشار و تورم به مردم تحمیل کنیم.
🔹 تنها راه رد کلیات_بودجه است. نماینده های مجلس اگر رد نکنند در عواقب کاری که دولت دارد میکند و به مردم فشار میاورد و کشور را در موضع تسلیم قرار میدهد، سهمیند./ صفحه توییتری محمد صادق شهبازی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ مجید شاکری، اقتصاددان:
🔹در صورت تاييد وزارت بهداشت بدون مشكل امكان خريد واكسن sputnik V يا واكسن چينى وجود داره. اما دستكم فعلا گير روي كانال كواكس تحريمي هست.
@Rasad_tahlil
⭕️تازه های کرونا در 24 ساعت گذشته
👤نمکی وزیر بهداشت:
🔹۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دُز واکسن #کرونا جزو سهمیه و سبد ما از سازوکار جهانی «کواکس» است.
🔸 تاکنون هیچموردی از بیماری کرونا جهشیافته که در انگلیس شایع شده، پید نشده است.
🔸سیاسی حرف نمیزنم، تأثیر اف ای تی اف (FATF) در موضوع نظام سلامت و (خرید) واکسن جدی نیست.
👤جلیلی، مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن ایرانی :
🔹اینکه بعد از واکسیناسیون در بدن انسان این واکسن تا چه زمانی می تواند در بدن فرد ایمنی ایجاد کند، سوالی است که با صرف زمان می توان به این سوال پاسخ دقیق داد.
🔹دنیا با مشکل تولید انبوه واکسن مواجه است. همین شرکت فایزر به جای چند صد میلیون دوز، اعلام کرد که نصف دوز متعهد شده را می تواند تحویل دهد.
🔹زیرساخت تولید انبوه واکسن ایرانی از مرداد ماه آغاز شده است.کارخانه در مقیاس محدود به بهره برداری رسیده است.
🔹کارهای مطالعاتی تولید انبوه به اتمام رسیده است و تجهیزات در حال نصب هستند.
👤«حمید سوری» استاد اپیدمیولوژی:
🔹جهش ویروس کرونا فعلاً روی علائم بیماری تأثیری نداشته است.
👤اوگور شاهین مدیرعامل شرکت دارویی «بایون تک» در آلمان
🔹از آنجایی که ۹۹ درصد پروتئین های سازنده این گونه، مشابه پروتئین های گونه اصلی است، اطمینان علمی وجود دارد که این واکسن می تواند از انسان در برابر این گونه ویروس محافظت کند.
❇️نتایج یک بررسی نشان می دهد احتمال انتقال کروناویروس از زنان باردار به نوزادان آنها وجود ندارد.
🔹همچنین به گفته محققان دانشکده پزشکی هاروارد، احتمال انتقال آنتی بادی کروناویروس به نوزادان کمتر از حد انتظار است./ ایسنا
@Rasad_tahlil
⭕️ نمیشود دولتی روی کار بیاید و کسی به او چیزی نگوید/ دوستانی که صحنه سیاست را ترک کرده و امروز منتقد مجلس یازدهم هستند، باید پاسخگو باشند/ اشتباه کردیم که انتظارات را از سیستم سیاسی بالا بردیم؛ انتظارات باید معقول باشد
👤 سید حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران:
🔹(اساسا رویکردی که تندروها به رئیسجمهور دارند، اگر برعکس بود و اصلاحطلبان چنین رویکردی را در مقابل یک دولت اصولگرا داشتند، چه اتفاقی می افتاد؟) اینها نمک سیاست است و نباید آنها را مانع مهمی برای کار رئیسجمهور دانست. مگر آن زمان هاشمی بود، مردم در خیابان علیه خانواده او شعار ندادند؟ یا این که در زمان خاتمی حادثه کوی دانشگاه پیش نیامد؟ این قضایا بسیار طبیعی است. نمیشود دولتی روی کار بیاید و کسی به او چیزی نگوید. [...] تریبون هایی که اصلاحطلبان برای نقد دارند از تریبون های اصولگرایان کمتر است.
🔹سیاست ما اصلاح کشور از کانال انتخابات است و در هر انتخاباتی، شرکت میکنیم و تا جایی که امکان داشته باشد، صحنه سیاست را ترک نمیکنیم. دوستانی که صحنه سیاست را ترک کرده و امروز منتقد مجلس یازدهم هستند، باید پاسخگو باشند که چرا صحنه را ترک کردند.
