⭕️ بیانیه موسوی در انتقاد به تصمیم دولت مورد حمایتش!
◾️میر حسین موسوی در بیانیه ای نوشت:
🔹 برخورد خونین با مردمی خشمگین و فرودستانی جان به لب رسیده که در اعتراض به یک تصمیم غیر معقول کاسبکارانه و مخالف منافع اقشار مستضعف، و زخم خورده از سیاستهای خانمان برانداز به خیابانها آمده بودند، شباهت با کشتار بیرحمانه ۱۷ شهریورخونین ۵۷ دارد.
🔹 آدمکشان سال ۵۷ نمایندگان یک رژیم غیر دینی بودند، و ماموران و تیراندازان آبان ۹۸ نمایندگان یک حکومت دینی. آنجا فرمانده کل قوا شاه بود و امروز اینجا ولی فقیه با اختیارات مطلقه.
🔹زخم وارد شده بر جان و تن ملت التیام نخواهد یافت مگر با معرفی آمرین و مباشرین این کشتار و محاکمه علنی آنها. وگرنه صدا کلفت کردن و دم از میان یک جنگ جهانی بودن پاسخی قانع کننده به مردم نیست
✍️علیرضا ملوندی در پاسخ به بیانیه فوق نوشت
آقای مهندس! شما متهمید نه شاکی!
🔸 ایشان گویا اساسا حمایتهایشان از روحانی و دولت نئولیبرالش را فراموش کردهاند!
🔸شما به جای اینکه بگویید چرا و بر چه اساسی دو دوره از حسن روحانی حمایت کردهاید و این فاجعه را به میهن مظلوممان تحمیل کردهاید بیانیه داده و از همه چیز گفتهاید غیر از نقش خودتان در این فاجعه. گونهای سخن گفتهاید که انگار نه انگار اعضای کابینه دولت بیکفایت حسن روحانی، همانهایی هستند که در ستاد انتخابات خودتان در سال 88 حضور داشتند و بنا بود اعضای کابینهتان باشند.
@Rasad_tahlil
⭕️اصلاحطلبان اگر نتوانند کاندیدای شاخص برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کنند، احتمالاً از لاریجانی حمایت میکنند
🗣 محمد عطریانفر، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی:
🔹 آقای لاریجانی در انتخابات چند دوره گذشته ریاستجمهوری به عنوان یکی از گزینههای اصلی کاندیداتوری مطرح میشد، اما ایشان عقلانیت به خرج میداد و به انتخابات ورود نمیکرد.
🔹علی لاریجانی در این چند سال به طور ملموسی با یک سری از اصولگرایان تندرو فاصله گرفته است و به این فاصله هم اصرار دارد. اما ایشان شخصیتاً ماهیتی اصولگرا دارد و جزئی از جریان اصولگرایی شناخته میشود. لاریجانی در این چند سال با اعتدالیون رابطه و همکاری تنگاتنگی داشته است، اما معلوم نیست اعتدالیون در سال ۱۴۰۰ چه جایگاه و رتبهای را در عرصه سیاسی-انتخاباتی داشته باشند.
🔹 اگر جریان اصلاحطلب نتواند به دلایل معلوم چهرههای شاخص خود را به فضای انتخاباتی ۱۴۰۰ وارد کند، احتمال دارد حمایتی را که در سالهای ۹۲ و ۹۶ از روحانی داشتند در انتخابات ریاستجمهوری سیزدهم از علی لاریجانی به عمل بیاورند./ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil
⌛️رصد شنبه (9آذر، 3ربیع الثانی، 30نوامبر):
1285؛ تصویب تاسیس بانك ملی توسط مجلس شورای ملی
1290؛ برپایی تظاهرات مردم ایران علیه دولت روس به دنبال اولتیماتوم روسیه تزاری به ایران
1322؛ صدور و انتشار اعلامیه سران سه كشور متفق در تهران
1350؛ برقراری مجدد حاكمیت ایران بر جزایر ابوموسی، تنب بزرگ و كوچك
1352؛ محمدرضاشاه در مصاحبه با تلویزیون آلمان: "ما در تحریم نفت علیه اسرائیل شركت نمیكنیم"
1356؛ برگزاری مراسم چهلم شهادت "آقاسیدمصطفی خمینی"
1357؛ علیرغم دستور فرمانداری نظامی تهران، امام خمینی فرمودند مجالس عزاداری محرم بدون اجازه از رژیم و باشكوه برگزار شود
1360؛ انجام عملیات محدود "كانی سخت" در منطقه مهران توسط سپاه
1988م؛ درگذشت استاد "عبدالباسط محمد عبدالصّمد" استاد برجسته قرآن
@Rasad_tahlil
⭕️ جلسات غیرعلنی کلاه گشادی بر سر مجلس دهم بود/ مجلس دهم بیشترین جلسات غیرعلنی را داشته است
👤 حشمت الله فلاحت پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
🔹(وی با این توضیح که مجلس دهم بیشترین تعداد جلسات غیرعلنی را در طول تاریخ مجالس گذشته داشته است، گفت) در جلسات غیرعلنی آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس نفس این مجلس را میگیرد و بزرگترین کلاه گشادی که در مجلس دهم سر نمایندگان رفته، جلسات غیرعلنی است.
