📮 #توییت
⭕️ علی اکبر رائفی پور، محقق و پژوهشگر:
🔹هر وقت دو رأس از #ژن_های_خوب را سر چوب دار بردید کارستان کرده اید
🔹اینگونه اعدام ها اثر ماندگار در افکار عمومی ندارد
#سلطان_سکه
▪️پ.ن:
🔹معاون اول قوه قضاییه: حمید باقری درمنی، وحید مظلومین (سلطان سکه) و محمد اسماعیل قاسمی به اعدام محکوم شدند./ مواردی که به اعدام محکوم شدهاند، احکامشان قابل تجدیدنظر خواهی است./ میزان
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ سید یاسر جبرائیلی، کارشناس اقتصاد سیاسی: درباره کاهش نرخ #دلار تحلیلهای تخیلی نکنیم. از ۲۱ فروردین تزریق ارز دولتی به صرافیها متوقف شد، اما دولت اقتدار لازم را برای عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی به بازار به خرج نداد و بازار متلاطم شد. از ۷ مهر مجددا تصمیم به تزریق ارز دولتی به صرافیها گرفته و قیمت پایین آمده است.
@Rasad_tahlil
⭕️ حکیمی پور: دولت میخواهد نرخ دلار را در ۱۲ هزار تومان نگه دارد/ شقاقی: اقتصاد ایران دلار بیش از ۸ هزار تومان را نمیتواند تحمل کند
👤 ابوالقاسم حکیمی پور، اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی:
🔹افزایش نرخ ارز با هیچ یک از واقعیتهای اقتصادی ایران هماهنگی نداشت. به نظرم دولت خودش اجازه داد تا نرخ ارز بالا برود و حالا خودش کم کم دارد نرخ ارز را پایین میآورد تا مردم را از نظر اقتصادی راضی نگه دارد.
🔹الان دولت تصمیم دارد که توافق را روی نرخ ارز ۱۲ هزار تومانی با مردم ببندد تا مردم فکر کنند دولت توانست موفق عمل کند، در حالی که عملا دولت از ابتدا قصدش همین بود تا نرخ را به ۱۸ هزار تومان برساند و بعد پایین بیاورد تا رضایت اجتماعی مردم را کسب کند اما این ترفند خوبی نخواهد بود./ نود اقتصادی
👤 وحید شقاقی شهری، اقتصاددان و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی:
🔹(درباره دلایل ارزان شدن قیمت دلار) مطمئنا اقتصاد ایران دلار بیش از ۸ هزار تومان را نمیتواند تحمل کند، زیرا ایرانیان قدرت خریدشان ۲ میلیون تومان است ، بنابراین دلار مجبور خواهد شد با قدرت خرید مردم هماهنگ شود و لذا چارهای جز پایین آمدن ندارد.
🔹تلاش دولت برای این که سامانه نیما را تقویت کند بیشتر شده است، دولت با خصولتیها مانند پتروشیمیها و سایر صادرکنندگان غیرنفتی با جدیت برخورد میکند تا دلارهایشان را وارد بازار کنند. تا دو روز پیش عرضه دلار توسط صادرکنندگان غیرنفتی به صورت کامل صورت نمیگرفت اما دیروز دولت تصویب کرد خوراک پتروشیمیها نیمایی باشد. تمامی این موارد تأثیر زیادی بر روی روند کاهش دلار داشته است./ نود اقتصادی
@Rasad_tahlil
⌛️رصد سه شنبه (10مهر، 22محرم، 2اکتبر):
1300؛ "كلنل محمدتقی خان پسيان" فرمانده قیام افسران خراسان علیه استعمار انگلیس، کشته شد
1359؛ تلاش ارتش عراق برای اشغال "خرمشهر" به دلیل وجود مقاومت های مردمی شکست خورد
1359؛ شهرهای "بستان" و "سوسنگرد" آزاد شد
1365؛ شهادت "محمود کاوه" فرمانده لشکر ویژه شهدا
1380؛ شهر تاریخی "آژدهاک" با تلاش متخصصان میراث فرهنگی ایران از زیر خاک بیرون آورده شد
460ق؛ رحلت "شیخ طوسی" عالم شهیر شیعه و مؤسّس حوزه علمیه نجف اشرف
920ق؛ آغاز جنگ چالدران بین پادشاهی ایران و امپراتوری عثمانی
1187م؛ آزادسازی بیت المقدس توسط "صلاح الدین ایوبی" فرمانده مبارزان مسلمان
1941م؛ آغاز حمله گسترده ارتش آلمان نازی برای تصرف مسكو پایتخت شوروی
@Rasad_tahlil
⭕️9 دلیل کاهش قیمت دلار در بازار آزاد
1️⃣افزایش بی رویه قیمت ارز هیچ توجیه اقتصادی حتی با توجه به تحریم ها نداشت و لذا قابل پیش بینی بود که حباب مازاد بالاخره خواهد ترکید؛ این اتفاق سرانجام در نهم مهر ۹۷ رخ داد.