🔹طبیعی است که اگر با فرمان و سیاستهای کلی نظام حرکت نکنی، نمیتوانی سر پا بمانی. برای آینده کشور سه راه بیشتر نمیتوان، متصور بود. یکی ادامه دادن وضع مورد نظر دوستان انقلابی است که در آن صورت اصلاحات معنا ندارد. راه دوم تسلیم جو براندازان شدن است که آن موقع نیز چه کسی میخواهد اوضاع را جمع کند؟ اگر جمهوری اسلامی نباشد پس چه کسی وحدت ایران را حفظ و از فجایع پس از آن جلوگیری کند؟ اکنون اپوزیسیونی وجود ندارد. راه سوم نیز، تلطیف سیاستهای جمهوری اسلامی است که بتوانیم فشارهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را از مردم برداریم. بنابراین، راهی جز جمهوری اسلامی باقی نمیماند. در کشورهای دموکرات و پیشرفته فرق میکند اما در کشورهای منطقهای، سابقه ندارد که فردی منتقد باشد و در حکومت باقی بماند. مگر در ترکیه، آذربایجان و ... منتقد میتواند در حکومت باقی بماند؟
🔹اشتباه کردیم که انتظارات را از سیستم سیاسی بالا بردیم؛ انتظارات باید معقول باشد و تنها از مسیر حکومت است که میتوان، امور را اصلاح کرد. در کدام کشور در حال توسعه، نیروهای اجتماعی توانستند اصلاحات انجام دهند؟ در پررنگترین حالت میتوانند منجر به انقلاب شوند که داستان دوباره از نو آغاز میشود.
🔹چه کسی خوشش بیاید چه نیاید، بالاخره نهادهای امنیتی در کشور نقش دارند. سیاستمدار باید بتواند با تعامل با مردم و این نیروها کشور را از بنبست نجات دهد. [...] یک زمان ما رقیب ناطق نوری بودیم زیرا میخواستیم، شرایط را بهتر اداره کنیم اما اکنون از ایشان حمایت میکنیم زیرا برای مثال حمایت از او بر زاکانی ارجحیت دارد. باید به جای حرکات رادیکال، مردم را خٌرد خٌرد برای اصلاحات تدریجی و قانونمند، آماده کنیم./ برنا
@Rasad_tahlil
⭕️ تحلیل آماری هشتگ #واکسن_بخرید
🔹به گزارش شبکه دانا، ۳۰ آذر ماه در توییتر کلید واژه #واکسن_بخرید با این هدف محوری که مذاکره و پذیرش fatf را مانع واردات واکسن کرونا اعلام کند به چشم آمد.
🔹پایش این کمپین از تالک واکر نشان می دهد ۶ هزار و ۴۸۰ کاربر اعم از واقعی و ربات در این پویش شرکت و ۹۷ هزار توییت و بازنشر را انجام دادند. ۶۸ درصد از اکانتها خارج از کشور و ۵۸ درصد در آمریکا ساکن هستند.
🔹۲۰ درصد از ۹۷ هزار توییت یعنی حدود ۱۹ هزار مورد، منحصر به فرد و بقیه تکراری گزارش شده. مجموع بازدید این توییت ها ۴۴۹ هزار و ۲۵۰ بازدید است.
🔹 از ۱۰ کاربر اول تاثیرگذار این هشتگ ۹ نفر در واشنگتن و یک نفر در لیختن اشتاین ساکنند. کاربر ساکن لیختن اشتاین نوشته: #واکسن_بخرید کار و کاسبی ما دود شد رفت هوا!!... همچنین کاربر ساکن واشنگتن نوشته: واکسن بخرید فقط ما موندیم و ساکنین آمازون!
🔹سایتهایی که در این کمپین بیشترین تحرک را داشتند صدای آمریکا وابسته به دولت ترامپ، ایران اینترنشنال وابسته به پادشاهی سعودی و خبر آنلاین متعلق به معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور حسن روحانی است./ دانا
@Rasad_tahlil
⭕️ تورم حداقل ۶۰ درصدی رهاورد بودجه سال آینده/ دولتها حاضر به دادن هزینه اصلاحات ساختاری نیستند
👤 محمد صادق الحسینی، اقتصاددان:
🔹مشکل ساختاری بودجه ایران در دهههای گذشته این بوده که درآمد نفت به عنوان فروش سرمایه، بخشی از بودجه کشور و منابع عمومیآن تلقی شده است
🔹درآمد نفت بنا به تعریف اقتصادی و بنا به تعریف صندوق بینالمللی پول یک درآمد بین نسلی و ناشی از سرمایه و تجدیدناپذیر است لذا نباید به عنوان درآمد سالانه کشور لحاظ شود، در بودجه روی آن حساب شود و بر مبنایش بودجهها را ببندند.
🔹از لحاظ فلسفی، فروش نفت مانند این است که دولت یک ساختمان و یک دارایی را فروخته که جایگزینی ندارد پس نباید در بودجه سالانه بیاید تا معلوم شود فلان رقم کسری بودجه داریم و نباید این کسری را با نفت بپوشاند.
🔹اینکه ما درآمدهای نفتی را در بودجه میآوریم تبعات بسیار خطرناکی دارد. این کار به لحاظ پولی هیچ فرقی با استقراض دولت از بانک مرکزی ندارد.
🔹واقعیت این است که تورم ناشی از بودجه ۱۴۰۰ حداقل ۶۰ درصدی خواهد بود.