🔹در جلسات غیرعلنی نمایندگان مجلس مواضعشان را به طور مشخص اعلام میکنند، در قضیه افزایش قیمت بنزین هم چندین بار نمایندگان نظر مخالفشان را با افزایش اعلام کردند، ولی آقای لاریجانی به نمایندگی از طرف مجلس، نظر موافقش را با این افزایش قیمت در جلسه سران قوا اعلام کرد که مورد انتقاد نمایندگان واقع شده است.
🔹همه میدانند این نظر قوه مقننه نبود و نظر شخص ایشان بوده است. این از اشتباهاتی بود که مجلس پذیرفت.
🔹جلسات غیرعلنی مجلس را غیردموکراتیک میدانم چون هیچ یک از جلسات غیرعلنی مجلس دهم با هدف تصمیمگیری برگزار نشده است بلکه همه آن جلسات با توجیه تصمیماتی برگزار شد که در جایی خارج از مجلس برگزار شده بود.
🔹این جلسات غیرعلنی آفت مجلس و کلاه گشادی بود که سر نمایندگان مجلس دهم رفت. در تاریخ مجلس تا این حد جلسات غیرعلنی نداشتهایم و این میزان جلسات غیرعلنی بیسابقه بوده است./ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil
⭕️ مقایسه نظام اسلامی با رژیم طاغوت ناجوانمردی است
👤 احمد مازنی، نماینده تهران و عضو فراکسیون امید مجلس:
🔹(وی با اشاره به بیانیه دیروز میرحسین موسوی و طرح این ادعا در آن که نحوه برخورد با مردم همانند چیزی بود که سال 57 در میدان ژاله اتفاق افتاد، افزود) ممکن است جایی لغزش صورت گرفته باشد ولی مقایسه نظام دموکراتیک، مردمی و انقلابی ایران که ریشه در خون شهدا دارد با رژیم شاه که تا بندندان مجهز به تجهیزاتی بود که دشمنان ملت ایران در اختیار آن قرار داده بودند و اصلا امکان اصلاح در آنجا وجود نداشت و مردم هم دقیقا به همین دلیل علیه آن انقلاب کردند، جوانمردانه نیست.
🔹(درخصوص توئیت پروانه سلحشوری، دیگر عضو فراکسیون امید مبنیبر اینکه مردم با گلوله جواب اعتراض خود را گرفتند) با شناختی که از ایشان دارم بعید میدانم این نظر ایشان باشد./ فرهیختگان
@Rasad_tahlil
⭕️ مجلس عمدتا در اختیار رئیس مجلس است
👤 محمود صادقی، عضو فراکسیون امید مجلس:
🔹دوره به دوره از اثر گذاری نهاد قانونگذاری، مجلس، در مجموعه حاکمیت کاسته شده است. به دلایل مختلف از جمله شکل گیری نهادهای موازی، مثلا نهادهای قانونگذاری، سیاست هایی که شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها اعمال کرده و کاستن از سطح کیفی نمایندگان و عملکرد خود نمایندگان، عملکرد روسای مجلس که من یکبار گفته بودم رئیسها هر دوره رئیستر شده اند، ما در دنیا speaker داریم، در ایران، رئیس مجلس در هر دوره رئیستر شده به خصوص اینکه آیین نامه تغییراتی کرده است، مجلس عمدتا در اختیار رئیس مجلس است.