2️⃣آغاز مراحل اجرایی توافق ایران و اروپا مبنی بر ادامه همکاری های اقتصادی و مبادلات بانکی ؛ طبق این توافق، جریان پول از سمت اروپا به ایران در مسیری جدید ادامه خواهد یافت.
3️⃣افزایش بهای جهانی نفت منجر به تقویت پول ایران به عنوان یکی از صادرکنندگان نفت شده است، به ویژه آن که انتظار می رود فروش نفت ایران به اروپا ادامه یابد و پول آن به ایران برگردد.
4️⃣پیش بینی ها مبنی بر تصویب FATF در مجلس شورای اسلامی که موانع تبادلات بانکی ایران را می کاهد.
5️⃣روشنگری رسانه ها درباره پشت پرده افزایش قیمت ارز با قیمت سازی های آنی و دلبخواهی در برخی سایت ها و کانال ها با منافع خاص.
6️⃣انتشار اخباری مبنی بر تصمیمات جدید دولت جهت مدیریت مجدد بازار ارز
7️⃣استمرار ارائه ارز دولتی برای واردات و تعهد عملی دولت در این عرصه که بیش ۹۸ درصد ارز در این بخش مصرف می شود.
8️⃣پایان فصل سفرهای تابستانی.
9️⃣وضعیت جدید بورس که باعث تمایل سرمایه گذاران برای حضور در این بازار شده است./پول نیوز
@Rasad_tahlil
کاریکاتوری مفهومی که آذری جهرمی در واکنش به اتحاد مردم در شبکه های اجتماعی و نقش آن در سقوط قیمت دلار منتشر کرد
@Rasad_tahlil
⭕️چند واکنش به ارتباطی که جهرمی بین دلار و تلگرام ایجاد کرد
▪️آذری جهرمی وزیر ارتباطات دیشب توییت کرده بود:
🔺آیا در تیتر فردای روزنامهها و طرح دیدگاههای صاحبنظران، به نقش شبکههای اجتماعی در همدلی ملی و سقوط دلار پرداخته خواهد شد؟
🔺 شاید این تجربه خوبی بود که نشان دهد برخی ایرادات مطروحه، ناشی از عدم وجود سیاست صحیح در نحوه استفاده از رسانههای نوین است نه نفس توسعه شبکههای اجتماعی.
▪️این نظر چند واکنش به همراه داشت:
👤فرید ابراهیمی
🔹آذری جهرمی گفته سقوط دلار حاصل اتحاد شبکه های اجتماعی علیه دلالان ارز بود.
🔹 شما که از آب هم کره میگیری بزرگوار! منتها این کاهش نرخ ارز طی یک روز اتفاق افتاد. در این چند ماه که هر روز قیمت بالا میرفت، این شبکه متحد جنابعالی، خواب بودند یا در بستر بیماری یا در خدمت دلالان ارز؟!
👤سید یاسر جبرائیلی:
🔸در ایران هیچ کس دشمن شبکههای اجتماعی و مخالف توسعه آنها نیست.
🔸 آنچه محل ایراد است اینکه دولت در فضای مجازی فاقد اقتدار شود، اختیار را به خارج از مرزها واگذار کند و وزیر ارتباطات ما در توئیتر به دورف التماس کند که کانال حامی تروریست را ببندد، و ناکام بماند!