🔹اصلاحات ساختاری هم متولی میخواهد و هم اراده که دولتها تاکنون در ایران متولی نبوده و دنبال اصلاحات نرفته اند. چون تنها به فکر گذشتن سالهای عمرشان هستند و نمیخواهند هزینه بدهند. به هر حال هر اصلاحاتی هزینهای دارد و دولتها حاضر به دادن این هزینه نیستند. [...] مجلس به دلیل ساختار غلط انتخاباتی، به شدت درگیر مسائل محلی است و امکان اینکه بتواند نقش درستی در مسائل ملی بازی کند ندارد و معمولاً نقشی غیرمولد دارد./ قدس آنلاین
@Rasad_tahlil
⌛️رصد پنجشنبه (4دی، 9جمادی الاول، 24دسامبر):
1306؛ شهادت عالم مجاهد آیت اللَّه "آقانورالله نجفی اصفهانی" بوسیله رضاخان میرپنج
1306؛ مرگ "ناصرالملك" سیاستمدار و نایب السّلطنه قاجار
1307؛ قانون لباسهای متحدالشكل در مجلس شورای ملی به تصویب رسید
1353؛ آیتالله حسین غفاری در زندان به شهادت رسید و پیكرش برای تدفین به قم منتقل شد
786ق؛ شهادت "شمس الدين محمد بن حامد مَكّي عاملي" معروف به "شهيد اول"
1865م؛ تشكیل اولین گروه تروریستی و نژادپرست "كوكْلوكْسْ كِلان" در امریكا
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، ایران، قدس، خراسان، شرق، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil
⭕️در واکسیناسیون عمومی واکسنهای وارداتی مشارکت نخواهیم کرد
👤سردار نقدی، معاون هماهنگکننده سپاه
🔹ما متولی امر بهداشت و درمان کشور نیستیم و در تصمیمات تخصصی این حوزه دخالت نمیکنیم؛ اما با توجه به توصیه متخصصان، تشکیکهای جدی کارشناسان دنیا و سوابق بد برخی تولیدکنندگان کنونی واکسن کرونا، به پرسنل سپاه و بسیج تزریق واکسنهای خارجی کرونا را به دلیل مکانیسم عمل خاص آنها توصیه نمیکنیم.
🔹در امر واکسیناسیون عمومی واکسنهای وارداتی هم مشارکت نخواهیم کرد؛ البته برای عموم کشور تصمیم گیری با وزارت بهداشت است.
🔹اما اگر واکسن کرونای تولید داخل به مرحله واکسیناسیون عمومی برسد، با کمال میل حاضریم حماسه بسیج در ریشهکنی فلج اطفال را تکرار کنیم./خبرآنلاین
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥میلاد گودرزی در جمع برخی از عدالت خواهان و بسیج دانشجویی که در روز سرنوشت ساز داوری برای هفت تپه جلوی دادگستری جمع شده اند:
🔹دولت به جای اینکه ورزش کند انگشت های خودش را قطع می کند تا لاغر شود.
🔸 چه کسی گفته پیشفرض دولت ناکارآمدیست؟ بله تا وقتی کار دست شما پیرمردهای ناامید غیرشفافِ پشیمان باشد ناکارآمد است..
🔹شما خودتان مسبب ناکارآمدی هستید و خودتان مجری واگذاری
@Rasad_tahlil
📮#توییت
👤پدرام سلطانی نائب رئیس سابق اتاق بازرگانی:
🔹نگاهى به كشورهايى كه #پالرمو را تصويب نكرده اند بياندازيد! چطور عده اى به خوداجازه مى دهند كه جايگاه #ايران را در جامعه جهانى چنين خوار و خفيف سازند؟ ١٨٩ كشورى كه به پالرمو پيوسته اند به فكر منافع ملى خود نبوده اند؟
🔹چرا هر همكارى بين المللى را به چالشى براى ايران بدل مى كنيد؟
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت شبکه رژیم صهیونیستی از پیام هکرهای ایرانی به صنایع هوافضا:
🔹با مشارکت شما که در صفحه توییتر ما ارائه شد شرکت هوافضای اسرائیل امن ترین شرکت اسرائیلی
🔸به اسامی، فایلها، ویدئوها و پروژههای شما دست پیدا کردیم!
@Rasad_tahlil
📊سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی آب رفت
📝خراسان نوشت:
🔹یکی از معیارهای سنجش سلامت بودجه و اتکای آن به منابع پایدار، نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی است.
🔹این رقم در کشورهای پیشرو که بودجه آن ها متکی به نفت نیست تا 34 درصد هم می رسد.
🔹در کشور ما، هدف گذاری برنامه ششم توسعه افزایش این شاخص به 8 تا 10 درصد بوده، با این حال، گزارش اخیر مرکز آمار ایران، نشان می دهد که این رقم در سه سال اخیر روندی نزولی داشته و از 5.4 به 4.2 درصد رسیده است./ مرکز آمار ایران
@Rasad_tahlil