🔹نحوه عمل رئیس مجلس منجر به فروکاستن نقش نمایندگان شده است. در بسیاری از شوراهای عالی، و مجامع مثل مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای هماهنگی سران قوا، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، که ما به آنها نقد داریم و میگوییم به موازات مجلس ایجاد شده اند، حداقل رئیس مجلس عضو است، این عضویت به جای اینکه شخص حقوقی عضو شود، شخص حقیقی عضو شده است یعنی رئیس مجلس، مجلس را در عقبه خودش به این مجامع و شوراها نبرده است. وقتی می گویند رئیس مجلس عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است، باید از کل مجلس نمایندگی کند، دربقیه شوراها همین طور است/ مهر
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 علی لاریجانی، رئیس مجلس در پاسخ به سوالی در خصوص نحوه اجرای سهمیه بندی بنزین
🔹من از زمان اجرا اطلاع داشتم و روز پنجشنبه با آقای رحمانی فضلی درباره مشکلات این امر صحبت کردم و سهشنبه هم در جلسه غیرعلنی مجلس به نمایندگان گفتم.
🔹این پیشنهاد دولت بود و سران قوا فقط در خصوص این تصمیم گرفتند که همه منابعش به مردم برسد.
🔹ابعاد این قضیه هنوز هم روشن نیست و اقناع عمومی حتما لازم بود و باید جبران شود./ فارس
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ واکنش علیرضا پناهیان، مدیر حوزه علمیه دارالحکمه به توییت پروانه سلحشوری، نماینده مردم تهران در مجلس:
🔹در این مجلس صدای نمایندگان تفکر داعش و آلسعود هم شنیده میشود.
🔹این وکیلالدولههای غربزده تاکنون یک قدم به نفع مردم و علیه دولت برنداشتهاند ولی حالا با تظاهر به طرفداری از مردم معترض مثل پروانه دور اغتشاشگران میگردند. کَر بودند که صدای مردم علیه دولت و دفاع از نظام را بشنوند.
🔹ظاهرا شورای نگهبان نمیتواند با ردصلاحیت غربزدگانِ همفکر با آلسعود، انتخابات را میدان رقابت بین دشمنان و دوستان مردم قرار ندهد.
🔹خودتان مواظب رای خود باشید تا اینجور وکیلالدولههای داعشی باطرفداری از دولت، مردم را بیچاره نکنند. داعش و این نمایندگان هردو مورد حمایت امریکا هستند.
@Rasad_tahlil
⭕️ اختصاص مکانی خاص برای تجمع در هیچ کشوری نیست
👤 محسن هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای شهر تهران:
🔹تجمعهای اعتراضی موضوع پیچیدهای است. در کشورهای توسعهیافته اصولا مردم به یک نقطه برای تجمع نمیروند. در برخی از کشورها گوشهای از پارک را برای تجمعهای محدود ارائه میدهند و حتی افراد در حد یکی دو مورد میتواند روی یک پیت حلبی بنشینند و فحش دهند ولی اجازه تجمع در «هاتپارک کرنر» نیست و تنها برای تعداد افراد اندک است.
🔹در برخی از کشورها نیز نامه و دلیل و تعداد تجمعکنندگان را به مسئولان کشور میدهند، شعارهایشان را میگویند و مجوز تجمع میگیرند که مسئول تجمع هم مشخص است و باید پاسخگوی آن باشد.
🔹زمانی که در ایران نبودم، روز قدس و 22 بهمن را در تجمعها شرکت میکردم. حتی شعارهای تند و نامهها مینوشتیم، ولی از قبل فرم پر میکردیم و ساعت و زمان تجمع را اعلام میداشتیم.
🔹در حال حاضر در کشور ما نیز قانون در مورد تجمع وجود دارد و هر دستهای که میخواهند تجمع داشته باشند باید نامهای به شورای امنیت بنویسند و مسئله بررسی شود که البته این بند از قانون به درستی اجرا نمیشود.