👤پیمان مولاوردی:
🔹دیدم آذری جهرمی زده فضای مجازی کمک کرد به کاهش قیمت دلار
🔹آقای آذری جهرمی، توی این 6 ماه گذشته همین تلگرام کمک کرد دلار با قیمت های نجومی فروخته شود
🔹راستی، دیروز 30 میلیون دلار اسکناس هم عموی من نریخت تو بازار، بانک مرکزی بود
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ نوسان احساسات سرمایه گذار، وقتی قیمت دارائی سرمایه ای(طلا، ارز، سهام، و...) بالا و پائین میشود:
🔹با شروع به افزایش قیمت، احساس خوشبینی ایجاد میشود و با تداوم آن تبدیل به هیجان میشود😊. در اینحالت بخاطر سوگیری «خوداسنادی»، سرمایه گذار به خودش میگوید: «من خیلی باهوشم»😄
اینجاست که احساس سرمستی به آدم دست می دهد و همان زمان است که بیشترین ریسک وجود دارد❗️
🔹با شروع نزول قیمت، احساس دلواپسی ایجاد میشود: «شاید بهتر باشه برم تو کار سرمایه گذاریهای بلندمدت»😨 از نظر روانی، انسانها هر پدیده بدی را ابتدائا انکار میکنند، ولی بعدش این انکار تبدیل به ترس میشود و با پذیرش ناقص شکست، حالت استیصال(ناامیدی) ایجاد میشود😰با کاهش بیشتر قیمت، سرمایه گذار دچار دست و پا گم کردگی میشود طوری که احساس میکند باید کاری بکند😧 سپس با پذیرش کامل شکست، نوعی احساس تسلیم ایجاد میشود که همراه با این پرسش است که: «چرا باید چنین اشتباهی میکردم؟»😥
🔹با تکرار این افکار منفی، احساس اندوه ایجاد میشود😢 این احساس اندوه، اتفاقا زمانی اتفاق می افتد که بهترین زمان برای ورود به دارائی(سهم) است. همزمان با تداوم اندوه، حالت افسردگی ایجاد میشود😭
🔹با افزایش قیمت(بعد از آن افت) احساس امید میکنیم🙂 و با افزایش بیشتر احساس میکنیم خطر تا حدودی جسته است 😁و با برگشت قیمت به مقدار اوّلیه باز احساس خوشبینی ایجاد میشود😊/کانال اقتصاد رفتاری
@Rasad_tahlil
#عکس_تحلیلی
📸 صف متقاضیان دریافت کدمعاملاتی برای ورود به بازار سرمایه/ افت سنگین دلار، سرمایههای سرگردان را راهی بورس کرد/ گزارشها حاکی از شلوغی شعب کارگزاریها در سراسر کشور دارد
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همه آنچه باید در مورد «ثامن» و مرد پشت پرده آن بدانید؛ مدیر ۳۰ سالهای که کلاه ۳ هزار نفر را برداشت
@Rasad_tahlil
سیانان: موشکهای سپاه که مقر #داعش در شرق سوریه را هدف قرار دادند، درفاصله ۳ مایلی نیروهای آمریکایی فرود آمدند. این اقدام هشداری برای آمریکا بشمار میرود.
@Rasad_tahlil
⭕️ ترکیه؛ حکم بازداشت ۴۱۷ مظنون به پولشویی و انتقال پول به حسابهای ایرانی
✍ مسعود صدر
🔹اتفاق قابل توجهی در مساله #دلار در #ترکیه در رابطه با #ایران درحال وقوع است:صبح امروز 417نفر که اکثرشان ایرانیند ازسوی پلیس #استانبول دستگیر شده اند که کاراصلی آنها انتقال پول از ترکیه به #آمریکا بوده است!
🔹در واقع این شبکه پول را از ایران به ترکیه و از آنجا به آمریکا میفرستاده
🔹این شبکه از 1ژانویه 2017از طریق بانکهای مختلف در 28هزارو88عملیات بانکی مبلغی بالغ بر 2میلیاردو455میلیونو332هزارو141 لیر را به آمریکا حواله کرده اند.عددی بالغ بر 409میلیون دلار.
