📮 #توییت
⭕️ حمید رسایی، نماینده دوره های هشتم و نهم مجلس در توییتی خطاب به محمدباقر قالیباف، مطرح کرد:
🔹عدم کاندیداتوری خود را اعلام کنید تا از سفرهای شما برداشت انتخاباتی نشود
@Rasad_tahlil
⭕️ اصلاحطلبان با مدیریت آشنایی لازم را دارند و میتوانند کشور را از این بزنگاه نجات دهند/ بعید است که کاندیدای خانم از جانب اصلاح طلبان معرفی شود
👤 اشرف بروجردی، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت:
🔹تفکر اصلاحطلبی در طول سالیان گذشته با مانعتراشیهای زیادی مواجه و به همین دلیل از امکان تاثیرگذاری محروم شده است. این تحدیدها در شرایطی است که تجربه تاریخی نشان میدهد، اصلاحطلبان با مدیریت آشنایی لازم را دارند و میتوانند کشور را از این بزنگاه نجات دهند.
🔹(در خصوص زمان معرفی کاندیداهای اصلاح طلبان) بنا به دلایل مختلف نمیتوان گفت که اصلاح طلبان دقیقاً چه زمانی و چه کسی را معرفی خواهند کرد؛ قطعاً در موقع مقتضی این کار صورت خواهد گرفت. تقریباً باید اجماع کامل صورت بگیرد و براساس آن نتیجه اعلام خواهد شد.
🔹بعید است که کاندیدای خانم از جانب اصلاح طلبان معرفی شود/ با بحثهای صورت گرفته تاکنون هیچ گزینه خانمی مطرح نشده است. حضور و فعالیت خانمها مطرح شده اما گزینهای انتخاب نشده است. از لحاظ اولویتها به این نتیجه رسیدهایم که نمیتوانیم معرفیکننده یک خانم باشیم./ ایلنا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ حسام الدین آشنا، مشاور رئیس جمهور با انتشار جدول بالا نوشت:
🔹این بخش کوچکی از عملکرد یک دولت تحت فشار حداکثری خارجی و بی مهری حداکثری داخلی است.
@Rasad_tahlil
⭕️ با آمدن اینترنت ماهوارهای ممکن است که به یکباره کل شبکه ملی اطلاعات زیر سوال برود
👤 ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی:
🔹برای آنکه با ورود این فناوری، حکمرانی فضای مجازی خدشه دار نشود، باید تدابیری صورت داد.
🔹برای شرکتهایی که نسبت به ارائه خدمات منظومههای ماهوارهای اقدام میکنند باید مقررات تدوین شود.
🔹ما مواجه هستیم با این موضوع که منظومههای ماهوارهای در حال آمدن هستند و با آمدن آن، ممکن است که به یکباره کل شبکه ملی اطلاعات زیر سوال برود؛ اگر شبکه ملی اطلاعات نتواند خدمات بهتر، ارزانتر و با سرعت بیشتر و با تنوع بیشتر ارائه دهد، عملاً شبکه ملی، تحت الشعاع شبکههای جهانی اینترنت ماهوارهای که عمدتاً هم آمریکایی هستند قرار خواهد گرفت. بنابراین توجه بیشتری میطلبد که ما شبکه اینترنت ثابت کشور را توسعه دهیم.
🔹متأسفانه شبکه ثابت اینترنت در سالهای گذشته به دلیل نامناسب بودن مدل درآمدی و به دلایلی دیگر، توسعه مناسب پیدا نکرده و وزارت ارتباطات در این رابطه کوتاهی دارد و مقصر است.
🔹متأسفانه شبکه ثابت اینترنت در سالهای گذشته به دلیل نامناسب بودن مدل درآمدی و به دلایلی دیگر، توسعه مناسب پیدا نکرده و وزارت ارتباطات در این رابطه کوتاهی دارد و مقصر است. در این حوزه شبه انحصار مخابرات را در مقابل شرکتهای FCP داریم و در بخشی از قسمتهای شبکه، مانند کابل، شاهد انحصار هستیم. در این راستا یا باید انحصار شکسته شود و یا مخابرات ایران بپذیرد که با سرعت کافی، سرویسهای لازم را ارائه دهد./ مهر
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مردم لجباز شدهاند!
👤 سید محمد انجوی نژاد:
🔹چرا مردم با وجود اینکه میدانستند حسن روحانی به درد نمیخورد به او رای دادند؟!