🔹اینکه برخی بگویند نقطهای را بگذارید که تجمع فقط همان جا انجام شود در هیچ کشوری نیست و باید اجازه اعتراض را وزارت کشور ارائه دهد، حتی برای شعارهای به اصطلاح خفن؛ چراکه این موضوع هم به نفع نظام است و هم سبب میشود اعتراضات از زیر پوست شهر بیرون بیاید./ فارس
@Rasad_tahlil
✍️نادر فتوره چی
1️⃣ چه کسانی ازمالیات معاف یا فراری هستند؟
-۶۰۰۰ خیریه باگردش مالی ۴۰ هزار میلیارد
-سلبریتیهایی بامیانگین درآمد ۳ میلیاردو ۴۰۰ میلیون
-مالکان ۲.۶ میلیون خانهخالی
-۳۰۰ هزار میلیاردر با درآمد ۱ تا ۲۰ میلیارد
-دارندگان کارتهای بازرگانی یکبارمصرف:۲۷ هزارمیلیارد
-۴۰۰۰پزشک و وکیل با درآمدمیلیاردی
2️⃣ چه کسانی تمام مالیاتشان را میپردازند؟
-تمام حقوقبگیران،بازنشستگان،مستمریبگیران تامین اجتماعی، جامعه کارگران و کارمندان کشور که بالای ۲.۷ میلیون تومان درآمد دارند به علاوه کسبه خرد.
3️⃣ حکومت و مالهکشان طرح افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت بنزین میگویند این افزایش نرخ برای «برقراری عدالت» بوده است که «یک عدهای نتوانند دور دور کنند»
4️⃣ تدبیر«حکومت مستضعفان»برای«برقراری عدالت»چه بود؟
🔸دادن سهمیه سوخت یکسان به بیکاران، کارگران، بازنشستگان ومستمریبگیران که فرارمالیاتی ندارند، با مالکان خانههای خالی، صاحبان خیریههای فاسد، ۳۰۰ هزارمیلیاردر، بازرگانان وسلبریتیهایی که دستکم ۱۰۰ هزارمیلیارد فرارمالیاتی دارند.
@Rasad_tahlil
⭕️ اگر توان مدیریتی ندارید، مسئولیت نپذیرید/ بیمحابا برای انتخابات مجلس اسمنویسی میکنند!
👤رهبر معظم انقلاب، صبح امروز
🔹 پیامبر (ص) به ابیذر فرمودند: من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم. من جنابعالی را در مدیریت، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی اما حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی و تولیت مال یتیم را قبول نکنی.
🔹 این، درس برای ماها است. بعضی از به مجرّد اینکه یک مسندی یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم به آنجا! خب اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی.
🔹 حالا بحث اسمنویسی برای انتخابات مجلس است، گفتند شروع شده، همین طور بدون محابا میروند! این مطلبی که عرض میکنم، در مورد خود این حقیر از همه بیشتر است و آن کسانی که مسئولیّتی دارند هم همین جور. هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.
🔹 علّت اینکه میگویند تولیّت مال یتیم را قبول نکن، این است که نمیتوانی حقّ یتیم را به او بدهی؛ دیگران میآیند دستدرازی میکنند، جنابعالی هم آدم ضعیفی هستی، تدبیر لازم را نداری و نمیتوانی.
@Rasad_tahlil
📸 قیمت ۱۰ کالای اساسی در ۳۱ استان، بعد از «گرانی بنزین»
🔹با گذشت دو هفته از آغاز اجرای طرح اصلاح مصرف سوخت که به طرح «گرانی بنزین» معروف شده، تاثیر اجرای این طرح بر ۱۰ قلم کالا و خدمات اساسی در ۳۱ استان کشور بررسی شده است.