▪️چند سوال:
1⃣ سرشاخه های این شبکه در ایران چه کسانی اند
2⃣ حجم پولی که تا کنون از ایران به ترکیه منتقل کرده اند چقدر بوده است؟(رقم بالا پولی است که از ترکیه به آمریکا توانسته اند منتقل کنند.)
3⃣ آیا این شبکه گروهی برای ضربه به ایران بوده یا شبکه ای برای خریدهای تحریمی ایران؟
🔹شبکه هابرترک، خبر داد: حسابهای مقصد در آمریکا که این افراد پولها را به آنجا واریز میکردند متعلق به یهودیان ایرانی است!/ حساب توییتری مسعود صدر
▪️پ.ن:
🔹خبر بازداشت 417 مظنون به پولشویی و انتقال پول به حساب های ایرانی در یورونیوز
yon.ir/PiBS8
@Rasad_tahlil
⭕️ آل اسحاق: نرخ واقعی دلار ۷۰۰۰ تومان است
👤 یحیی آل اسحاق، رییس سابق اتاق بازرگانی تهران:
🔹(درباره وضعیت بازار ارز) قطعا قیمت واقعی دلار آن نرخهای کذایی هفته گذشته که تا بیش از ۱۹ هزار تومان رفته بود، نیست و به دلیل عوامل متعددی مانند عوامل بینالمللی، جو روانی و ... این شوک در بازار ارز به وجود آمد که میتوان گفت همه عوامل آن غیر اقتصادی بود.
🔹دولت باید به گونهای بازار ارز را مدیریت کند که نرخ دلار به کمتر از ۱۰ هزار تومان یعنی حدود ۷۰۰۰ تومان برسد و پس از آن کنترلها و نظارتهای خود را بر این بازار به گونهای اعمال کند که قیمتها تثبیت شود.
🔹انتظارات بازیگران متعدد در داخل و مسائل بینالمللی باعث شد قیمت دلار کاهش پیدا کند و از سوی دیگر نیز عواملی مانند خرابکاری عدهای که در گذشته از کشورهای همسایه برای بر هم ریختن بازار ارز، پول میگرفتند، سبب گرانی و التهاب در بازار ارز شدند. اما به نظر میرسد این روزها ورق برگشته و بازار به سمت آرامش حرکت میکند.
🔹عدهای که زندگی خود را وارد قمار بازار ارز کردهاند، خسارات فراوانی دیدهاند و ما باید بدانیم که بازار ارز، بازار سوداگری نیست و نباید سرمایههای خودمان را با این قمار خطرناک، از بین ببریم./ ایسنا
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ حجت الله عبدالملکی، اقتصاددان: بیش از ۲۵ میلیارد دلار ارز در دست مردم است (از ریز گرفته تا دانه درشت). اگر روند عرضه به همین ترتیب پیش برود امکان کاهش قیمت دلار به زیر ۴ هزار تومان هم وجود دارد.
@Rasad_tahlil
⭕️ عامل افزایش نرخ دلار اجرای الزامات FATF بود
👤 محمد دهقان؛ عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس
🔹(در خصوص نوسانات اخیر بازار ارز) آنچه موجب افزایش قیمت دلار طی سال جاری شد، اجرای الزامات گروه ویژه اقدام مالی (FATF) توسط برخی از دولتمردان ما بود که می خواستند در اجرای برخی قوانین تبعیضآمیز بینالمللی شاگرد خوب کلاس باشند.
🔹به همین دلیل به طور کامل شروط FATF را در شرایط تحریم که آمریکائی ها از همه سو ایران را تحت فشار قرار داده بودند، اجرایی کردند.
🔹طرف غربی به دنبال این بود که تمام اطلاعات اقتصادی ایران را در اختیار داشته باشد و هیچ اقدامی خارج از چارچوب های رسمی برای جابجایی منابع ارزی توسط ایران انجام نشود؛ این امر موجب شد عرضه دلار به بازار کم شود. همزمان با افزایش تقاضا، قیمت دلار به شدت افزایش یافت.
🔹از روز شنبه هفته جاری مقرراتی در شورای عالی هماهنگی اقتصادی قوا به تصویب رسید که امکان واردات دلار به داخل کشور فراهم شود و ایرانیانی که خارج از کشور تمایل دارند دلار و ارز به ایران وارد کنند، بدون محدودیت و موانع بتوانند این کار را انجام دهند.