🔹دفاع از سرباز در ماجرای عنابستانی، طرفداری از شجریان ، حضور در لایو اینستاگرام فردوسی پور برای دیدن فوتبال و ... همه برای نشاندادن مخالفت با نظام است.
🔹سلبریتی جماعت بنده پول است؛ هر که بیشتر پول بدهد برای همان میزند و میرقصد. امروز در فیلم مطرب و فردا در فیلم انقلابی ایفای نقش میکند!
🔹مردم میدانند درد سلبریتی جماعت پینگیل است و هیچ دغدغهای برای رفاه ندارند اما با پیروی از آنها حاضر هستند ضرر کنند که لجِ نظام را در بیاورند.
🔹اگر عدهای بعد از تزریق واکسن آمریکایی در ایران فوت میکردند؛ باز هم عدهای زیر بار نمیرفتند و میگفتند او را کشتند.
🔹انتقاد در مقابل رهبری، مناظره افراد زاویهدار با نظام، محاکمه افراد مشهور توسط قوه قضاییه از میزان عناد مردم کم کرده است./ کانال رهپویان وصال شیراز
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد دوشنبه (27بهمن، 3رجب، 15فوریه):
🏴 254ق؛ شهادت مظلومانه، دهمین امام، حضرت امام علی النقی الهادی (سلام الله علیه)
1334؛ آیت الله كاشانی به علت حمایت از ترور رزم آرا بازداشت شد
1357؛ دولت آمریكا اعلام كرد حكومت جدید ایران را به رسمیت میشناسد و روابط دیپلماتیك با آن را حفظ میكند
1357؛ ارتشبد نعمتالله نصیری "رئیس ساواك" به حكم دادگاه انقلاب اسلامی تیرباران شد
1362؛ آغاز عملیات پیروزی بخش والفجر ۵ با رمز "یا زهرا (سلام الله علیها)"
1383؛ بر اثر آتش سوزی در مسجد ارگ تهران 60 نمازگزار جان باختند و 200 نفر مجروح شدند
388ق؛ وفات "محمد بن یحیی بوزجانی" از مفاخر علمی ایران و اسلام
1782م؛ آغاز جنگ استعمارگران فرانسه و انگليس بر سر استثمار سرزمين هند
1989م؛ خروج كامل نيروهاي متجاوز شوروي از افغانستان و روز ملي اين كشور
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد،شرق، کیهان، خراسان و وطن امروز
@Rasad_tahlil
📷یک قرن انتظار تا خرید خانه/ شاخص دسترسی به مسکن محاسبه شد
🔹طول انتظار برای خرید مسکن در تهران با نرخ فعلی پسانداز به ۱۰۹ سال رسید
🔹در دنیا، زمان بالای ۱۰ سال تا صاحب خانه شدن «غیرعادی» توصیف میشود./دنیای اقتصاد
@rasad_tahlil
⭕️لغو تحریمها ازسوی یک دولت غیرنظامی محتملتر است/ برای زدن جریان اصلاحات، حاضرند کشور در وضعیت تحریم بماند
معاون سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات:
🔹عدهای در کشور برای ترس از پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری حاضر هستند تحریم ها باقی بماند اما جریان اصلاحات موفق نشود.
🔹عدهای هستند که در تحلیلهای خود، تهدید اصلاحطلبان را خطرناکتر از تهدید آمریکا ارزیابی میکنند؛ زیرا مقابل آمریکا میتوانند مردم را پشتسرِ خود بسیج کنند، اما در انتخابات نمیتوانند رأی اکثریت را مقابل اصلاحطلبان و آقای خاتمی جلب کنند.
🔹اگر هشداردادن درباره عدم دخالت نظامیان در سیاست، تخطئه نیروی نظامی باشد اول از همه باید امام خمینی را محکوم کنند، چون هیچکس به اندازه ایشان نسبت به حضور نظامیان در امر سیاست حساسیت منفی نداشت و نشان نداد.
🔹لغو تحریمها ازسوی یک دولت غیرنظامی محتملتر است. در دولت نظامیان شفافیت کم و بلهقربانگویی و نوچهپروری افزایش مییابد و پاسخگویی به محاق میرود!