@Rasad_tahlil
⭕️ این هنرمندان به چه حساسند؟
💬 "نه تنها نباید این معافیت مالیاتی برای هنرمندان لغو شود که حتی ما باید به هنرمندان «یارانه» هم پرداخت کنیم! نباید از این بخش حساس و ارزشمند فرهنگ و هنر، مالیات بگیریم. به همین دلیل دولت مخالف حذف معافیت مالیاتی اصحاب فرهنگ و هنر است"
🔸باورت می شود؟ باورت می شود اینها را نوبخت، معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور گفته باشد؟ نه تنها می خواهد معافیت مالیاتیشان را ادامه دهد که می گوید باید به این «بخش حساس و ارزشمند» یارانه هم بدهیم.. باورت می شود این ها را معاون رییس جمهور دولتی که همین یک هفته پیش، بیش از یک صد نفر از مردمش در اعتراض به گرانی سوخت کشته شدند گفته باشد؟
🔹این ها چه گلی به سر این جامعه زده اند که باید دستمزدهای میلیاردی شان معاف از مالیات باشد؟ دولت کشوری که حاضر است برای تامین بودجه اش ساعت دوازده شب به مردم شبیخون بزند و آدم ها را سرکوب کند، چه طور وقتی به این قشر زیاده گو می رسد، یکباره به دایه ای مهربان تبدیل می شود؟
🔸این ها حساسند یا آن کارمند بدبختی که با حقوق زیر خط فقر دولتی، تا قران آخر مالیاتش را سر هر برج پرداخت می کند؟ اینها به چه حساسند؟ به مال مفت و حرام صندوق ذخیره فرهنگیان؟ به باند بازی و رانت خواری سیاسی؟ به گنده گویی های اینستاگرامی؟/مکتوبات
@Rasad_tahlil
#توییت
🔹کارمند با حقوق بالای ۲ میلیون و هفتصد و پنجاه هزار تومان باید مالیات بپردازد اما هنرمندان معاف از مالیات هستند! زیبا نیست؟!
@Rasad_tahlil
⭕️نرخ بیکاری به ۴۰ درصد میرسد
👤عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به برخی آمارهای شغلی که معتقد است به آنها توجهی نشده میگوید:
🔹در حوزه فعالیت به کسی که طی یک هفته گذشته دنبال کار بوده باشد و شغلی پیدا نکرده باشد، بیکار میگویند، در غیر اینصورت آن فرد خانهدار محسوب میشود و آن فرد را اصلا بیکار محاسبه نمیکنند، برای همین آمار بیکاری زیاد نشده است.
🔹همچنین آمار بیکاران ما در گذشته در بین بیسوادان بود اما الان بیشترین شاخص بیکاری در بین مردان دارای مدرک کارشناسی است، اینها وقتی در جامعه میآیند و میبینند کاری ندارند، اصلا دنبال کار نمیروند و وقتی دنبال کار نروند، خانهدار محسوب میشوند.
🔹بنابراین اگر آمار این افراد را هم اضافه کنیم، آن وقت خواهید دید که نرخ بیکاری به ۳۵ تا ۴۰ درصد میرسد.
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 سئوال جنجالی از فاطمه معتمدآریا در رادیو: چرا کارگران مالیات بدهند، شما سلبریتیها نپردازید؟
🔹معتمدکیا ابتدا گفت از اداره مالیات بپرسید اما در ادامه سعی کرد کل مسئله را با دقت توضیح دهد و بشکافد.
🔹او می گوید اگر قرار است مالیاتی از سینما گرفته شود باید به سینما برگردد
@Rasad_tahlil
⌛️رصد دوشنبه (11آذر، 5ربیع الثانی، 2دسامبر):
1300؛ شهادت "میرزا كوچك خان جنگلی" رهبر قیام مردمی جنگل
1350؛ دولت عراق از شیخ شارجه که با ایران برای واگذاری جزیره ابوموسی توافق نموده است شکایت کرد
1357؛ درخواست امام خمینی از سربازان برای فرار از پادگان ها
1358؛ همه پرسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
1945م؛ تقسيم شبه جزيره كره به دو قسمت شمالي و جنوبي
1956م؛ آغاز قیام "فیدل كاسترو" انقلابی كوبایی علیه "باتیستا" دیكتاتور این كشور
1971م؛ روز ملي و استقلال "امارات متحده عربي" و خروج از تحت الحمايگي انگلستان
@Rasad_tahlil
📮 #توییت
⭕️ سید احسان خاندوزی، عضو هیات علمی دانشکده ی اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی:
🔹حفظ معافیت مالیاتی هنرمندان، خام فروشان، مناطق آزاد و نداشتن مالیات بر عایدی سرمایه، تایید چندباره ای است بر خاستگاه اقتصاد سیاسی آقایان... حتی وقتی صادرات نفت به کف رسیده و تحریم به سقف رسیده باز به طبقات خاص نباید اندک فشاری بیاید.