🔹بانک مرکزی نیز مقدار کمی ارز به بازار تزریق کرد. این دو عامل فضای روانی در کشور ایجاد کرد و دهها میلیارد دلار ارز خانگی کم کم به بازار وارد شد.
🔹دلارهای خانگی وارد بازار شد و به شدت قیمت دلار کاهش یافت. در صورتی که اجرای این سیاست ادامه یابد، روند کاهشی نرخ دلار تا زیر ۱۰ هزار تومان ادامه خواهد یافت و تثبیت می شود.
🔹اما در صورتی که دولت دوباره بخواهد شاگرد خوب کلاس باشد و الزامات FATF را اجرایی کند و حتی جلوتر از الزامات FATF مانند گذشته اقدام کند، ممکن است دلالان در شرایط فعلی دلار مردم را بخرند و در آینده مجدداً شاهد افزایش قیمت دلار باشیم.
🔹دولت باید از این تجربیات استفاده کند و نباید شاگرد خوب کلاس در برابر آمریکا و غرب باشد. در عین حال که با دنیا همکاری می کنیم، در خصوص منافع و مصالح اقتصادیمان نباید همه اطلاعات را در اختیار بیگانگان قرار دهیم./ فارس
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ صادق الحسینی، کارشناس ارشد اقتصاد دانشگاه تهران: دلار باید با مدیریت #بانک_مرکزی تدریجا در چندماه بصورت آرام پایین بیاید. سقوط ناگهانی #دلار باعث میشه بسیاری از مردم احساس زیان بزرگی کنند و انگیزه برای فروش دلار در نرخ سقوط کرده نداشته باشند. اما کاهش تدریجی نرخ باعث خروج قطعی مردم از بازار و ایجاد جریان ورود دلار خانگی میشود
@Rasad_tahlil
"کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت ⭕️ محمد مهاجری، سردبیر خبر آنلاین: 🔹غیرازآقای هدایت خادمی باحقوق27میلیونی،ظاهرا آقایان #بهر
📮 #توییت
⭕️ محمد مهاجری، سردبیر خبر آنلاین: در توئیت چند روز قبل،مطلبی را در باره حقوق نجومی نمایندگان مامور از #وزارت_نفت به مجلس توئیت کردم که پس از بررسی دریافتم این موضوع،مستندات متقن ندارد.ضمن عذرخواهی از آقایان #بهروزنعمتی ، #علی_ادیانی و #محسن_بیگلری ، آن مطلب را تکذیب می کنم.
@Rasad_tahlil
⌛️رصد چهارشنبه (11مهر، 23محرم، 3اکتبر):
1337؛ تلویزیون در ایران شروع به کار کرد
1358؛ انفجار بمب در قطار خرمشهر – تهران، باعث شهادت 8 تن از هموطنان گردید
1359؛ دشمن بعثی تا 15 كیلومتری اهواز پیشروی و غرب کارون را اشغال کرد
1366؛ روابط دیپلماتیك ایران و عراق به طور کامل قطع شد
1297ق؛ رحلت حكيم بزرگوار حاج "ملامحمد نراقي" عالم بزرگ شيعه
1427ق؛ سالروز تخریب حرمین عسکریین علیهما السلام
1932م؛ اعلام استقلال عراق از استعمار بريتانيا
1935م؛ استعمار ايتاليا برای تصرف کشور حبشه، حمله خود را آغاز کرد
1990م؛ اتحاد آلمان شرقی و غربی
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
🔹روش دور زدن کنکور و ورود به دانشگاههای داخل کشور به روایت محمود صادقی
@Rasad_tahlil
⭕️چگونه بانك مركزي پس از ماهها به بازار بازگشت؟
✍️مجید شاکری، اقتصاد دان
🔹مداخله اساسا به معناي فروش صرف نبوده و نيست. بلكه شكل علمي مداخله تعيين نرخ هدف، فروش اسكناس در نرخ بازار بالاي هدف و خريد در زير نرخ هدف است به نحوي كه ضمن تثبيت نرخ در نقطه هدف، خالص ارز مصرف شده كوچكتر يا مساوي صفر باشد. بديهي است كه با كاهش پلكاني اين نرخ هدف بدون صرف يك دلار از منابع ذيقيمت ايام تحريم امكان كاهش كانال نرخ ازاد وحود داشته و دارد. دستيابي به دو هدف متناقض( حفظ منابع و كاهش قيمت) با روشي عاقلانه. اين يك چرخه كامل مداخله علمي است: كاري كه بانك مركزي در روزهاي ٩ و ١٠ مهر ماه بخوبي و كامل انجام داد.