🔹مذاکره سرنوشت محتوم ایران است و هیچ گریزی از آن نیست، مگر اینکه بخواهیم گزینه جنگ را انتخاب کنیم./ایلنا
@rasad_tahlil
⭕️ قوانین ما نسبت به سایر کشورها بسیار زیاد است/ هر دولتی با وجود این نظام حقوقی و اداری از کارآمدی لازم برخوردار نخواهد بود
👤 مرتضی نبوی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹حجم مجموعه قوانین ما نسبت به سایر کشورها بسیار زیاد است و این قوانین ما را به یک نظام حقوقی شفاف و کارآمد نرسانده است. در نتیجه مردم و حتی خیلی از وکلا هم شاید نتوانند بر قوانین پراکنده و زیاد احاطه پیدا کنند.
🔹نظام اداری ناکارآمد، پوسیده و توام با فساد و رشوه است./ با فناوری جدید IT، ICT و دولت جامع و یکپارچه الکترونیک می توان این مشکل را حل کرد.
🔹هر دولتی با هر گرایشی سر کار بیاید با وجود این نظام حقوقی و اداری از کارآمدی لازم برخوردار نبوده و فساد ادامه پیدا می کند
🔹دولت ها نگاه کوتاه مدت دارند و خیلی به اصلاحات زیربنایی توجه ندارند، زیرا این اصلاحات موجب ایجاد برخی نارضایتی ها و اعتراض ها شده و همین ملاحظات موجب می شود که دولت ها به اصلاحات زیربنایی نپردازند.
🔹دولت ها وقتی سر کار می آیند تا چهار سال فرافکنی کرده و دولت قبلی را متهم می کنند و از سال پنجم به بعد می بینند، دیگر کارساز نیست که مشکلات را گردن دولت قبلی بیندازد و به تدریج جایگاهشان در نزد افکار عمومی افول می کند.
🔹ما وقتی که تحریم هم نبوده و سالی صد میلیارد دلار درآمد داشته ایم، مشکلات اقتصادی داشته ایم
🔹 اگر همه لوایح FATF تصویب شود ولی نظام اداری و بانکی ما شفاف و کارآمد نباشد، دنیا با بانک های ما تعامل نمی کند. الان که شفاف سازی در داخل مانعی ندارد پس چرا شفافیت انجام نمی شود؟/ ایسنا
@Rasad_tahlil
📸 حضور آمریکایی ها در عراق یا دیدار با پاپ.اولویت کدام است؟
@rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹اگر نمایندگان محترم مجلس طرحی را تصویب کنند که هیچ نماینده ای پس از پایان نمایندگی به استخدام وزارت نفت در نیاید،کم از طرح شفافیت نیست.وزارت نفت فعلا نماینده سرا شده است.کلفتی نون و نازکی کار
@Rasad_tahlil
⭕️ مشارکت یا کارآمدی؟ اگر با مشارکت گسترده فردی مثل حسن روحانی رای آورد چه باید کرد؟
📝خبرگزاری فارس نوشت:
🔹عده ای معتقدند که «هرکجا مشارکت زیاد شد جریانی که پروپاگاندا بهتر بلد است رای می آورد و نه لزوما تدبیر و برنامه و کارنامه! بنابراین بهتر است ولو به قیمت مشارکت کمتر، افرادی به راس کار بیایند که اراده، عرضه و توان اداره صحیح دولت را داشته باشند».
🔹وقتی یکی جریانی می تواند با پروپاگاندا و تبلیغات سیاسی نادرست هنوز با متهم کردن رقیب به دیوار کشی بین زن و مرد درخیابان ها، یا وعده های اصلاح 100 روزه نابسامانی ها رای بیاورد و افکار عمومی را همراه کند معلوم است که این جامعه آماده پیشرفت نیست.
🔹عدم تبیین اصولی مسائل توسط نخبگان جامعه و مراجع فکری و نیز ضعف نظام تعلیم و تربیت این فرصت را به شومن ها و کاسبکاران سیاسی می دهد تا با عوامفریبی بر رقیبان متفوق شوند.
🔸آنچه که از مبانی انقلاب و منویات رهبری فهم می شود اینست که اگر جریان انقلابی همچون برخی دوره ها نتواند به هر دلیلی در مواجهه اخلاقی و مستدل با رقیبش مردم را همراه کند، بهتر است در دوگانه کاذب کارآمدی و مشارکت، سمت مشارکت بایستد.
🔹چرا که در این صورت ممکن است با رشد و تجربه عموم مردم حاصل از آزمون و خطا و شناخت مجهولات در آینده، پیشرفت کشور ولو با تاخیر چند ساله اتفاق بیفتد اما قطعا با حضور حداقلی مردم چنین هدفی محقق نخواهد شد یا چندان موثر واقع نمی شود.
@rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ محسن میلانی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه فلوریدای جنوبی:
🔹در چند سال اخیر، دو قطبی شدن آمریکا به حدی اوج گرفته که امروز کمتر از ۴٪ از ازدواج ها بین دموکرات ها و جمهوریخواه هاصورت میگیرد. این فلسفه «هر کسی وکار خویش، هر دلی و یار خویش» به رشد دموکراسی ضرر جدی میزند و سیاست را به سمت قبیله ای شدن بیشتر و بیشتر سوق میدهد.
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 برنامه نامعلوم ایران برای تعامل با جهان، چین و منطقه
🔹مجیدرضا حریری رئیس هیئت مدیره اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه در راهبردهای کلان کشور، خلأ یک سیاست مشخص برای تعامل با دنیا و از جمله چین احساس میشود، گفت: تعامل با چین فرصتهای زیادی برای ایران به همراه دارد اما پیش از آن باید نقش خودمان در منطقه را تعریف کرده باشیم و برنامه مشخصی برای تعامل با دیگر کشورها در دستورکار قرار داده باشیم./ مسیر اقتصاد
@Rasad_tahlil
⭕️ پیشنهاد عالی!
✍️ احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح طلب
🔹رئیس قوۀ قضائیه گفته است: "ما آمادگی داریم درِ زندانهای خود را باز کنیم تا مدعیان حقوق بشر، هر زندانی را که در ایران میخواهند، ببینند. مشروط به اینکه بگذارند ما هم هر زندانی را که در کشور آنها میخواهیم، ببینیم؛ در این صورت معلوم خواهد شد که حقوق بشر در کدام کشور بیشتر رعایت میشود."
🔹از هر جهت پیشنهادی است عالی! فعلاً که بین ایران و آمریکا رابطهای برقرار نیست و بنابراین، این پیشنهاد طبعاً شامل حال آن کشور نمیشود. این وسط میماند کشورهای اروپایی که به گفتۀ آقای رئیسی مدعی حقوق بشرند!
🔹برای عملی شدن این پیشنهاد به نظرم لازم است چند کشور اروپایی از جمله سوئد و نروژ و سوئیس و دانمارک و بلژیک و فرانسه و آلمان و غیره ضمن استقبال از طرح رئیس قوۀ قضائیه ایران، یک هیئت مشترک را برای بازدید از زندانهای ایران تشکیل دهند و در همان حال، برای بازدید هر هیئت ایرانیِ مورد نظر آقای رئیسی از زندانهای کشور خود، اعلام آمادگی کنند!
🔹برای اینکه عموم علاقمندان به این موضوع، امکان داوری منصفانه و بیطرفانه از ادعاهای دو طرف پیدا کنند، پیشنهاد میکنم که بازدیدها در هر دو سو، با حضور اصحاب رسانه، بخصوص رسانههای تصویری بینالمللی همراه باشد تا زمینۀ راستیآزمایی قضاوت هیئتها برای عموم ناظران فراهم شود./ کانال احمد زیدآبادی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ علی جعفری، دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی:
🔹عدم برخورد با عنابستانی و استانداردسازی شریعتی پیام واحدی را به جامعه میدهد.
🔹پیام این است که در جمهوری اسلامی مسئولیت مصونیت میآورد.
🔹چپ و راست با هم تیشه به ریشه اعتماد مردم میزنند. کجاست جریان سوم انقلابی که انقلاب را از دست سرطان اصولگرایی و اصلاح طلبی نجات دهد؟
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تفاوت کرونای انگلیسی و چینی چیست؟
🔺 مسعود مردانی متخصص بیماری های عفونی/ شبکه خبر
⭕️ همچنین بنابر گزارش ایسنا، علیرضا زالی، فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران هم گفته است:
🔹 ویروس جهش یافته انگلیسی در حال چرخش است.
🔹 از ویژگیهای این ویروس میتوان به قدرت بالای انتقال و افزایش میزان مرگ و میر آن اشاره کرد.
🔹 در روزهای ابتدای شناخت جهش ویروس اعتقاد بر این بود که در مرگ و میر تاثیری نداشته باشد اما امروز به صورت قطعی عنوان میشود که ویروس جدید کشندهتر است.
@Rasad_tahlil
⭕️ شاخص جهانی گرسنگی 2020 (Global Hunger Index)
🔹آخرین گزارش شاخص جهانی گرسنگی توسط سازمان حمایتی غیردولتی در آلمان (Welthungerhilfe) و سازمان غیردولتی ایرلندی (Concern Worldwide) در فوریه 2020 منتشر شده است. این شاخص مرکب از چهار مولفه (سوء تغذیه، کوتاه قدی کودکان نسبت به سن، کمبود وزن کودکان زیر پنج سال، و میزان مرگ و میر کودکان) است. نمره کشورها بر اساس این چهار مولفه بدست میآید.