@Rasad_tahlil
⭕️ طرح الحاق زندان ها به قوه مجریه سبب دخالت دولت در قوه قضاییه می شود
👤 یحیی کمالی پور، نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس:
🔹زمانیکه که قاضی حکم زندان کسی را صادر می کند و یا با نامه قاضی زندانی آزاد می شود و کلیه امور رفاهی و قضایی یک مجرم مبتنی بر تصمیمات قاضی است پس سوال اینجاست که دولت چه نقشی می تواند در این زمینه داشته باشد؟
🔹مسئولین زندان ها باید وابسته و ضابط دستگاه قضایی باشند زیرا زندان ها، مجری دستگاه قضایی هستند و از طرفی نمی توانند ارتباط تنگاتنگی با دولت داشته باشند پس به نظر می رسد چنین طرحی نمی تواند اجرایی شود.
🔹طرح الحاق زندان ها به قوه مجریه و انتزاع آن از قوه قضاییه سبب دخالت دولت در قوه قضاییه می شود و به نظر می رسد که با اجرایی شدن این طرح موافقت نشود.
🔹تعدادی از نمایندگان جدا از کمیسیون حقوقی و قضایی این طرح را امضا کردند که در حال حاضر در دست بررسی اعضای کمیسیون حقوقی و قضایی است ولی با توجه به اینکه نگاه مثبتی به این طرح نیست، بعید است که این طرح در کمیسیون به تصویب برسد چون قابلیت اجرا ندارد./ خانه ملت
@Rasad_tahlil
⭕️ آمارهای عجیب مصرف سیگار در کشور/ سرانه مصرف ۸۵۹ نخ سیگار در تهران طی یک سال
🔹بررسی جزئیات طرح هزینه درآمد خانوارهای شهری و روستایی مرکز آمار ایران، نشان میدهد که اقشار محروم تمایل بیشتری به استفاده از سیگارهای داخلی دارند، این در حالی است که اقشار مرفه، مشتری ثابت سیگارهای خارجی هستند.
🔹در این بین، مصرف دخانیات در خانوارهای محروم شهری بهطور میانگین 435.2 نخ در سال و در خانوارهای مرفه 825.02 نخ در سال بوده است
🔹از نکات جالب این آمار این است که خانوارهای مرفه شهری 825.02 نخ و خانوارهای مرفه روستایی 1536.07 نخ در سال 97 مصرف دخانیات داشتهاند، این اختلاف میان مصرف شهری و روستایی قابل تأمل است.
🔹آمار متوسط مصرف سیگار در تهران 859.17 نخ در سال بوده است، در این بین خانوارهای مرفه تهرانی 199.18 نخ سیگار ایرانی و 609.64 نخ سیگار خارجی مصرف کردهاند/ تسنیم
@Rasad_tahlil
⭕️ حداقل حقوق کارگران باید 4 میلیون و 500 هزار تومان باشد
👤 نادر قاضی پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:
🔹حقوق کارگران باید مطابق تورم افزایش یاید. حقوق کارگران جزو حقوقهای بسیار پایین جامعه است و دولتها در افزایش حقوق کارگران به قانون اساسی اعتنا نکردند.
🔹اصل 31 قانون اساسی بر حق مسکن و اصل 29 قانون اساسی بر درمان و حقوق ازکارافتادگی آنها تاکید دارد. اگر حق کارگران مطابق با قانون اساسی را به صورت متوسط حساب کنیم، در حال حاضر کارگران باید حداقل چهار میلیون و 500 هزار تومان حقوق دریافت کنند.
🔹(وی در پاسخ اینکه آیا دولت به عنوان بزرگترین کارفرما عزمی برای افزایش حقوق کارگران دارد، ادامه داد) این دولت، دولت سرمایهداران، اقتصاددانان و لیبرالهای غربزده است. اقتصاددانان دولت بر اساس عرضه و تقاضا کار میکنند و به جان کارگر کاری ندارند بلکه از زور بازوی کارگران به نفع خودشان استفاده میکنند./ اعتمادآنلاین
@Rasad_tahlil