🔹ضربه ناگهاني بود. عرضه جدي و درست در كنار يك پيوست رسانه اي قوي كه " لشكر لفظ بازان" را شديدا ناكام كرد. بازار ساز اراده خود را براي كاهش نه با حرف بلكه با تزريق سنگين نشان داد. دلار هاي ترسان خانگي به بازار امد و درست در جايي كه بايد بانك مركزي كف قيمت خود را اعلام كرد و روي ان نرخ خيلي رسمي شروع به خريدن كرد.
🔹كساني معنقدند بانك بايد اجازه كاهش بيشتر مي داد و بعد كف ميزد. اما بايد به ياد داشت مكانيسم درست مداخله پله اي است تا در هر مرحله بخشي از دلار خانگي با ان همراه شود و بدليل تفاوت زياد قيمت با قيمت خريد ريسك نگهداشت در صندوق خانه را به جان نخرند.
❗️خيلي مهم است، خيلي مهم است كه بانك رسما و شفاف مكانيسم مداخله علمي را براي مردم توضيح دهد تا فكر نكنند بازگشت نرخ ازاد به حوالي ١٤ مثلا شكست بانك بوده.
‼️خيلي مهم تر است كه اين رويه مداوما و با ضرباهنگ تند تكرار شود و هر بار نرخ هدف پايينتر گذاشته شود. مداخله موفق اگر ادامه نداشته باشد بدترين سيگنال ممكن است.
@Rasad_tahlil
⭕️ماجرای جدال علیزاده و فرخ نژاد چه بود؟
🔹ابتدا علیزاده از فرخ نژاد خواست طوری سخن نگوید که مطالبش در من و تو و بیبیسی برای ایجاد بیثباتی بیشتر ایران استفاده شود
🔸فرخ نژاد در پاسخش نوشت: چهل ساله توي مملكتمون عده ايي خود شيرين و عده ايي مال مردم خور با تكنيك جنابعالي كه "اب به اسياب دشمن نريزيد" و "در اين شرايط حساس كنوني" ، مطبوعات و وجدان بيدار جامعه رو به سكوت وا داشتند و چراغها رو خاموش كردن تا سارقان و غارتگران بيت المال با خيال راحت ببرند و بخورن و از حوالي محل اقامت حضرتعالي به ريش اين مردم بخندن، نه برادر ميگم ،بازم ميگم ! اتفاقا سياه نمايي ،نگفتن و سكوته»
🔹علیزاده در پاسخ، چند سوال از فرخ نژاد پرسید
▫️حوالی جایی که من هستم دقیقا یعنی کجا؟ شما مگر خودتان گرین کارت آمریکا ندارید؟ چقدر از اموال شما در آمریکا سرمایهگذاری شده؟ چقدر از ریالهای مردم ایران را به دلار تبدیل کرده و در آمریکا و کانادا به شکل ملک و آپارتمان سرمایهگذاری کردهاید؟
▫️شما دوستی عمیق با محمد امامی داشتهاید. با او در کانادا و آمریکا رفت و آمد خانوادگی هم دارید. چرا نمیگویید محمد امامی تهیه کننده سریال شهرزاد کسی است که سیزده هزار میلیارد تومن از صندوق بازنشستگی فرهنگیان دزدیده است؟
▫️ فقط یک فقره دستمزد شما در سال نود و دو برای فیلم استرداد 480میلیون تومن یعنی معادل سه میلیارد تومن امروز بود. با این پول چه کردید؟ چقدر برایش مالیات دادید؟ آن موقع برای ندادن مالیات ارتباطات با نیروهای امنیتی و استفاده از پارتی بازی اشکالی نداشت؟ راستی شما که بچه آبادان هستید این سالها میتوانستید با ده درصد پول یک اپارتمان در امریکا، یک مدرسه در ابادان بسازید؟ چرا نساختید؟
▫️ شما نماد کسی هستید که سال هشتاد و هشت منتقد نظام بودید و همزمان هم از امنیتی ترین نهادهای نظام حقوق های کلان میگرفتید و برایشان فیلم میساختید.