▪️بر اساس آخرین گزارش (2020):
🔹نزدیک به 690 میلیون نفر در جهان دچار سوء تغذیه هستند.
🔹144 میلیون کودک زیر ۵ سال از کوتاهقدی نسبت به سن رنج میبرد.
🔹47 میلیون کودک زیر ۵ سال در جهان از کمبود وزن نسبت به قد رنج میبرد.
🔹وضعیت گرسنگی و تغذیه در 3 کشور بحرانی و در ۳۱ کشور در سطح هشدار جدی است.
🔹ایران با نمره 7.9 از بین 107 کشور جهان، رتبه 39 را در شاخص گرسنگی جهانی دارد. نمره صفر به معنای نبود سوء تغذیه و گرسنگی و نمره 100 به معنای بدترین وضعیت ممکن است. ایران با نمره 7.9 در وضعیت نسبتا مطلوب قرار دارد./ ایسپا
@Rasad_tahlil
⭕️ انبوهی از دیوار بیاعتمادی بین ما و روسیه وجود دارد
👤 نعمتالله ایزدی، سفیر سابق ایران در روسیه:
🔹مفهوم رابطهی راهبردی این است که هر اتفاقی برای هرکدام از کشورها بیافتد، از هم تمام قد دفاع کنند.
🔹برای ایجاد این شکل از رابطه باید اشتراکات مادی و معنوی زیادی از هم داشته باشند، در حال حاضر ما چنین موقعیتی را با روسیه و بسیاری از کشورهای قدرتمند دیگر نداریم.
🔹روسیه محصول شوروی سابق است و ما با شوروی سابق هم مشکلاتی داشتیم، انبوهی از دیوار بیاعتمادی بین ما و آنها وجود دارد.
🔹روسیه کشوری نیست که بخواهد فقط بر روی ایران تمرکز کند
🔹(در خصوص مقایسهی سفر دو رئیس مجلس به روسیه) وقتیکه امام رحلت کردند. رهبری از ریاستجمهوری به جایگاه رهبری رسید، انتخابات زودرس پیشبینی شد و روسها متوجه شدند که باید روابط خود را با هاشمی قوی کنند، چون احتمال داشت رئیس جمهور شود
🔹آقای هاشمی در زمان جنگ جانشین فرمانده کل قوا بود؛ به نظر من این شرایط با اتفاقی که امروز افتاد قابلمقایسه نیست.
🔹اگر روسیه احساس کند که منتظر هستیم رابطهی ما با آمریکا و اروپا خوب شود و بعد تخممرغهای خود را از سبد روسیه به اروپا انتقال دهیم؛ آن هم حساس میشود. پس بهتر است سبد ما کاملاً تقسیمبندیشده باشد [...] یک حجمی از روابط را در هر شرایطی با یک کشوری مثل روسیه پیشبینی میکنیم.
🔹رابطهی ایران و روسیه جای تثبیت بیشتر دارد، بهجای اینکه به دنبال بهتر یا بدتر شدن برویم.
🔹بازار ما در دست چین و اروپا است. ایران و روسیه چیزهای محدودی را میتوانند به هم صادر کنند. در مسائل زیربنایی هم کموکسری نداریم که روسیه به ما کمک کند، بنابراین انتظار حجم بالای اقتصادی نباید داشته باشیم. چون نفت و گاز روسیه از ما بیشتر و قویتر است. باید تلاش کنیم رابطهی سیاسی ما شکل خوبی داشته باشد و اعتمادسازی شود. اگر چنین کاری کردیم، جاهایی که نیاز است، اقتصاد به کمک ما خواهد آمد./ انصاف نیوز
@Rasad_tahlil
⌛️ رصد سه شنبه (28بهمن، 4رجب، 16فوریه):
1296؛ تصرف مقر قزاقخانه تهران توسط روسی ها به كمك رضاخان
1329؛ رحلت فقیه، متكلم و واعظ بزرگوار، آیتالله "میرزا علی اكبر نوقانی"
1367؛ آغاز مذاكرات سه جانبه صلح ایران و عراق در نیویورك
1357؛ انحلال گارد شاهنشاهی و گارد جاویدان به دستور سرلشكر قره نی
587ق؛ درگذشت حکیم "شیخ شهاب الدین سهروردی" معروف به "شیخ اشراق"
592ق؛ درگذشت "محمد بن علی واسطی" معروف به "ابن معلم" شاعر مسلمان
1371ق؛ رحلت عالم بزرگوار و رجالی بزرگ شیعه، آیت اللَّه "سید محسن امین عاملی"
1638م؛ تأسیس كتابخانه بزرگ "هاروارد" بزرگترین كتابخانه دانشگاهی جهان
1946م؛ آغاز استفاده از "حق وتو" در سازمان ملل متحد
1984م؛ شهادت "شیخ راغب حرب"، روحانی مبارز ضد صهیونیستی
1992م؛ شهادت "سید عباس موسوی" دبیر كل حزب الله لبنان
@Rasad_tahlil
📰 #تیتر_یک
▪️ مرور صفحات اول روزنامه های آفتاب، اعتماد، شرق، کیهان و وطن امروز
@Rasad_tahlil
⭕️ ریشسفیدی در جریان اصلاحات را نمیپسندم /تاریخ مصرف اصولگرایی گذشته است /۱۴۰۰ انتخاباتِ پدیدههاست
👤صادق خرازی دبیرکل حزب ندای ایرانیان:
🔹منطقی و عقلانی نیست که افراد و جامعه وارد دعواهای غیر اخلاقی، افشاگری های منم منم و بگم بگم شویم.
🔹تصور من نیست که مجلس یازدهم بتواند گره گشا باشد بلکه این مجلس گره ها را کورتر می کند.
🔹کسانی که در مخالفت جدی با FATF بودند، باید بهتر دنیا را می شناختند. ما از FATF بیشتر می توانیم بهره بگیریم تا رفتار قهرآمیز.
🔹تحریم به هیچ وجه نعمت نیست، تحریم برای کشور و مردم ما ضرر و خسران است و خدا کند روزی در کشورمان هیچ تحریمی نداشته باشیم.
🔹دولت بایدن میتواند برای ایران گرهگشا باشد اگر رفتار مبتنی بر درک متقابل باشد و دو طرف روی یک فرکانس بیایند.
🔹سازوکار انتخاباتی و اجماع ساز اصلاحطلبان دموکراتیک نیست و نمی شود امید چندانی به گرفتن تصمیمات درست در جریان اصلاحات داشت.
🔹باید دید که آقای خاتمی مجال و قدرت مانور بیشتر از این را داشته است یا خیر.
🔹ریشسفیدی در جریان اصلاحات را نمیپسندم. آرزوی من این است که هر گامی که اصلاحات بر می دارد به لحاظ دموکراتیک قابل انتفاع باشد.
🔹تصمیم در مورد کاندیداتوری من در انتخابات ریاست جمهوری را حزب می گیرد.
🔹اصولگرایان باید آپدیت بشوند؛ چرا که ورژنی تاریخ مصرف گذشته از الگوی حکمرانی را دنبال می کنند.
🔹آرزوی من این است که نظامی ها کار تخصصی خودشان را بکنند و به جمع بندی کارهای تخصصی خودشان برسند.
🔹در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو پدیده های بزرگی رخ می نمایند و پرده برداری از این پدیده ها خیلی مهم است./خبر آنلاین
@rasad_tahlil
⭕️ تعطیلیهای کارخانه های سیمان به علت قطع آب و برق، قیمت آن را افزایش داده
👤مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران
🔹 در حالی در سه سال گذشته افزایش ۱۰ برابری قیمتها را شاهد هستیم که قیمت دلار از ۴۰۴۵ تومان در سال ۹۶ به دوازده هزار و ۹۱۸ تومان در سال ۹۸ رسیده بود یعنی تقریباً افزایش سه برابری داشت یعنی در حالی که افزایش قیمت دلار در مدت سه سال تنها سه برابر بود، اما افزایش ده برابری در قیمت کالاها به مردم تحمیل شد و هر روز مشکلات مردم را بیشتر کرد.
🔹به دلیل تأمین نشدن برق و گاز از آبان امسال کارخانههای سیمان یا تعطیل هستند و یا با ظرفیت کم کار میکنند که موجب شده قیمت یک کیسه سیمان از ۱۷ هزار تومان به ۵۰ هزار تومان برسد در حالی که باید بدانیم افزایش هزینههای تولید با قطع برق و گاز میتواند در روند ساخت و ساز کشور اختلال ایجاد کند.
@rasad_tahlil