🔸فرخ نژاد در پاسخ به این نکات نوشت:
🔸شما كه در تهمت زدن بدون مدرك و اعترافات تلوزيوني و فتوشاپ و مونتاژ صاحب رساله اييد ،ولي خدا رو شكر هر چي بيشتر بكوبيد ، عزت پيش مردم بالا تر ميره ،
🔸شما كه نه دين داريد نه اخلاق ، توضيح دادن در باره تهمتها و حرفاي بي اساستون چه فايده ايي داره.
@Rasad_tahlil
#عکس_تحلیلی
📸گاندی و ولایتی
🔹ولایتی گفته بود: از یمنیها یاد بگیریم که به جای لباس لنگ میبندد و اسلحه به دست دارند و نان خشک دستشان است و سعودیها از دستشان عاجز شدند.
@Rasad_tahlil
#تجارب_فرنگی
📸خشک شدن چمنهای محوطه دانشگاه دلفت هلند به دلیل عدم آبیاری بهخاطر کمبود آب و خشکسالی
@Rasad_tahlil
⭕️آنچه در دادگاه لاهه گذشت/ آمریکا باید تحریم صنایع هوایی، دارو، غذا و کشاورزی را متوقف کند
🔹بر اساس چند بند پیمان مودت، طرفین از اعمال محدودیت تجاری و مالی بر یکدیگر منع شدهاند.
🔹بر این اساس، برخی از اقدامات ایالات متحده از جمله لغو مجوز مبادلات تجاری با ایران و اعمال محدودیت بر انتقال اقلام به ایران، میتواند در تناقض برخی از مفاد پیمان باشد.
🔹اقدامات رئیس جمهور آمریکا می تواند حق و حقوق ایران را بر اساس تجارت بگیرد
🔹رادیو اکتیوی که ایران تولید می کند می تواند بر بندهای B و D قرارداد مودت که در خصوص امنیت آمریکا هست تاثیر بگذارد
🔹امریکا باید پس از اعلام خروج از برجام، تضمین کند که هیچ محدودیت و توفقی در ارائه دارو، تجهیزات پزشکی، بویژه توافقاتی که در موضوع فروش یا اجاره هواپیماهای مسافربری، خرید قطعات یدکی و دیگر تجهیزات هواپیما نهایی شده اند، صورت نمی گیرد.
🔹اظهارات شفاهی آمریکا مبنی بر اینکه واشنگتن تلاش میکند تحریمها آثار منفی انسانی بر ایران نداشته باشد «ناکافی» است، به عقیده دیوان همچنان چنین ریسکی وجود دارد.
✳️با اجماع تمام قاضی ها، آمریکا باید به #پیمان_مودت متعهد باشد.
خدمات صنایع هوایی، دارو، غذا و کشاورزی را تامین کند. باید مجوزهای لازم را دراینباره صادر کند.
✳️دادگاه بینالمللی لاهه،در اعلام حکم شکایت ایران از آمریکا، ایالت متحده را موظف کرد:
۳ ماه بعد از تحریمها به دادگاه گزارش دهد،
جلوی دستوراتی که مانعسرمایهگذاری در ایران میشود را بگیرد.
تصمیماتی که تاثیر بر نیازهای بشردوستانه،کشاورزی،غذایی حمل و نقل هوایی میگذارد را تغییر دهد.
🔹در صدور مجوز مبادلات مالی و انتقال پول مرتبط با اقلام فوق الذکر نباید هیچ مانعی ایجاد شود
🔹 طرفین باید از هر اقدامی که مناقشه را تشدید کرده و یا دامنه آن را گسترش داده و حل مناقشه را دشوارتر کنند، خودداری کنند.
@Rasad_tahlil